طرز تهیه ژلاتین روی کیک

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ژلاتین روی کیک
طرز تهیه ژلاتین روی کیک

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » نان، شیرینی، دسر » تزیین کیک و شیرینی با ژله بریلو

 

ژله بریلو برای نقاشی روی کیک برای کاور کردن روی کیک، تزیینات کیک و شیرینی و برای مرطوب و براق نگه داشتن میوه ها استفاده میشه

 

ژله بریلو در تزیین کیک تولد و انواع شیرینی خشک و بیسکویت کاربرد دارد شما می توانید غلظت این ژله را بنا بر نیاز خود کم و زیاد کنید در صورتیکه می خواهید اشکال زیبا روی کیک و بیسکویت و … ایجاد کنید می توانید غلظت ژله بریلو را بیشتر کنید و در صورتیکه می خواهید روی کیک را با این ژله کاور کنید نیازی به غلیظ کردن زیاد نیست.

طرز تهیه ژلاتین روی کیک

دوره مقدماتی php

 

دستور اول :

مواد لازم
آب 1 لیتر

شکر 300 یا 250 گرم (بسته به اینکه شیرین بخواهید با کم شیرینی)

پودر اگار اگار 12 گرم

جوهر لیمو 1 ق چای خوری

اسانس و رنگ مورد نظر به میزان لازم

 

طرز تهیه ژله بریلو :

درست کردن ژله بریلو کاری نداره تمام مواد رو بریزین داخل ظرف همش بزنین تا شکر و مواد دیگه با هم مخلوط بشن.

بعد بزارین روی گاز روی شعله متوسط نه زیاد باشه نه خیلی کم. خوب می بینین یه لایه سفید رو آب رو پوشونده این اگار اگاره که سریع مخلوط نمیشه و طول میکشه.باید مدام همش بزنین تا کاملا مخلوط شه.
خوب وقتی جوش اومد از زمان به جوش اومدن 10 دقیقه بزارین بجوشه. بعد 10 دقیقه خاموشش کنین. همش بزنین موقع جوشیدن ولی مداوم لازم نیست.
بذارین تو دمای محیط سرد شه. می بینین که لخته لخته شده لخته هاش بزرگه با چنگال یا قاشق خوب بزنین اگه دیدین لخته ها از بین نمیره از یه صافی مثل صافی چای یا الک ردش کنین.
ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک و شیرینی
بعد سرد شدن میتونین اسانس یا رنگ اضافه کنین. بدون اسانس هم خوبه طعمش. این ژله رو وقتی درست کردین یه شب بزارین تو یخچال بعدش میتونین استفاده کنین ماندگاریش هم 6 ماه هست.

 

دستور دوم :

مواد لازم :

آب سرد یک چهارم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
آبلیمو تازه کمتر از یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری

 

روش تهیه :

در طرز تهیه ژله بریلو ابتدا نشاسته را در ۲ قاشق از آب سرد حل کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شده و یک مایع سفید رنگ بدست بیاید.

سپس شکر را با بقیه آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا حل شود بعد آب لیمو را در مخلوط آب شکر بریزید در طرز تهیه ژله بریلو اب لیمو را خودتان بگیرید و از ابلیمو اماده استفاده نکنید استفاده از آب لیمو باعث روانی و براقی ژله می شود در صورتیکه مقدار آبلیمو را کمتر بریزید براقی و روانی ژله از بین می رود سپس مخلوط نشاسته را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.

حالا یک ژله شفاف و غلیظ دارید . اگر می خواهید ژله بریلو رنگی داشته باشید از رنگ خوراکی استفاده کنید یک نکته ای که باید در زمان اضافه کردن رنگ خوراکی به آن توجه کنید این است که رنگ را با نوک خلال دندان به اندازه یک اپسیلون به ژله اضافه کنید.

 

دستور سوم :

مواد لازم :
آب نیم لیتر
شکر 300 تا 350 گرم
پودر اگار 1/2 ق س
جوهر لیمو (من ابلیمو زدم) 1/2 ق چ

 

طرز تهیه :
آب و شکر رو میذاریم روی حرارت. از شکر دو قاشق برای مخلوط کرده با پودر اگار نگه میدارم . وقتی آب جوش اومد مخلوط شکر و پودر اگار رو بهش اضافه میکنیم 5 دقیقه بهش اجازه میدیم بجوشه (من بیشتر گذاشتم. مثلا یه ربع) بعد که سرد شد سفت میشه. نترسید موقع جوشیدن که این چرا غلیظ نمیشه؟؟؟ نزاریدش زیاد بجوشه هااااااااا بعد که سرد شه سفت میشه و میچسبه به ظرفتون. قالبی قالبی
بعد بهش رنگ و اسانس رو اضافه میکنیم. جوهر لیمو هم همینطور و راااحت باهش کار میکنیم. خوشمزه هم هست.

 

 

دستور چهارم:

مواد لازم :
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری

آب : ۲ قاشق غذاخوری

کرن سیروپ (شربت ذرت) :۲ لیوان

اسانس مایع

 

طرزتهیه ژله بریلو :
جهت تهیه ژله بریلو ابتدا پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و به مدت دو دقیقه کنار بگذارید تا پف کن . سپس مخلوط ژلاتین را در مایکروفر یا روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود بعد کرن سیروپ (شربت ذرت) را روی حرارت قرار دهید وقتی گرم شد مخلوط ژلاتین رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مخلوط را از روی حرارت برداشته اسانس و رنگ رو اضافه کنید و اجازه دهید سرد شود و بعد برای تزئین استفاده کنید.

 

طرز تهیه ژلاتین روی کیک

نکته :

ژله بریلو که در تهیه آن از نشاسته استفاده شده است با گذاشتن ژله در یخچال سفت نمی شود و روانی و شفافیت خود را از دست نمی دهد و در ژله ای که از پودر ژلاتین استفاده شده است با قرار دادن ژله در یخچال، خودش را می بندد.

مدت ماندگاری ژله بریلو در ظرف دربسته به مدت ۲ ماه است.

 

گردآوری : مجله تصویر زندگی

منابع

اورسوییت

روز منو

 

ارسال این مطلب برای دوستانتان (دکمه رو لمس کنید)


نام(لازم)

 

ترافل رنگی را خودتان در منزل بسازید   این سری قصد دارم طرز تهیه ترافل های رنگی (sprinkle) رو بهتون یاد بدم، بیشتر به درد کسایی میخوره که خوش ذوقن و وااااقعا حال و حوصله …

شکوفه زدن با خامه، یا به اصطلاح پایپ کردن (Piping) کار خیلی سختی نیست فقط تمرین لازم داره. در ادامه تصاویری از مدلهای زیبا و بی نظیر تزیین کیک با ماسوره را خواهید دید که …

یک تم شاد و رنگارنگ برای کیک تولد کودکان تم رنگین کمان است . امروز تصاویر مدل های مختلف کیک تولد این تم را برای شما عزیزان جمع آوری کردیم که امیدواریم که مورد استفاده …

  نمونه های زیبای تزیین ژله مجلسی   اگر مایلید یه ژله مجلسی زیبا درست کنید ولی فرصت فکر کردن ندارین کافیه نگاهی به عکس های تزیین ژله مجلسی بندازید تا چندین ایده نو و …

 روش تهیه ژله مورب داخل بطری های اب معدنی یا نوشابه   ژله مورب ، ژله ای شیک و زیباست که درست کردن اون خیلی راحته. استفاده از رنگ های متصاد و ژله بستنی ، این …

طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca مواد اولیه : شیر250 گرم شکر10 گرم خمیر مایه10 گرم آرد700 گرم تخم مرغ2 عدد روغن مایع90 گرم نمک20 گرم مارگارین (آب شده)100 گرم   طرز تهیه : شیر …

اگه به دنبال ایده کیک تولد برای پسرای نازتون هستید  دیدن نمونه کیک های ویژه پسربچه ها با الهام  از شخصیت های کارتونی و شغل های مورد علاقه پسر کوچولوهای ایرانی  آماده شده است را …

اگر فر ندارید ولی دوست دارید یک کیک خونگی خوشمزه درست کنید اصلا نگران نباشید. در قابلمه هم کیک هایی با بافت عالی میشه پخت. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک بدون فر …

  طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری آب 1 و نیم لیوان گلاب 1/3 لیوان شکر 1 لیوان کره 50 گرم روغن مایع 2/3 …

کیک هویج و زعفران ، کیکی با عطر و طعمی بی نظیر و بافتی فوق العاده لطیف هست که می تونید برای پذیرایی از مهمانانتون به صورت قالبی، کاپ کیک یا برش داده سرو کنید. این …

سس براق یا آینه ای خیلی زیبا و راحت و خوشمزه هست.گلوکز با کیفیت (یعنی شفاف و غلیظ) استفاده کنید. بهتره لبه های کیکتون گرد باشه. روکشش هم اگه با باتر کریم باشه صاف تر و خوشکل تره. با خامه هم خوبه به شرطی که خامه توی فریزر سفت شده باشه. من وقتی میخوام خامم بهتر سفت بشه در حین زدن حدودا ۵۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده قاطیش میکنم. بعد که تو فریزر میره چون کره داره خیلی سریعتر و بهتر سفت میشه

کیک با روکش ژله از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعمی است که می توانید آن را برای مناسبت ها و جشن های مختلف در منزل تهیه کنید؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک با روکش ژله را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

کیک از انواع خوراکی های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن های خانوادگی و جشن های بزرگ پخته می شود؛ کیک ها در انواع طعم های مختلف پخته می شوند که یکی از پرطرفدارترین انواع آن ها کیک با روکش ژله ای است؛ در طرز تهیه کیک با روکش ژله از ژله ها با رنگ دلخواه می توانید استفاده کنید همچنین در دستور پخت این نوع کیک می توانید برای خوش طعم تر شدن آن از گردو و خامه صبحانه نیز استفاده کنید.

کیک خامه ای و کیک با روکش ژله ای و کیک میوه ای از انواع کیک های پرطرفدار و محبوب هستند و این نوع کیک ها معمولا با ذائقه اغلب افراد سازگار هستند و بهتر است کدبانوهایی که به پخت کیک های مختلف علاقه مند هستند این نوع کیک های پرطرفدار را برای مهمانی و جشن های خاص در منزل بپزند.

برای تهیه کیک با روکش ژله ابتدا زرده و تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.

طرز تهیه ژلاتین روی کیک

هر کدام از آن ها در ظرف هایی جداگانه بریزید و با کمک همزن هر کدام از آن ها را هم بزنید.

سپس شکر را به زرده زده شده اضافه کنید و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را هم بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک با روکش ژله ای ابتدا شیر را به مایع کیک بیفزایید.

سپس روغن مایع را به مخلوط مواد کیک اضافه کنید و با کمک همزن این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.

آرد و بیکنیگ پودر و وانیل را الک کنید سپس مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه کنید.

با کمک لیسک و یا قاشقی بزرگ آرد را با بقیه مواد مخلوط نمایید.

در این مرحله از طرز تهیه کیک با روکش ژله ای سفیده تخم مرغ را به مایع کیک بیفزایید و دوباره با کمک لیسک مایع کیک را هم بزنید سپس قالب کیک را با مقداری روغن چرب کنید و بعد از چرب کردن قالب را آرد پاشی کنید و مایع کیک را درون قالب بریزید سپس قالب را به مدت نیم ساعت درون فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهید.

در هنگام پختن کیک در فر ژله ها را آماده کنید؛ برای تهیه ژله ها ابتدا دو بسته ژله را با 2.5 لیوان آب جوش به خوبی مخلوط کنید تا پودر ژله ها درون آب جوش حل شوند سپس اجازه دهید تا پودر ژله های حل شده در دمای محیط به خوبی خنک شوند توجه داشته باشید که نباید از آب جوش برای خنک شدن ژله ها استفاده کنید.
در مرحله آخر دستور پخت کیک با روکش ژله ای کیک پخته شده را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا کیک به خوبی خنک شود.

سپس کیک را از وسط برش بزنید.

روی یکی از برش های کیک مقداری خامه بمالید سپس موزهای حلقه ای خرد شده و گردوی های خرد شده را روی خامه بریزید.

لایه دوم برش خورده کیک را روی لایه اول قرار دهید و با کمی فشار دو لایه کیک را به هم بچسبانید سپس خامه فرم گرفته و زده شده روی همه قسمت های کیک بکشید و کیک را در مکانی مناسب قرار دهید.

ژله نیم بند را به صورت آرام آرام روی سطح کیک بریزید سپس کیک را در ظرف مناسبی قرار دهید و ظرف حاوی کیک را درون یخچال قرار دهید تا کیک به خوبی خودش را بگیرد. اگر تمایل دارید همه سطح کیک ژله ای شود می توانید بعد از خامه کشی کیک ژله نیم بند شده را به آرامی روی همه قسمت های کیک بریزید.

برخی از افراد تمایل دارند روکش ژله ای در وسط کیک باشد که در این صورت باید دور تا دور کیک را به صورت دلخواه خود تزیین کنید سپس ژله را در وسط کیک بریزید.

 

در این مطلب با طرز تهیه کیک با روکش ژله در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این نوع کیک خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و شادی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه کیک ها با طعم مختلف بخش انواع کیک مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


طرز تهیه ژلاتین روی کیک

دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.


فیلمهای آموزشی سفره آرایی
59,400 بازدید

فیلم آموزش طرز تهیه سس براق کیک برای تزیین روی کیک به شکلی بسیار زیبا فیلم با توضیحات کامل هستش


فیلم آموزش طرز تهیه سس براق کیک

با این سس آینه ای  می توانید کیک های بسیار زیبایی داشته باشید

طرز تهیه ژلاتین روی کیک

آموزش سس براق فرانسوی برای روی کیک

این سس بسیار راحت و بسیار کم تکنیک هستش و از نظر طعم و مزه بسیار پسندیده است

برای تهیه کیک براق با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک را آموزش دهیم و سپس آن را با  سس براق فرانسوی تزیین کنیم

1. قبل از هر چیز فرتون رو روشن کنید تا گرم بشه.

2. تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن و سرد نباشن. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها رو در آب ولرم بذارید تا کمی از سرماشون کم شه.آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه. من معمولا آرد رو روی مایع کیکم مستقیم الک میکنم.

3. برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتونیم اون بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشن. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها رو از سفیده جدا میکنیم. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشن و با سفیده مخلوط نشن. در ابتدای کار سفیده ها رو بذارید کنار و برید سراغ زرده ها.

4. زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و 4/3 فنجان شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشه. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید. بهتره این کار رو در سه مرحله انجام بدید.

5. مقداری از آرد رو بریزید و با دور آروم همزن بزنید (میتونید در این مرحله همزن رو بذارید کنار و با یک قاشق یا ویسک هم زدن رو ادامه بدید) تا کاملا آرد ها به خورد مایع برن. بعد مقداری دیگه از آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست بشه و باز این کار رو تکرار کنید تا آرد تموم شه. همونطور که بالا گفتم خیلی بهتر میشه اگه در این مرحله آرد رو مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک میکنه.

6. حالا میریم سراغ سفیده ها. سفیده ها رو در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن اونقدر بزنین تا کاملا پف کنه و سفید رنگ بشه. بعد یک قاشق از شکر رو هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنین تا رنگش براق بشه.

7. سفیده رو روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق(ترجیحا فلزی نباشه) به یک سمت هم میزنیم. حتی اگه انکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتون رو تند نکنید و تا مخلوط شدن کامل سفیده با مایع به آرومی به یک سمت مواد رو هم بزنید (این مهمترین قسمت این کیکه).

8. بعد هم کف قالب 25 سانتی رو چرب کنید و یا اگه خواستید کاغذ روغنی بذارید و مایع رو در قالب بریزید. نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک اینه که حواسمون باشه مایع کیک رو در یک نقطه نریزیم و در تمام سطح قالب پخشش کنیم تا بعد از پخت گنبدی نشه.

9. بذارید در فر در دمای 170-180 دجه سانتی گراد تا کاملا بپزه. این کیک تقریبا 20-25 دقیقه ای میپزه ولی باز بسته به فرتون ممکنه متفاوت باشه.

10. خب حالا این کیک ساده رو با یک روکش براق تزیینش می کنیم که یک کیک شیک و زیبا داشته باشیم.

پودر ژلاتین ۲۰ گرم، آب ۳۲۰ گرم، گلوکز ۳۰۰ گرم، شکر ۳۰۰ گرم، شیر عسلی ۲۰۰ گرم، شکلات ۳۰۰ گرم ( اگر بخواهید رنگ غیر از قهوه ای باشه شکلات سفید و رنگ مجاز خوراکی استفاده کنید)

در ظرفی ابتدا ۱۲۰ گرم از آب را ریخته، سپس پودر ژلاتین را بر روی ان پاشیده، اجازه دهید تا حالت اسفنجی بگیرد.

در ظرف دیگری گلوکز، شکر و ۲۰۰ گرم باقیمانده آب را اضافه، مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد، در این مرحله وقتی مطمئن شدید که شکرها کاملا حل شده اند، ظرف را از روی حرارت بردارید، ژلاتین و شیر عسلی را افزوده خوب مخلوط کنید، سپس شکلاتها را که قبلا به تکه های کوچک در اورده اید را به آن افزوده و اجازه دهید که شکلاتها ذوب شوند، ( در صورت تمایل به رنگ کردن سس و استفاده از شکلات سفید در همین مرحله رنگ را اضافه کنید).

با گوشت کوب برقی ، یک مقدار سس را مخلوط کنید تا سس براق تر شود. سپس سس را کناری بگذارید تا به تدریج سرد شود و به حرارت ۳۵ درجه سانتیگراد برسد، در این مرحله سس اماده برای کاور کردن کیک شماست.

نکات مهم برای طرز تهیه سس براق فرانسوی

اگر بعد از اماده شدن سس، حبابهای زیادی روی ان ایجاد شده بود، دو تا سه بار آن را از یک صافی به آرامی رد کنید، اینکار تا حدود زیادی حبابهای ایجاد شده را از بین خواهد برد.
زیر سازی و صاف بودن سطح کیک،اهمیت فوق‌العاده ای در اینه ای بودن سس دارد.

 

روکش رنگی براق کیک,طرز تهیه سس براق فرانسوی

برچسب هاآموزش تزیین روی کیک آموزش تصویری سس براق فرانسوی تزیین کیک تزیین کیک خانگی سس آینه ای سس براق فرانسوی برای کاور کیک سس براق فرانسوی شف سس براق فرانسوی شف طیبه سس براق فرانسوی طرز تهیه سس مخملی طرز تهیه کیک آینه ای طیبه کیک آینه ای براق

اموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان را مشاهده میکنید این تزیین بسیار ساده …

تزئین سالاد

طرز تهیه ژلاتین روی کیک

تزیین سالاد الویه

مدل کیک تولد دخترانه

تزیین غذا و سفره ایرانی

طرز تهیه انواع ژله

انواع سالاد کاهو با تزیینات

تزیین سالاد فصل

عکس تزیین سالاد کاهو کلم

تزیین سالاد کاهو و کلم

تزیین سالاد فصل

تزیین انواع سالاد شیرازی

دیزاین  سالاد کاهو

تزیین سالاد ماکارونی

طرز تزیین حلوا

عکس تزیین حلوا عروسی

تزیین ژله جدید

طرز تهیه ژله تزریقی

طرز تهیه ژله رولی

تزیین مدل ژله چند رنگ

تزیین غذا و دسر ایرانی

تزیین غذا و سالاد و دسر

تزیینات دسر

تزیین دسر ژله

ژله انار

سفره شب یلدا سنتی

تزیینات شب یلدا

تزیین پشمک شب یلدا

تزئین سفره ی افطاری

تزیین سفره افطار

منو غذایی ماه رمضان

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

عکس پروفایل اربعین

عکس پروفایل عاشورا

عکس پروفایل اردیبهشت ماهی

عکس پروفایل روز دختر

عکس پروفایل شهادت امام جعفر صادق

عکس پروفایل عید فطر

عکس پروفایل شب قدر

عکس نوشته ماه رمضان

عکس پروفایل ماه رمضان

طرز تهیه ژلاتین روی کیک
طرز تهیه ژلاتین روی کیک
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *