طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف
طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف


دیروز تولد همسر جونیم بود…. یه جشن ساده ۴
نفره داشتیم که همه چیزش به سادگی انجام شد. کیک و دسر درست کردم و با یه
دنیا خوشحالی و عشق، تولدش رو جشن گرفتیم…وقتی پای کیک و شمع و …. میاد
وسط، اونایی که از همه بیشتر لذت می برن بچه ها هستن…این ۲ تا گل منم
کلی خوشحال بودن. پسر کوچولوم که هی شمع فوت می کرد و مجال نمی داد به
بابایی هم برسه!! دخمل نازم هم می پرسید چند روز تا تولد من مونده؟ و داشت
حساب می کرد که ۲۰ روز یعنی چقدر خوابیدن و پاشدن!!!

خب بریم سراغ کیک

دوره مقدماتی php

طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف

مواد لازم:

آرد : ۲۵۰ گرم

شکر : ۲۰۰ گرم

تخم مرغ : ۴ عدد (اگه ریز بود ۵ تا)

پودر کاکائو : ۳ ق س

شیر : ۲/۱ پیمانه

کره : ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر : ۲ ق م

شکلات چیپسی :درصورت تمایل

طرز پخت:

فر رو همون اول کار روی ۱۸۰ درجه گرم کنیم. کف و دیواره های قالب مورد نظرتون رو چرب کنین و چون کیک شکلاتیه کمی پودر کاکائو (بجای آرد) توش بریزین و به همه جای قالب برسونین و اضافه ها رو خالی کنین.

کره رو توی دمای محیط بذارین. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و ۲ تا ۳ بار الک کنین.

شیر رو کم کم بریزین توی پودر کاکائو و خوب هم بزنین و روی حرارت بذارین تا شیر کاکائو به جوش بیاد.بعد از روی حرارت بردارین

کره و شکر رو خوب با همزن بزنین تا کرم بشه. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین(یکی که جذب شد بعدی رو اضافه کنین) و خوب هم بزنین تا کشدار بشه.

 

 شیر کاکائو رو اضافه کنین و هم بزنین.

 

آرد رو کم کم اضافه کنین. بعد از ریختن آرد، زیاد هم نزنین که پف کیک نخوابه.

 شکلات چیپسی رو هم بریزین و موادتون رو مخلوط کنین .

 توی قالب بریزین و توی فر روی طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه بذارین. ( شما می دونین و فرتون….بارها گفتم فرها متفاوته!)

بعد از اینکه کیک پخت، اجازه بدین تا خنک بشه. بعد از ارتفاع ۲ یا ۳ لایه برش بزنین و کرم پاتیسیر روش بریزین. من این کرم رو واسه لای کیک بیشتر از خامه دوست دارم. می تونین حتی کرم رو هم شکلاتی کنین.

به دلیل هول بودنم از این مراحل عکس یادم رفت بگیرم

از من به شما نصیحت، هیچ وقت مثل امروز من هول هولکی کیک درست نکنین! معمولا کیک رو شب قبل بپزین اگه میخواین کاورش کنین. بعد هم کرم رو توی یخچال بذارین تا خنک بشه. کیک و کرم که خنک شدن، کرم رو لایه های کیک بریزین و بذارین یخچال. من بس که عجله داشتم همچین فرتی کرم رو ریختم . برای اینکه سطح کیک هم صاف باشه روی کیک رو بعد از برش، زیر بذارین و یا از همون اول یه لایه از روش بردارین بعد کیک رو ۲ نصف کنین. (اینو از فریبا جونم یاد گرفتم)

واسه روی کیک هم، ۱ بسته شکلات تخته ای رو به روش بن ماری آب کردم. (یعنی توی یه طرف آب که روی گاز بود، یه ظرف دیگه گذاشتم و شکلاتها رو بعد از خرد کرن توش ریختم تا غیر مستقیم حرارت ببینه) با یکم شیر مخلوط کردم و روی کیک ریختم. تمیزشم نکردم . چون دوست داشتم همینجوری از لب و لوچه اش چکه کنه!!  روشم با توت تزیین کردم. حالا درسته خیلی تمیز در نیومد اما واسه ما همه چیزش عالی بود.

دستور کرم پاتیسیر رو هم توی یه پست جدا گذاشتم براتون. چون کرم خیلی خوبیه و توی خیلی از شیرینی ها و کیک ها استفاده می شه.

امیدوارم همه لحظه هاتون پر از شادی و جشن باشه.

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )

» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )

» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )

» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )

» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )

» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )

» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )

» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )

» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )

» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )

» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )

» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )


CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.


این کیک یکی از راحت ترین کیکهایی هست که تا حالا درست کردین..می گین نه؟! ببینیم!

مواد لازم:

طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف

آرد: ۲ پ

تخم مرغ:۲ تا

پودر کاکائو:نصف پ

آب گرم:۱ پ

شکر:۲ پ

کره: نصف پ

روغن مایع: نصف پ

ماست: نصف پ

وانیل: نصف ق چ

جوش شیرین یا بیکینگ سودا یا نمک میوه: ۱ ق چ

دارچین: ۱ق چ

طرز پخت:

فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین و همه مواد رو بعد از همدما شدن توی یه ظرف جادار بریزین و با همزن هم بزنین….باور کنین! همینه که میگم کیک بی دردسر و راحتیه!

 

اونقدر بزنین تا مایه صاف و یکدستی داشته باشین.. قالبهای مافین رو چرب کنین و کمی پودر کاکائو بریزین و توی قالب بچرخونین و اضافه هاش رو بریزین دور..اگه از قالبهای سیلیکونی استفاده می کنین نیازی به این کار نیست.از موادتون توی قالبها بریزین جوری که دو سوم قالب پر بشه و فضا واسه پف داشته باشه

 

می تونین همه مواد رو توی یه قالب بزرگ هم بریزین. بذارین داخل فر  ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بمونه….بعد از آماده شدن و خنک که شد روی توری برگردونین و اجازه بدین خنک بشه.

 

با بستنی واقعا می چسبه…

 

مرسی از لیلای عزیز واسه دستور خوبش

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )

» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )

» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )

» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )

» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )

» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )

» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )

» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )

» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )

» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )

» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )

» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )


CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.

امروز (روز پدر) رو بهانه ای دیدم تا دستور کیک شکلاتی رو توی مایکروفر برای دوستایی که
ازم می خواستنن بذارم ..از اونجایی که خیلی راحته واسه همسری درست کردم… روز شادی رو داشته باشینو قدر پدراتون رو بدونین .. دلم برای بابای عزیزم که ازش دورم خیلی تنگه 🙁

مواد لازم:

آرد: 8 قاشق غذاخوری

شکر: 8 ق غ

طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف

پودر کاکائو: 3 ق غ

شیر: 6 ق غ

روغن مایع 6 ق غ

بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 2 تا

طرز پخت:

دیگه از این آسونتر نمیشه…آرد و کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم الک کردم (3
بار) با شکر قاطی کردم

 

شیر و روغن و تخم مرغ هم ریختم و با همزن دستی هم زدم

 

توی یه کاسه سرامیکی یا پیرکس به قطر 20 سانت می ریزیم ..جوری که حتما دوسومش
خالی باشه چون پفش خیلی خوبه و ممکنه سرریز بشه… توی مایکروفرتون حالت اشعه
مایکرو با قدرت 100 به مدت 6 دقیقه می ذاریم. (خودتون بهتر کار مایکروتون رو می
دونین…با همون درجه ای که آب رو جوش میاره توی 1 دقیقه…من قدرت 360 گذاشتم
البته)

 

بعد از طی زمان موردنظر چک کنین…پف خیلی خیلی خوبی داره … من اما چون وسط
کار یه دور درش رو باز کردم پفش یکم خوابید اما بازم خوب بود…بعد از خارج کردن
از مایکروفر…بذارین کنار و حتما حتما روش یه درپوش بذارین … درغیر اینصورت همه
بخارهای داخل کیک خارج میشه و کیک خشک میشه.

 

بعد از اینکه خنک شد…خیلی راحت با چاقو اطرافش رو از ظرف جدا کنین..ظرف سرو
رو روش بذارین و برگردونین..خودش راحت میفته تو ظرف

 

من روش کمی شیر تغلیظ شده(معروف به شیرعسلی) ریختم و کمی از اضافه های کیک رو روش پودر کردم و چند تا گیلاس گذاشتم..
همین…

 

ساده و سریع و خیلی خیلی خوشمزه…. بافتش رو ببینین چه پوک و نرمه

 

می تونین با خامه هم دکورش کنین و حتی لایه های بینش رو هم بریزین خامه…

*. اگه کیک ساده بخواین ، به جای پودر کاکائو همون مقدار آرد بریزین.

*. با نصف این مواد می تونین این کیک رو توی لیوان های سرامیکی (ماگ) درست
کنین.زمانش هم میشه 3 دقیقه…اصلا این رسپی معروفه به کیک سه دقیقه ای و عموما هم
توی لیوان درست میشه و همونجوری هم سرو میشه

*. درپوش رو فراموش نکنین..توی کیفیت کیک خیلی مهمه

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )

» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )

» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )

» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )

» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )

» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )

» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )

» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )

» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )

» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )

» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )

» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )


CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.

این
دستور یکی از قدیمی ترین و بهترین دستورهای کیک کاکائویی/شکلاتی می باشد. که با
دخل و تصرف به شکل زیر تبدیل شده است. اصل این دستور از سایت Hershe’s kitchen ترجمه شده است. می توانید مطمئن باشید که هر کس این کیک را بخورد یا از شما درخواست
پخت مجدد خواهد نمود و یا طرز تهیه آن را خواهد خواست. هر 4 تصویر متعلق به 4 کیک شکلاتی می باشد که در عرض یکی دو ماه  به 4 مناسبت مختلف پخته شده است.

طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف

مواد
لازم:

آرد                          2
پیمانه و سه چهارم پیمانه

شکر                       2
پیمانه

تخم
مرغ بزرگ          2 عدد

پودر
کاکائو               سه چهارم پیمانه

شیر                       1
پیمانه

روغن
مایع                سه
چهارم پیمانه (یا یک دوم پیمانه +  یک چهارم پیمانه کره)

جوش
شیرین            1
قاشق چایخوری

بکینگ
پودر               2
قاشق چایخوری

وانیل                      یک
چهارم قاشق چایخوری

محلول
نسکافه         1 پیمانه ( 3 قاشق چایخوری نسکافه
در یک پیمانه آب حل شود)

قبل
از تهیه:

–         
تمامی
مواد به خصوص تخم مرغ به دمای اتاق برسد.

–         
آرد
به همراه جوش شیرین و بکینگ پودر دو بار الک شود.

–         
پودر
کاکائو الک شده و به آرد افزوده شود و خوب مخلوط گردد و مجددا با هم برای بار سوم
الک شوند.

–         
اگر
شیر پرچرب باشد بهتر است.

–         
در خصوص شکر، من شکر را اندازه گیری می کنم سپس کمی (تأکید
می کنم کمی) در دانه ساب پودر می کنم. به دلیل اینکه دانه های شکر مورد استفاده ما
کمی درشت تر از حد معمول است. است این کار صرفاً باعث میشود دانه های شکر ریزتر
شوند.

–         
حدود
يك ربع قبل از پخت فر را روشن می نماییم.

–         
قالب را با روغن جامد یا کره (با روغن مایع خیر) چرب می
نماییم. سپس آرد پاشی می کنیم. یعنی کمی آرد به قالب می باشیم این کار باعث می شود
که کیک به آسانی از قالب جدا شود. البته قالبهای سیلیکونی نیازی به آرد پاشی
ندارند. ضمناً می توانیم از کاغذ روغنی نیز استفاده نماییم.

 

طرز
تهیه :

1-    
ابتدا
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم تا شکر کاملا در تخم مرغ حل شده و  مایع کرمی رنگی به دست آید و کمی سبک شود.

2-    
بعد
روغن مایع اضافه کرده و مجددا کاملا هم میزنیم

3-    
سپس
شیر را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

4-    
آرد
و بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر کاکائو را که با همدیگر الک کرده ایم و بتدریج به
مایه کیک اضافه میکنیم  و با
لیسک هم می زنیم.

5-    
در این
فاصله نسکافه ی حل شده را هم با مواد مخلوط میکنیم
.

6-    
مواد
را داخل قالب ریخته و سه بار به روی میز می کوبیم تا هوای اضافی آن خارج شود و به مدت
یک ساعت با حرارت 170 درجه ی سانتیگراد در فر قرار می دهیم تا بپزد. باز بسته به حرارت
فر، بعد از 45 دقیقه چک کنید .

7-    
بعد با خلال دندان تمیز یا چاقو چک کنید و ببینید که آیا
کیک کاملاً پخته شده است یا نه. اگر خلال تمیز بیرون آمد و مایه ای به آن نچسبید
کیک ما پخته است.

طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف

8-    
بعد از اینکه از قالب را از فر بیرون آوردیم حدود 20 دقیقه
الی نیم ساعت اجازه می دهیم تا کمی خنک شود و سپس از قابل خارج می نماییم.

 

نکات:

1-     اگر حرارت پختن کیک
زیادتر از حد باشد یا ظرف آن خیلی بزرگ باشد، کیک پف نمی کند و خراب میشود.

2-     در ۲۰ دقیقه اول نباید در فر را باز کرد یا به آن ضربه زد، زیرا پف
کیک می خوابد.

3-    
بهم زدن بیش از حد آرد و الک نکردن آن باعث میشود که کیک پف
نکند.

4-    
اگر کیک زیاد در فر بماند روی آن سفت می شود.

5-    
کم به هم زدن شکر و روغن و زرده تخم مرغ باعث زبری کیک می شود.

6-    
اگر فر بیش از حد داغ شود، کیک می ترکد.

7-     اگر کیک خوب پخته
نشود حالت آبدار و خام بخود می گیرد و داخل آن پوک نمیشود

8-     برای داشتن یک کیک
شکلاتی خوشمزه، خرید پودر کاکائوی اعلا الزامی است.

9-     زمانیکه کیک کاملا
خنک شد می توانیم آن را به صورت دو لایه یا سه لایه برش دهیم و با فراستینگ
شکلاتی،یا خامه فرم گرفته و گردو خرد شده و موز حلقه شده تژئین نماییم.

10-بهتر است این کیک را
یک روز قبل از تژئین آماده نمایید تا کاملاً خنک شود.

11-برای اجتناب از برش
کیک می توانیم به جای یک قالب در دو قالب بریزیم و کیک دو لایه داشته باشیم.

12- هر 4 تصویر متعلق به 4 کیک شکلاتی می باشد که در عرض یکی دو ماه  به 4 مناسبت مختلف پخته شده است.

 

 کیک شکلاتی و چیز کیک آناناس به مناسبت تولد خودمانی ام:

1-    
فراستینگ
(رویه) شکلاتی:(Hershey’s PERFECTLY CHOCOLATE FROSTING)

 

مواد لازم: کره یا مارگارین:       یک دوم پیمانه

پودر کاکائو:                          دو سوم پیمانه

نثار قند:                              سه پیمانه

شیر:                                  یک سوم پیمانه (یا خامه)

وانیل:                                 مقداری

 

طرز تهیه:

ابتدا کره را روی حرارت
ملایم ذوب می کنیم. فقط ذوب شود ولی نجوشد.

سپس در ظرفی ریخته و کاکائو
را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

سپس کمی نثار قند و کمی شیر (یا
خامه) مجددا کمی نثار و کمی شیر به این ترتیب مدام هم می زنیم تا مایه خوب پف کند

در انتها وانیل را اضافه
کرده و مدام هم می زنیم .

در صورت نیاز می توانیم
مقداری شیر به آن بیفزائیم. فراستینگ اکنون آماده است تا کیک را با آن تزئین
نماییم.

با این مقدار مواد حدود 2
پیمانه فراستینگ شکلاتی خواهیم داشت.

 

2-    
سس
شکلات:

 

مواد لازم:

پودر کاکائو:                
نصف پیمانه

پودر نثار فند:               یک
پیمانه

آب جوش یا شیر داغ:   یک پیمانه سر خالی

 

طرز تهیه:

کل مواد را در مخلوط کن
ریخته و یا در ظرفی ریخته و به خوبی با همزن هم می زنیم تا شکر در آب حل شده و مایه
نسبتاً غلیظ شود ولی در کل نوعی سس است و شل.

ضمناً اگر در تهیه آن از آب
استفاده شود تا چندین ماه قابلیت نگهداری در یخچال را در ظرف در بسته دارد.

3- سس گاناش: دستور به زودی.

 

 



طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف
طرز تهیه کیک شکلاتی هانی شف
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *