طرز تهیه ی ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین
طرز تهیه ی ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین

طرز تهیه ژله خرده شیشه شفاف با استفاده از خرده ژله های رنگی و ژله بی رنگ آلوئه ورا یا آناناس است. تهیه ژله خرده شیشه با زمینه سفید نیز با بستنی یا شیر مناسب می باشد.

طرز تهیه ژله خرده شیشه یا ژله موزاییکی با دو زمینه مختلف شفاف و سفید را در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد. که هرکدام  از ژله های خرده شیشه شفاف و سفید زیبایی و جلوه خاص خود را دارند. برای زمینه ژله خرده شیشه شفاف از پودر ژله آلوئه ورا یا پودر ژله آناناس، و برای زمینه ژله خرده شیشه سفید از شیر یا بستنی می توانید استفاده کنید.

پودر ژله آلوئه ورا : 2 بسته

طرز تهیه ی ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین

پودر ژله با رنگ ها و طعم های متفاوت : از هر کدام یک بسته

دوره مقدماتی php

آب جوش : برای هر بسته یک لیوان

آب سرد : برای هر بسته 3/4 لیوان

هر کدام از ژله های رنگی را در ظرفی جدا ریخته و هر بسته ژله را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید. سپس برای بر روی هر کدام از ژله های رنگی 3/4 لیوان آب سرد بریزید. هر کدام از ژله ها را در قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کاملا بسته شوند.

بهتر است از قالب های مستطیل شکل استفاده کنید تا بهتر و زیباتر بتوانید ژله ها را برش بزنید. زمانی که ژله ها کاملا خودشان را گرفتند آن ها را از قالب جدا کرده و برش های کوچک یک تا دو سانتی بزنید. سعی کنید برش ها یکسان و یک اندازه باشند تا زیبایی خود را از دست ندهند.

می توانید از قالب های کوچک برای فانتزی شدن دسر ژله خرده شیشه استفاده کنید.

سپس خرده ژله ها را در ظرفی بزرگ تر ریخته و همه را با هم مخلوط کنید.

بهتر است این خرده ژله را در یخچال بگذارید تا مرحله آخر که نیاز به آن ها بود سپس از یخچال خارج کنید. قالب بزرگ اصلی را از قبل به مدت 15 دقیقه داخل فریزر گذاشته تا سرد و خنک شود. ژله آلوئه ورا را کاملا در آب جوش حل کرده سپس یک لیوان یا 3/4 لیوان آب به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید و اجازه دهید نیم بند شود. قالب را از فریزر بیرون آورده و مقداری از ژله آلوئه ورا نیم بند شده را درون قالب بریزید. سعی کنید ژله به تمام دیواره قالب بچسبد. سپس خرده ژله ها را در قالب بچینید توجه کنید که باید یک سانتی متر سر قالب خالی باشد.

ژله آلوئه ورا باقی مانده را روی خرده های ژله بریزید و قالب را درون یخچال بگذارید. وقتی ژله کاملا بسته شد، آن را از قالب جدا کنید و دسر ژله را در ظرف سرو قرار دهید.

پودر ژله در 4 رنگ و طعم های مختلف : هر کدام یک بسته

شیر سرد : 1 لیوان

شیر داغ : 1 لیوان

پودر ژلاتین : 3 قاشق غذاخوری

شیرعسلی : 1/2 لیوان

پودر ژله ها را جداگانه در یک لیوان آب جوش حل کرده و در قالب مناسبی بریزید و آن ها را درون یخچال بگذارید تا کاملا خودشان را بگیرند. زمانی که ژله ها کاملا خودشان را گرفتند آن ها را از قالب جدا کرده و برش های کوچک یک تا دو سانتی بزنید. سعی کنید برش ها یکسان و یک اندازه باشند تا زیبایی خود را از دست ندهند. از قالب های کوچک فانتزی هم می توانید برای برش های ژله استفاده کنید.

سپس خرده ژله ها را در ظرفی بزرگ تر ریخته و همه را با هم مخلوط کنید. بهتر است این خرده ژله را در یخچال بگذارید تا مرحله آخر که نیاز به آن ها بود سپس از یخچال خارج کنید. پودر ژلاتین را با شیر سرد مخلوط کرده و سپس شیر داغ را به آن اضافه کنید تا کاملا پودر ژلاتین حل شود. شیر عسل را نیز به این مخلوط اضافه و هم بزنید و آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود. ژله های رنگین کمانی را درون قالب خنک و سرد ریخته و ژله سفید رنگ را بر روی خرده ژله ها بریزید.

قالب را در یخچال به مدت 12 ساعت بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و نزدیک به 15 دقیقه آن را در یخچال نگه دارید تا حسابی سفت و گرفته شود. سپس دسر ژله زیبای موزاییکی را برای میهمانان عزیز خود سرو کنید.

در طرز تهیه ژله خرده شیشه برای اینکه در هنگام برش، ژله به چاقو نچسبد، بهتر است کارد را مقداری خیس کنید. در ژله با زمینه سفید حتما ژله پایه را در یخچال بگذارید تا خنک شود و گرنه باعث قاطی شدن رنگ های خرده های ژله می شود. (برای آموزش سایر دسر و پیش غذا کلیک کنید.)

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟


طرز تهیه ی ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین


ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

سلام عالی بود ممنون

واقعا خوشمزه است امتحان کنید

عالی بود

سلام به جایی شیر عسل میشه بستنی وانیلی ریخت.

خوب بود

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه ی ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Jeleh khordeh shisheh – jelly – ژله خرده شیشه آسان▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منعقد می‌شود.در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت می شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین استفاده میشود ، گیاه خواران از خوردن آن پرهیز می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران تهیه میشود.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Jelly desserts are desserts made with sweetened and flavored gelatin. They can be made by combining plain gelatin with other ingredients or by using a premixed blend of gelatin with additives. Fully prepared Jelly desserts are sold in a variety of forms, ranging from large decorative shapes to individual serving cups.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[Channels]:Youtube : https://youtu.be/ovuT7gw2ZGgGoogle+ : https://plus.google.com/u/0/b/1109081…Website: www.ashpazi.890m.com

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Broken Glass Jello
ژله خورده شیشه به اسمهای مختلفی گفته میشه موزاییکی بروکن گلس و……
خیلی راحته و خیلی خوش طعمه شاید بگید طعمهای مختلف قاطی میشه ولی اگه امتحان کنید متوجه میشید
از قیافش معلومه چند رنگ مختلف ژله جداگانه درست میکنیم و داخل یه ژله بیس میریزیم که شیری رنگه پس رنگهای اون بستگی به سلیقتون داره ولی سعی کنید رنگهایی بکار ببرید که توی ژله بیس جلوه داشته باشه من از ۴ رنگ استفاده کردم ولی به نظرم تا ۶ رنگ جا داره و شیک تر میشه.
در مورد ژله چند نکته بگم :
ژله های ایرانی با مارکها و طعمهای مختلفی رژیمی ؛ معمولی اومده تو بازار ولی اگر ژله خارجی بگیرید که اون هم بیشتر با مارک ترکیه ای “Dr.otker” و “Trix Jelly” وجود داره صد البته بهتره اولا از لحاظ طعم و رنگ کاملا واقعیه و به میوه شبیه و ثانیا موقع درست کردن کف نمیکنه من توی عکسها نشونتون میدم که ببینید
در ضمن از لحاظ قیمت تفاوتی نداره یه قوطی ایرانی فکر کنم حدود ۷۰۰ تومن و خارجیش همون ترکیه ای ۱۰۰۰ تومن و تو بعضی رسپیها میبینید که نوشته اگه ژله ایرانی استفاده میکنی بطور مثال میگم ۵ ق غ و اگر از نوع خارجیش ۲ ق غ پس میبینید که خارجیش بهتره ولی من اینبار چون همه رنگهایی که میخواستم با مارک خارجی گیر نیاوردم مارک ایرانی دراژه خریدم.یه چیزی هم بگم که هر وقت خرید رفتید هر رنگ ژله دیدید بخرید چون روزی که نیاز دارید همه رنگها تموم شده هر جایی بگردید گیر نمیاد همین دو هفته پیش شب یلدا ژله هندونه نایاب شده بود یا ژله بلوبری بعضی وقتها غیبش میزنه از من گفتن بود حالا خود دانید اینجا ایرانه رو هیچ چیزی نمیشه حساب کرد از هیچ جنسی کامل تو مغازه ها نیست.
و اما : یک نکته خیلی مهم ؛ ژله آماده شده حالا چه جوری تو ظرف سرو برگردونیم که خراب نشه . اگر از قالبهای سیلیکونی استفاده می کنید که خیلی راحت اول دور تا دور ژله را باچاقو ببرید که ژله از دیواره ظرف آزاد بشه بعد ظرف سرو را روی قالب بگذارید و برش گردونید ژله خیلی خوشگل میفته تو ظرف و اگر اذیت کرد میتونید با سشوار کمی گرمش کنید ته قالب را و برگردونید.
اگر از قالب معمولی استفاده میکنید سینک ظرفشویی یا یه ظرف بزرگتر از قالب را پر آبجوش کنید به مدت ۳۰ ثانیه داخل اب گذاشته بردارید اگر جدا نشده بود ۳۰ ثانیه دیگه یه دفعه ۱ دقیقه نگذارید و یادتون بره که همه ژله آب میشه
اگر داخل ظرف پیرکس درست کردید اونم راحته قبل از اینکه ژله را توش درست کنید حتما ظرف را خیس کنید و بعد ژله را بریزید داخلش و موقع سرو ظرف سرو را روی ظرف پیرکس گذاشته و برگردانید.
*در همه حالتها اول دور ژله را باچاقو از دیواره ظرف آزاد کنید

مواد لازم:
ژله بلوبری ۱ بسته
ژله پرتقال ۱ بسته
ژله لیمو ۱ بسته
ژله انگور ۱ بسته
شیرعسل ۱ قوطی
پودر ژلاتین ۳ ق غ
شیر ۳ لیوان

اول ازهمه باید هر کدوم از ژله ها را جداگونه فقط با یک لیوان آبجوش حل کنید و بگذارید به مدت ۴ ساعت تا ببنده اگه میخواهید این ژله را برای مهمونی درست کنید از یه روز قبل کار رو شروع کنید چون یه مقدار طول میکشه شب قبل ژله رنگیها رو آماده کنید و فردا صبحش ژله بیس را درست کنید.
پودر ژله را داخل یک لیوان آبجوش ریخته و هم بزنید و برای اینکه ژله شفاف تر بشه به مدت یک دقیقه داخل ماکروفر بگذارید یا روی بخار کتری بگذارید تا شفاف بشه. قبلا گفتم ژله های ایرانی وقتی با آبجوش مخلوط میشن کف میکنند توی عکس کاملا مشخصه

طرز تهیه ی ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین

می بینید بعد از اینکه ژله را داخل ماکروفر می گذاریم چقدر شفاف تر میشه باید یه ۵ دقیقه دیگه صبر کنیم که باقیمانده کف روی ژله از بین بره بعد که کمی سرد شد داخل یخچال میگذاریم من تا اومدم ۳ تا ژله دیگه را آماده کنم هم کفش از بین رفت هم کاملا سرد شد
یه نکته بگم روی بسته ژله طرز استفاده را نوشته یک لیوان آبجوش و یک لیوان آب سرد ولی برای این نوع ژله هر بسته فقط با یک لیوان آب جوش مخلوط میشه چون میخواهیم ژله سفت تری داشته باشیم و برای ظرفهایی که ژله را داخلش میریزیم سعی کنید از ظرفهای پیرکس مستطیل کوچیک استفاده کنید که سطح ژله بیشتر باشه تا ارتفاعش چون بعدا این ژله ها تبدیل میشن به خرده ژله درحد یک ونیم الی دو سانتی متر پس برش زدنش راحت تره من ظرفها را قبل ریختن ژله شستم که خیس باشند و ۳ بسته دیگه را هم همینطور آماده کردم

حدود ۳ الی ۴ ساعت ژله ها داخل یخچال باید باشند تا ببندن بعد که ژله ها اماده شد با چاقوی لیزری برشهای عمودی و افقی روی ژله میزنیم که بتونیم مربع هایی حدود یک و نیم الی دو سانتیمتر داشته باشیم و با کفگیر زیر ژله ها میزنیم ** یادمون نرفته که اول دور تا دور ژله را از دیواره ظرف آزاد کنیم.

بعد تمام خرده ژله ها را داخل یه ظرف بزرگ تر ریخته همیشه قبل از اینکه هر ژله ای را درست کنید اول ظرف اصلی که میخواهید ژله را داخل اون بریزید سایز بزنید که یهو وسط کار نبینید ظرف کوچیکه و ژله ها زیاد بیاد یا بلعکس و ظرف زیادی بزرگ باشه برای سایز زدن هم از لیوان آب استفاده کنید یعنی اول مقدار تمام مایعات حالا شیر یا آب را که میخواهید ژله را با اون درست کنید ببینید چند لیوانه مثلا ۵ لیوان پس ۵ لیوان آب داخل ظرف اصلی ریخته و اینطوری سایز ظرف دستمون میاد.
خرده ژله ها را جوری داخل ظرف میریزم که رنگهای تکراری کنار هم نباشه

حالا نوبت میرسه به ژله بیس برای ژله بیس رسپیهای زیادی هست ژله آلوورا ؛ آناناس ولی من از شیر و شیرعسلی استفاده کردم.شما میتونید قبل از اینکه ژله رنگیها را خورد کنید ژله بیس را آماده کنید و بگذارید سرد شود چون مهمترین مرحله همینه اگه ژله بیس سرد نباشه تمام ژله ها آب میشن و از بین میرن.
برای درست کردن ژله بیس ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با یک لیوان شیر سرد مخلوط میکنیم میگذاریم یه محلول اسفنجی درست شه بعد یک لیوان شیرجوش را داخلش ریخته و روی بخار کتری یا یک دقیقه داخل ماکروفر میگذاریم تا کاملا حل بشه بعد نصف قوطی شیرعسلی را داخلش ریخته و مخلوط میکنیم و دوباره یک لیوان شیر سرد اضافه کرده و هم میزنیم و میگذاریم مخلوط کاملا سرد بشه

اینم عکس قوطی شیرعسلی حتما از اینها بخرید نه شیرعسل ایرانیها چون که نمی دونم ژله با اونها چی میشه غلظت این شیرعسل و مزه اون تفاوتش با شیرعسل ایرانیها از زمین تا اسمونه فکر میکنم قوطی ۱۷۰۰ تومنه و تقریبا تو همه سوپرها هست خوب ما نصفه قوطیش را استفاده کردیم با بقیه اش چیکار کنیم؟ حتما تا حالا همه استفاده کردید ولی اگه کسی هست که تا حالا استفاده نکرده نصف عمرش بر فناست چون خالی خالیشم خوشمزست؛ میتونید با چایی بخورید ۱ ق داخل چایی بریزید شیر عسل چایی میشه یا میتونید به جای کافی میت استفاده کنید با نسکافه حتما امتحان کنید و داخل یخچال اگه بذارید بعد از یه مدت سفت و رس میشه حتما داخل یه ظرف شیشه ای دربسته نگهداریش کنید داخل کابینت هم میمونه تا یه هفته من بیشتر از این نگه نداشتم.
خوب دیگه ژله بیسمون سرد شده و میریزیمش روی ظرف خورده شیشه “ژله” و میگذاریم داخل یخچال تا عصر که مهمونا بیان

بعد از اینکه ژله بست میتونید اون را به صورت مکعب برش بزنید و داخل ظرف بچینید.

این هم ژله آماده قبل از برش

 

+++++++++++

+++++++++++

+++++++++++

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

طرز تهیه ی ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین
طرز تهیه ی ژله خرده شیشه با پودر ژلاتین
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *