طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ چرخ کرده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ چرخ کرده
طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ چرخ کرده

کباب تابه ای مرغ هم خوشمزه میشه و هم اینکه سریعه و پای گاز ایستادن نداره!
به اصطلاح اگر بخوایم ساده اسم غذای امروز رو معرفی کنیم ، كوبیده مرغ تابه ای فوق العاده خوشمزه و ساده رو برای طرز تهیه آن می توانیم نام ببریم.

 

مواد لازم برای چهار تکه کباب :
سینه ی مرغ ۱ عدد بدون استخوان
پیاز رنده شده و آب گرفته ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۱۰ گرم
زعفران غلیظ ۲ قاشق
تخم گشنیز و نمک و فلفل و پودر زنجبیل به دلخواه

 

خیلی راحت سینه ی مرغ بدون استخوان رو چند تکه میکنیم و با پیاز و سیر و کره و زعفران و ادویه ها داخل غذاساز میریزیم خوب مخلوط میکنیم.
این کباب احتیاجی به تخم مرغ نداره برای انسجام! و روی طعمشم تاثیر میذاره.
کره رو میشه حذف کرد اما این مقدار لطیفش میکنه ، در واقع آبدارتر و راحت الحلقوم تر میشه پس پیشنهاد می کنم چرب تر طبخ کنید.طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ چرخ کرده

دوره مقدماتی php

اگه غذاساز نبود مرغ رو چرخ کنید یا گوشت مرغ چرخ شده تهیه کنین و با بقیه ی مواد خوب ورز بدین! اما اگه مثل من مچ قوی ای ندارین غذاساز یه همکار خوبه!!!
کف تابه اگه گریل و چدنی باشه بهتره با کمی روغن مایع چرب میکنیم و کباب رو پهن میکنیم و روی شعله ی متوسط میذاریم.

کمی که خودشو گرفت برشای بلند میزنیم و روش چند تکه کره میذاریم.
وقتی سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگه ش هم طلایی بشه.

در کنار گوجه سرخ شده و برنج زعفرانی نوش جان کنید.

شاید بپرسید : چجوری اینقدر خوش رنگ شده؟
پاسخ : من کاریش نکردم فقط با کره سرخش کردم.

 

پیشنهاد سرآشپز : کلا کباب تابه ای مرغ کمی خشک تره اما اگه کمی گوشت رون هم توش چرخ بشه فکر میکنم آبدارترش کنه.

 

بعد از میل کردن این غذا بابام عاشقش شده بود ، حسابی جاتون خالی ، بابا میگفت کباب کوبیده با طعم مرغ درست کردی ، نوش جونتون.

در تاریخ ۳ فروردین ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , غذای ایرانی , کباب

تعداد بازدید : 119435

هدا

۱۳۹۶/۱۲/۱۲ ساعت ۰۸:۵۶

تلفن :

ایمیل : baranbarane36@yahoo.com

واقعا عالیه آشپزی سایتتون

آرین خراسانی

۱۳۹۷/۰۴/۰۶ ساعت ۲۰:۴۴

تلفن : 09301917513

ایمیل : nastaran.hosseinnejad@gmail.com

برنامه تون عالیه

آرین خراسانی

۱۳۹۷/۰۴/۰۶ ساعت ۲۰:۴۴

تلفن : 09301917513

ایمیل : nastaran.hosseinnejad@gmail.com

تینینی

آمنه

۱۳۹۷/۰۶/۲۰ ساعت ۱۵:۱۷

تلفن :

ایمیل : a_sarvekoohi@yahoo.com

طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ چرخ کرده

سلام
ممنووووون واقعا عالیه
دیروز با روش شما این غذارو درست کردم و بینظیر شد :)))

مریم

۱۳۹۷/۰۷/۱۵ ساعت ۱۷:۲۷

تلفن :

ایمیل : maryamahmadi13681368@gmail.com

درست کردم پسرم عاشقش شد

سپیده علی اکبری

۱۳۹۷/۱۱/۳۰ ساعت ۱۲:۵۶

تلفن :

ایمیل : sepide628@yahoo.com

میشه تخم گشنیز رو اضافه نکرد؟تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چه طعمی میشه

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

کباب کوبیده مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به عنوان یک کباب خانگی شناخته می شود. این کباب خوشمزه همان کباب کوبیده معروف ایرانی است فقط به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود.

این کباب خوشمزه هم مانند کباب تابه ای از منازل به رستوران ها منتقل شده است. کباب کوبیده مرغ یک انتخاب مناسب برای افرادی است که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند اما می خواهند کباب کوبیده را هم در فهرست غذایی خود داشته باشند.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب کوبیده مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب کوبیده مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب کوبیده مرغ با پارسی دی همراه باشید.

توجه داشته باشید برای تهیه این کباب باید از گوشت یکدست و لخم مرغ مانند گوشت سینه و فیله استفاده شود. گوشت مرغ را پس از تمیز کردن آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود سپس آنرا دو مرتبه چرخ کنید.طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ چرخ کرده

پس از اینکه گوشت مرغ را چرخ کردید آنرا در یک کاسه جادار بریزید. در مرحله بعدی سیر و پیاز را پس از گرفتن پوست به صورت خیلی ریز رنده کنید و با فشار دست آبشان را بگیرید ، سپس به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید.

در مرحله بعد تخم گشنیز را با آسیاب پودر کنید و به همراه مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به کاسه حاوی مواد اضافه کنید. مواد را مانند مایه کباب کوبیده باید با دست به خوبی زیر و رو کنید و ورز دهید تا منسجم و یکدست شوند.

پس از اینکه مایه کباب را به خوبی ورز دادید یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه حاوی مایه کباب را از یخچال خارج کنید.

مایه کباب را باید مانند کباب کوبیده معمولی سیخ بگیرید سپس منقل ذغال را آماده کنید. توجه داشته باشید که ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال های خام علاوه بر اینکه طعم کباب را خراب می کنند برای سلامتی نیز زیان آور هستند.

پس از اینکه منقل ذغال آماده شد سیخ ها را با دقت روی منقل بچینید و خیلی تند باد بزنید تا کباب ها خودشان را بگیرند ، پس از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند آنها را به صورت متداوم بچرخانید تا به صورت یکنواخت کباب شوند.

برای تهیه سس کره ، کره را آب کنید و در یک کاسه کوچک با زعفران دم کرده مخلوط کنید. در مراحل پایان پخت کباب با یک قلموی کوچک سس کره را روی کباب ها بمالید. این کار باعث می شود طعم و رنگ کباب ها بهتر شود.

در صورتی که شرایط لازم برای استفاده از منقل ذغال را ندارید می توانید کباب کوبیده مرغ را به صورت تابه ای تهیه کنبد. برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید به حدی که فقط چرب شود.

در مرحله بعدی مایه کباب را کف تابه بریزید و با دست فشار دهید تا در کف تابه به صورت یکدست بخوابد. پس از اینکه کباب کمی خودش را گرفت آنرا با کارد به صورت طولی برش بزنید و برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.



طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ چرخ کرده
طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ چرخ کرده
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *