طرز تهیه یک کیک تولد خوشمزه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه یک کیک تولد خوشمزه
طرز تهیه یک کیک تولد خوشمزه

کیک تولد

کیک تولد یکی از مهم ترین کیک ها در سراسر جهان است و به همین دلیل از جایگاه مهمی برخوردار است. تقریبا تمام کیک های تولد با پایه کیک اسفنجی ساده تهیه می شوند و با خامه ، انواع میوه ها ، ژله ها تزیین می شوند.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک تولد تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک تولد تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با دستور شیرینی پزی کیک تولد با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه یک کیک تولد خوشمزه

دوره مقدماتی php

دستور پخت

برای تهیه کیک تولد ساده ابتدا کیک اسفنجی را که از روز قبل پخته ایم را از ارتفاع آن به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و با کارد برش می زنیم و لایه های برش زده را در سینی قرار می دهیم و لایه زیرین کیک را روی تخته قرار می دهیم

و یک سوم از شربت پرتقال را روی ان می ریزیم. بهتر است این کار را با یک کفتگیر که روی آن سوراخ است انجام دهیم که شربت از روی کفتگیر به همه جای کیک نفوذ کند و مرطوب شود.بعد خامه فرم گرفته روی سطح کیک می ریزیم

و آن را روی کیک پخش می کنیم تا تمامی قسمت های کیک از خامه پوشیده شود و نصف مغز گردو و شکلات خرد شده را روی خامه می ریزیم به صورتی که همه جای کیک از گردو و شکلات پخش شده باشد و موز را ورقه ورقه برش می دهیم

و نصف آن را نیز روی کیک می چینیم و لایه دوم کیک را مجددا مثل لایه قبلی کیک با آب پرتقال مرطوب می کنیم و آرام روی لایه قبلی قرار می دهیم و خامه روی آن می کشیم و مغز گردو شکلات و موز های حلقه شده روی آن می چینیم

و در آخر لایه سوم را نیز با شربت پرتقال مرطوب می کنیم و ارام روی لایه دوم قرار می دهیم و با لیستک یا کارد روی آن را با خامه کاملا می پوشانیم و آسترکشی می کنیم تا تمام سطح کیک به طور یکدست صاف شود.

حالا ما یک کیک ساده داریم اگر تمایل داشتید می توانید روی آن را با شکلات یا میوه تزئین کنید و یا باقی مانده خامه را رنگ غذا قرمز بزنید و داخل قیف بریزید و روی کیک را با گل های ریز یا درشت تزئین ویژه تری کنید. نوش جان

معمولا کیک های تولد را به شیوه ها و روش های مختلفی درست می کنند و در طرح های مختلف و زیبا تزیین می کنند. خیلی از افراد عاشق کیک های تولد خامه ای هستند و خیلی دیگر عاشق کیک های تولد شکلاتی که هر دو را شما می توانید به آسانی و به صورت خانگی همانند شیرینی پز های حرفه ای درست و تزیین کنید.

خیلی از بانوان ایرانی فکر می کنند درست کردن کیک تولد کار سختی است و باید حتما آن را از بیرون سفارش بدهید اما این موضوع حقیقت ندارد. در حالت کلی پایه اکثر کیک های تولد ، همان کیک اسفنجی می باشد که طرز تهیه بسیار آسان و ساده ای دارد و بعد آن را با شیوه های متنوع تزیین می کنند که البته این کار نیاز به کمی مهارت و تمرین دارد.

در ادامه من به شما روشی یاد خواهم داد که به وسیله آن شما می توانید کیک تولد خود را به زیباترین و خوشمزه ترین شکل ممکن همانند کیک های تولد بازاری تزیین کنید. ما در این آموزش آشپزی بارونک ، طرز تهیه و مواد لازم کیک تولد اسفنجی را قرار دادیم که شما با این می توانید کیک تولد خوشمزه و عالی درست کنید.

توجه : در صورتی که می خواهید کیک تولد شما کمی بزرگ تر باشد می توانید از دو برابر مواد گفته شده استفاده کنید مثلا تخم مرغ به جای 4 عدد از 8 عدد استفاده کنید.

1. اگر می خواهید کیک تولد شما شکلاتی باشد باید از مقدار آرد گفته شده کم کنید و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید یعنی از مقدار آرد گفته شده سه یا چهار قاشق غذاخوری برمی دارید و به همان اندازه پودر کاکائو اضافه می کنید.

طرز تهیه یک کیک تولد خوشمزه

2. برای شروع ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم و تا سرد هستند زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم و در کاسه های جداگانه قرار می دهیم سپس بر روی کاسه ها سلفون می کشیم و در بیرون از بخچال آن ها را قرار می دهیم تا به دمای محیط برسند. توجه کنید کاسه ای که در آن سفیده تخم مرغ ها را قرار دادید باید کاملا تمیز باشد و به هیچ وجه زرده تخم مرغ وارد سفیده نشود چون در این صورت سفیده تخم مرغ خوب پخت نمی کند.

3. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف مناسب با همزن دستی مخلوط می کنیم و بعدش دو یا سه بار آن را الک می کنیم و آن را کنار می گذاریم. حالا سفیده تخم مرغ را به همراه پودر تارتار در یک ظرف مناسب بریزید و به مدت دو دقیقه با دور متوسط همزن هم می زنیم تا کف کند و بعدش با سرعت تند هم می زنیم تا جایی که وقتی که کاسه را بر می گردانیم سفیده تخم مرغ نریزد. سپس نصف شکر گفته را به صورت قاشق به قاشق به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن آن را هم می زنیم تا سفیده کاملا سفت شود و به شکل قله تیز دربیاید. (اگر شکرتان دشت است آن را با آسیاب ریز کنید مواظب باشید پودر نشود)

4. در این مرحله کاسه حاوی زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و بقیه شکر در یک ظرف مناسب می ریزیم و ابتدا به مدت یک دقیقه با دور کند همزن هم می زنیم و بعد با دور متوسط هم می زنیم و همزمان یک چهارم پیمانه آب جوش را کم کم اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا زرده تخم مرغ کاملا غلیظ و کشدار شود و حجم آن هم زیاد شود.

5. سپس آرد الک شده و ظرف حاوی سفیده را به ظرف زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و به روش فولد کردن هم می زنیم. (روش فولد کردن) پس از اینکه تمامی مواد کیک را به خوبی باهم مخلوط کردیم و مایه کیک یکنواخت و یکدستی حاصل شد نوبت پختن کیک است. برای این کار مایه کیک را در قالبی که برای پختن کیک آماده کرده ایم می ریزیم.

6. حالا فر را روشن می کنیم و بر روی 175 درجه تنظیم می کنیم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا فر گرم شود. توجه کنید کف قالب را به هیچ عنوان چرب نکنید و حتما با کاغذ روغنی کف قالب را بپوشانید. پس از اینکه فر گرم شد قالب را در طبقه اول فر قرار می دهیم و به مدت 50 دقیقه منتظر می مانیم تا کیک بپزد. سپس در فر را باز می کنیم و یک چنگال داخل کیک فرو می کنیم اگه مواد کیک به چنگال نچسبیده باشد کیک حاضر است در غیر اینصورت کیک مان خام است و باید به مدت 10 دقیقه دیگر داخل فر بماند تا کامل بپزد.

1. بعد از پختن کامل کیک آن را از فر بیرون می آوریم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب در می آوریم. سپس آن را با یک چاقوی بزرگ در 3 قسمت مساوی و به صورت لایه ای برش می دهیم و خامه کشی می کنیم. من موقع خامه کشی همیشه کیک را با شیر مرطوب می کنم برای این کار لایه اول را با برس و با شیر مربوط می کنیم سپس خامه می زنیم و موز و گردو روی لایه اول قرار می دهیم. (طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی)

2. سپس لایه دوم را همانند لایه اول با برس و شیر مربوط می کنیم و خامه می زنیم و آن را بر روی لایه اول می گذاریم و لایه بعدی را هم به همین شکل خامه می زنیم و بعد از اینکه لایه آخر را گذاشتیم می توانید رویه کیک را مثل من خامه کشی کنید و یا اینکه همه جای کیک را با توجه به سلیقه خود با خامه فرم گرفته و یا اینکه با گاناش شکلاتی بپوشانید و آن را تزیین کنید.

3. همچنین شما می توانید به هنگام درست کردن خامه فرم گرفته از انواع رنگ های خوراکی استفاده کنید و کیک تولد خود را در رنگ های مختلف تزیین کنید. من خودم از خامه فرم گرفته سفید و تقریبا صورتی روشن استفاده کردم. امیدواریم از خوردن این کیک تولد خوشمزه لذت ببرید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

پخت یک کیک تولد زیبا و خوشمزه ساده تر و سریع تر از چیزی که فکرش را بکنید؛ آشپزخانه تی وی پلاس تقدیم می کند

کیک تولد یکی از مهم ترین کیک هایی است که در منزل تهیه می شود. کیک تولد را باید با بیس کیک اسفنجی تهیه نمایید سپس به سلیقه خود برای تزیین آن از خامه ، ژله یا انواع میوه های فصل استفاده کنید. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه کیک تولد را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۴ نفر کیک تولد تهیه نمایید. با و طرز تهیه کیک تولد در ادامه با هم دوره همراه باشید.

ابتدا کیک اسفنجی که از قبل آماده کرده ایم را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و با کارد برش می زنیم. لایه زیرین را روی محلی که می خواهیم کیک را روی آن تزیین کنیم قرار می دهیم و یک سوم شربت پرتقال روی آن می ریزیم تا مرطوب شود.

در ادامه کمی خامه فرم گرفته روی سطح لایه زیرین کیک می زنیم و نیمی از مغز گردو و شکلات خرد شده را روی سطح کار پخش می کنیم. در ادامه موز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و نیمی از آنرا روی سطح کیک می چینیم.

در مرحله بعد لایه دوم کیک را با دقت روی لایه زیرین قرار می دهیم و به همان ترتیب قبل کمی شربت پرتقال ، خامه فرم گرفته ، مغز گردو ، شکلات خرد شده و موز حلقه شده روی سطح لایه دوم کیک قرار می دهیم.

طرز تهیه یک کیک تولد خوشمزه

در ادامه لایه آخر کیک را روی سطح کار قرار می دهیم و با شربت پرتقال آنرا کمی مرطوب می کنیم. پس از اینکار با لیستک یا کارد کل سطح کیک را با خامه می پوشانیم و آسترکشی می کنیم تا تمام قسمت های کیک با خامه پوشش داده شود.

حالا کیک ما به صورت ساده آماده است ، با سلیقه خود می توانیم آنرا با خامه ، میوه و … تزیین کنیم. برای یک تزیین ساده می توانید باقیمانده خامه را داخل یک قیف بریزید و روی سطح کیک را با گل های ریز و درشت تزیین کنید.

میشه از شربت استفاده نکرد؟

سلام و عرض ادب شربت باعث نرمی و طعم بهتر کیک می شود. هر چند در صورت تمایل می توانید از شربت استفاده نکنید. موفق باشید

سلام میشه از شربت اماده استفاده کرد و ایا باید رقیق بشه یا همون حالت غلیظ شربت و چقدر رقیق بشه؟

سلام و عرض ادب بله می شود. غلظتش به اندازه شربتی که به صورت نوشیدنی مصرف می کنید. کیک را کمی نمناک کنید تا زمان مصرف خشک نباشد. موفق باشید.

طرز تهیه یک کیک تولد خوشمزه
طرز تهیه یک کیک تولد خوشمزه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *