طرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی
طرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی

پاناکوتا شکلاتی یک نوع دسر ایتالیایی پر طرفدار است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن ژلاتین ، خام و شکلات هستند. دسر پاناکوتا از دسرهای انعطاف پذیر است و با طعم های مختلفی تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر دسر پاناکوتا شکلاتی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا نصف شیر را در یک کاسه می ریزیم و پودر ژلاتین را به آن اضافه می کنیم. کاسه را روی حرارت بسیار ملایم ( روی بخار آب ) قرار می دهیم و آنقدر شیر را هم می زنیم تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود. در مرحله بعد خامه را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم.

شیر باقیمانده را به خامه اضافه می کنیم. ( بهتر است شیر را کم کم اضافه کنیم و حین اضافه کردن خوب شیر و خامه را با همزن مخلوط کنیم ) آنقدر شیر و خامه را هم می زنیم تا کاملا یکدست و صاف شوند سپس شکر را اضافه می کنیم.

پس از اضافه کردن شکر قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و مواد را هم می زنیم تا شکر کاملا در شیر و خامه حل شود. دقت داشته باشید نیازی به جوش آمدن مخلوط شیر و خامه نیست و زمانی که داغ شد آن را از روی حرارت بر می داریم.طرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی

پس از برداشتن قابلمه از روی حرارت شکلات تخته ای را داخل مخلوط شیر و خامه رنده می کنیم و مقداری کمی اسانس وانیل را به همراه پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

دوره مقدماتی php

در پایان پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم مواد دسر را در قالب یا قالب های مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. حداقل حدود ۴ ساعت نیاز است تا دسر پاناکوتا شکلاتی در یخچال بماند سپس با خامه تزیین و سرو کنید.

برای اینکه پاناکوتای شکلاتی شما رنگ تیره تری داشته باشد بهتر است مقدار شکلات یا پودر کاکائوی بیشتر به مواد اضافه کنید. البته توجه داشته باشید اگر خیلی بیش از حد از پودر کاکائو یا شکلات تلخ استفاده کنید روی طعم دسر شما تاثیر خواهد گذاشت.

سلام بدون ژلانین پاناکوتا درست نمیشه چون اینجا ژلاتین حلال پیدا نمیشه

سلام و عرض ادب ژلاتین حالت ژله ای به پاناکوتا میدهد ، می تونید استفاده نکنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

یکی از بازیگران مرد ایرانی که دارای محبوبت فراوانی است، شهاب حسینی است. اولین بار شهاب حسینی در اکسیژن کار اجرا را انجام می داد و کارهای هنری خود را به عرصه سینما و تلویزیون کشاند و موفقیت های زیادی را تا به امروز به دست آورد.
برای همین هم زندگینامه شهاب حسینی برای طرفدارانش جالب است. در مورد شهاب حسینی و همسرش هم بسیاری از هوادران او پیگیر هستند. نام همسر شهاب حسینی پریچهر قنبری است که متولد سال ۵۹ است. در این مقاله از پارسی نو در مورد این که شهاب حسینی…

این روزها خوانندگان زیادی در عرصه موسیقی فعالیت دارند که برخی از آنها مثل مهدی جهانی دارای طرفدرارن زیادی هستند و آهنگ های مهدی جهانی را دنبال می کنند.
برای برخی از آنها هم ازدواج مهدی جهانی مهم است و خیلی تمایل دارند تا مهدی جهانی و همسرش را ببینند و بشناسند. ما در این مقاله از پارسی نو برای شما بیوگرافی کامل مهدی جهانی را منتشر کرده ایم ضمن این که در مورد پدر مهدی جهانی و در مورد مادر مهدی جهانی هم اطلاعاتی را برای شما منتشر کرده…

ما ایرانیان همه ساله طبق سنت دیرین در لحظه سال تحویل گر هم می آییم تا آغاز سال جدید را جشن بگیریم. ساعت و دقیقه تحویل سال ۱۳۹۸ در ادامه مطلب آورده شده ملاحظه کنید. ادامه مطلب

در تقویم هر سال برخی از روزها را به نام برخی از شخصیت ها و مناسبت ها نامگذاری کرده اند که بر همین اساس هم این روزها بنا به نوع مناسبت مورد بزرگداشت قرار می گیرند.
 یکی از این مناسبت ها روز مادر ۹۷ است که برای همه ما روز مهمی است. البته روز زن ۹۷ هم با همین مناسبت همراه است و به همین علت هم برخی تبریک روز مادر را باید به صورت جداگانه به چند نفر تبریک بگویند.
مثلا تبریک روز زن به همسر یا تبریک روز مادر به مادر شوهر یا تبریک روز مادر به …

یکی از مهمترین ادویه هایی که ما در پخت اغلب غذاها مورد استفاده قرار می دهیم، زردچوبه است. از خواص زردچوبه هر کسی به طور کامل مطلع نیست و می بایست در این مورد اطلاعات بیشتری را به دست آورد.
به همین علت ما در این مقاله از پارسی نو برای شما در مورد خاصیت زردچوبه و همینطور در مورد مضرات زردچوبه صحبت کرده ایم و مطالبی در مورد خواص زردچوبه برای پوست و یا در مورد خواص زردچوبه تازه و همینطور در مورد خواص زردچوبه برای کبد گردآوری و منتشر کر…طرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی

در طب سنتی مواد خوراکی و گیاهی زیادی وجود دارد که دارای اثرات درمانی هستند. اکثر آنها هم برای مصرف معمولی و هم برای اثرات درمانی مورد استفاده عموم قرار می گیرند. یکی از این موارد، تخم شربتی است.
همه ما با این که تخم شربتی چیست تقربا آشنایی داریم و برخی هم که آشنایی چندانی ندارند، با سرچ تخم شربتی ویکی پدیا به اطلاعات مفیدی دست می یابند. در کنار خواص درمانی تخم شربتی باید دانست که عوارض تخم شربتی هم باید مد نظر باشند تا مصرف این دانه م…

بهاره کیان افشار یکی از بازیگرانی است که در چند ساله اخیر بسیار مطرح شده است. شاید همه بهاره کیان افشار در عاشقانه را به خاطر داشته باشند. نقش بهاره کیان افشار در عاشقانه باعث شد تا در سریال خانگی دیگر به نام گلشیفته ایفای نقش کند.
نقش بهاره کیان افشار در گلشیفته متفاوت از نقش های دیگر او است. اکثر طرفداران او این بازیگر را در فضای مجازی دنبال می کنند و تقریبا همه آنها آدرس اینستاگرام بهاره کیان افشار را دارند و پیج او را دنبال می کنند.
بر…

یکی از خوانندگان جوان و محبوب در بین مردم، محسن لرستانی است که یکی از جوانان هنرمند غرب کشور است و به صورت کلی باید بدانید که او در ابتدا در مجالس و میهمانی ها کار خوانندگی می کرده است و آرام آرام با کمک برادر بزرگترش، به عرصه موسیقی گام نهاد.
برای بسیاری از مردم و بخصوص جوانان زندگی خصوصی محسن لرستانی جالب است و در مورد محسن لرستانی و همسرش بسیار پیگیر هستند آهنگهای محسن لرستانی مضمون خاصی دارند و اغلب محسن لرستانی بچه ننه را شنیده اند.
م…

در سالهای اخیر، گروههای موسیقی پاپ زیادی در عرصه موسیقی کشور ظهور کرده اند که برخی از آنها با موفقیت هایی هم همراه بوده اند. یکی از این گروهای موسیقی، گروه هوروش بند است.
این گروه و اعضای آن دارای طرفداران خاص خود هستند و اغلب به دنبال بیوگرافی کامل هوروش بند هستند. در این راستا بیوگرافی مهدی دارابی هوروش بند و همینطور بیوگرافی مسعود جهانی تنظیم کننده زیاد دنبال می شود.
برخی از آهنگ های هوروش بند دارای محبوبیت بیشتری هستند. مثلا هوروش…

امروزه به طور لحظه ای شاهد ظهور خوانندگان جدیدی هستیم که برخی از آنها شانس یاری شان می کند و می مانند و برخی هم از شانس بد یا هر چه که هست، ستاره یک شبه هستند و افول می کنند.
یکی از این خوانندگاه نوظهور و جوان فرزاد فرخ است که صدایی خوب و دلنشین دارد و طرفدران زیادی هم دارد. علاقه مندان به آهنگ های فرزاد فرخ در مورد زندگی خصوصی فراد فرخ هم جویا هستند و بیوگرافی فرزاد فرخ را پیگیری می کنند.
ما در این مقاله از پارسی نو برای شما برای شما در م…

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم♥
کپی برداری فقط با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد.

Copyright Parsino.com © 2018 – Allrights Reserved

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

 

امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران بسیار پرطرفدار شده است.

مواد اولیه :
شیر 3پیمانه
خامه صبحانه 1پیمانه
پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1قاشق مربا خوری
شکر 3الی 4قاشق غذاخوری
پودر کاکائو به میزان دلخواهطرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی

 

 

طرز تهیه :
اول پودر ژلاتین رو تو نصف پیمانه از شیر ریخته داخل مایکروفر میگذاریم تا حل بشه کاملا.
بقیه شیر و خامه و شکر رو مخلوط کرده میذاریم رو گاز با شعله کم در حدی که شکر حل بشه و خامه کاملا با شیر ترکیب بشه. شیر نباید بجوشه.

بعد از رو گاز برمیداریم و بقیه مخلوط شیر و ژلاتین را بهش اضافه میکنیم و وانیل و پودر کاکائو و خوب هم میزنیم و تو قالب مورد نظرمون میریزیم و چند ساعت تو یخچال میمونه تا ببنده.
نوش جان

 

 

طرز تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه

روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

نکاتی در مورد تهیه دسرها

جدا کردن دسرها از انواع قالب

 

 

 منبع : sooran.com

 

ارسال این مطلب برای دوستانتان (دکمه رو لمس کنید)

نام(لازم)

 

  طرز تهیه ژله شیر عسلی   مواد لازم: شیرعسلی تغلیظ شده ی صنعتی حدود 400 گرم آب گرم یک پیمانه آب سرد یک پیمانه پودر ژلاتین دو و نیم قاشق سوپخوری اسانس وانیل مایع …

طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

کرم سوهان دسری خوشمزه و جدید است که عط و طعمی دلچسب دارد. این دسر مقوی گزینه ای مناسب برای افطار ماه رمضان است.  قبل از شروع به درست کردن کرم سوهان یک دور دستور …

روش تهیه ژله رز سیب   میخوام یه دسر خوشگل یادتون بدم اما قبلش لازمه روش ساخت رز سیب رو یاد بگیرین. رز سیب درست کردنش خیلی ساده است و برای روی دسر و یا …

طرز تهیه کرم کارامل   مواد اولیه : شیر نیم لیتر شکر 150 گرم تخم مرغ 5 عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر 70 گرم آب 2 قاشق سوپخوری آب جوش نصف لیوان   طرز …

طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر ویژه شب یلدا چیز کیک هندوانه ای دسری بسیار خوشمزه و زیباست که  شب یلدای شما رو در کنار خانواده و دوستان به یادماندنی تر خواهد کرد. تقدیم به تمام همراهان …

دستور پخت شیرینی کنجدی در منزل    شیرینی کنجدی یا کلوچه کنجدی را می تونید سر میز صبحانه یا به عنوان یک عصرونه مقوی و خوشمزه در کنار عزیزانتون با شیر یا چای میل کنید.   …

طرز تهیه نان برنجی قزوینی  نکته بسیار مهم در طرز تهیه نان برنجی قزوینی انتخاب آرد برنج هست. آرد برنج باید بسیار “حریر” باشد و چندین بار الک شده، بدون نم، و بسیار نرم باشد. …

  پنکیک پنیر کشمشی   پنیر 400 گرم  .  تخم مرغ 4 عدد  .  آرد 3/4 لیوان  .  شکر 3 قاشق غذاخوری  .  کشمش 1 لیوان نمک 1/2 قاشق چایخوری  .  جوش شیرین 1 قاشق …

      دستور تهیه باسلوق ژله ای (باسلوق میوه ای)   باسلوق ژله ای چون با پودر ژله درست میشه احتیاجی به اضافه کردن رنگ نداره. باسلوق یک نوع شیرینی بسیار اصیل ایرانی و بسیار خوش عطر و …

دسر پاناکوتا یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی و مجلس است که می توان آن را به صورت تک نفره و یا قالبی تهیه نمود. پاناکوتا با طعم های شکلاتی، وانیلی، زعفرانی، میوه ایی و… تهیه می شود که هر یک از این طعم ها طرفداران خاص خود را دارد و اغلب با روشی مشابه تهیه می شوند. با ان حال در این مطلب به ارائه طرز تهیه دسر پاناکوتا با دو روش می پردازیم و همچنین ایده هایی برای تزیین پاناکوتا را معرفی می نماییم که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرند.

پاناکوتا نوعی دسر ایتالیایی است که مدتی است در ایران رواج زیادی یافته است و از جمله دسر های محبوب برای پذیرایی از مهمان محسوب می گردد. این نوع دسر از خانواده پودینگ ها به حساب می آید و دستوری تقریبا مشابه با آنها دارد. در ادامه می توانید طرز تهیه دسر پاناکوتا را مشاهده نمایید و سپس اقدام به تهیه این دسر ساده نمایید و در کنار خانواده نوش جان فرمایید.

چند قاشق از شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و پدر ژلاتین را روی آن بپاشید و بدون هم زدن روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین به رو بن ماری حل شود.طرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی

حال در ظرفی جداگانه شیر سرد، خامه و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید، نیازی به جوشیدن مواد نیست، همین که خامه و شیر کاملا حل شوند کافی است. گلاب را نیز اضافه نمایید و هم بزنید و بعد وانیل را اضافه کنید.

حرارت را خاموش کنید و سپس شیر حاوی ژلاتین را به مواد اصلی اضافه نمایید. حال زمان آن رسیده است که پاناکوتا را درون قالب بریزید.

قالب را کمی چرب کنید و مواد دسر را داخل آن ریخته و به مدت چهار یا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شما آماده شود.

در صورتی که دسر را به صورت تک نفره و داخل جام سرو می نمایید، نیازی به چرب کردن ظرف نیست.

در صورتی که قصد تهیه پاناکوتا شکلاتی را دارید، طبق مراحل قبل اقدام نمایید و بعد از حل شدن خامه در شیر، شکلات رنده شده را نیز به مواد اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس ترکیب ژلاتین و شیر را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن داخل قالب مناسب بریزید. (برای این دستور و در طرز تهیه دسر شکلاتی نیاز به ۱۰۰ گرم شکلات تلخ دارید اما در صورتی که از شکلات معمولی استفاده می کنید بهتر است از میزان شکر کم کرده و یا آن را حذف نمایید)

حال که با طرز تهیه دسر پاناکوتا آشنا شدید، پیشنهاد می کنیم مدل های زیبای تزیین این دسر را نیز ملاحظه نمایید و با الگوبرداری از این تزیینات زیبا اقدام به تزیین دسر پاناکوتا نمایید. برای این کار می توانید از ایده های مطرح شده در تزیین ژله استفاده کنید و با برش هایی از میوه های مختلف، سس شکلات و حتی ژله های مختلف به تزیین دسر خود بپردازید.

تزیین پاناکوتا زعفرانی

تزیین دسر پاناکوتا با تمشک و توت فرنگی

پاناکوتا زعفرانی قالبی

دسر پاناکوتا شکلاتی

تزیین پاناکوتا سه رنگ

دسر پاناکوتا توت فرنگی

پاناکوتا چند رنگ مجلسی

تزیین دسر پاناکوتا با شکلات

دسر پاناکوتا با ژله انار برای شب یلدا

تزیین زیبای دسر پاناکوتا

تزیین ساده پاناکوتا شکلاتی

پاناکوتا زعفرانی با تزیین زیبا و شیک

با یکی از بهترین آموزش ها در طرز تهیه دسر پاناکوتا آشنا شدید که امیدواریم برای شما عزیزان مفید بوده باشد. در صورت تمایل به مشاهده آموزش های بیشتر در این زمینه و استفاده از دستورات امتحان شده و عالی به بخش آشپزی مجله هنر در خانه مراجعه نمایید و از بهترین و جدیدترین مطالب دیدن نمایید.

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

مواد لازم:

شیر:دو و نیم پیمانه

خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته:200 گرم

وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی

پودر ژلاتین:یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر:یک سوم پیمانه

شکلات تلخ به مقدار مورد علاقه معمولا 100 گرم کافیهدسر پاناکوتا شکلاتی

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی
طرز تهیه ی دسر پاناکوتای شکلاتی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *