طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی
طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی

امتیاز دهید


3.3
از

599

کیک یزدی یکی از خوشمزه ترین کیک های سنتی ایرانی می باشد. دستور اصلی این کیک محبوب و خوش طعم به شهر باستانی یزد تعلق دارد. از دیگر شیرینی های مخصوص و سنتی شهر یزد می توان به شیرینی قطاب و شیرینی حاجی بادامی اشاره کرد. کیک یزدی را در شهر یزد بیشتر برای مراسم های مذهبی تهیه می کنند. همچنین گزینه مناسبی برای نذری در کنار چای یا شیر کاکائو می باشد. این کیک خوشمزه با وجود مواد ساده ای که در آن به کار می رود، طعمی خاص و بی نظیر دارد. که آن را محبوب همگان کرده است. اگر به شهر یزد سفر کرده باشید، حتما متوجه تفاوت طعم کیک یزدی اصیل و سنتی با نوع معمول کیک یزدی قنادی ها شده اید. در این مطلب دستور پخت کیک یزدی خانگی با رعایت نکات طلایی برای هرچه خوشمزه تر شدن آن را برای شما آماده کرده ایم. که بی شک با تهیه آن طعم فوق العاده کیک یزدی اصل برایتان تداعی و تکرار خواهد شد. پس با ما همراه شوید و این رسپی را از دست ندهید.


طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی

دوره مقدماتی php

ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس در ظرف مناسبی آن ها را شکسته، شکر و پودر هل را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید. این عمل را تا حدی ادامه دهید که مخلوط کرم رنگ و کش دار شود.

سپس روغن مایع و ماست پر چرب را به مخلوط اضافه کنید. مجددا و برای مدت 1 دقیقه هم بزنید. گلاب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در ظرف جداگانه ای آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. این مخلوط را 3 بار الک کنید. سپس آن را کم کم به مواد کیک اضافه کنید، تا آرد گوله نشود. اگر گوله شد می توانید کمی با دور کند همزن آن را مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد کیک یزدی آماده می باشد.

قالب مخصوص کیک یزدی ، و یا قالب کاپ کیک معمولی را با استفاده از کره یا روغن خوب چرب کنید. و کمی آرد بپاشید. حالا با مواد کیک داخل هر قالب را پر کنید. دقت کنید که فقط 2/3 از فضای هر قالب با مواد پر شود. باقی فضا را باید برای پف کردن کیک خالی بگذارید. با استفاده از یک چاقو که آن را با روغن چرب کرده اید روی هر کیک را برشی سطحی بدهید. این روش کمک می کند تا روی کیک ها گنبدی شکل شود. حالا می توانید در صورت تمایل کمی کنجد یا مغز پسته و یا هر دو را روی سطح کیک ها بریزید.

 

قالب ها را درون سینی فر بچینید. و سینی را درون فر که آن را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید. بعد از گذشت 20 الی 30 دقیقه کیک یزدی ها آماده می باشند. اگر در نهایت رنگ کیک یزدی ها روشن شد، می توانید برای مدت 2 دقیقه در حالت گریل قرار دهید. تا سطح کیک ها طلایی و خوش رنگ شوند. کیک یزدی را می توانید همراه با نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کرده و لذت ببرید.

 

 

 – برای داشتن یک کیک یزدی خوشمزه و خوش طعم می توانید در صورت دسترسی، به جای روغن مایع از روغن محلی و سنتی یزد استفاده کنید.

– همچنین می توانید از ماست محلی نیز استفاده کنید.
– می توانید درون قالب ها را کاغذ روغنی مخصوص کیک یزدی و یا کاپ کیک قرار دهید. و دیگر نیازی به چرب کردن و آرد پاشی نمی باشد.




خوشحال می شویم کیک یزدی خانگی و خوشمزه را طبق دستور ایران کوک تهیه کرده. عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام و با هشتگ کیک-یزدی-ایران-کوک به اشتراک بگذارید.


بزرگترین فروشگاه لوازم قنادی در ایران

منم درست کردم ولی نمیدونم چرا در آخرین لحظه پفش میخوابید

دلایل مختلفی میتونه داشته باشه. مثلا ممکنه بیکینگ پودرتون مونده بوده باشه. یا این که در فر رو زود باز کردید.

سلام, متشکرم بابت دستور تهیه, مقدار روغن یا کره چقدر باشه, و اینکه باید روغن یا کره آب شود بعد مخلوط شود, حجمش همان حجم ذکر شده در دستور هست

طبق همون چیزی که توی دستور نوشته شده پیش برید.

با عرض سلام و خسته نباشید
طبق این دستور کیک یزدی عالی بود ممنون از شما
سوالم این بود آیا میشه خمیر این کیک رو به جای اینکه داخل قالب های کیک یزدی بریزم داخل یک قالب بزرگ مستطیلی بریزم ؟
و بعد از پختن و سرد شدن آنرا برش کنیم ؟

سلام دوست عزیز. من امتحان نکردم حقیقتش. ولی فکر میکنم مشکلی پیش نیاد. فقط باید حواستون باشه که زمان پخت در اون صورت فرق میکنه. در کل به نظر من بهتره از دستور کیک های دیگه استفاده کنید برای این کار.

سلام، ممنون از راهنمایی‌ها و دستورات پختتون
من امروز کیک یزدی را طبق دستور شما تهیه کردم. بافت و رنگش خوب شد اما به اندازه کافی پف نکرد! علتش چیه؟ البته خودم حدس می‌زنم مشکل از درجه فر باشه. شاید تنظیم نیست.

سلام. بله ممکنه از کم بودن دمای فر باشه. اصولا فرهای خونگی خیلی دقیق نیستن و باید با آزمون و خطا دمای واقعی دستتون بیاد. یه نکته دیگه هم این که حتما باید توی قالبتون جای کافی برای پف کردن بذارید. وسط پخت هم به هیچ وجه در فر رو باز نکنید.

من درست کردم باهمین دستور و عالی شد .ممنونم ازتون .فقط دوسداشتم عکسشوبراتون بفرستم ک اینستا نداشتم و نمیدونم چطور باید بفرستم

سلام زهرا جان
چه عالی. خوشحالم که با این دستور کیک درست کردید. میتونید عکسش رو به ایمیل irancook.hermmin@gmail.com بفرستید یا به آی دی تلگرام @irancooki

سلام
مرسی از شما
من یه سوال داشتم
میواستم بدونم میشه این کیک رو داخل ماهیتابه در دار درست کرد؟.آخه من قبلا داخل ماهیتابه کیک پختم وخیلی خوب شده.
به این صورت که مایع کیک رو داخل قالب میریزم،میذارمش تو ماهیتابه بعد درش رو میذارم وزیرش رو کم میکنم.
مرسی اگه راهنماییم کنید

ناهید جان اگه میخوای کیک رو روی گاز درست کنی به نظرم یه سری توری های پایه دار هست از اونا بگیر داخل قابلمه بذار. بعد کیکت رو روی اون بذار که از کف قابلمه هم فاصله داشته باشه. اینجوری دیگه کف کیک نمیسوزه یا زیادی برشته نمیشه.

به نام خدا

چطور روی کیک یزدی رو طلایی کنیم ؟

چند دقیقه آخر شعله روی فر رو روشن کنید تا طلایی بشهطرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی

سلام بجای پودر هل میشه از عرق هل استفاده کرد؟؟؟

مثل همیشه عالییییییییی از سایت خوبتون ممنونم همه دستور های پختتون عالی هستن و کامل

سلام مقدارها براساس کسر هست یادرصد مثلا روغن دوسوم لیوان هست یا۲لیوان و۳دهم؟

سلام به شما
منظور دو سوم هست.

سلام ببخشید میشه بجای گلاب و پودرهل وانیل ریخت ؟

سلام دوست عزیز…بله مشکلی نداره. فقط طعمش عوض میشه.

سلام دوست عزیز…بله مشکلی نداره فقط عطرش عوض میشه.

سلام ببخشید من تمام مراحل و مقدار ها رو دقیق انجام دادم ولی کیک م پف نکرد

سلام خسته نباشید یبار این دستور پخت کیک و انجام دادم ۶دیقه ای درست شد و تهش سوخت یبار دیه انجام دادم ولی درجه فرو کم کردم ولی درست پف نکرد و مزس هم خوب نشد ??

سلام ممنون از سایت خوبتون
فقط میتونیم به مواد خمیر مایه اضافه کنیم یا نه؟ اگه میتونیم چه مقدار؟

سلام عزیزم…خواهش میکنم. نظر لطفته.
این دستور احتیاجی به خمیرمایه نداره. بیکینگ پودر کار پف کردن کیک رو انجام میده.

سلام,, من طبق دستور کیک یزدی درست کردم اما پف نکرد و داخلش یه ذره نپخته موند, بیست دقیقه هم تو فر موند… چرا؟؟ ?

با سلام خدمت شما
کیک یزدی را امروز درست با همین دستور العملهایی که شما گفتید فقط اسانس پرتقال و وانیل به مقدار کمی به این مواد اضافه کردم.بسیار خوشمزه شد.مخصوصا کنجد هم روی آنها ریختم.
امیدوارم در تمام عرصه زندگیتان موفق و پیروز باشید…
ممنونم از مطلب پر محتوا و بسیار کاربردی شما در سایت ایران کوک
و ممنونم از مدیریت و تمامی کسانی که در این سایت زحمت می کشند…
شاد باشید…

سلام خسته نباشید واقعا آموزشهاتون عالیه سوالم اینه که کیک یزدی من روش طلایی نشد شما تو دستور پخت نگفته بودین که شعله ی بالای فر رو روشن کنیم که طلایی بشه اما من مجبور شدم این کارو بکنم ولی بازم رنگ جالبی نشد باید چیکار کنم تا طلایی بشه

سلام خسته نباشید واقعا ممنون از این آموزشهای خوب سوال من اینه که کیک یزدیم روش طلایی نشد مجبور شدم شعله ی بالای فر رو روشن کنم اما رنگ جالبی بدست نیومد و اصلا شبیه کیک یزدیهای قنادی ها نشد کجای کارم اشتباه بوده برای طلایی شدنش باید چیکار کنم

سلام احوال شما خوب هستین؟عذرمیخوام داخل کیک پز هم میشه درست کنیم؟ممنون میشم که راهنماییم کنید

سلام خسته نباشید ممنون از آموزشهای خوبتون راستش کیک یزدی من روش طلایی نشد مجبور شدم شعله ی بالای فر رو روشن کنم که باز هم یکدست طلایی نشد ایراد از چی بوده؟

سلام دستورات همه عااالی خسته نباشی مهربووون

سلام
بانو مهربون خسته نباشی خیلی مطالب اشپزی شمارو قبول دارم و همشون عالی هستند موفق باشی ❤❤❤

خیلی خوشمزه شد فقط بعضیهاش تهش سوخت
اخه اشتباهم این بودگزاشتم رو ۲۵ دقیقه،باید دمای فر را روی ۱۷۰ ویه ربع میزاشتم.
یه سوال::باید کیک را طبقه چندم فر بگزاریم؟؟ممنون

سلام عزیزم در طبقه وسط قرار بدین.

کیکم سفت شد ومزه کیک یزدی نمی داد ودستورم درست انجام دادم

سلام اگه بخواهیم رگههایی از کاکائو داخل کیک باشه یا روش کاکائویی باشه طرزتهیش چطوریه؟؟؟ممنون

سلام میشه به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده شود

سلام فائزه جان. میشه عزیزم

سلام میشه این کیک رو با توستر درست کرد؟

توتستر قدرت کافی رو نداره. کیک یزدیت خراب میشه.

سلام. دستور پخت کیک را خیلی خوب توضیح دادید و با عکسها توضیحات رو‌ روشنتر کردید برای همه. خیلی ممنون!
من این دستور رو دقیقا دنبال کردم و تنها چیزی که متفاوت شد زمان پخت بود که حدود ۲۵ دقیقه شد ونه ۱۵ دقیقه. بعد از ۱۵ دقیقه کیک هنوز شل بود داخلش وقتی که تست کردم.

در نهایت، کیکها خوب و خوشمزه شدند. بازم ممنون!

سلام ممنون از دستور خوب و کاملتون. سوالم اینه که کاربرد میله های پیچی همزن چیه؟

سلام عزیزم خواهش میکنم! میله های پیچی معمولا برای مخلوط های آردی و پودری بکار میره. جهت یکدست شدن و رفع گلوله شدن آرد هم استفاده میشه.

خیلی ممنون از دستور کیکتون. همین الان درست کردم. شب قراره برم مهمونی. هر کی یه چیزی میاره.

نوش جان عزیزم!

خیلی خوب بود ممنون

خواهش می کنم!

عالییییییییییییییییییییییییییییی

عالیه.ممنون

خواهانم در سایت شما عضو شوم. مطالب شما به روز هستند.

سودابه جان برای عضویت در انجمن ثبت نام کنید و برای دریافت مطالب در خبرنامه سایت ایمیل تون رو ثبت کنید

عالی بود. ممنون

سلام نیلوفر جان دستت درد نکنه امروز میخوام درستش کنم.

یه خورده مقادیر درآوردنشون سخته…مثلا 2/3 لیوان صد در صد یکی نیست…اگه بر اساس پیمانه بگید خیلی بهتره…یا بر اساس گرم…

مینو جان مطمئن باش هر لیوانی که باشه میتونی اندازه بگیری چون لیوان ها ممکنه از نظر ظاهری متفاوت باشن اما حجم شون یکی هست ، تبدیل لیوان به گرم هم در بخش ترفندهای آشپزی هست که میتونی مطالعه کنی

سلام.من دستور کیک یزدی رواستفاده کردم کیک فوق العاده شد. ممنونم.

ممنون مهناز جان ، نوش جانت

سلام نیلوفر جان این مقدار چند تا کیک یزدی میشه؟

مهسا جان بستگی به اندازه قالبت داره ، با قالب های معمولی 12 تا میشه و با قالب های کوچک تر 24 تا

خیلی خوب بود.ممنونم

با سلام لطفا بگید یه لیوان چند گرم داخلش مواد جا میگیره

برای تبدیل گرم به لیوان باید به بخش ترفندهای آشپزی و تبدیل مقیاس مواد مراجعه کنید ، لینکش سمت چپ صفحه هست

سلام ببخشید من کیک یزدی بامایکروفر درست میکنم اماهنوز خوب بخته نشده که وسطش میسوزه ، توضیح دهید ممنون میشم

احمد عزیز بهاین بخش مراجعه کنید : آشپزی » آشپزی با ماکروفر » پخت کیک یزدی در ماکروفر

سلام خیلی خوبه متشکرم

از بین تمام صفحه هایی که برای آموزش آشپزی پیدا کردم که همه هم خوب بودن. سایت شما از همه کاملتر بود و مهمتر ازاون این که راحت در دسترس قرار میگیره. ممنون از زحماتتون

ممنون آمنه جان ، خوشحال شدم که از مطالب سایت رضایت داری

سلام لطفا دستوراتون رو ب گرم بزارید

دریا جان دستوراتی که خیلی حساس باشه حتما گرمی میذارم ، برای تبدیل گرم و … به بخش ترفندهای آشپزی میتونی مراجعه کنی عزیزم

سلام چرا توی کیک یزدیتون کشمش استفاده نکردین؟کشمش رو کی اضافه کنیم تا داخل کیک نه نشین نشه؟راستش من تازه کارم شیرینی پزی بلد نیستم سر در نمیارم میشه فرق تارت و پای رو بهم بگین به نظر من اومد فرقی ندارن

تینا جان دستور اصلی کیک یزدی اصلا کشمش نداره و مواد مختلفی مثل کشمش ، بادام ، شکلات و … بنابر سلیقه به این مدل کیک اضافه میشه ؛ اگه بخوای کشمش بریزی باید کشمش هارو تو ارد خوب بغلطونی بعد اضافه کنی ، تارت در اندازه کوچک تری درست میشه و تارت تک خمیره ولی پای با دو خمیر ( یکی زیر و یکی رو ) درست میشه

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

کیک یزدی یکی از کیک های معروف ایرانی است که همانطور که از نامش بر می آید اصالتا متعلق به شهر یزد است. از این کیک خوش خوراک و خوش طعم بیشتر برای پذیرایی در مراسم های مذهبی استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای تست مقدار کمی کیک یزدی تهیه نمایید. با و طرز تهیه کیک یزدی در ادامه با هم دوره همراه باشید.

ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با همزن برقی یا دستی چند دقیقه بزنید تا کاملا یکدست شوند. در حال هم زدن شکر را کم کم اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. هم زدن را تا وقتی که رنگ مخلوط تخم مرغ و شکر کرم رنگ شود ادامه دهید.

شیر را بگذارید بجوشد سپس صبر کنید کمی خنک شود. زمانی که شیر را می خواهیم اضافه کنیم باید ولرم باشد. شیر را به همراه روغن مایع و ۲ قاشق غذاخوری گلاب به مایه کیک اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

حالا آرد را در حالی که مواد را با همزن می زنیم با دقت به مواد اضافه می کنیم. اگر آرد را به صورت یکباره اضافه کنیم به شکل گلوله می شود و برای صاف کردن مواد باید وقت زیادی بگذارید. پس آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه کیک یکدست شود.طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی

بعد از اینکه آرد را کامل اضافه کردید بکینگ پودر و پودر هل را به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم. در اینجا مراحل آماده کردن مایه کیک به پایان می رسد و باید سریعا به مرحله بعدی که پخت کیک یزدی است برویم تا مایه کیک منتظر نماند.

فر را باید از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود. قالب های کیک یزدی را در سینی فر می چینیم و ۲/۳ قالب ها را با مایه کیک پر می کنیم. به این دلیل که کیک یزدی پف می کند باید مواد را طوری بریزید ( ۲/۳ حجم قالب ) که بعد از پخت مایه کیک از قالب بیرون نزند.

بعد از اینکه تمام قالب ها را از مایه کیک پر کردیم سینی فر را داخل فر قرار می دهیم. حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا کیک ها به خوبی بپزند و طلایی شوند. بعد از خارج کردن کیک ها از فر صبر کنید خنک شوند سپس کیک ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

بعضی مواقع اطراف کیک پف می کند اما وسط آن پف نمی کند این مشکل دو دلیل اصلی دارد. دلیل اول این است که در فر را چند بار باز و بسته کرده اید یا آن را خیلی زود باز کرده اید. دلیل دوم هم این است که مایه کیک قبل از ورود به فر زمان زیادی منتظر مانده است.

کیک یزدی

کیک یزدی یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به شهر یزد است. این کیک خوش طعم در ماه محرم به عنوان یک شیرینی مناسبتی به عنوان نذری در میان مردم پخش می شود.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک یزدی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک یزدی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با سنتی کیک یزدی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی

دستور پخت

برای تهیه کیک یزدی حاج خلیفه ابتدا شیر را در شیرجوش می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و بعد کنار می گذاریم تا خنک شود.سپس فر را روشن می کنیم و سینی آن را بیرون می آوریم و حرارت را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.

تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه ای بزرگ می ریزیم و با همزن خوب می زنیم تا یکدست شود و در حین هم زدن شکر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا رنگ آن ها کرم رنگ شود.

آن وقت شیر خنک شده را همراه با روغن مایع و گلاب به مواد اضافه می کنیم و خوب با همزن مواد را مخلوط می کنیم و در حین همزدن مایه کیک ،آرد را نیز کم کم به آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا آرد در مایه گلوله نشود

و مایه یکدست و منسجمی داشته باشیم. پس از افزودن آرد زعفران را به همراه بکینگ پودر و پودر هل را اضافه می کنیم و مجددا مواد را با همزن می زنیم تا به خورد یکدیگر بروند و کیک یکدست شود.قالب های کیک را در سینی فر می چینیم

و دو سوم حجم قالب ها را با قاشق یا ملاقه از مایع کیک می ریزیم (بعد از پخت کیک ها پف می کنند پس نیاز به فضای خالی دارند) و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه بعد کیک ها طلایی و پخته شوند. اگر مشاهده کردید که اطراف کیک ها پف کرده و پخته شده است

ولی وسط آن ها پف نکرده است دلیل آن یا این است که مایه کیک پس از آماده شدن زمان زیادی منتظر مانده تا داخل فر برود(باید سریعا پس از افزودن مواد و مخلوط شدن آن ها مایه کیک را در قالب بریزید و داخل فر قرار دهید)

و یا اینکه در فر را چند مرتبه باز و بسته کرده اید یا زود باز کرده اید. پس به این نکات در پخت حتما دقت کنید تا کیک خوبی داشته باشید. سپس سینی را از فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا کیک یزدی ها کمی خنک شوند و بعد در ظرف می چینیم.نوش جان

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Cake Yazdi | Persian Rosewatwer Cupcake Recipe – طرز تهیه کیک یزدی اصیل و سنتی و فوت و فن هایی که باید بدانیداگر دنبال یه دستور خوب و خوشمزه برای کیک یزدی هستین که موقع پخت عطرش هوش از سرتون ببره و کلی خاطرات خوب و براتون زنده کنه حتما این دستور تهیه رو امتحان کنید. کیک یزدیمواد لازم:آرد 300 گرم شکر200 گرمماست 150 گرمروغن مایع 175 گرمتخم مرغ 3 عددگلاب 1 قاشق غذاخوریپیکینگ پودر 1 2/1 قاشق چای خوریپودر هل سبز 1 قاشق چایی خوریمقداری کنجد برای تزئینطرز تهیه:ابتدا روغن و شکر رو در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با همزن بزنید تا یک مایع کرم رنگ بدست آید.سپس تخم مرغ ها رویکی یکی اضافه کنید و مواد رو خوب ترکیب کنید.حالا ماست رو اضافه کنید و با همزت برقی مواد رو ترکیب کنید. بعد از اون گلاب و هل رو اضافه کنید که باعث خوش عطر شدن کیک میشه. بیکینگ پودر و آرد رو با هم ترکیب کرده و آرد رو داخل مایع کیک الک کنید.فر رو از قبل رو دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.مایع کیک رو داخل کپسول های مافین بریزید، نکته مهم در مورد کیک یزدی ترک هست که روی اونها ایجاد میشه. که شما با کمک یه قاشق یا چاقو که در روغن غلتانده باشید میتونید یک علامت + روی سطح کیک ایجاد کنید. سپس روی کیک ها کنجد ریخته و قالب رو به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار بدید.نوش جان.اگر این رسپی های خوشمزه رو دوست دارین از ویدئو کیک شربتی غافل نشین. یک کیک فوق العاده خوش عطر و طعم.لینک طرز تهیه کیک شربتی:https://www.youtube.com/watch?v=gZsqf…For detailed recipe visit my bloghttp://www.vidacook.comFollow me on social mediaTwitter: https://twitter.com/CookingWithVidaInstagram: https://www.instagram.com/vidacookFacebook: https://www.facebook.com/cookingwithvidaBackground Music:Ross Bugden – Animation Pianohttps://www.youtube.com/channel/UCQKG…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

طرز تهیه کیک یزدی:Don’t forget to subscribe here and like us on facebook! https://www.facebook.com/khoshmazeh247مواد لازم برای ۱۲ عدد کیک یزدی:آرد ۱/۲ ۱ پیمانه یا ۲۰۰ گرمشکر ۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرمماست ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۵ میلی لیترروغن مایع ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۵ میلی لیترتخم مرغ ۲ عدد درشت یا ۳ عدد متوسطپودر هل ۱ قاشق چایخوریبیکینگ پودر ۱/۲ ۱ قاشق چایخوریجوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوریگلاب ۲ قاشق غذاخوریشربت بار در صورت تمایل ۱ تا ۲ قاشق غذاخوریدمای فر ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقهبعد دما را به ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید به مدت ۵ تا ۱۵ دقیقه

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی
طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *