کیکانه
هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
دریافت کد تخفیف 30 درصدی، سفارش کیک آسانتر، گفتگو با کارشناسان کیکانه پیش از سفارش، طرح سوالات و تقاضای راهنمایی، ثبت سفارش مدلهای کیکی که در سایت موجود نیست. همه این موارد را میتوانید در شبکههای اجتماعی کیکانه مطرح کنید. کارشناسان، از ساعت 9 تا 24 پاسخگوی شما هستند.
ناعادلانه است که بگوییم پخت شیرینی دلپذیر ماکارون بسیار سخت است. بله درسته، کار آسانی نیست اما در ادامه خواهید دید که آنقدرها هم که فکر میکردید، ترسناک نیست. فقط کافی است که چند نکته مهم را در ذهن داشته باشید، آنگاه هر زمانی که بخواهید میتوانید از شیرینی ماکارونی که خود درست کردهاید، لذت ببرید. در این مقاله قصد داریم دستور پخت ساده تهیه شیرینی ماکارون را به همراه تعدادی نکته برای مبتدیان ارائه دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه ی شیرینی ماکارونی
4.8 (95%) 4 رایs
ماکارونها برای طبخ نیاز به دمای ثابت و نسبتا کم دارند چرا که به سرعت میسوزند. بنابراین فر را از قبل گرم کرده و دمای آن را روی 140 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
شما میتوانید قبل از به هم زدن سفیدهی تخم مرغ رنگ خوراکی مورد نظر خود را به سفیده اضافه کرده و بعد مخلوط را به هم بزنید.
مراجع: thespruce
100 گرم پودر قند (شکر قنادی)
100 گرم بادام پودر شده
2 عدد سفیده تخم مرغ متوسط
به میزان لازم نمک
55 گرم شکر سفید
150 گرم کره نرم شده (در دمای محیط)
75 گرم پودر قند (شکر قنادی)
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
مشاهده همه محصولات
سوالات متداول
دعوت به همکاری
ثبت نام
فروشنده کیکانه شوید
درباره ما
تماس با ما
شمارههای تماس: ۰۹۰۳۴۷۷۵۶۰۸ – ۹۱۰۰۱۱۹۵
طرز تهیه ی شیرینی ماکارونی
آدرس ایمیل: admininfo@cakaneh.ir
آدرس دفتر: اصفهان، خیابان چمران، خیابان آل یاسین، کوچه آرژانتین، مجتمع حریر
9