طرز تهیه ی ذرت اب پز

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی ذرت اب پز
طرز تهیه ی ذرت اب پز

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

 


دوره مقدماتی php

ادامه امروز »

9 دلیل که چرا تبلیغات آنلاین برای کسب و کار شما ضروری است!

هر جمعه یک “اوریگامی” یاد بگیرید(اسکلت ویژه هالووین)

طرز تهیه ی ذرت اب پز


چطور کمتر فحش بدیم؟!


هر جمعه یک “اوریگامی” یاد بگیرید(بوقلمون)


چند کاربرد باحال بطری پلاستیکی!


هر جمعه یک “اوریگامی” یاد بگیرید(خرگوش)

آب را بجوشانید.برگ ها و رشته های ابریشمی بلال را پاک کنید. اگر بخار پز ندارید می توانید از یک قابلمه بزرگ و یک صافی فلزی استفاده کنید.ذرت ها را روی بخار پز قرار دهید و به مدت 8 تا 12 دقیقه در این حالت قرار گیرد. بعد از آن سرو کنید.

یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید.مقدار آب به تعداد و بزرگی بلال ذرتی که می خواهید بجوشانید بستگی دارد. دقت کنید که آب به مقدار لازم وجود داشته باشد.می توانید برای طعم بهتر یک قاشق چای خوری نمک به آب اضافه کنید.پوسته ذرت را کامل از آن جدا کنید.بعد از جدا کردن پوسته ذرت ان را زیر آب گرفته و دست خود را روی آن بکشید تا رشته های ابریشمی روی آن کاملا جدا شوند.بلال ذرت را درون آب در حال جوش قرار دهید.درب قابلمه را روی ان قرار دهید تا آب دوباره به جوش درآید.از انبرک برای جابجا کردن ذرت ها استفاده کنید. با دست این کار را انجام ندهید زیرا باعث سوختگی می شود. بلال ذرت را به مدت 3 تا 8 دقیقه بجوشانید.زمانی که دانه های بلال ترد شد آماده خوردن است.بلال ها را قبل از مصرف به مدت 30 تا 60 ثانیه درون دستمال تمیز قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

فر را تا 425 درجه فارنهایت ( 220 درجه سلسیوس) گرم کنید.  برگ و رشته های ابریشمی را جدا کرده و با آب بشویید. بلال ها را با مقداری کره آغشته کرده  و با فویل آلومینیومی بپیچید و درون فر قرار دهید. بلال های کوچک به 20 دقیقه زمان و بلال های بزرگ به 30 دقیقه زمان برای پختن نیاز دارند.

بلال را درون یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید.شما باید هر دفعه یک بلال را بپزید.به یاد داشته باشید برگ های بلال را جدا نکنید زیرا درون مایکروویو بهتر می پزد. بلال ها را به مدت 5 دقیقه درون مایکرویو قرار دهید.مایکروویو باید در بالاترین حد خود قرار گیرد.بعد از زمان گفته شده بگذارید به مدت 2 تا 3 دقیقه درون مایکروویو بماند تا کمی سرد شود و از سوختن دست شما جلوگیری شود.ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید.ساقه ته بلال را برش بدهید و برگ های آن را جدا کنید.

مانند روش 4 به جای بلال کامل دانه های بلال ریخته می شود.

دمای گاز را به صورت ملایم قرار دهید  و برگ ها و رشته های ابریشمی ذرت را جدا کنید.ذرت ها را به روغن زیتون آغشته نمایید.از کره ذوب شده نیز می توانید به جای روغن زیتون استفاده کنید.ذرت ها روی اجاق بگذارید.با استفاده از انبرک آنها را بچرخانید تا تمام سطوح آن یکنواخت بپزد.بعد از پختن تمام سطوح آن را سرو کنید.

در یک قابلمه متوسط آب را بجوشانید و دانه های ذرت را از بلال جدا کرده و با یک قاشق چایخوری نمک به درون آب در حال جوش بریزید و درب آن را ببندید. بعد از ریختن دانه ها منتظر بمانید تا آب دوباره بجوشد و سپس شعله را مقداری کم کنید بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزد. با استفاده از یک آبکش فلزی دانه ها را خارج و سرو کنید.

برگ ها را کنار بزنید و  ته بلال ها را ببرید و آنها را درون آب به مدت یک ساعت خیس کنید. تا زمانی که ذرت ها خیس می خورند زغال ها را آماده کنید.  ذرت ها را در درون پوسته قرار داده روی ذغال قرار دهید. بعد از پختن برگ ها را جدا کرده و به آن آب نمک بیفزایید و سرو کنید.

دانه های ذرت را به صورت یک لایه درون ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید. 30 تا 60 میلی لیتر آب به آن اضافه کنید.  با پلاستیک روی ظرف را بپوشانید و با چنگال چند سوراخ روی آن برای تهویه ایجاد کنید. سپس ظرف را برای 4 دقیقه درون مایکروویو قرار دهید.سپس آب اضافی آن را خالی کنید و بعد سرو کنید.

منبع:تمام عیار-روزیاتو

شما به عنوان مهمان نظر ارسال میکنید.


چگونه زنجبیل رانگهداری کنیم؟


برای غلیظ شدن فسنجون چه باید کرد


طرز تهیه لازانیا در خانه


خواص جوانه گندم


آیس پک چیست ؟ (طرز تهیه)


طرز تهیه کیک ساده


طرز تهیه استیک و سُس مخصوص


طرز تهیه پیراشکی دونات با شهد وسس شکلاتی

طرز تهیه ی ذرت اب پز


طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر+ نکات مهم


طرز تهیه ترشی لیته


طرز تهیه ی ذرت مکزیکی خوشمزه


طرز تهیه پیتزا با نان باگت!


طرز تهیه بال مرغ تایلندی!

طرز تهیه یک ساندویچ ساده و مقوی برای تغذیه ی بچه ها


یک ساندویچ ساده و خوشمزه برای صبحانه !


طرز تهیه ی پاستا با سس چیکن آلفردو


طرز پخت مافین گوشت

طرز تهیه همبرگرلوبیا قرمز مخصوص گیاه خواران


طرز پخت کیک “براونی” در ماگ!


طرز تهیه شیرینی کمال پاشا – kemalpasa


طرز تهیه پای سیب


طرز تهیه ی شیرینی نخودچی- شیرینی مخصوص عید


طرز تهیه ی کیک های کمان دار


طرز تهیه کیک ساده


طرز تهیه باسلوق


طرز تهیه شیرینی دانمارکی


چرا باید روزمان را با زنجبیل شروع کنیم؟


خواص انگور


خواص زغال اخته


خواص زعفران


خواص رزماری


خواص شگفت‌انگیز دانه‌ی چلغوز


مصرف روزانه ی عسل چه فوایدی برای بدن دارد؟


چگونه به طور طبیعی لبانی صورتی داشته باشیم؟

 

10 تبلیغ خلاقانه +عکس


مشاهده

تصاویر روز 1397/07/29


مشاهده

حیوانات هم عاشق می شوند+عکس


مشاهده

copyright © 2015 – 2018 Mashrooh

. استفاده از مطالب سايت مشروح فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است

طرز تهیه ی ذرت اب پز
طرز تهیه ی ذرت اب پز
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *