طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی پخته

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی پخته
طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی پخته

کوکو مرغ

کوکو مرغ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که از کوکوهای جدید محسوب می شود. کوکوی مرغ یکی از غذاهایی است که مانند دیگر کوکوها می توانید آنرا به عنوان یک شام یا ناهار سبک و فوری تهیه و سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکو مرغ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی پخته

دستور پخت

دوره مقدماتی php

ابتدا سینه مرغ و سیب زمینی ها را به صورت جداگانه به همراه مقداری آب داخل دو قابلمه کوچک بریزید ، سپس قابلمه ها روی حرارت قرار دهید تا سینه مرغ و سیب زمینی ها آبپز شوند. پس از اینکه سینه مرغ و سیب زمینی ها آبپز شدند آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

ادامه مطلب

در مرحله بعد یک کاسه مناسب و جادار انتخاب کنید و سینه مرغ و سیب زمینی ها را داخل کاسه رنده کنید. سیر ها و پیازها را به صورت جداگانه رنده کنید و با فشار دست آبشان را بگیرید سپس به کاسه حاوی مرغ و سیب زمینی اضافه کنید.

جعفری را هم به صورت ساطوری خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. توجه داشته باشید که اضافه کردن جعفری اجباری نیست ولی این کار باعث می شود کوکو خوش طعم تر شود. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله بعدی تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک به خوبی مخلوط کنید سپس به باقی مواد اضافه کنید و مجددا مواد را به خوبی ورز دهید تا مایه کوکو منسجم و یکدست شود.

ادامه مطلب

پس از اینکه مایه کوکو آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و مانند کوکو سیب زمینی به آن شکل دهید ، سپس در آرد سوخاری بغلتانید

و داخل روغن بیندازید. برای قالب زدن کوکو ها می توانید از قالب فلافل هم استفاده کنید. پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کوکوها را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان سرو کنید.

تصویر از اینستاگرام  haniye_mirhashemi

کوکوی مرغ یک غذای پر طرفدار با مرغ است که طرز تهیه آن هم خیلی مشکل نیست و همه می توانند آنرا درست کنند. یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توانید با مرغ در منزل تهیه نمایید. با مواد لازمی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو مرغ تهیه نمایید. با دستور آشپزی و طرز تهیه کوکو مرغ در ادامه با سایت همدوره همراه باشید.

ابتدا سینه مرغ را به همراه مقداری آب ، یک عدد پیاز ، مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم تا سینه مرغ کاملا بپزد. بعد از اینکه سینه مرغ پخت اجازه می دهیم تا خوب سرد شود.

سپس آن را به صورت ریش ریش می کنیم. حالا یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقدار کمی روغن مایع سرخ می کنیم. پس از اینکه پیازها آماده شد آنها را تا حد ممکن از روغن جدا می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم.

در اینجا تخم مرغ را در یک ظرف جدا می شکنیم و خوب هم می زنیم سپس به مواد کوکو اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود. در اینجا اگر دوست داشتیم زعفران دم کرده را نیز به مایه کوکو اضافه می کنیم . زعفران باعث می شود رنگ کوکو زیباتر شود.طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی پخته

یک تابه مناسب با حجم مایه کوکو روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم سپس مایه کوکو را مانند کوکو سبزی یه صورت یکجا داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صافش می کنیم. حرارت زیر کوکو را باید متعادل قرار دهیم تا کوکو مغز پخت شود.

بهتر است بعد از اینکه روی کوکو را صاف کردیم درب تابه را بگذاریم. تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا قسمت زیرین کوکوی مرغ شما سرخ شود. پس از اینکه قسمت زیرین سرخ شد کوکو را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

اولین نکته برای پف کردن کوکوی مرغ این است که باید قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها به مواد دیگر آنها را به صورت جداگانه خود با همزن بزنیم تا کاملا یکدست شوند. نکته دوم این است که باید زمان اضافه کردن تخم مرغ ها مواد کوکو سرد باشند و حرارت بالایی نداشته باشند.

نکته آخر هم این است که برای سرخ کردن کوکوی خود از تابه ای متناسب با مقدار مایه کوکو استفاده کنید. مثلا اگر از یک تابه خیلی بزرگ استفاده کنید مایه کوکو در سراسر تابه پخش می شود و پف چندانی نمی کند. ضمن اینکه به هیچ وجه از جوش شیرین برای پفکی شدن کوکو استفاده نکنید.

برای اینکه طعم خاص تری داشته باشید می توانید به مواد کوکوی خود مانند کوکو سبزی مقداری زرشک اضافه کنید. برخی افراد از قارچ ، فلفل دلمه ای و سبزیجات معطر مانند گشنیز و جعفری در تهیه کوکوی مرغ استفاده میکنند. شما هم می توانید برای تنوع در دستور پخت کوکو مرغ خود از این مواد استفاده نمایید.

نمیشه به جای سینه ران مرغ باشه؟

سلام و عرض ادب فرقی نمی کند ، می توانید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید. موفق باشید.

پخت و طرز تهیه کتلت مرغ با مواد اولیه ساده و در دسترس و با دستورالعمل تهیه اصل کتلت مرغ، در این مطلب آموزش داده می شود. کتلت مرغ وعده غذایی سبک و پر کالری می باشد که مناسب برای کودکان و همه سنین می باشد.

آموزش طرز تهیه کتلت مرغ ترد و خوشمزه با روشی ساده و راحت در این مطلب برای تمامی علاقه مندان به این کتلت خوشمزه و لذیذ، و همه کدبانوهای با سلیقه ارایه شده است. به شما پیشنهاد می شود حتما این دستورالعمل اصلی تهیه کتلت مرغ را امتحان کرده و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

سینه مرغ : 1 عدد

طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی پخته

سیب زمینی : 3 عدد

پیاز : 2 عدد

پودر سوخاری : نصف پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

زعفران ساییده شده : نصف قاشق چایخوری

سینه مرغ را همراه یک عدد پیاز خرد شده و یک لیوان آب و نصف مقدار زعفران و کمی نمک، درون قابلمه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سیب زمینی ها را تمیز بشویید و با مقداری آب، آن ها را آبپز کنید. بعد از پخته شدن سیب زمینی ها پوست گرفته، آن ها را گرم رنده یا چرخ کنید.

سینه مرغ پخته شده ریش شده و سیب زمینی های چرخ شده را با هم مخلوط کنید و دوباره آن ها را چرخ کنید. پیاز را نیز با رنده درشت، رنده کنید و همراه زعفران و تخم مرغ، نمک و فلفل، به مرغ و سیب زمینی میکس شده اضافه کنید.

همه مواد کتلت مرغ را با هم خوب مخلوط کرده و آن را ورز دهید تا مواد خودشان را بگیرند. مواد کتلت را حدود 20 تا 30 دقیقه کنار بگذارید و اجازه دهید استراحت کند. در ماهی تابه مقدار نسبتا زیادی روغن کنجد و یا روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و روی حرارت ملایم به زیاد بگذارید تا کمی داغ شود.

دست خود را به پودر سوخاری آغشته کنید و به اندازه یک پرتقال از مواد کتلت مرغ برداشته و آن را به صورت گرد و یا بیضی در آورده و در روغن بگذارید تا سرخ شود. همه مواد را به همین شکل باید شکل داده و دو طرف آن را سرخ کنید.

در طرز تهیه کتلت مرغ برای ترد و خوشمزه شدن آن، باید حتما در روغن زیاد سرخ شوند و انتخاب نوع روغن آن نیز بسیار اهمیت دارد که مخصوص سرخ کردنی باشد. روغن کنجد مناسب ترین روغن برای سرخ کردن انواع کتلت سیب زمینی، مرغ و … می باشد و باعث ترد و خوشمزه تر شدن آنها می شود.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آداب و رسوم و فرهنگ مردم تایلند



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز


چگونه عمر باتری موبایل و لپ تاپ را افزایش دهیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی پخته
طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی پخته
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *