طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی
طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی

طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 

 

طرز تهیه لوبیا پلو چشم بلبلی

 

مواد لازم لوبیا پلو چشم بلبلی برای 6 نفر :

 

 

طرز تهیه لوبیا پلو چشم بلبلی :

*. ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک در آب حداقل به مدت 2 ساعت خیس کنید. لوبیا را نیز شسته و در قابلمه حاوی مقداری آب روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. برای پخت لوبیا چشم بلبلی مدت یک ساعت وقت لازم است.بعد از پخت کامل لوبیا، آن را در سبد آبکشی کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

*. نکته : برای اینکه آب حاصل از پخت لوبیا به هدر نرود، یا از آن به هنگام دم کردن برنج استفاده کنید یا آنکه آب را به اندازه ای بریزید که در طول پخت لوبیا، جذب شده و باقی نماند.

*. پیاز را پوست کنده و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید. سپس در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. حالا پیاز خلالی شده را به روغن اضافه کنید. در طول سرخ شدن پیاز، زردچوبه را نیز بیفزایید.

*. پس از آن، گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا گوشت نیز سرخ شود. در پایان، ابتدا مقداری نمک اضافه کرده و سپس پودر زعفران را در مقداری آب جوش حل کرده و در این مخلوط بریزید.حالا در قابلمه را بگذارید تا گوشت روی حرارت بپزد.

*. زمان لازم برای پخت گوشت چرخ کرده، نیم ساعت تا 45 دقیقه است. بعد از پخت گوشت، شعله اجاق گاز را خاموش کرده و تابه را کنار بگذارید.در قابلمه ای متوسط تا نیمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب، جوش بیاید. پس از آن، برنج خیس خورده را به آب جوشیده اضافه کنید.

*. بگذارید چند دقیقه بجوشد تا برنج مغز پخت شود، سپس آن را در سبدی ریخته و با آب سرد آبکشی کنید.حالا مواد تشکیل دهنده این پلوی مخلوط آماده است؛ فقط کافی است آنها را با هم مخلوط کنید. برای این منظور، قابلمه بزرگی آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و حرارت دهید.

*. سپس برش های سیب زمینی یا نان را در کف قابلمه بچینید و ابتدا مقداری برنج بریزید، سپس روی آن را با مقداری لوبیا و پس از آن مقداری شوید خرد شده بپوشانید.این کار را به همان ترتیب از اول تکرار کنید تا زمانی که مواد تمام شود. حالا این پلوی مخلوط را نیز مانند دیگر پلوها به روش معمول دم کنید.

*. مرحله اضافه کردن گوشت به پلو، هنگام کشیدن آن داخل دیس است؛ یعنی پس از هر لایه پلو مقداری گوشت چرخ کرده آماده را نیز  لابه لای آن بریزید؛ البته پیش از کشیدن برنج، گوشت را چند دقیقه روی حرارت اجاق گاز گرم کنید.

 

*. نکته یک : گوشت را هنگام دم کردن برنج نیز می توانید به همراه مواد دیگر در لابه لای آن بریزید و پلو را با گوشت دم کنید.

*. نکته دو : به جای شوید خشک می توانید از شوید تازه نیز استفاده کنید؛ البته عطر شوید خشک بیشتر است، به همین دلیل شما می توانید از مخلوط تازه و خشک آن استفاده کنید.

*. نکته سه : این پلوی مخلوط را به صورت کته نیز می توانید درست کنید. در این صورت، کافی است بعد از پخت لوبیا چشم بلبلی، برنج، لوبیا و شوید را به صورت مخلوط در قابلمه یا پلوپز ریخته و پس از گذشت یک ساعت و ربع، یک قابلمه شوید لوبیا  پلوی خوشمزه تحویل بگیرید.

 

خواص زعفران :

*. زعفران دارای مقدار زیادی منگنز، ویتامین C، آهن ، پتاسیم و ویتامین B6 هست. منگنز کمک میکنه تا قند خونتون تنظیم باشه و همچنین به بهبود سوخت ساز بدن و جذب کلسیم هم کمک میکنه.همچنین به تقویت هرمون های جنسی نیز کمک میکنه. ویتامین C نیز جنگنده عفونت هست و آهن تصفیه کننده خونه و همچنین ویتامین B6 در تشکیل سلول های خونی و آرامش اعصاب موثر هست. پتاسیم نیز به تعادل مایعات در بدن کمک میکنه و اگر میزانش در بدن کم باشه گرفتگی عضلات رو به همراه خواهد داشت.طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی

 

اختصاصی آکاایران

 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

سلام به روی ماهتون در خدمتتون هستم با یک پلوی خوشمزه و راحت به اسم دمی لوبیا چشم بلبلی.
برنجی که استفاده کردم یکی از آشنایان به عنوان نمونه برام فرستادن ، برای دفعه اول که نمیدونستم برنجش چه طوری در میاد ، به نظر خودم و مامانم قاطی پلوی خیلی خوبی شد.
حالا بازم باهاش پلو مخصوصا قاطی پلو درست میکنم و براتون عکس میذارم.
دستور این پلو را شب می نویسم.
اگه از دوستان کسی دنبال برنج خوب هست من این برنج را معرفی میکنم ، تا الان که آب کش کردمش خیلی خوب بوده ، حالا کته هم باهاش درست میکنم.
یکی از دوستان گفت اسم این پلو لوبیا پلوی شیرازی است ، راستش ما بهش میگیم دمی لوبیا چشم بلبلی ، بعضی وقتا هم با رب و بدون شوید درست می کنیم ، اون مدلش فوووووووووووووووق خوشمزه است. یکی از غذاهای اصیل خانواده ماست!

مواد لازم :
برنج ۳ پیمانه
لوبیای چشم بلبلی ۲ پیمانه
شوید ترجیحا تازه خرد شده ۳ پیمانه ، من شوید خشک ریختم که البته کمی زیاد شد ، شما حواستون باشه کمتر بریزین.
سیب زمینی درشت برای ته دیگ یک عدد
سینه مرغ یک عدد
پیاز متوسط یک عدد
هل یک دونه ، زردچوبه ، نمک و فلفل به میزان لازم
رب یک قاشق غذاخوری
در صورت تمایل کمی آب لیمو
زعفران آب کرده به میزان لازم

راستش من شب قبل از اینکه این پلو را درست کنم تا ساعت ۴ صبح داشتم کتاب میخوندم ، میدونین که کدوم کتاب؟
محمد ، پیغمبری که باید از نو شناخت.
براتون نوشتم که مشغول خوندنش هستم. کلا از محل کار هم خیلی خیلی خسته بودم و این خستگی نمیذاشت خوابم بره برای همین سرم را با کتاب خوندن گرم کردم ، جاتون خالی ، صبح ساعت ۸ صبح در اوج خواب خوش از اداره بهم زنگ زدن و یک کار کوچولو داشتن که من از قبل هماهنگ کرده بودم ، دیگه بد خواب شدم دیگه ، حالم خیلی گرفته شد.
ما ۵ شنبه ها تعطیل هستیم ، ولی اداره ما تعطیل نیست و تعدادی از پرسنل میان سر کار و اضافه کار براشون حساب میشه ، با تمام وجودم دعا میکنم که این چند هفته آخر سال بگذره و یک آرامشی سر کار ما حکمفرما بشه والا!

طرز تهیه :
از اونجا که من نمیدونستم این برنج چه طوری از آب در میاد گذاشتم چند ساعت با آب ولرم خیس خورد. قانون من برای خیس کردن برنج اینه که به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق غذاخوری نمک و یک پیمانه آب می ریزم.
میدونین خیس کردن برنج موجب استحکام برنج میشه و از له شدنش جلوگیری میکنه ، در عین حال برنج قد هم میکشه.
این برنج خیلی برنج قد بلندی نیست ، اما اصلا له و لورده نشد و خیلی خوب از آب در آمد.
لوبیا چشم بلبلی را هم بهتره بذارین خیس بخوره و با مقداری آب بپزه ، نه در حدی که له و لورده بشه ها ، زود می پزه.
کف یک ماهیتابه نچسب را هم کمی روغن ریختم و گذاشتم روغن داغ شد و سینه مرغ را که برش زده بودم گذاشتم طلایی بشه.
وقتی این کارو میکنید جلز ولز روغن زیاده ، در ماهیتابه را بذارین و حرارت را کم کنید مشکل برطرف میشه.
وقتی که هر دو طرف مرغ طلایی شد ، یک دونه پیاز متوسط را خیلی ریز خرد کردم همراه با زردچوبه و رب تو همون ماهیتابه که مرغها توش بود تفت مختصر دادم و یک لیوان آب ریختم و گذاشتم مرغ ها با حرارت ملایم پخته بشن.
اون دوستی که میگفت به این پلو میگن لوبیا پلو شیرازی گفت که شیرازی ها با گوشت قلقلی کوچولو این پلو را سرو میکنن ، اونجوری هم خیلی خوشگل و خوشمزه میشه ، یک بار با شوید تازه اون مدلی درست می کنم.
بذارین آب جوش بیاد و برنج خیس شده را به آب در حال جوش اضافه کنید. یادتون باشه که برنج اگه آب داشت آبش را خالی کنید. من که ریختم تو خود قابلمه که آبش داشت میجوشید وقتی دوباره به جوش افتاد برنج را اضافه کردم.
کلا با برنج جدید که کار میکنید دقت کنید و نرین به کار و زندگیتون برسین ، بالا سرش باشین ، حرارت زیر برنج زیاد باشه و برنج قل بزنه ، کم کم برنجا میان روی آب ، یک دونه اش را بردارین و امتحان کنید ببینید اگه مغزش کمی نرم شده برنج را آب کش کنید. اگه دیدین برنج شور شده کمی آب روش بریزید تا شوریش بره.
آها یادم رفت بگم ، من لوبیا چشم بلبلی پخته را هم ۳۰ ثانیه قبل از آب کش کردن به برنج اضافه کردم.
این برنج آب کش شده است.

طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی

بعد تو قابلمه مناسب روغن بریزین ، من کمی رنگ زغفران هم کف قابلمه ریختم ، بعد که روغن داغ شد ، سیب زمینی ورقه شده را بچینید کف قابلمه ، بذارین یک طرف سیب زمینی برشته بشه ، بعد سیب زمینیها را برگردونین و به ترتیب یک لایه برنج و لوبیا و یک لایه شوید بریزید ، با دم قاشق هم شویدها را مخلوط کنید با برنجتون.

وقتی لایه آخر تموم شد ، به اندازه نصف لیوان آب دور تا دور برنج بدین ، یک کم هم روغن مایع من روی برنجم ریختم و گذاشتم با حرارت متوسط به مدت ۴۰ دقیقه دم کشید.
برای دم کنی هم از دستمال آشپزخونه استفاده کردم که دیگه کی حال دم کنی شستن داره آخه؟
تمام این اتفاقات بین ساعت ۱۱ تا ۱ بعد از ظهر افتاد ، من هم خونه تمیز کردم هم ناهار پختم ، هم عکاسی کردم.
من این طوریم دیگه ، خیلی برای آشپزی وقت نمیذارم. عصرش هم رفتم بیرون و تو خیابونای شلوغ تهران کلی اعصابم سر رانندگی خرد شد! آقا این شب عید بگذره ما راحت شیم! چقده همه جا شلوغه آخههههه؟
بله پلوی خوشمزه که دم کشید ، بریزین تو دیس ، روش هم برنج زعفرانی بدین ، ته دیگای خوشگلتون قلفتی در میان با این روش که گفتم ، مرغ پخته شده را هم بذارین کنارش ، من تو آب مرغ کمی هم آب لیمو زدم.

نوش جااااان

اینم یک عکس از نمای نزدیک نزدیک که کیفیت برنج را ببینید.
امروز من لوبیاپلو درست کردم. به به به عجب غذایی شد. البته من با رب و بدون شوید درست کردم با گوشت قلقلی خیلی عالی شد. شوهرمم ک هر غذایی نمیخوره ی کلی ذوق کرد و گف که خوشمزس. جز برنامه اصلی غذاهام قرارش میدم.
امیدوارم شما هم خوشتون بیاد و لذت ببرید.

در تاریخ ۹ بهمن ۱۳۹۵ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , پلو

تعداد بازدید : 12865

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 224 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات کافی شاپ

اینستاگرام

تلگرام

mlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml”>

-هنری برای تمام اعضای خانواده

جستجو در سایت:

متاسفانه صفحه ای با مشخصات مورد نظر شما یافت نشد.

کپی برداری از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشدطرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی

Powered By NewIDea

طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی
طرز تهیه ی لوبیا پلو چشم بلبلی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *