طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک پای سیب در منزل
طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

 در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

در ظرف دیگری هم زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ شوند .بعد کره و شیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم .آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و 2 بار از الک رد میکنیم و کم کم به مواد زرده مخلوط میکنیم . در انتها هم سفیده را با زرده مخلوط میکنیم و برای اینکه پفش نخوابد با لیسک به  صورت دورانی آن را هم بزنید .

سیب های سرد شده را از شهد بیرون میاوریم .

کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و سیب های پخته شده را روی آن میچینیم مواد کیک را روی سیب ها میریزیم .و قالب را در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت که البته به دمای حرارت فر بستگی دارد قرار میدهیم . هیچ گاه تا قبل از نیم ساعت پخت کیک در فر را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف آن میشود. کیک آماده شده را پس از کمی سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

پای سیب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . پای سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دوره مقدماتی php

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی) عصرانه ساده و خوشمزه

پای سیب کیکی در واقع یک نوع کیک سیب هست که به طور مصطلح تو قنادی ها به عنوان پای سیب جا افتاده. به جرات میتونم بگم این یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین عصرونه هایی هستش که میشه درست کرد و نتیجه دقیقا مثل پای سیب های قنادی در میاد.
خودم هفته ای یکی دو بار درستش میکنم و هر کی هم امتحان کرده دوس داشته! به قدری خوشمزه ست که دلم نیومد موقع درست کردنش عکس نگیرم و طرز تهیه شو باهاتون شریک نشم ^_^
تنها چیزایی که لازم داره یه سری مواد اولیه در دسترس هست با یک ساعت وقت بیکاری ^_^ با این مقدار مواد بسته به سایز قالبتون 4 تا 6 عدد پای در میاد که میتونین به میزان نیاز مقدار رو چند برابر کنید.

سیب زرد پوست کنده 1 عدد

وانیل به میزان دلخواه

طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

تخم مرغ 2 عدد

آرد 150 گرم

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

قالب کاغذی به تعداد لازم

کره (حتما هم دمای محیط باشه) 100 گرم

پودر قند 125 گرم

پودر دارچین به مقدار لازم

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم، سفیده رو با دور تند همزن 3-4 دقیقه میزنیم تا خودشو بگیره 

 

بعد کره هم دمای محیط رو با پودر قند با همزن میزنیم تا جایی که رنگش کمی روشن شه و یکم حالت سبک پیدا کنه. 

زرده ها و وانیل رو اضافه میکنیم و کمی با همزن میزنیم. 

آرد و بیکینگ پودر رو کم کم الک و به موادمون اضافه میکنیم و با دور آروم همزن مخلوط میکنیم.

وقتی کاملا یکدست شد سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو به مواد اضافه میکنیم و با لیسک خیلی آروم بصورت دورانی مخلوط میکنیم.

این مرحله شاید یکم مشکل باشه چون خمیرمون یکم سفته و مخلوط کردنش یکم سخته. پس اگه خمیر سفت شد نگران نشید چون تا اینجای کار رو درست انجام دادین  

آخر سر یه همچین خمیری با این غلطت به دست میاد: 

حالا قالبهای کاغذیتون رو آماده کنین و به ترتیب شکل زیر عمل کنین: 
اول یک لایه نازک از مواد، کمی دارچین، سیب حلقه شده، دارچین و دوباره مواد پای. 

چند نکته مهم برای تهیه پای سیب: قالب رو بیشتر از دو سوم پر نکنین. چون به شدت پف میکنه و سر ریز میشه. ضمنا اگه مواد رو خیلی صاف و صوف توی قالب نریختین یا کناره هاش خالی موند اصلا نگران نباشین. چون بخاطر همون پف کردن تمام حفرات پر میشه  
(سایز قالبهای من بزرگ بودن و فقط 4 تا پای از موادم در اومد، میتونین قالبها رو کوچکتر انتخاب کنید) 
حالا قالب ها رو به مدت 20 دقیقه توی فر بذارید. (3-4 دقیقه آخرش رو هم توسط شعله بالای فر، به برشته شدن روش اختصاص بدید) 

طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

بعد از پخت به این شکل در میاد، که میتونین روی پای سیب کیکی کمی پودر قند الک و نوش جان کنین  

 

sooran.com

 

سلام . میخواستم بپرسم برای سولاردم رو چه دما و زمانی بگذاریم؟؟

سلام دوست عزیز
روی کانوکشن (CONV) و دمای بین 180 تا 200 درجه بگذارید تا گرم بشه. بوق میزنه. بعد قالب را روی سه پایه بگذارید. باز هم روی کانوکشن و دما را حدود 20 درجه کمتر از دستوری که برای فر نوشته شده تنظیم کنید.
زمان پخت تقریبا برابر با زمان پخت در فر هست. (تقریبا بین 125 تا 135)
ضمنا ارتفاع مواد در قالب از 4 سانت بیشتر نباشه.

درود
دوتا سوال
بدون فر هم میشه درست کرد رو گاز ؟
با یه قالب هم خوب میشه همش تو یه ظرف؟

درود دوست عزیز
بله چرا نشه، هم می تونید روی گاز بپزید و هم با یک قالب.
مطالب زیر را برای پخت کیک بدون فر مطالعه کنید:

نام:

شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی ها محبوب در سراسر جهان است که به عنوان یک شیرینی بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این در ادامه با چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پف زیاد در خانه مثل قنادی ها

ابتدا کره، تخم مرغ و شیر را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای آشپزخانه هماهنگ شوند. پس از اینکه کره نرم شد آنرا به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا رنگ مخلوط کرمی شود.

پس از اینکه رنگ مخلوط شکر و تخم مرغ کرمی شد وانیل را اضافه می کنیم، نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل این است که مراقب باشید مقدار خیلی کمی فقط برای عطروانیل باید اضافه کنید، چون وانیل اگر بیش از حد ریخته شود شیرینی را تلخ می کند.طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

پس از اضافه کردن وانیل مواد را کمی مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و با مخلوط شکر و کره به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد را به با بکینگ پودر مخلوط کرده و دو مرتبه الک می کنیم تا صاف شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

در ادامه شیر را به همراه نصف آرد الک کرده به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب میکس می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس باقیمانده آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که مایه شیرینی کاملا یکدست شود.

حالا سیب ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ پخت شیرینی می رویم، برای این منظور قالب های مخصوص پای سیب را یا کمی چرب می کنیم یا درون قالب ها کاغذ مخصوص پای سیب قرار می دهیم.

حالا یک پنجم حجم قالب های پای سیب را با مایه شیرینی پر می کنیم، سپس پودر قند و دارچین را با هم مخلوط می کنیم و سیب های ورقه شده را داخل مخلوط پودر قند و دارچین می غلتانیم سپس درون قالب های پای سیب قرار می دهیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک هویج آمریکایی به همراه فوت و فن خوشمزه تر شدن

البته می توانید سیب را داخل قالب قرار دهید و روی آن مقدار پودر قند و دارچین بریزید. حالا روی سیب ها را با مایه شیرینی پر می کنیم. توجه داشته باشید که تقریبا باید نصف حجم قالب ها خالی باشد تا جای کافی برای پف شیرینی ها باشد.

فر را باید ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود، حالا قالب های شیرینی را داخل سینی فر قرار می دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزند و به طور کامل پف کنند.

حالا صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. برای تزیین شیرینی ها هم می توانیم به سلیقه خود از پودر قند، پود پسته، شکلات آب شده یا هر چیز دیگری استفاده کنیم.

یکی از رایج‌ترین و پرطرفدارترین شیرینی‌های دنیا، پای سیب است. منظور از پای، خمیری به نام کراست است که با مواد مختلف پر می‌شود. در ابتدا خمیر پای با گوشت و سبزیجات پر شده و به عنوان نوعی غذا سرو می‌شده است. پای سیب زمینی یا گوجه فرنگی که امروز روی میز غذا می‌گذاریم، چیزی شبیه به همان پای‌های اولیه است، اما این روزها کراست تنها با گوشت و سبزیجات پر نمی‌شود و تنها به عنوان یک غذای گرم سرو نمی‌شود. این خمیر با گذشت زمان با انواع میوه یا کرم‌های مختلف پر شده و به دنیای شیرینی‌پزی پا گذاشته است. این روزها از پای آناناس گرفته تا شکلات و نارگیل به عنوان دسر بعد از وعده‌های غذایی سرو می‌شود و همچنان محبوب و پرطرفدار است.

در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه پای سیب که به دلیل طعم و بوی بی‌نظیر سیب کنار دارچین جز یکی از محبوب‌ترین پای‌هاست را به شما آموزش دهیم. پیشنهاد می‌دهیم لذت درست کردن این پای را از دست ندهید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از قبل آماده کنید. قالب مخصوص پای را خوب چرب کنید تا خمیر پای به آن نچسبد.

برای تهیه خمیر پای آرد را با وانیل، شکر و نمک مخلوط کرده سپس کره سرد را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و به آرد اضافه کنید.

کره را به کمک نوک انگشت با آرد مخلوط کنید سپس شیر سرد را اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید تا خمیر تردی به دست آید. کافی است مواد با هم مخلوط شوند؛ بنابراین از زیاد ورز دادن خمیر پرهیز کنید.طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

در ادامه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت خمیر را به وسیله وردنه خوب پهن کنید تا اندازه قالب شود سپس خمیر را داخل قالب پهن کنید به طوری که دیواره‌های قالب را نیز بپوشاند.

برای آماده سازی فیلینگ یا مواد داخل پای، سیب‌ها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش دهید سپس با دارچین، جوز هندی، شکر، آبلیمو و کره مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید.

برای آماده کردن خمیر روی پای، نیمه دیگر خمیر را با وردنه خوب پهن کنید سپس با کمک یک چاقو خمیر را مانند نوار‌های باریک بریده و حالت بافت روی سیب‌ها بچینید.

در آخر زرده تخم مرغ را بزنید و به وسیله برس آشپزی روی پای بمالید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود.

پای سیب را می‌توانید همراه با بستنی و قهوه سرو کرده و نوش جان کنید.

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

کیک سیب و دارچین یکی از دسرهای همه پسند است. می‌توانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. این کیک انتخاب مناسبی برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی است. همچنین درست کردن این کیک برای تعداد بالا راحت‌تر از سایر کیک‌ها است و انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمان هاست به این دلیل که هم طعم خوبی دارد و هم برش دادن و تقسیم کردن آن بدون از  بین رفتن زیبایی ظاهری آن امکان پذیر است.

طعم سیب و دارچین در کنار هم بسیار عالی است و عطر فوق العاده‌ای هم دارد. علاوه بر کیک سیب و دارچین، پیشنهاد می‌کنیم دستور تهیه قرابیه سیب و دارچین و ترایفل سیب و دارچین را هم از دست ندهید.

به طور کلی همه کیک‌ها مواد پایه ثابتی دارند و تفاوت مزه‌ای اونا فقط به برخی مواد ثانویه و روش‌ها و تکنیکای پخت بستگی داره. من اینجا تکنیک هایی که خودم استفاده میکنم و بر اساس تجربه به دست اومده رو میگم. خب بریم سراغ ادامه دستور پختمون. مواد زیر رو آماده کنید.

برای خرید همه مواد اولیه با تخفیف از اپلیکیشن اکالا، کلیک کنید.

طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

 این کار به سایز سیب‌هاتون بستگی داره و ترجیحا نازک برش زدنش خیلی بهتره چون روی سطح کیک راحت‌تر می‌مونه.

