طرز تهیه ی حلوای شیرازی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی حلوای شیرازی
طرز تهیه ی حلوای شیرازی

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه ی حلوای شیرازی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

حلوای شیرازی توسط قدیمیترین قناد شیرازی متظر درخواستهای شما هستم.http://cakedecoration-family.blogspot…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

در آشپزی ۶ تیر ۱۳۹۵ ۳ نظر 55,765 بازدید

فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته دارن اینه که یک حالت ژله ای داره و بخاطر اون آرد برنجش مثل ژله لرزان هست .این ترحلوا اون قدیما به دو رنگ سفید و زعفرانی درست میشد و به قطر تقریبی ۷ سانت لوزی لوزی بریده میشد و یکی سفید و یکی زرد کنار هم چیده میشد .

برای درست کردن این ترحلوا به یک ساعت و نیم تا دو ساعت وقت نیاز داریم پس هر وقت که حوصله داشتید و ایضا وقت شروع به کار کنید چون باید بالای سرش باشید و نمیشه به امان خدا رهاش کرد .

مواد لازم ترحلوای شیرازی:

طرز تهیه ی حلوای شیرازی

نشاسته یک پیمانه

آرد برنج یک دوم پیمانه

شیر ۶ پیمانه

آب ۴ پیمانه

گلاب یک پیمانه

شکر ۳ پیمانه

زعفران به میزان لازم

انواع مغز برای تزئین

طرز تهیه ترحلوای شیرازی :

قبل از هر کار بهتره بگم که پیمانه ای را که انتخاب می کنید برای تمام موادتون باید یکسان باشه و تغییرش ندید من از پیمانه شیرینی پزی برای تمام مواد استفاده کردم  شما اگر مثلا لیوان استفاده می کنید باید تمام مواد را با همون لیوان اندازه بگیرید .

این مقدار مواد برای ۴ تا ۶ نفر کافیه .

نشاسته را با آب مخلوط می کنیم تا حل بشه .آرد برنج را با شیر مخلوط می کنیم هر دو مخلوط را روی هم ریخته و از صافی رد می کنیم .

بهتره که این حلوا تو ظرف تفلون یا چدن پخته بشه که به دیواره و کف نچسبه .

حرارت مناسب برای تهیه این ترحلوا حرارت کم هست چون باید خامی آرد برنج کاملا گرفته بشه .یک وقت حرارت را زیاد نکنید به این خیال که زودتر غلیظ بشه اصلا به طعمی که باید نمیرسید اگر قرار بود که زود غلیظ بشه اینقدر شیر و آب بهش اضافه نمیشد .

مخلوط نشاسته و آرد برنج و آب و شیر  را در قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم باید توجه کنید که این ترحلوا باید مرتب به هم بخوره در غیر این صورت خیلی سریع آرد برنج و نشاسته ته قابلمه جمع میشن و حالت پختگی پیدا می کنند و می چسبند به هم پس مرتب باید به هم بخوره .

وقتی که مخلوط ما مقداری غلظت پیدا کرد شکر و گلاب را بهش اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا وقتی که کاملا غلیظ بشه .

غلظتش به این شکل هست : نه زیاد شل و نه زیاد سفت حد وسط دیدین سفیده تخم مرغ را که میزنین برای کیک بعد جای همزن روی سفیده میمونه اینجا هم وقتی جای قاشق شما تقریبا روی مواد موند دیگه حاضره .امیدوارم که توی عکس راحت بتونید ببینید که مقداری از مواد را که من روی کل مخلوط ریختم مونده و حرکت نکرده .

حلوا را از روی حرارت برمیداریم مواد را نصف می کنیم نصف سفید و به نصف بقیه زعفران کاملا غلیظ اضافه می کنیم که دیگه آب نندازه .

ظرفی که برای ریختن ترحلوا استفاده میشه باید لبه دار باشه ظرف را با آب سرد خیس می کنیم بعد مواد سفید را درون اون میریزیم میتونیم مواد زرد را روی مواد سفید بریزیم یا در دو ظرف جدا ریخته بشه روش را میتونیم با پودر یا خلال پسته تزئین کنیم میذاریم بیرون یخچال تا دماش را از دست بده بعد تو یخچال گذاشته بعد از چند ساعت قابل برش زدن هست .

ابتدا با یک چاقو دور ترحلوا را از ظرف جدا می کنیم و برش میزنیم به راحتی برش میخوره و از ظرف میشه بیرون آورد .

سنتی این ترحلوا به این صورت بود که یک سینی را سفید درست می کردند و یک سینی زرد بعد موقع فروش از هر دو به یک نسبت به خریدار فروخته میشد .

نکته :

-اگر احیانا از این ترحلوا موقع هم زدن غافل شدید و مقداری مواد ته قابلمه جمع شد همه موادتون را در یک ظرف دیگه خالی کنید که همزن به ظرف تفلون یا چدنتون صدمه نزنه بعد با همزن های فنری اون را بزنید تا تمام گلوله هائی که توی اون بوجود اومده باز بشه و دوباره مواد را به ظرف اصلی برگردونید .

-به این مواد شیر یا آب اضافه نکنید چون دیگه نمیشه تضمین کرد که درست از آب در میاد یا نه .

۱۶ اسفند ۱۳۹۷

۱۵ اسفند ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

حلوای شیرازی خیلی خوشگله خیلی خوشرنگ و خوشمزه است من درست کردم عالی شد خیلی خوبه همه نکاتو می گین راح درست کردم ممنون سایت بی نظری دارین موفق باشین

سلام من هروقت درست میکنم فرنی میشه یا ترک میخوره

چه خوب بود. ممنون

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “506d83bfd715eaf6242ca53bc3591f1b” );document.getElementById(“37ce3438ea”).setAttribute( “id”, “comment” );

طرز تهیه ی حلوای شیرازی

نام *

ایمیل *

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten

حلوای کاسه یکی از حلواهای سنتی شهر شیراز هست اما روشش زیاد شیرازی نیست که از قدیم در تمام جشن ها و عزاها و مراسم مذهبی استفاده میشده شاید الان کم رونق شده باشه ولی هنوز کسانی هستند که در مراسم مذهبی باید این حلوا سر سفره هاشون باشه ، شاید دیگه کسی این حلوا را تو خونه درست نکنه چون به صورت فله ای در بعضی قنادیها فروش میره ، ابتدای کار که مواد لازم را ببنید شاید فکر کنید که همون حلوای آرد برنج هست ولی نوع پخت و مدت زمانش و نتیجه ای که حاصل میشه با حلوای آرد برنج معمولی فرق می کنه.
حالا چرا اسمش حلوای کاسه هست بعد از درست شدن این حلوا مقدار کمی از اون را برمیداشتن و به قطر چند میل به اطراف و کف یک کاسه چینی کوچیک می کشیدن و حلوا شکل کاسه را به خودش میگرفته برای هر نفر سر سفره ها یا میزهای مهمونی یک کاسه از این حلوا قرار داده میشد شاید تو هر کاسه دو تا قاشق غذاخوری حلوا استفاده میشه ولی باید به همتشون آفرین گفت چون این همه کاسه را اینجوری درست کردن کار سختیه.
یکی از حلواهائی هست که خراب شدن تو کارش نیست و هر بلائی که سرش بیارین و خرابش کنین باز میتونید درستش کنید.

مواد لازم :
آرد برنج ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
گلاب نصف پیمانه
زعفران
آب ۳ پیمانه شایدم بیشتر و کمتر
مغز پسته و گردو و بادام برای تزئین

 

طرز تهیه :
روش پخت این حلوا کمی متفاوته اما امتحان کردنش ارزشش رو داره
اول آرد برنج و روغن رو توی قابلمه میریزیم و تفت میدیم اونقدری که بوی خامی آرد بره! نمیخوایم رنگ بگیره شاید ۱۰ دقیقه تا زمانی که کمی کرم رنگ بشه.
این حلوا نسبت به حلواهای دیگه چربتره و باید این چربی را داشته باشه چون کل مراحل پخت تو روغن باید انجام بشه ولی در اواخر پخت بیشتر روغنش را بیرون میده و شما میتونید روغن را جمع کنید.
همونطور که میدونید برنج های مختلف ری های مختلفی دارن بنابراین آرد برنج های مختلف هم به همین صورت به همین خاطر هست که نمیتونیم میزان آب را کامل مشخص کنیم ولی با توضیحی که میدم به مشکل نمیخورین.
آرد برنج باید کاملا نرم باشه مثل آرد گندمی که برای شیرینی ها استفاده میشه ناخالصی یا زبری نداشته باشه پس اول الکش کنید.
آرد برنج و روغن مایع را در یک قابلمه یا ماهیتابه می ریزین و روی حرارت میذارین باید ظرفتون چند برابر بزرگتر از موادتون باشه که بعد که میخواد روغن را بیرون بده جا برای جمع کردنش داشته باشین.

طرز تهیه ی حلوای شیرازی

حالا ۲ پیمانه آب میریزیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشه ، آرد جمع میشه و یکدست که شد دوباره آب اضافه می کنیم تا مثل ماست شل بشه این آب بسته به نوع آرد برنج کم و زیاد داره، وقتی آب رو میریزیم روغن شروع میشه به جدا شدن و رو اومدن ، شکر رو هم اضافه میکنیم و روی شعله ی ملایم مدام هم میزنیم تا ته نگیره و گلوله نشه

من تقریبا نصف روغنی که ریخته بود رو جمع کردم همش رو جمع نکنین تا حلوا بعدا خشک نشه
وقتی تقریبا سفت شد زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و اونقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه

طی این مراحل باید خیلی مراقب باشین چون حسابی داغ و سوزنده اس

باید اون قدری هم زده بشه که حلوا جمع بشه و از دیواره ی ظرف خودشو ول کنه اما این حلوا کلا به قاشق میچسبه ، وقتی از کناره ها جمع شد از روی حرارت بر میداریم.
این حلوا رو به روش سنتی یه لایه ی نازک توی کاسه میریزن که من این کار رو نکردم و از قیف و ماسوره استفاده کردم و توی کپسول شکوفه زدم ، تقریبا ۴۰ تا از این کپسولای کوچیک حلوا شد از کپسول مینی مافین کوچیکتره!

به نظرم گرمش خوشمزه تره چون بره توی یخچال تقریبا ژله ای میشه اما هر دوش طرفدار داره

تبدیل پیمانه های ۲۵۰ میلی لیتری به گرم
هر پیمانه آرد گندم ۱۲۵گرم
هر پیمانه شکر ۲۰۰گرم
هر پیمانه روغن مایع ۲۰۰ گرم
هر پیمانه آرد برنج ۱۶۰ گرم
هر پیمانه سر پر آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
هر پیمانه پودرقند ۱۷۰ گرم

چه رنگی داره این آموزش آشپزی به به
چه شکوفه های قشنگی با ساده ترین تجهیزات کافی شاپ درست کردیم.
نوش جان حلوا و لطفا ما رو هم برای طرز تهیه حلوا توی سفره هاتون دعا کنین.

در تاریخ ۱۹ آذر ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , حلوا , دسر , غذای ایرانی

تعداد بازدید : 21417

rostamkhan

۱۳۹۷/۰۳/۱۹ ساعت ۲۲:۲۹

تلفن : 0019179303424

ایمیل : rostamkhanm@gmail.com

Mamnonam az lotfe shoma

یک خواننده

۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ساعت ۱۹:۲۹

تلفن :

ایمیل : A@gmail.com

دستور حلوا غلطه. احتمالا کلم پلو شیرازی هم‌ که مدت زمان زیادی طول می کشه که آماده بشه شیرازی نیست. شوخی خیلی بی خودی اول دستور نوشتید. شیرازی ها هم مهربون ‌هم سخت کوش

Faranak

۱۳۹۷/۱۰/۰۵ ساعت ۰۷:۰۳

تلفن :

ایمیل : faranak.payam@gmail.com

دستور پخت اشتباهه ،ماتو شیرازاین حلوارو اینجوری درست نمیکنیم

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

طرز تهیه ی حلوای شیرازی

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

حلوا زعفرانی طرز تهیه حلوا زعفرانی شیرازی آموزش حلوا زعفرانی مجلسی حلوا زعفرانی خوشمزه آموزش پخت حلوا زعفرانی تبریز حلوای زعفرانی با ارد برنج روش تصحیح کردن برترین و لذیذ ترین حلوای زعفرانی را برایتان داریم که میتوانید در مجالس درست کنید و برای پذیرایی خیالتان از حلوا آسان باشد. ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه حلوای زعفرانی را به شما تعلیم دهیم که این حلوا در مراسم‌های گوناگون طرفداران مخصوص خود را دارد


 


 


 

طرز تهیه ی حلوای شیرازی


مواد لازم


 

آرد سفید, گندم یا سنگک                     2 پیمانه


روغن مایع                               1/4 پیمانه


روغن جامد                      2 قاشق غذا‌خوری

پودر هل                              به مقدار لازم


 


مواد لازم جهت تهیه شهد حلوا


 


آب                                       1/2 پیمانه

گلاب                                    1/2 پیمانه


شکر                                1 و 1/2 پیمانه

زعفران                               به مقدار لازم


 


 


طرز تهیه


 

ابتدا آرد را الک کنید. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و بوی خامی آن گرفته شود. دقت داشته باشید که آرد پس از مخلوط شدن با روغن هم تفت داده میشود. لذا, از تفت دادن بیش از حد آرد بپرهیزید. برای اطمینان از گلوله نشدن آرد, پس از تفت دادن ابتدایی, مجددا آرد را الک کنید. وسط آرد را خالی کنید. هل, روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد بریزید و شروع به مخلوط کردن آن‌ها کنید. آرد را تا جاییکه رنگ دلخواه حاصل شود تفت دهید.در این مرحله شهد را حاضر نمایید


 

بدین منظور باید آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا حل شوند در پایان زعفران و گلاب را اضافه کنید و شهد را از روی حرارت بردارید.شهد حلوا را آرام‌آرام به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید تا شربت جذب آرد شود و اصطلاحا حلوا قوام آید.پس از این که حلوا کمی خنک شد, آن را در ظرف مورد نظر سرو نمایید و به مد نظر تزیین کنید.


 


 

حلوای مجلسی جزو دسرهای ایرانی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد حلوای مجلسی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد


 


مواد لازم برای روش دوم :

 
آرد قنادی                                       ۱ پیمانه
آرد برنج                                       ۱ پیمانه
شکر                                        ۲/۵ پیمانه
روغن مایع                             به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ                 به مقدار لازم
گلاب                                     ۱/۲ پیمانه
آب                                         ۳ پیمانه


 


 


طرز تهیه :


 

ابتدا آرد سفید و آرد برنج را دوبار الک کرده و داخل تابه تفلون تف دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد نسوزد آب و شکر و گلاب و زعفران را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود پنج دقیقه جوشید زیر شربت را خاموش کنید روغن را اضافه کنید و مفید هم بزنید تا غلظت به حد فرنی شود


 

طرز تهیه ی حلوای شیرازی

و مرتب هم بزنید تا رنگ آرد نسکافه ای شد سپس شربت را اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود و حلوا وسط ظرف جمع شود قابلمه را به صورت گهواره ای تکان دهید تاحلوا جا بیفتد.برای حلوای تیره آرد را اکثر سرخ کنید و موقع سرخ شدن آرد داخل روغن یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو به آرد اضافه کنید زعفران هم کمتر بریزید و یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل به شربت اضافه کنید


 

 حلوا زعفرانی , طرز تهیه حلوا زعفرانی شیرازی , آموزش حلوا زعفرانی مجلسی

 حلوا زعفرانی , طرز تهیه حلوا زعفرانی شیرازی , آموزش حلوا زعفرانی مجلسی

 حلوا زعفرانی , طرز تهیه حلوا زعفرانی شیرازی , آموزش حلوا زعفرانی مجلسی

 حلوا زعفرانی , طرز تهیه حلوا زعفرانی شیرازی , آموزش حلوا زعفرانی مجلسی


 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

طرز تهیه ی حلوای شیرازی
طرز تهیه ی حلوای شیرازی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *