طرز تهیه کوفته قلقلی عدس پلو

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کوفته قلقلی عدس پلو
طرز تهیه کوفته قلقلی عدس پلو

خانه        

يادداشت‌های روزانه    
   

بجنورد    
   

اشعار ترکی        
>

دوره مقدماتی php

آشپزخانه <       

 فوتوبلاگ

شنبه، ۲۶ اردیبهشتماه ۱۳۸۸

 

عدس پلو با کوفته‌ریزه برای چهارنفر

طرز تهیه کوفته قلقلی عدس پلو

 

موادلازم:

گوشت چرخی 400 گرم
برنج 450 گرم (سه پیمانه)
عدس 200 گرم
کشمش پلویی 100 گرم
پیاز یک عدد
زیره‌سیاه یک قاشق غذاخوری
پیازداغ سه قاشق غذاخوری
زعفران حل شده به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب شسته و خیس می‌کنیم و نمک می‌زنیم و چند ساعت می‌گذاریم بماند.
نکته مهم : برای این‌که برنج خوب به عمل بیاید موقع خیساندن, به آن نمک فراوان بزنید ولی موقع پخت آب برنج را خالی کرده و یکی دوبار با آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن شسته شود ولی نباید کاملن بدون نمک شود(کمی خوش نمک باشد.) البته این کار برای برنج آب‌کش شده است نه برنج کته و پلوپزی.
عدس را در ظرف ریخته و با یک لیوان آب می‌گذاریم بپزد به‌حدی که آب آن کاملن خشک شود.
پیاز را رنده کرده و با گوشت میکس می‌کنیم و به آن نمک و زردچوبه و فلفل و کمی از زیره سیاه را اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم ( زیره داخل گوشت چرخی باعث می‌شود بوی ضخم گوشت گرفته شود و کوفته‌ریزه خوش‌مزه شود)
سپس از گوشت به مقدار یک فندق برمی‌داریم و در دست گرد می‌کنیم به این ترتیب, کوفته‌ریزه (یا کوفته قلقلی) درست می‌کنیم . کمی روغن در تابه ریخته و با حرارت زیاد کوفته‌ریزه‌ها را سریع سرخ می‌کنیم. کوفته‌ریزه ‌ها را کم‌کم داخل تابه می‌ریزیم , چون اگر همه را با هم بریزیم گوشت آب می‌اندازد.
کشمش‌ها را هم با پیاز داغ کمی سرتفت می‌دهیم .وقتی همه مواد آماده شد کنار می‌گذاریم.
سپس برنج را به طریق پلو سفید آماده می‌کنیم. وقتی برنج را در آب‌کش ریختیم ،ته قابلمه کمی روغن می‌ریزیم و ته دیگ می‌گذاریم سپس مقداری از برنج ریخته روی آن کمی زعفران می‌دهیم و کمی از عدس ,کوفته ریزه, کشمش و زیره می‌ریزیم، همین کار را تکرار می‌کنیم تا همه مواد داخل قابلمه ریخته و سپس برنج را دم می‌کنیم.بعد از حدود سی تا چهل دقیقه برنج دم کشیده و آماده است روی آن کره داغ می‌دهیم و در ظرف می‌کشیم.

پ.ن1: نکته مهم در آشپزی برای بهتر شدن غذا, دقت،حوصله و مهم‌تر از آن استفاده از مواد اولیه خوب است. در مورد استفاده از زعفران خست به خرج ندهید و هیچ‌وقت رنگ خوراکی را جای‌گزین آن نکنید. اول به این علت که زعفران خاصیت شادی‌بخش دارد و بسیار مفید است و حتمن در غذاهایتان از آن استفاده کنید علاوه بر آن رنگ خوراکی عطر و بو و حتا رنگ زعفران را ندارد و باعث خراب شدن غذا می‌شود.

پ.ن2:برای ته‌دیگ، کمی روغن ریخته و روی آن کمی کنجد ریختم و نان لواش روی آن گذاشتم، ته‌دیگ بصورت نان کنجدی درست شد که بسیار خوش‌مزه است.


#

Posted by
Sharareh Ansari
|

Comments (4)


 


 


Home

Email

Links

آشپزخانه ماری
آشپزخانه ژولیت
آشپزی عربی
سفره خونه
مطبخ فرا

دسته بندی

– کیک و شیرینی (30 مطلب)
– پلو ها و خورش ها (11 مطلب)
– پاستا (2 مطلب)
– انواع نان (3 مطلب)
– ترشیجات و مرباها و سس ها (14 مطلب)
– دسر (15 مطلب)
– سوپ ها و آش ها (5 مطلب)
– سالادها (8 مطلب)
– غذاهای فوری (12 مطلب)
– غذاهای محلی (15 مطلب)
– غذاهای ایرانی (18 مطلب)
– غذاهای خارجی (10 مطلب)


بانک
اطلاعاتی بجنوردی‌ها



وبلاگ‌های قبلی من

شيندخت

شيندخت و بجنورد

شيندخت و شعر ترکی
فوتوبلاگ
شيندخت
 

Recent

شیرینی زنجبیلی
دوغ خانگی
سالاد تن
نان کدو تنبل
سالاد روس
چیز کیک با ژله
شیرینی نعلی
دسر کدو حلوایی
کیک با شیره ی انگور (رژیمی)
پاستای فتوچینی به روش اش قلیه

Archives

2018
2017
2017
2016
2016
2016
2016
2016
2015
2015
2015
2015
2014
2014
2014
2014
2014
2014
2014
2013
2013
2013
2013
2013
2013
2013
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2009
2009
2009
2009
2009
2009
2009
2009
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2006
2006
2006
2006

Logo


 


 

هرگونه برداشت از مطالب يا تصاوير اين
وب‌لاگ بدون ذکر نام و آدرس ماخذ ممنوع است.
 شراره انصاری
 

RSS FEED


 

کليه‌ی حقوق اين سايت متعلق
به

شيندخت‌دات‌کام
می‌باشد

 [ای‌ميل
به سايت] 
[ارسال اين صفحه به دوستان
]  [
var txt = “شيندخت را بوکمارک کنيد”;
var url = “http://shindokht.com/”;
var who = “Shindokht.com”;
var ver = navigator.appName;
var num = parseInt(navigator.appVersion);
if ((ver == “Microsoft Internet Explorer”)” ‘);
document.write(‘onMouseOver=” window.status=’);
document.write(“txt; return true “);
document.write(‘”onMouseOut=” window.status=’);
document.write(“‘ ‘; return true “);
document.write(‘”>’+ txt + ”);
}else{
txt += ” (Ctrl+D)”;
document.write(txt);
}
]طرز تهیه کوفته قلقلی عدس پلو

var
site=”s19Shindokht”

کاربران گرامی,این مقاله از سایت حذف گردیده.

مروری بر دیگر مطالب ”

طرز تهیه کوفته قلقلی عدس پلو
طرز تهیه کوفته قلقلی عدس پلو
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *