ثبت دستور پخت
عضویت
ورود
درباره ما
|
تماس با ما
|
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت آماده لذیذ است.
همین اول کار بگم اگه می خواین ایش و ویش بکنین و اَه و پیف راه بندازین
خواهشن نرین ادامه مطلب و این وبلاگ رو هم ببندین …. دوست ندارم نسبت به
مواد غذایی و نعمتهای خدا (که شاید شما دوست نداشته باشین) بد
بشنوم….این از تهدید اول کاری !!
مواد لازم برای 3 نفر:
طرز تهیه واویشکا با سنگدان مرغ
سنگدان مرغ : یه بسته فکر کنم 200 گرمی بود
پیاز: 1 دونه متوسط
گوجه فرنگی: 1دونه درشت
سیب زمینی : 2 تا متوسط
نمک و فلفل و زرچوبه
طرز پخت:
پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم سبک که شد زرچوبه زدم و سنگدون
های خرد شده رو توش ریختم و تفت دادم تا تغییر رنگ بده..بعد رب گوجه رو
زدم و خوب تفت دادم..می بینین روغن زیادی استفاده نکردم
گوجه فرنگی رو که فیله کرده بودم، رنده کردم توش و آب داغ هم ریختم و نمک و فلفل زدم و درش رو گذاشتم تا نیم پز بشه…بعد از نیم پز شدن سنگدون ها سیب زمینی مکعبی رو هم ریختم توش
چشیدم و نمک و فلفل رو میزون کردم و آب نارنج زدم توش یکم (مبشه حذف بشه یا با ترشی دیگه جایگزین بشه)
سیب زمینی و سنگدون که پخت و جا افتاد خوراکمون آماده ست.
ما با نون خوردیم و البته همراه با سبزی خوردن تازه
نوش جون
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )
» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )
» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )
» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )
» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )
» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )
» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )
» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )
» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )
» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )
» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )
» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )
» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )
» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )
» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )
» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )
» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )
» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )
» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )
CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS
تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.
5646
9