مواد رو توی این مرحله اگر زیاد از حد هم بزنید، هم پف تخم مرغ‌ها میخوابه و هم مواد رقیق میشه.

نکته: اگر می‌خواید از نتیجه کارتون مطمئن بشید و در مورد دما شک دارید، یک خلال دندون توی مرکز کیک فرو کنید، اگر از چیزی مواد بهش نچسبیده بود یعنی به خوبی پخته.

امیدوارم که طعم و بوی تازه سیب و دارچین این کیک حال و هوای خونه شما رو هم همین قدر متفاوت کنه. معمولا اکثر افراد با شنیدن اسم سیب و دارچین کنار هم و ترکیبشون برای مزه دار کردن کیک، واکنش خوبی نشون نمیدن ولی با مزه کردنش نظرشون عوض میشه. پس اگه شماهم جز این دسته افراد هستید، بهتره حداقل یه بار امتحانش کنید. در صورتی که از این دسر خوشتون اومد می‌تونید برای یادگیری سایر دسرها به وبلاگ اکالا مرجعه کنید.

سمانه هستم، یه کارمند اردیبهشتی ۲۸ ساله! از بچگیم عاشق این بودم که توی تلوزیون آشپزی رو آموزش بدم. از همون موقع منو خاص خودمو داشتم و با حداقل امکانات و خوراکی‌های مورد علاقم طعم‌های جدید کشف میکنم. چهار سال حرفه‌ایی دارم هدفمو با چاشنی عشق دنبال میکنم. ترکیب رنگ های خوراکی و چیدنشون کنار هم بهم حس خیلی خوبی میده.

من درست کردم، عالی شد فوق العاده خوشمزه و خوش بافته، ممنون

من درست کردم، عالی شد فوق العاده خوشمزه و خوش بافته، ممنون

سلام واقعا ممنونم،من دوبار این کیک رو درست کردم عااااالی شد

منم دوباردرست کردم واقعا خوشمزه شد عاااالی ممنونم

ما که فر نداریم چه جوری این کیک خوشمزه رو درست کنیم

سلام ببخشید میگم با تنور گازی هم میشه پختش اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

میتونید از کیک پز یا تابه دوطرفه استفاده.کنید .عالی میشه

مرسی از نظرتون!

سلام.من کیک رو طبق دستورتون پختم ولی دو ساعت توی فر موند تا بپزه
اخرشم طوری شد ک میخوری خیلی سنگینه
علتش چیه؟

مدت زمان ماندن در فر بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه است. به همین دلیل کیک شما حالت سنگین به خود گرفته است.

منظورتون از پیمانه دقیقا چقدره؟یک استکان یا لیوان؟
ممنون میشم جواب بدین

منظور نیم لیوانی است.

در اون مدت زمان اصلا نپخته بود

از قبل فر باید داغ شده باشد.

متشکرم

عالییییی

عالییییی کمممم

طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

سلام مشیه توی کیک سیب رنده شده بر یزیم با تشکر

بسیار عالی بود دستورتون من دوباره پختم عالی از نظر عطر و طعم

من پختم بسیارعالی بودممنونم

من سه بار درست کردم عاااالی بود.همسرم خیلی خوشش اومد، ممنون از اکالا

یخورده کم شیرین میشه

سلام از روغن جامد میشه استفاده کرد؟ یا روغن جامد رو آب کنیم میشه؟؟

میشه، ولی بافت کیک به این نرمی و پوکی نمیشه و‌کیک سنگین نر میشه، بهتره روغن مایع باشه

عالیییی شد عالی مرسی

سلام کیک را با اب ودقیقا طبق دستور درست کردم اما خیلی سنگین شد

سلام دوبار درست کردم بار دوم ی لایه سیب دارچین وسط مایع کیک گذاشتم عاالییی شد

  • دانلود عکسهای جدید دختر تنها
  • من تازه می خوام بپزم برای یه جمع دوستانه امیدوارم خوب از اب در بیاد..

    سلام ممنون از دستور کیکتون من پختم خیلی عالی شد

    عالی بود سپاس

    افتضاح .وسطش پخته نشد .

    ببخشید سیب ها رو چقدر باید توی دارچین و شکر بزاریم باشه؟

    ده تا پونزده دقیقه

    آیا میشه توى مایکروویو هم درست کرد؟؟

    بهتر است در فر درست شود.

    سلام. بله ولی طبق دستور درست کنین بهتره

    با آرد برنجم میشه این کیک رو پخت؟

    طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

    نه دوست عزیز

    ببخشید سیب رطوبت داره خمیر نمیشه

    نه دوست عزیز

    خمیر که نه ولی نرم تر میشه

    سلام اینکه گفتین اب اضافه بشه تو کدوم مرحله هستش

    بعد از زدن تخم مرغ‌ها، شیر یا آب را به مواد اضافه کنید.

    منظور از پیمانه لیوان دسته دار هستش, اب رو تو کدوم مرحله اضافه کنم.؟

    https://blog.okala.com/every-things-about-measurecup/ برای اطلاعات بیشتر به مقاله فوق مراجعه نمایید.

    من درست کردم خیلی عالی شد. البته من از آرد کامل گندم ( که سرشار از پروتیین آهن ویتامین های گروه ب و فیبر است) استفاده کردم که خیلی خوب بود .

    سلام تو پلو پز یا آرام پزم میشه درس کرد؟؟؟

    بله فقط نیاز به رعایت چند نکنه داره از جمله چرب کردن ظرفتون

    من با دستور سما کیک درست کردم ،واقعا عالی شد بافت لطیف ،طعم عالی .ممنون

    ببخشید توستر بخواهیم درست کنیم زمانش همین باشه میپزه

    سلام بستگی به دمای دستگاه داره

    سلام .من درست کردم فوق العاده شد بهترین کیکی که تا حالا خوردم واقعا ممنونم

    اگه سیب رو رنده کنیم و با مواد مخلوط کنیم و چندتاش وو واسه زیبایی رویه آخر بزاریم بد میشه؟

    برای تهیه این مدلی یک پیمانه سیب رنده شده ریز استفاده کنید، و به جای یک پیمانه از آرد ، ۱ پیمانه سیب رنده شده بریزید ( سیب رنده شده را در پیمانه فشار ندهید که سنگین شود…)

    من هم درست کردم عالی بود طبق همین روش و با آب ..ممنون

    من درست کردم خیلی ترد و عالی شد . فقط اینکه ی خرده شیرینه.

    سلام من درست کردم خیلی خوب شد، فقط یکم زمان بیشتری برای پخت میخواد

    سلام عالی بود

    منم درست کردم خمیر شد.۱ ساعت و نیم تو فر بود وما آخرشم نپخت.
    کاش دقیقا مشخص کنید ی پیمانه چقدری منظورتونه

    میشه سیب نزاشت

    کیک سیب هست دیگه!! میشه به جاش یه کم از اسانس سیب استفاده کرد و به جای آب هم به همون مقدار آب سیب ریخت تا بو و‌عطر سیب داشته باشه کیکتو

    من این کیکو درست کردم عاااااااالیییییی شد

    سلام ببخشید شعله های فر رو باید هر دوتاش روشن کرد هم پایین هم بالا

    من از این کیک درست کردم خیلی خوشمزه شد ممنون

    منم درست کردم خمیرشد

    سلام منم این کیک و دو بار درست کردم خیلی خوشمزه و عالیییییییی شد

    سلام منم این کیک و دو بار درست کردم فوق العاده عالیییییییی شد

    عالی بود، تجربه ی اول کیک پختنم بود و طبق این دستور پختم عالی بود

    عالی شد ممنون ازتون

    سلام من درست کردم ولی سیب هارو کمی توی روغن تف دادم

    افتضاح شد
    خمیرشد و پف نکرد
    حیف این همه مواد

    افتضاح شد
    خمیرشد و پف نکرد
    حیف این همه مواد

    ببخشید تو قابلمه میشه درستش کرد؟

    من درست کردم همه چیزش عالی شد ولی وسطش خمیر شده علتش چیه

    Awli shod mamnoon az dasture khubetun🙏🏻

    من امروز درست کردم عاااااااالی شد اول ترسیدم با آب درست کنم ولی بعد دیدم خیلی خوب شد

    سلام دوستان این کیک بسیار عالیه طمعش فقط سیب رو وقتی ۱۵ دقیقه ی آخر میچینی رو کیک بهتر وزیباتره

    بله وقتی سیب رو اول میچینیم رو کیک
    کیک خمیر میشه
    بهتره ۱۰ دقیقه ی آخر سیب رو بچین رو کیک قشنگتر میشه

    افتضاح بود فقط خمیر شد🤮

    .اندازه ها دقیق رعایت نشده ۲.فر از قبل گرم نبوده ۳. دمای فر یا مدت پخت کم بوده ( که این با توجه به سایز فر، تعداد طبقات و نوع فر ها متفاوته ) باید بعد از زمانی که اعلام کردیم با خلال دندون تست کنید بزنید توی کیک اگه نچسبید بهش ینی پخته اگه چسبید ینی هنوز باید بزارید بپزه

    سلام. من هم درست کردم. طعمش عااالی شد اما اصلا پف نکرد!!!!

    سلام ..چرا با وجور اینکه پکینگ پودر زیاد میزنم ولی پف نمیکنه خیلی ؟؟

    بیکینگ پودر شما ممکنه تاریخش گذشته باشه (نباید مونده باشه)

    من همین الان پختم. یادم رفت شکر بریزم =))))))))

    سلام من واسه اولین بار بود کلا که میخواستم کیک درست کنم با همین دستورالعمل که درست کردم عااااااااااللللللیییی شد خانمم خیییلی خوشش اومد
    چقد دستورالعمل تون دقیق و حرفه ای بود واقعا ممنونم

    میشه توی قابلمه هم درست کرد؟
    آیا با همین کیفیت میشه؟

    میشه، ولی توی فر قطعا بافت بهتری پیدا میکنه

    سلام من واسه اولین بار بود کلا که میخواستم کیک درست کنم با همین دستورالعمل که درست کردم عااااااااااللللللیییی شد خانمم خیییلی خوشش اومد
    چقد دستورالعمل تون دقیق و حرفه ای بود واقعا ممنونم.

    من الان دارم درست میکنم ببینم چطور میشه،با کیک پز درست کردم ببینم تا ۴۰دقیقه دیگه چطور میشه طبق دستور شما و از شیر استفاده کردم

    من هنوز درست نکردم میشه برا تولدهم درست کنیم

    سلام من درست کردم یکم بیش از حد نرم شد…دلیلش چی میتونه باشه؟

    ۱.اندازه ها دقیق رعایت نشده ۲.فر از قبل گرم نبوده ۳. دمای فر یا مدت پخت کم بوده ( که این با توجه به سایز فر، تعداد طبقات و نوع فر ها متفاوته ) باید بعد از زمانی که اعلام کردیم با خلال دندون تست کنید بزنید توی کیک اگه نچسبید بهش ینی پخته اگه چسبید ینی هنوز باید بزارید بپزه

    با سلام ای کاش دستور رو ویرایش کنید و منطور از یک پیمانه رو بنویسید چیه!!! چون طبق عادت پیمانه لیوانه!!! نه نصف لیوان. من پختم بسیار سنگین بود چون شما ذکر نکرده بودید پیمانه دقیقا چیه 🙄

    همه چیز رو درباره پیمانه و واحدهای اندازه گیری در شیرینی پزی میتویند اینجا ببینید.https://blog.okala.com/every-things-about-measurecup/

    منظور از پیمانه، پیمانه شیرینی پزی است که حدودا معادل یک استکان فرانسوی دسته دار میشود ( ولی بهتره پیمونه مخصوص کیک پزی بخرید و با اونا اندازه گیری انجام بدید تا اندازه ها دقیق بشه)

    نه به نظره من

    همسرم درست کرد عالی شد

    سلام میشه بدون بیکینگ پودر درست کرد این کیک رو

    چرا بعد از یکساعت پخت هنوز شل عه؟!
    انگار اصلا قرار نیست درست شه😖

    اگر دقیقا طبق دستور و رعایت نکته ها درست کنید بی نظیر میشه. یک دنیا سپاس.

    من درست کردم. گذاشتم تو پلوپزس که کیک هم میشد باهاش درست کرد و مزه ش خوب بود فقط چون پلوپز بود روش طلایی نشد ولی هم خوب پف کرد هم اسفنجی و خوش مزه بود. کسایی که میگن نپخت و سنگین بود حتما از پیمانه مخصوص شیرینی پزی و کیک استفاده نکردن.

    منم دقیقا طبق دستور عمل کردم اما تقریبا خام بود و بافتش فوق العاده سنگین شد.⁦👎🏼⁩

    عالی بود

    سلام خیلی خوب بود ممنون

    سلام ممنون بابت دستورتون کیک خیلی خوب شد فقط تایم پخت یک ساعت و ده دقیقه درست شد

    سلام من دستورتونو انجام دادم حالا گذاشتم تو کیک پز ایشالله خوب از اب دربیاد

    میشه تو قابلمه پخت؟

    سه بار الک کردن زیاده😐😐😐

    من درست کردم، عالی شد، خیلی خیلی ممنون از رسپی ساده، و کامل که گذاشتید. مخصوصا که بدون شیر هم میشه درستش کرد. چقدر هم خوب پف کرد. 👍👍👍

    دستتون دردنکنه بابت توضیح کامل و دقیقتون ممنونم خدا اجرتون بده

    من درست کردم عالی شد طعمش خیلی خوب بود

    ببخشید چند دقیقه تول مبکشه که بپزه لطف میکنید اگه بگین

    سلام میشه شکر رو زیادتر ریخت

    عالی بود

    سلام اولین کیکی که درست کردم بافت بی نظیر و طعمی عالی ازتون واقعا ممنونم فقط به دوستانی که میخوان درست کنن پیشنهاد میکنم بایک قاشق دارچین امتحان کنن

    سلام کیک من خیلی شله و تو مدت زمانی که شما گفتید خودشو نگرفته چیکار کنم

    سلام داخل خود کیک نمیخاد دارچین بریزیم؟

    منم درست کردم خوشمزه شد تو کیک پز درست کردم فقط یه مقداری سیبها له شده بود

    واقعا عالی شد.مرسی

    من درست کردم ولی روغن یادم رفت بد نشد.میشه دقیقا ۱ پیمانرو توضیح بدین؟من ۱ لیوان در نظر گرفتم

    منم روز پدر درست کردم برای بابام که دوست داره خیلی خوشمزه شد ممنون

    خیلی عالیه ممنونم

    کاش بگید چیکار کنیم خمیر نشه ! من درست کردم خیلی خوش طعمه اما خمیر شده اصلا ترد نیست 🙁

    با سلام من امروز کیک سیب را درست کردم خیلی خوشمزه بود و کاملا روی کیک برشته شده بود ولی کنار کیک و داخل کیک خمیر و حالت نپخته شده بود دلیلیش را میگید ممنون و سپاس

    سلام ما هم پختیم دست شما درد نکنه واقعا عالی شد

    خیلی خوش مزه بود من که خوشم اومد👏👏👏👏👏

    بسیار عالی خوشمزه است

    سلام منم دورست کردم عالے بودممنون

    سلام پیمانه هاتون پیمانه استاندارد آشپزی هس؟
    منظور یک پیمانه یک پیمانه لیوان دسته دار فرانسه هس؟

    منم درست کردم طعمش عالی و بی نظیره. فقط اینکه وسط کیکم پف میکنه یکم گنبدی شکل میشه و ترک میخوره از چیه ممنون میشم بگین

    من درست کردم عین دستور شما واقعا معرکه بودازهمه میخوام یبارم که شده امتهان کنید

    منم درست کردم الان تو فره😊😊😊

    خیلی عالی بود متشکرم

    عالی بود

    با سلام و تشکر فراوان از رسپی عالی شما. همسرم گفت من رو یاد کیک هایی مامانم انداخت که بچه بودیم برامون درست میکرد. خوشحالم که براش حس نوتالژی داشت. تنتون سلامت و دلتون شاد باشه.

    سلام ممنون میشم بگین روغنش مایع باشه یا جامد یا اصلا فرقی نمیکنه؟

    افتضاح بود ،یک ساعت و نیم توی فر بودو نپخت،فر هم قبلش گرم بود

    من توی کیک پز برقی پختم بکساعت عالی شد

    دستور افتضاح بود ، کیکم خمیر شد، همه موادم هدر رفت ، متاسف براتون با این رسپی اشتباه …

    مرسی واقعا عالی بود،توضیحات کامل شما قابل تقدیر بود
    سپاسگزارم

    افتضاح بود، حیف این همه مواد و زمانی که برای درست کردنش گذاشتم، کیکم خمیر شد ، البته احساس کردم مایع کیک شله ولی گفتم شاید من دارم اشتباه میکنم… چرا رسپی اشتباه میزارید واقعا براتون متاسفم…

    کیک سیب

    ممنون از دستور خوب این کیک .طبق دستور و نکات درست کردم خوب شد

    اگه قالب پر بشه از مواد چی میشه؟نمیپزه؟

    من درست کردم عالی شد . با اینکه اولین کیک زندگیم بود

    عالی بود خدا خیرتون بده

    عالی بود منم پختم

    واااای خیلی خوب بود خیلییییی ممنون از دستورتون.البته شما دارچین رو داخل مواد نریختین ولی من ریختم حدس زدم که یادتون رفته بگید.بافت نرم خوش عطر خوشمزه هرچی بگم بازم کمه😋

    واااای خیلی خوب بود خیلییییی ممنون از دستورتون.البته شما دارچین رو داخل مواد نریختین ولی من ریختم حدس زدم که یادتون رفته بگید.بافت نرم خوش عطر خوشمزه هرچی بگم بازم کمه😋من داخل ماکروفر درست کردم یک ساعت گذاشتم

    واااای خیلی خوب بود خیلییییی ممنون از دستورتون.البته شما دارچین رو داخل مواد نریختین ولی من ریختم حدس زدم که یادتون رفته بگید.بافت نرم خوش عطر خوشمزه هرچی بگم بازم کمه😋من داخل ماکروفر درست کردم یک ساعت گذاشتم

    دوستانی که میگن خیلی عالی شده چون خیلی تجربه ندارن، چون به هر ترتیب بدلیل وجود سیب و رطوبت آن باعث سنگینی میشه منم توصیه میکنم ده دقیقه آخر سیبها رو بچینن،، در ضمن پیمانه، منظور لیوان دسته دار فرانسوی هست،ادمین محترم چند تا سوال اساسی رو جواب ندادید اغلب پرسیدن چرا خمیر میشه ممنون میشم جواب بدید

    من با این دستور پختم و خیلی راضی بودم ممنونم

    عالی شده بود

    عالی شده بود اوووووووم

    درست کردم واقعا عالی شد.هم طعمش هم ظاهرش.

    بخدا همیشه کیک میپزم با این دستور پیش رفتم خمیر شد فقط دور ریختنی بود

    پختم خیلی خوب شد دادم چنتا دختر با دست پخت خوبم چشیدن مرسی

    بهتر نیست سیب رنده شود؟

    سلام منم الان دارم کیک رو درست میکنم تو اون زمان که گفتین هنوز نپخته .

    سلام این دستور برای چند نغر میشه تقریبا؟

    عالی شد مرسی

    بد نبود

    منم درست کردم الان تو فره

    وریگود عالی بود

    خوب بود اما کم شیرینه

    با سلام ممنون از دستور خوبتون ببخشیداندازه قالب هم میشه بگید؟؟؟

    منم درست کردم از عید تا الان حداقل ۶ بار عالیه

    نرگس من درست کردم البته بدون فر خیلی خوب شده بود وعطر فوق‌العاده داره

    سلام .خسته نباشید.من این کیک رو درست کردم و طعمش عالی بود ولی ۲ ساعت تو فر بود و مقداری خمیر شده بود دلیلش چی هست؟!

    سلام من نمیدونم چرا دو بار درست کردم این کیک و وسطش یه مقدار نرم میمونه؟

    سلام
    برای پف کیک حتماباید تخم مرغ وارد بیرون یخچال باشه وبه دمای محیط برسه
    وحتما تخم مرف رو حداقل ۵ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه

    من درست کردم وسطش یکم خمیر شد علتش چی میتونه باشه؟

    من درست کردم خیلی خوب شده بود.
    ممنونم

    من درست کردم خیلی خوب شد مخصوصا اگه سیب هارو تو لایه وسط بریزیم‌خیلی خوشمزه تر میشه چون نرم میشن اما اون هایی روی کیک ریختیم برشته و سفت میشن

    من امروز درست کردم خیلیییی خوب شد اولین بارمم بود عالی شد حیف که نمیشه عکس گذاشت وگرنه عکسشو میذاشتم

    عالیه مرسی

    ببخشید پیمانه منظور پیمانه پلاستیکی هست که برای کیک واینا استفاده میشه روشون ۱پیمانه و …..نوشته ؟؟؟؟

    کناره هاش پخت ولی یکم روش و یک سانت از پایین خام موند اندازه ها کاملا دقیق زدم و فر گرم بود و حتی بیشتر گزاشتم چون هنوز نپخته بود ولی بازم پوک و اسفنجی نشد و حتی اون یک سانت از پایین کیک مزه مایع خام میداد

    ب نظر من اگه زرده و سفیده رو جدا کنید و در اخر سفیده. رو اضافه و فلد کنید بهتر میشه و بیشتر پف میکنه .

    سلام
    منم قبلا درست کرده بودم توی توستر اولا تمام سیبها ته نشین شدن،دوما وسط کیک خمیری شد،با اینکه تمام نکات رو رعایت کرده بودم و از قبل توستر رو روشن کرده بودم،زمان پخت و دماش هم اندازه بود،ولی سیب آب میندازه وسط کیک و خمیریش میکنه،ولی طعمش فوق العاده س

    چرا کیک من از بغل های ظرف می ریزه بیرون

    منم درست کردم بافت کیک عالی بود مزه اش هم معرکه .. در ماکروفر سولاردام فوما درست کردم . زمان پختشم ۴۳ دقیقه .فقط تنها ایرادی ک داشت اونم مشکل از خودم بود ک سیب هایی ک وسط مایه کیک گذاشتم زیر دندون میان کامل نپختن اخه سیب هایی ک داشتم سیب سبز و سفت بودن . ولی در کل کیک خوشمزه ای بود روشم سس کاراملی درست کردم ریختم

    من درست کردم خوشمزه اس 💙🌍

    ایا دو لایه باید سیب بریزیم

    سلام، من با دستور شما پختم، البته با شیر و در زودپز برقی، فوقالعاده شد، ممنونم🌹🌹🌹

    سلام، من با دستور شما پختم، البته با شیر و در زودپز برقی، فوقالعاده شد، ممنونم🌹🌹🌹 عالیییییی👌🏻👌🏻👌🏻

    من درست کردم خوب شد ولی سوال داشتم از حضور بانوی هنرمند :منظور از پیمانه لیوان دسته داره ؟اندازه قالب چقدر باشه ؟با اضافه های دارچین و شکر چکار کنیم ؟

    سلام
    من از پودر آماده سیب و دارچین آمون استفاده کردم ولی بافت کیک اون چیزی نبودم که میخواستم خیلی سنگین و منسجم شده بود دلیلش چیست ؟

    سلام من امشب برای اولین بار کیک سیب درست کردم راستش بلد نبودم فقط سیب ها رو طوری که گفته بودین برش زدم یه لایه فقط رو کیک چیدم شکر نزدم فقط دارچین پاشیدم روی سیب ها وبعد از پخت کامل کیک پودر قند پاشیدم

    خیلی بد شد

    بسیار دستور خوبی بود ممنون 🙏🌹

    من درست کردم اما ته کیکم حالت خمیری شد . مشکلش چیه؟

    سلام
    من این کیک رو تا حالا چند بار درست کردم عالی میشه
    خیلی حس خوبی بهم میده
    فقط یه نکته مهم روغنش رو کم نکنید که نتیجه جالبی نخواهد داشت.

    من طبق دستور درست کردم ولی کیک نمیپخت یک ساعت بیشتر تو فر بود تا بپزه و بعدش که برش زدم وسط کیک خام و اصلا نپخته ، فوق العاده سنگین و بد شد

    تعداد تخم مرغها ؟؟؟؟؟؟

    من تخم مرغ رو کامل هم زدم پف کرد بعد که آب رو بهش اضافه کردم یکم شل شد روغن رو هم اضافه کردم بعد مخلوط کردن آرد پف مواد از بین رفت ( آرد رو هم آروم هم زدم )اشکال از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید 🙁

    من درست کردم
    خیلی خوشمزه و لطیف در اومد
    مرسی از رسپی و توضیحات خوبتون

    می خوام درستش کنم بس که همه گفتن عالیه

    رباحی هستم .
    خیلی عالی بود.

    سلام ببخشید میشه در این کیک مثل کیک هویج سیب رو رنده کرد وبا دارچین مزه دار کرد وتو مواد بریزیم یعنی تکه های سیب دیده نشه

    میشه از سیب رنده شده استفاده کرد که تو کیک دیده نشه مثل کیک هویج

    الانم پختم، عالی بود، ممنون از دستور پختتون

    ببخشید داخل کیک پز هم به خوبی پخته میشه؟

    سلام خسته نباشید ببخشید میشه به جای شیر از ماست استفاده کردواز روغن خیلی کمتری استفاده کرد

    توی این دستور اصلا چه فرقی داره پیمونه ی لیوان باشه یا نصف لیوان؟ همه مواد رو با یه پیمونه برمیدارین دیگه

    من درست کردم ، مزش خوب بود ولی یکم خمیر شد
    به نظرتون چرا؟

    سلام، این مقدار شکر خیلی زیاده و کیک خیلی شیرین میشه دوستان خودتون کمش کنید.

    در پاسخ به دوستانی که گفتن کیک مثل سنگ میشه بگم که آرد حتما باید ۳ بار الک بشه و موقع اضافه کردن آرد به مواد خیس، از لیسک استفاده کنید نه از دور کم همزن برقی! آروم آروم اضافه کنید و فقط به یک سمت با لیسک آروم هم بزنید. نذارید پف اولیه مواد گرفته بشه.

    منظرتون از پیمانه ظرف چقدیه اخه

    من با پیمانه ی قنادی تمام مواد رو اندازه گرفتم . فرم مجهز به دماسنج است و دما دقیقه دقیق. خودم ۱۲ ساله دارم کیک درست میکنم و مدرک این کار رو هم دارم . کیکتون با عرض تاسف مشکل داره. بعد از دو ساعت پخت اونم نه کامل. ۳ بار کیکتون رو با همکاران پختیم و هر سه بار نتیجه یکی شد . کیک خمیر بود.

    یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی های جهان کیک پای سیب است. پای در واقع خمیری به نام کراست است که با سایر مواد ترکیب می شود. در ابتدا آن را به شکل غذا درست می کردند، یعنی داخل خمیر پای را با گوشت و سبزیجات پر کرده و آن را سرو می کردند. با گذشت زمان انواع میوه و کرم های مختلف نیز برای تهیه آن استفاده شد و امروزه پای آناناس، نارگیل و شکلات نیز به عنوان دسر سرو می شود. در این قصد داریم تا طرز تهیه پای سیب را به شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

    در داخل یک ظرف بزرگ مواد اولیه خمیر پای را با هم ترکیب کرده تا یک خمیر درست شود. سپس خمیر را با دست ورز بدهید.

    بر روی یک تخته چوبی آرد ریخته و خمیر را بر روی آن با وردنه صاف کنید تا به ضخامت مورد نظر برسد.

    خمیر را در داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان ریخته و اضافه های خمیر را از اطراف ظرف جدا کنید. در نهایت ظرف خمیر را در داخل یخچال قرار دهید تا خمیرکمی خودش را بگیرد.طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

    همه مواد را در داخل ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.

    اکنون خمیر را از یخچال بیرون آورده و مواد داخل پای را بر روی آن بریزید.

    تخم مرغ را نیز به خوبی هم زده و با یک برس بر روی مواد بمالید.

    خمیرهایی که به شکل نواری برش زده بودید را به حالت حصیری بر روی ظرف پای قرار دهید و با برس کمی شیر را بر روی آنها بمالید تا سطح روی خمیرها تر باشد.

    فر را بر روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و ظرف پای را به مدت ۴۵ دقیقه در داخل فر قرار دهید. اکنون پای سیب تان آماده شده است.

    پای سیب یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کرده و نوش جان کنید. امیدوارم که از این طرز تهیه لذت برده باشید و حتما این دسر خوشمزه را برای اعضا خانواده و دوستان خود تهیه کنید.همچنین ببینید

    

     

    طرز تهیه پای سیب آمریکایی

     

    در بین کیک ها، کیک پای سیب از آنهایی است که طرفداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. این کیک را می توانید برای مهمانان عید هم حاضر کنید و با چای یا دیگر نوشیدنی های گرم سرو کنید.طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

     

    پای سیب آمریکایی:

    مواد لازم برای تهیه پای سیب آمریکایی خوشمزه :

     

    مواد لازم برای داخل پای سیب :

     

    طرز تهیه مواد داخل پای سیب آمریکایی :

    ابتدا سیب ها را خرد کنید (به هر مدلی که می خواهید اما مراقب باشید که نه نازک باشد نه ضخیم). سپس گلاب، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا کمپوت شود و بعد خنک شود.

     

    طرز تهیه خمیر پای سیب آمریکایی :

    برای تهیه خمیر این شیرینی خوشمزه باید آرد و کره سرد و پودر شکر را با نوک انگشت مخلوط کنید تا شبیه نان خرد شود. سپس وانیل و آب یخ را به همراه تخم مرغ با هم مخلوط کنید و مجددا با نوک انگشتان ورز بدهید تا خمیر نرمی شود.

     

    اکنون خمیر را روی یک سلفون پهن کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. روی سطح صافی را آرد پاشی کنید و پس از گذشت 1 ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح به ضخامت 1 سانتیمتر پهن کنید.

     

    هم اکنون همه ی مواد داخل پای را به جز آب بریزید یک لایه سیب کمپوت شده و کناره هم کافی است. برای روی خمیر نوارهای باریک از خمیر برش بزنید و مثل حصیر ببافید و در پایان سطح کیک را با ترکیب زرده تخم مرغ و نوک قاشق غذاخوری شکر و زعفران یا زردچوبه رو مال بزنید. سپس پای سیب را به مدت 30 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 قرار بدهید.

     

    * در پای سیب آمریکایی ترجیحا از کره استفاده کنید.

     

    پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه:

    طرز تهيه پاي سيب فرانسوی

     

    مواد لازم برای پخت پای سیب فرانسوی :

     

    طرز تهیه پای سیب فرانسوی :

    برای پخت پای سیب، ابتدا فر را به حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کمربندی را با اسپری چرب کنید و داخل یک سینی بگذارید.طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

     

    سیب های خرد شده را در یک ظرفی که مناسب مایکروویو باشد بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه کنید سپس به مدت 2 دقیقه در مایکروویو بگذارید.

     

    در یک کاسه متوسط 1 پیمانه آرد٬ یک پیمانه شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.

     

    در یک کاسه بزرگ 1 پیمانه شیر٬ 1 پیمانه روغن و 1 عدد تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید، مخلوط آرد را کم کم به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر کاملا جذب شوند.

     

    یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید. زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب های مایکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

     

    مایع مخلوط با سیب را در قالب بریزید٬ روی مایع را با لیسک صاف کنید. حالا آن پیمانه کنار گذاشته شده را با 2 قاشق‌ غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایع سیب بریزید.

  • انار یبوست میارد
  •  

    در نهایت یک قاشق‌ غذاخوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت و پانزده‌ دقیقه بپزد یا تا زمانیکه وسط کیک کاملا سفت شده باشد و روی کیک طلایی شود.

     

    بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه سرد شود و بعد با کاردک نازکی اطراف کیک را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا به مدت 2 یا 3 ساعت کیک سرد شود.

     

    قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید.

     

    دستور پخت پای سیب

     

     

    طرز تهیه کیک پای سیب در منزل

    طرز پخت پای سیب بدون فر :

    شما همچنین می توانید پای سیب قالبی را بدون فر نیز تهیه کنید. برای پخت پای سیب بدون فر در قابلمه ای کمی آب بریزید تا به جوش بیاید. حالا یک چهار پایه کوچک، شبیه به پایه های ماکروفر، درون قابلمه قرار دهید. حالا قالب های کیک را روی چهارپایه بچینید. درب قابلمه را بگذارید. بعد از حدود 40 دقیقه پای سیب کیکی شما پخته می شود. فقط باید بعد از خاموش کردن شعله، 15 دقیقه زمان دهید. سپس در قابلمه را باز کرده و کیک ها را خارج کنید. پای سیب کیکی را می توانید با پودر قند خامه و مغز گردو تزئین کنید. (بیشتر بخوانید: آموزش تصویری تزیین پای و تارت)

     

    نکته برای تهیه پای سیب :

    برای پخت هر نوع پای حتما باید از آرد مرغوب استفاده کنید این در کیفیت و خوب شدن پای سیب بسیار تاثیر گذار است.

     

    در تمامی پای ها و تارت ها لازم است کره سرد باشد و حتماااااا با نوک انگشت ورز داده شود. زیرا گرمای کف دست باعث می شود خمیرتان سفت شود.

     

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

     

    لذت آشپزی با بیتوته

    تور هیجان انگیز کیش با تخفیف استثنائی

    عصرای جمعه دیگه حوصلت سر نمیره!

    تمام قابلیت ها که ازیک تلویزین انتظاردارید

    شیک ترین لباسهای بچگانه رواینجاسفارش بده

    حس می کنی دچار کم شنوایی شدی؟

    رزرو آلاچیق های اختصاصی شاخه نبات

    لاغری موضعی با لیزر

    آشپزی بدون دغدغه کثیفی گاز

    تنوع بالا و قیمت پایین لوازم آشپزخانه

    قابلیت افزودن لباس حین شست و شو

    باغ رستورانی که از تهران نجاتتان میدهد!

    بازگشت به زندگی بعد از یک بحران سخت روحی

    خاص ترین باغ رستوران فشم برای دورهمی ها

    چنین کیکی روفقط تواین یخچال میتونی جابدی

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    طرز تهیه کیک پای سیب در منزل
    طرز تهیه کیک پای سیب در منزل
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *