طرز تهیه کاچی با گل بابونه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کاچی با گل بابونه
طرز تهیه کاچی با گل بابونه



مواد لازم :آرد گندم                                  ۵۰گرم

روغن مایع                               ۲/۱پیمانه

آب جوش                                   ۲تا۳پیمانه

فلفل قرمز                                   ۸/۱قاشق چایخوری

زردچوبه                                     ۱قاشق مرباخوری سر خالیطرز تهیه کاچی با گل بابونه

دوره مقدماتی php

ادویه کاچی                                  ۲/۱قاشق مرباخوری

پودر گل بابونه                                ۱قاشق مرباخوری سرخالی(بیشتر نریزین چون تلخش میکنه)*

شکر                                            ۶۰گرم

مغز بادوم،گردو،کنجد                          ۳/۱پیمانه

طرز تهیه:

۱٫آرد رو در قابلمه میریزیم و روی حرارت کم قرار میدیم مرتب هم میزنیم تا یه مقدار رنگش تغییر کنه و بوی خامی آرد هم گرفته بشه نیازی نیست مثل حلوا آرد رو خیلی تفت بدیم.

 

۲٫حالا ادویه ها  و مغزها رو اضافه و دوباره مقداری تفت میدیم خیلی کم در حدیکه بوی ادویه ها بلند بشه.(عطرش فوق العاده ست)

 

۳٫بعد روغن رو اضافه میکنیم (از روغن حیوانی هم میتونیم استفاده کنیم)*خوب هم میزنیم تا موادمون یکدست بشن.

۴٫حالا شکر رو میریزیم و با آرد مخلوط میکنیم.

۵٫در نهایت کم کم آب جوشیده رو اضافه میکنیم(حرارت باید کم باشه) و خوب هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه اگه آبش کم بود دوباره اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه .

۶٫بعد از جوشیدن روی شعله پخش قرار میدیم به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه تا کاچی مون جا بیفته.

بعد در ظرفهای مورد نظرمون میریزیم و با همون مغزها با سلیفه خودمون تزیین میکنیم.

غلظت کاچی باید مثل فرنی باشه نه خیلی رقیق و نه خیلی سفت چون زمان کشیدن در ظرف یه مقدار سفت میشه.

یک کاسه کاچی داغ در روزهای سرد پاییز خیلی خیلی می چسبه ……

نوش جونتون…..

منبع : ایده های لازیکا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

طرز تهیه کاچی با گل بابونه


Current ye@r *


Leave this field empty

سایت خبری ، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی

استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع میباشد.

 

آشپزی شیرین

مواد لازم :

آرد گندم                                  50گرم

روغن مایع                               2/1پیمانهطرز تهیه کاچی با گل بابونه

آب جوش                                   2تا3پیمانه

فلفل قرمز                                   8/1قاشق چایخوری

زردچوبه                                     1قاشق مرباخوری سر خالی

ادویه کاچی                                  2/1قاشق مرباخوری

پودر گل بابونه                                1قاشق مرباخوری سرخالی(بیشتر نریزین چون تلخش میکنه)*

شکر                                            60گرم

مغز بادوم،گردو،کنجد                          3/1پیمانه

طرز تهیه:

1.آرد رو در قابلمه میریزیم و روی حرارت کم قرار میدیم مرتب هم میزنیم تا یه مقدار رنگش تغییر کنه و بوی خامی آرد هم گرفته بشه نیازی نیست مثل حلوا آرد رو خیلی تفت بدیم.


2.حالا ادویه ها  و مغزها رو اضافه و دوباره مقداری تفت میدیم خیلی کم در حدیکه بوی ادویه ها بلند بشه.(عطرش فوق العاده ست)

 

3.بعد روغن رو اضافه میکنیم (از روغن حیوانی هم میتونیم استفاده کنیم)*خوب هم میزنیم تا موادمون یکدست بشن.

4.حالا شکر رو میریزیم و با آرد مخلوط میکنیم.

5.در نهایت کم کم آب جوشیده رو اضافه میکنیم(حرارت باید کم باشه) و خوب هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه اگه آبش کم بود دوباره اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه .

6.بعد از جوشیدن روی شعله پخش قرار میدیم به مدت 15تا20دقیقه تا کاچی مون جا بیفته.

 بعد در ظرفهای مورد نظرمون میریزیم و با همون مغزها با سلیفه خودمون تزیین میکنیم.

 غلظت کاچی باید مثل فرنی باشه نه خیلی رقیق و نه خیلی سفت چون زمان کشیدن در ظرف یه مقدار سفت میشه.

يك كاسه كاچي داغ در روزهاي سرد پاييز خيلي خيلي مي چسبه ……

 نوش جونتون…..

” آموزش کاچی بابونه ظاهرا این غذا بومی شیراز هم هست.ما اینجوری درست میکنیمحلوای بابونه:مواد لازم :آرد گندم و یا برنج 2 ئیمانهزرد چوبه 1 قاشق مربا خوریبابونه 4 قاشق غذاخوری (زیاد نریزیدا تلخ میشه)روغن فراوان :|شکر نصف لیوان (یکی هم ریختید ملالی نیست)اب دو لیواناول شکر و آب و گلاب را مخلوط کرده و حتی میشه یک ذره زعفران هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم آن را حرارت داد. سپس آرد را بگذارید روی گاز به اصطلاح بو داده شود و کمی کرمی رنگ شود و بوی خامی اش گرفته شود و سپس زرد چوبه و بابونه را ریخته تفت دهید کمی که بوی بابونه بلند شد روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید.و سپس مایع را به آن اضافه کنید و سریع به هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود . اگر هم شد باز شود و روی حرارت ملایم اینقدر هم بزنید تا اب کامل بخار شده و به اصطلاح حلو به روغن افتاده و به ماهی تابه نچسبد و رویش سر بخورد.حالا حلوا برای یک شام لذیذ و مقوی آماده است.و البته احتمالا بعدش باید تا شیراز پیاده روی کنید تا باعث افزایش وزن نشود.من در اینده غذاهای لذیذ شیرازی را آموزش خواهم داد.راستی این رو هم بگم که بعد از فیزیک یکی از علاقه های من آشپزی است! و همه ی فامیل از دست پخت من به شدت تعریف می کنند “

مينجق:

یوووووووم! باید خیلی خوشمزه باشه. بعد از این که رژیمم تموم شد درست خواهم کرد ان شا الله! فکر خیلی خوبیه! آموزش آشپزی شیرازی! عالیه! آوازه ی غذاها و دسرهای خوشمزه ی شیرازی همه جا رسیده!فقط من نفهمیدم بابونه را به چه صورت می ریزید. آخه من تا به حال با بانونه آشپزی نکرده ام.

از اين به بعد يك بخش مخصوصي آشپزي شيرازي در اين وبلاگ خواهيم داشت.هر وقت محسن عزيز يكي را آموزش دادند همينجا منتشر مي كنم.طرز تهیه کاچی با گل بابونه

جواب محسن:بابونه یه صورت پودر خشک شده در تمامی عطاری ها موجود هست.اگر هم پودر نبود با دست یک مقدار نرمش میکنیم و میریزیم.

مینجق: متشکرم

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

طرز تهیه کاچی با گل بابونه
طرز تهیه کاچی با گل بابونه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *