طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه
طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه

پیراشکی یکی از انواع غذا های پرطرفدار و خوشمزه است که بیشتر کدبانوهای ایرانی به پخت این نوع غذا در منزل غلاقه مند هستند. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیراشکی پیتزایی را با بهترین روش در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

پیراشکی پیتزایی نوعی پیراشکی است که می توانید در طرز تهیه آن از انواع مواد دلخواه و پنیر پیتزا استفاده کنی. در این مطلب ما قصد داریم تا شما کدبانوهای عزیز را با طرز تهیه پیراشکی پیتزایی در منزل آشنا سازیم.

پیراشکی گوشت و پیراشکی کرم دار از انواع پیراشکی های خوشمزه ای هستند که شما می توانید علاوه بر این پیراشکی های خوشمزه پیراشکی پیتزایی را نیز در منزل تهیه نمایید. برای مشاهده روش پخت پیراشکی پیتزایی تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : 4 قاشق سوپ خوری
ماست غلیظ : 1/2 لیوان
شیر : 1/2 لیوان
جوش شیرین : 1/2 قاشق مربا خوری
آرد : 500 گرم
نمک : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه

دوره مقدماتی php

قارچ متوسط : 10 عدد
فلفل دلمه ای : 20 عدد
پنیر پیتزا : به میزان لازم
سوسیس : 3 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم

ابتدا تخم مرغ و روغن را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس این مواد را هم بزنید توجه داشته باشید که نباید تخم مرغ را زیاد هم بزنید.

سپس ماست را در درون ظرف دیگری بریزید و نمک و جوش شیرین را در درون ماست حل کنید.

ماست را به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه نمایید.

شیر را هم به این مواد اضافه نمایید سپس آرد را به صورت آرام آرام به مایه خمیر اضافه کنید و همه مواد مخلوط شده را هم بزنید تا مایه خمیر کاملا سفت شود و به دست نچسبد.

در مرحله بعدی روش تهیه خمیر پیراشکی خمیر را در درون کیسه نایلونی بریزید و سپس کیسه نایلونی را به مدت 120 دقیقه در درون یخچال قرار دهید.

ابتدا سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ را خرد کنید.

 سپس در درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و ابتدا فلفل دلمه ای ها را در درون تابه سرخ کنید سپس سوسیس را به فلفل دلمه ای ها اضافه کنید و سپس قارچ را در درون تابه بریزید تا همه مواد تفت بخورند در مرحله آخر نمک و افلفل را به مخلوط مواد پیراشکی پیتزایی اضافه کنید. بعد از تفت خوردن مواد آن ها را در درون سبدی قرار دهید تا روغن اضافی مواد خارج شود. در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی پیتزایی پنیر پیتزا رنده شده را در درون خمیر پیراشکی بریزید و سپس مواد را بر روی پنیر پیتزا بریزید و با کمک چنگال طرح دور پیراشکی را بر روی خمیر ایجاد کنید سپس پیراشکی های آماده شده را در درون روغن سرخ کنید.

بعد از این که پیراشکی ها آماده شدند آن ها را در درون ظرف مناسبی قرار دهید می توانید برای تزیین کردن پیراشکی پیتزایی می توانید از روش های تزیین پیراشکی استفاده نمایید. امیدواریم از دستور پخت پیراشکی پیتزایی استتفاده نمایید و از تهیه این غذای خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده تهیه انواع پیراشکی کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

کلیه حقوق متعلق به شرکت سپهر فرتاک ایرانیان است.

مواد لازم: 

خمیر پیراشکی …………………….. 1 بسته

پنیر پیتزا …………………………….. به مقدار لازم

قارچ …………………………………. 10 عدد متوسط

فلفل دلمه ای  …………………….. 2 عدد

طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه

سوسیس …………………………… 3 عدد

توضیحات: 

درسته که مقدار دادم برای مواد لازم، ولی واقعیت اینه که من همیشه چشمی می ریزم…. الان هم از روی عکس یادم اومد چی به چی بوده!! بنابراین خیلی لازم نیست به میزان مواد مقید باشید…. یه جورایی عشقیه!!

————————————————————————————

طرز تهیه:

1- سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ رو خرد می کنیم…. 

اگه این پیراشکی ها رو برای یه بچه فینگیلی درست می کنید که همه اش دنبال فلفل دلمه ای غذا است که بذارتش کنار، بهتره فلفل دلمه ای ها رو ریزتر خرد کنید!

2- اول از همه فلفل دلمه ای رو می ریزیم تو ماهیتابه تا تفت بخوره: 

بعدش سوسیس رو اضافه می کنیم: 

و در نهایت قارچ…

و البته بعدش هم نمک و ادویه اش رو بر حسب میزان تندی سوسیس، تنظیم می کنیم….

3- حالا می رسیم به درست کردن پیراشکی ها…. بهتره مواد مرحله قبلیمون رو بذاریم تو سبدی چیزی تا روغنش بره…. یا موقع گذاشتن تو پیراشکی حواسمون باشه که روغن دار نباشه مواد…. مراحل درست کردن پیراشکی هم تو عکسا هست…

میشه از پنیر پیتزای رنده شده هم استفاده کرد…. هیچ محدودیتی نداره … پنیر پیتزا رو اولش می ریزیم رو خمیر پیراشکی که مواد بهش خوب بچسبن…. من قالب پیراشکی داشتم، ولی میشه با دست هم دور پیراشکی ها رو بست…. و با چنگال می تونیم طرح دور پیراشکی رو ایجاد کنیم….

4- حالا پیراشکی های آماده رو تو روغن سرخ می کنیم…. 

و تمااااامم…. پیراشکی ما آماده است…. با سس کچاپ خیلی می چسبه….

این غذا یه جورایی مخصوص برادرزاده جانکاه است!! اصلا انگار برند اون شده!!

اولین بار به زور دادم بهش که بخوره…. چون هر چیز جدیدی رو قبول نمی کنه…. حالا نیست که چیزای قدیمی رو قبول می کنه؟  ولی بعدش اینقدر ازش خوشش اومد که هر وقت میاد خونه ما، میگه پیراشکی می خوام… البته به پیراشکی می تونیم لازانیا و پیتزا رو هم اضافه کنیم!!

فکر می کنه مسابقه پیراشکی خوری شرکت کرده!! هر دفعه رکورد جدید می شکنه… دفعه پیش که پنج تا پیراشکی رو تو یه وعده خورد!! در حالی که خود من بیش تر از دو تا نمی تونم بخورم…. این هم توی پیراشکی 

تازه اخیرا به من می گفت عمه حیفه معده من جا نداره، شما که می تونید بخورید و معده تون جا داره بیش تر بخورید!!

————————————————————————————

ازرش غذایی:

 

نوع ماده غذایی

انرژی (کالری)

پروتئین (گرم)

طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه

چربی (گرم)

مواد قندی (گرم)

فیبر (گرم)

سدیم

(میلی گرم)

فلفل دلمه ای (پخته)

18

1.0

0.2

3.8

1.4

9

قارچ خام

28

2.7

0.3

4.4

0.8

15

ارزش غذایی مواد از کتاب “از قلب خود مراقبت کنیم” نوشته دکتر عفت السادات امامیان، دکتر نیلوفر سمیعی، دکتر سولماز پیری و برای 100 گرم از مواد غذایی هست…. من فقط همین دو تا مورد رو تو جدولش پیدا کردم البته… 

——————————————————————————————-

نکات آشپزی:

– اگه از خمیرهای پیراشکی زعفرونی استفاده کنیم خوشگل تر و خوش طعم تر میشه پیراشکی مون… البته نه این که حتما زعفرونی باشن… حالا زردچوبه ای چیزی حتما داره دیگه!!

– مواد داخل پیراشکی قبل از این که برن توی پیراشکی باید کاملا پخته باشن…. چون تو روغن سرخ کردن پیراشکی فقط واسه خمیرشه…

——————————————————————————————

حق کپی:

اولین بار از وبلاگ یاسی ایده این پیراشکی رو گرفتم…. الان چون وبلاگش خیلی عوض شده و مطالب قبلی هم دیگه توش نیست، نمی تونم بگم کدوم پست بود…. گفته بود واسه یه مهمونی این کار رو کرده… عکس قالب های پیراشکی رو هم گذاشته بود… من هم رفتم دنبال قالبش…. یعنی یه بار که تو هایپر دیدم، سریع برش داشتم…. ولی مواد تو پیراشکی رو میشه هر جوری انتخاب کرد…. من مواد پیتزا رو دوست داشتم راستش… که آخرش شد این!

سلام دوست عزیزم
به به چقدر آپ خوشمزه
واقعا عالیه دستت درد نکنه
منم آپم

بسیار عالی …. اگه تمایل به لینک داشتید اطلاع بدید وبلاگ منم خالی از لطف نیست سر بزنید

سلام دوست خوب

با افتخار لینک شدید

سلام دوست عزیز خوشحال میشم به کلبه تازه تاسیسم سر بزنی[گل]

سلام عزیزم به به چه آپ خوشمزه ای عالیه مثل همیشه

ما هم کلی آپ جدید داریم

خیلی عالی

اونایی که خمیر پیراشکی ندارن ولی دوست دارن پیراشکی درست کنن باید چیکار کنن؟![سوال]

خیلی عالی بود

راحت و خوشگل توضیح داده بودی…مرسی[ماچ]

خیلی عالی
خدا خیرت بده که خیلی کامل و عالی و با جزییات توضیح میدی و عکس مرحله به مرحلشو میزاری ، من که هیچی از آشپزی بلد نبودم خیلی استفاده کردم یه دنیا ممنون

سلام میشه بگید خمیر آماده رو از کجا باید تهیه کنم؟ ممنون میشم ارتون

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه
طرز تهیه پیراشکی پیتزایی خوشمزه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *