طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی
طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی

  بیوگرافی اشوان خواننده عکس های اشوان و همسرش بیوگرافی اشکان خدابنده لو معروف به اشوان و همسر را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی اشوان خواننده پاپ     اشوان متولد 3 مهر 1369 در تهران، خواننده می باشد   فارغ التحصیل فوق لیسانس مهندسی عمران از دانشگاه آزاد تهران مرکز می باشد، […]

  عکس نوشته حلول ماه رمضان مبارک متن حلول ماه رمضان 98 عکس تبریک حلول ماه رمضان را در سایت فتوکده می خوانید   عکس نوشته حلول ماه رمضان مبارک     السلام ای ماه رحمت ماه رضوان ماه دوست جان مولا فهم شب هایت برایم آرزوست هر که این شب ها خرامان مست در […]

  بیوگرافی جمال شورجه و همسرش عکس های جمال شورجه کارگردان ماجرای ترور سلحشور و سکته مغزی وی را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی جمال شورجه     جمال شورجه متولد 22 بهمن 1333 در زنجان، کارگردان است   فارغ التحصیل لیسانس کارگردانی از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران می باشد، […]

  بیوگرافی ایکر کاسیاس و همسرش سارا کاربونرو عکس های کاسیاس زندگینامه کاسیاس و همسر را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی ایکر کاسیاس و همسرش     ایکر کاسیاس متولد 20 می 1981 در اسپانیا، دروازه بان است   پرورش یافته باشگاه کهکشانی رئال مادرید است، رکوردار بیشترین بازی ملی و 5 بار […]

  غذای افطار چی بخوریم چاق نشویم افطار چی بخوریم لاغر بشیم غذاهای مناسب برای افطار چی نخوریم غذاهای مناسب افطار را در سایت فتوکده می خوانید   برای افطار چی بخوریم و چی نخوریم     روزه داری از لحاظ گوارشی حذف یک وعده از رژیم غذایی بوده و نباید وعده ای حذف شده […]طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی

  مانتو عید 98 در اینستاگرام نوروز 98 رنگ سال سال 98 ایرانی عید نوروز 98 جدیدترین سال 98 را در سایت فتوکده می خوانید   مانتو عید 98   روزهای منتهی به عید نوروز و خرید لباس از جمله مانتو برای دختران و زنان به شدت […]

دوره مقدماتی php

  میلادی فال امروز من واقعی فردا فال روز تولد جدید فال متولدین امروز فال جالب را در سایت فتوکده می خوانید   جدید واقعی     فال یا طالع بینی یکی از علوم قدیمی بوده که بر اساس مشاهده و نه بر منطق بیان می شود […]

فتوکده بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 92 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاش این گروه انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد، هرگونه کپی نیاز به اجازه کتبی از سایت فتوکده می باشد

در آشپزی ۶ تیر ۱۳۹۵ ۳ نظر 58,106 بازدید

فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته دارن اینه که یک حالت ژله ای داره و بخاطر اون آرد برنجش مثل ژله لرزان هست .این ترحلوا اون قدیما به دو رنگ سفید و زعفرانی درست میشد و به قطر تقریبی ۷ سانت لوزی لوزی بریده میشد و یکی سفید و یکی زرد کنار هم چیده میشد .

برای درست کردن این ترحلوا به یک ساعت و نیم تا دو ساعت وقت نیاز داریم پس هر وقت که حوصله داشتید و ایضا وقت شروع به کار کنید چون باید بالای سرش باشید و نمیشه به امان خدا رهاش کرد .

مواد لازم ترحلوای شیرازی:

طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی

نشاسته یک پیمانه

آرد برنج یک دوم پیمانه

شیر ۶ پیمانه

آب ۴ پیمانه

گلاب یک پیمانه

شکر ۳ پیمانه

زعفران به میزان لازم

انواع مغز برای تزئین

طرز تهیه ترحلوای شیرازی :

قبل از هر کار بهتره بگم که پیمانه ای را که انتخاب می کنید برای تمام موادتون باید یکسان باشه و تغییرش ندید من از پیمانه شیرینی پزی برای تمام مواد استفاده کردم  شما اگر مثلا لیوان استفاده می کنید باید تمام مواد را با همون لیوان اندازه بگیرید .

این مقدار مواد برای ۴ تا ۶ نفر کافیه .

نشاسته را با آب مخلوط می کنیم تا حل بشه .آرد برنج را با شیر مخلوط می کنیم هر دو مخلوط را روی هم ریخته و از صافی رد می کنیم .

بهتره که این حلوا تو ظرف تفلون یا چدن پخته بشه که به دیواره و کف نچسبه .

حرارت مناسب برای تهیه این ترحلوا حرارت کم هست چون باید خامی آرد برنج کاملا گرفته بشه .یک وقت حرارت را زیاد نکنید به این خیال که زودتر غلیظ بشه اصلا به طعمی که باید نمیرسید اگر قرار بود که زود غلیظ بشه اینقدر شیر و آب بهش اضافه نمیشد .

مخلوط نشاسته و آرد برنج و آب و شیر  را در قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم باید توجه کنید که این ترحلوا باید مرتب به هم بخوره در غیر این صورت خیلی سریع آرد برنج و نشاسته ته قابلمه جمع میشن و حالت پختگی پیدا می کنند و می چسبند به هم پس مرتب باید به هم بخوره .

وقتی که مخلوط ما مقداری غلظت پیدا کرد شکر و گلاب را بهش اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا وقتی که کاملا غلیظ بشه .

غلظتش به این شکل هست : نه زیاد شل و نه زیاد سفت حد وسط دیدین سفیده تخم مرغ را که میزنین برای کیک بعد جای همزن روی سفیده میمونه اینجا هم وقتی جای قاشق شما تقریبا روی مواد موند دیگه حاضره .امیدوارم که توی عکس راحت بتونید ببینید که مقداری از مواد را که من روی کل مخلوط ریختم مونده و حرکت نکرده .

حلوا را از روی حرارت برمیداریم مواد را نصف می کنیم نصف سفید و به نصف بقیه زعفران کاملا غلیظ اضافه می کنیم که دیگه آب نندازه .

ظرفی که برای ریختن ترحلوا استفاده میشه باید لبه دار باشه ظرف را با آب سرد خیس می کنیم بعد مواد سفید را درون اون میریزیم میتونیم مواد زرد را روی مواد سفید بریزیم یا در دو ظرف جدا ریخته بشه روش را میتونیم با پودر یا خلال پسته تزئین کنیم میذاریم بیرون یخچال تا دماش را از دست بده بعد تو یخچال گذاشته بعد از چند ساعت قابل برش زدن هست .

ابتدا با یک چاقو دور ترحلوا را از ظرف جدا می کنیم و برش میزنیم به راحتی برش میخوره و از ظرف میشه بیرون آورد .

سنتی این ترحلوا به این صورت بود که یک سینی را سفید درست می کردند و یک سینی زرد بعد موقع فروش از هر دو به یک نسبت به خریدار فروخته میشد .

نکته :

-اگر احیانا از این ترحلوا موقع هم زدن غافل شدید و مقداری مواد ته قابلمه جمع شد همه موادتون را در یک ظرف دیگه خالی کنید که همزن به ظرف تفلون یا چدنتون صدمه نزنه بعد با همزن های فنری اون را بزنید تا تمام گلوله هائی که توی اون بوجود اومده باز بشه و دوباره مواد را به ظرف اصلی برگردونید .

-به این مواد شیر یا آب اضافه نکنید چون دیگه نمیشه تضمین کرد که درست از آب در میاد یا نه .

۱۶ اسفند ۱۳۹۷

۱۵ اسفند ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

حلوای شیرازی خیلی خوشگله خیلی خوشرنگ و خوشمزه است من درست کردم عالی شد خیلی خوبه همه نکاتو می گین راح درست کردم ممنون سایت بی نظری دارین موفق باشین

سلام من هروقت درست میکنم فرنی میشه یا ترک میخوره

چه خوب بود. ممنون

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “813e829d9b36cb3d6c59e050c7c75b34” );document.getElementById(“37ce3438ea”).setAttribute( “id”, “comment” );طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی

نام *

ایمیل *

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten

© 2014-2019 تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه سانازسانیا و برای این گروه محفوظ است.

حلوا, دسر, رمضان, شیرینی | 2016-06-20 | By nooshejaan

5 comments

ترحلوا از جمله دسرهای بسیار خوشمزه ایرانی مربوط به شهر شیراز می باشد. این دسر همراه با دسرهای دیگری چون زولبیا، بامیه و گوش فیل رنگین بخش سفره های افطاری بسیاری از مردم در ماه رمضان است.
طرز تهیه ترحلوا را می توانید از ویدئوی زیر مشاهده فرمایید. نوش جان!

سلام ببخشید چرا قسمت ویدیو ها غیر فعاله ونمیشه دیدشون میشه لطف کنین وکیلیپ تصویری غذاها را درهمون کانال تلگرام قرار بدینطرز تهیه ی ترحلوای شیرازی

ویدئوها را از روی سایت نمی‌توانید ببینید؟

دستتون دردنکنە

چطوری ویدیوهاروببینیم

سلام
من هم نتونستم ببینم
اما متوجه شدم که بافیلتر شکن ویدیو ها فعال میشه و میتونم ببینم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وبسایت

مرا از دیدگاه‌های پس از این با رایانامه آگاه کن.

مرا از نوشته‌های تازه با رایانامه آگاه کن.

مالکیت حقوق معنی تمامی مطالب، تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در اینجا متعلق به سایت «نوش جان» می‌باشد. کپی و یا بازنشر هرگونه محتوا بدون اجازه‌ی کتبی از سایت نوش جان پیگرد قانونی خواهد داشت.

Food Blog Theme from NimbusPowered by WordPress

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

ماه مبارک رمضان که فرا می رسد سروکله غذاها و دسرهایی در سفره ها پیدا می شود که معمولا در مواقع دیگر سال خبری از آن ها نیست.در این ویدیو، سرآشپز تی وی پلاس طرز تهیه ترحلوا یا حلوای آردبرنج را به شما آموزش می دهد، به امید آن که سفره رمضانی تان همواره پربرکت باشد.شاد و سلامت باشید

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی
طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *