طرز تهیه نبات زعفرانی
آرایش
مدل مو
مدل لباس
شیرینی پزی – شیرینی ایرانی – روش تهیه
مواد لازم :شکر 500 گرم آب 200 میلی لیتر نخ یا چوب به مقدار کافی چسب نواری به مقدار کافی زعفران به مقدار کافی
طرز تهیه :شکر را با آب بجوشانید و در صورتی که خالص نبود، با یک عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده و ضایعات آن را بگیرید (به این صورت که در هنگام جوش، سفیده زده شده را به آب و شکر بیفزایید و بعد که سفیده یک سمت ظرف جمع شد تمام جرم شکر را می گیرد). سپس درجه حرارت شکر که به 110 درجه رسید، زعفران را اضافه کنید. یک ظرف تمیز را بردارید و نخ یا چوب ها را در اطراف ظرف از سمت داخل قرار دهید و با چسب نواری آنها را محکم کنید. سپس به صورتی که فاصله هر نخ از نخ دیگر یا چوب ها از یکدیگر حدود 6 سانتیمتر باشد، به آرامی شربت را در ظرف بریزید و درب آن را با یک حوله ضخیم بپوشانید تا ضمن آنکه شربت گرم بماند، آب آن بخار شده و بلورهای نبات روی نخ یا چوب ها ایجاد شود. سپس به مدت 24 تا 48 ساعت صبر کنید تا بلورهای نبات بر روی نخ ها یا چوب ها تشکیل شود.ویرایش و تلخیص:آکاایران
مواد لازم :شکر 500 گرم آب 200 میلی لیتر نخ یا چوب به مقدار کافی چسب نواری به مقدار کافی زعفران به مقدار کافی
طرز تهیه :شکر را با آب بجوشانید و در صورتی که خالص نبود، با یک عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده و ضایعات آن را بگیرید (به این صورت که در هنگام جوش، سفیده زده شده را به آب و شکر بیفزایید و بعد که سفیده یک سمت ظرف جمع شد تمام جرم شکر را می گیرد). سپس درجه حرارت شکر که به 110 درجه رسید، زعفران را اضافه کنید. یک ظرف تمیز را بردارید و نخ یا چوب ها را در اطراف ظرف از سمت داخل قرار دهید و با چسب نواری آنها را محکم کنید. سپس به صورتی که فاصله هر نخ از نخ دیگر یا چوب ها از یکدیگر حدود 6 سانتیمتر باشد، به آرامی شربت را در ظرف بریزید و درب آن را با یک حوله ضخیم بپوشانید تا ضمن آنکه شربت گرم بماند، آب آن بخار شده و بلورهای نبات روی نخ یا چوب ها ایجاد شود. سپس به مدت 24 تا 48 ساعت صبر کنید تا بلورهای نبات بر روی نخ ها یا چوب ها تشکیل شود.ویرایش و تلخیص:آکاایران
سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران
تبلیغات کلیکی گوگل در مقایسه با تبلیغات کلیکی سایت های ایرانی
بسیاری از کارشناسان حوزه دیجیتال مارکتینگ بر این واقعیت اذعان دارند که گوگل ادز بهترین و موثرترین نوع تبلیغات اینترنتی است. اما سیستمهای تبلیغاتی دیگری نیز وجود دارند، که مانند گوگل ادز در خانواده سیستمهای تبلیغات کلیکی قرار میگیرند.
در این پست میخواهیم درباره این سوال مهم کسب و کارهای ایرانی بحث کنیم که:
تبلیغات کلیکی گوگل موثرتر است یا سیستمهای تبلیغات کلیکی ایرانی؟
پاسخ به برخی از سوال ها به قدری واضح و شفاف است که حقیقتا جایی برای توضیح و تفسیر باقی نمی گذارد. بهترین مقیاس برای ارزیابی موفقیت و محبوبیت هر کمپین تبلیغاتی تجربیات کاربران مختلف در استفاده از سیستمهای تبلیغاتی مختلف است. ما روزانه زیر بمباران انواع مختلف تبلیغات هستیم که در بسیاری از مواقع، هیچ نیازی به آنها نداریم! این تبلیغات از پیامک های مزاحم گرفته تا بنرهای بی کیفیت، برای تبلیغ محصولاتی که هرگز علاقه ای به خرید آن نداشته ایم؛ گسترده است!
طرز تهیه نبات زعفرانی
در دنیای آنلاین، البته اوضاع تبلیغات اجباری به مراتب گرم تر و قطعا آزار دهنده تر است. ارائهی تبلیغاتی غیر واقعی، وارد شدن به وب سایت های بی ارتباط با موضوع جستجو و در نهایت ورود به وب سایت هایی مملو از تبلیغات آزار دهنده برای محصولاتی بی کیفیت؛ تنها بخشی از نشانه های ناکارآمدی سیستم های تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی است. البته که این وضعیت با کمی تفاوت در وب سایت های خارجی نیز صادق است.
مزایای گوگل ادز در مقایسه با تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی چیست؟
آژانس تبلیغاتی جی ادز از چندین سال گذشته فعالیت در زمینه تبلیغات گوگل ادوردز را شروع کرده است و سعی کرده این خدمات را با بهترین کیفیت و منصفانه ترین قیمت، به کسب و کارها و صاحبین وب سایت های ایرانی، ارائه دهد. جی ادز همچنین گامهای خوبی در زمینه آموزش تبلیغات در گوگل برداشته است. پس شما میتوانید با خیال راحت با شماره ۶۶۵۶۵۰۰۰ تماس حاصل نمایید و کارشناسان جی ادز را در جریان نوع کسب و کار خود قرار دهید تا مناسب ترین پلنهای تبلیغات گوگل را به شما پیشنهاد دهیم.
کسب و کارهای ایرانی می توانند با دریافت مشاوره های تخصصی، از مزایای گوگل ادوردز بهره مند گردند. در شرایط سخت اقتصادی برای کسب و کارهای نو پای ایرانی، قطعا گوگل ادز موثرترین، کاربردی ترین و اقتصادی ترین راهکار تبلیغاتی است.
Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved
© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .
جهت راهاندازی یک واحد تولیدی نبات با در نظر گرفتن روند روبه رشد گرایش مردم به نوشیدن چای میتوان حدس زد که هر روز فرصت کسبوکار بهتری در زمینه تولید نبات ایجاد خواهد شد، بنابراین دور از ذهن نیست اگر بگوییم این کسب وکار نه تنها محدود به مرزهای کشورمان نیست، بلکه میتوان آن را در ابعادی جهانی دید به صورتی که امروز آمریکا و سنگاپور نیز تولیدکننده نبات بهصورت صنعتی هستند و بازار مناسبی هم به خود اختصاص دادهاند. براساس آمار تقریبا بیش از ۶۰درصد از نبات ایران امروز بهصورت سنتی تولید میشود، هر چند این نوع تولید زیاد صرفه اقتصادی ندارد اما برای شروع کار میتوان روی گردش مالی آن حساب کرد و کمکم به سمت تولید صنعتی نبات گام برداشت چون با سرمایهای اندک میتوان پس از اخذ مجوزهای مورد نیاز مثلا مجوزهای بهداشتی، کار را شروع کرد. بهعنوان مثال برای ظرفیت تولید نزدیک به یک تن نبات معمولی با شیوههای سنتی، کمتر از ۱۰۰میلیون تومان سرمایه مورد نیاز است.
سرمایه اولیه برای راهاندازی یک کارگاه تولید نبات صنعتی با ظرفیت حدود ۵ تن در روز ۵۰۰ میلیون تومان میباشد. همانطور که اشاره شد تولید نبات سنتی صرفه اقتصادی بالایی ندارد و باید برای ورود به تولید صنعتی برنامهریزی کرد که نیازمند تهیه دیگهای بخار مخصوص، قالبها، پاتیلها و تجهیزات بستهبندی است. این درحالی است که مبلغ یاد شده میتواند زمینه اشتغالزایی ۹ نفر را ایجاد کند ولی در صورت اینکه خط بستهبندی کامل را در طرح توسعه کارگاه داشته باشیم، میتوان تا ۱۲ نفر پرسنل را به کار گماشت.
برخی کارگاهها صرفا به تولید نبات و فروش عمده در بستهبندیهای ۱۰ و ۲۰ کیلویی اقدام میکنند درحالی که ارزش افزوده واقعی در تولید بستههای یکصد گرمی تا یک کیلوگرمی است به این دلیل که قیمتها متفاوت خواهد شد. بهعنوان مثال، امروز نبات ۷۰۰ گرمی زعفرانی ۵۰۰۰ تومان فروخته میشود در حالی که همان نبات در بستهبندی ۱۰ کیلویی ۴۲۰۰ تومان است.
بهطور کلی قیمت شکر بهصورت روزانه و نقدی محاسبه میشود اما هزینههای جانبی که شامل طعمدهندگان، کارگر، گاز، آب، برق، مالیات، بیمه و ماشینآلات تقریبا حدود ۷۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم است، بنابراین با درنظر گرفتن قیمت شکر امروز که ۲۲۵۰ تومان است تقریبا هزینه تولید هر کیلوگرم نبات زعفرانی ۳۲۰۰ تومان برای عمده فروش است و قیمت مصرفکننده نزدیک ۴۲۰۰ تومان تعیین میشود.
براي تهيه نبات ابتدا شکر را با آب مخلوط کرده و به صورت شربت در مي آوريم سپس آن را در ديگ مخصوص ريخته حرارت مي دهيم . براي آنکه نا خالصي هاي احتمالي آن گرفته شود پس از جوش آمدن شربت به تناسب حدود هر صد کيلو گرم شربت ، يک عدد تخم مرغ در آن مي شکنند تا ناخالصي ها به آن چسبيده و شربت از هر آلودگي پاک شده و تصفيه شود سپس آن را (تخم مرغ ) از ظرف خارج و دور مي ريزند شربت را حرارت داده تا آب آن تبخير شده و غليظ شود و بعد از اينکه غليظي آن به حد مورد نظر رسيد آن را در ظرف مخصوصي که شکل نيم کره دارد و از قبل درون آن را به صورت مشبک با نخ مخصوصي نخ کشي کرده اند ريخته و کنار مي گذارند ، دماي معمولي که براي استخراج نبات استفاده مي شود ۱۰۹ درجه سانتيگراد است ، چنانچه بخواهند بلورهاي تشکيل شده درشت تر شوند دماي آن را در حدود ۱۰۸ درجه نگه مي دارند و اگر بخواهند بلورها ريز تر شوند دماي آن را به ۱۱۰ درجه مي رسانند و هر چه دما بالا تر رود بلورها ريز تر شده تا به اندازه ي بلور هاي قند درآيد .
اين مرحله حدود سه چهار روز طول مي کشد و طي اين مدت بلورهاي نبات شکل مي گيرند سپس ظرف حاوي شربت را کج نموده تا شر بت هاي اضافي که به نخ ها و بدنه ي ظرف نچسبيده است بيرون بريزد و بعد ظرف را به حالت اول باز مي گردانند و دوسه روز ديگر صبر مي کنند تا بلورها خوب خشک شود ، حالا نبات آماده است ، بلور هايي که به شبکه ي نخ ها متصل شده اند که معمولا” درشت تر و خالص ترند همان شاخ نبات ها را تشکيل داده و قسمت هايي که به بدنه ظرف چسبيده است و معمولا” از بلور هاي ريز تري تشکيل شده در اصطلاح نبات ريزها ، نبات تخته اي ناميده مي شود .
شاخه نبات :
عبارت است از بلورهاي نبات که بدور يک نخ(ازجنس پنبه) تشکيل شده است.
نبات چوبي:
نباتي است که بلورهاي نبات بدور يک چوب تشکيل مي شود.از خواص ويژه وممتاز نبات چوبي پايتخت نسبت به نبات هاي ني دار پلاستيکي آن است که چوب کاملا بهداشتي بوده(سه مرتبه جوشانده مي شود) و برخلاف ني هاي پلاستيکي غير بهداشتي وسرطان زا نمي باشد.
مواد تشکيل دهنده:
شکرسفيد ، آب – سفيده تخم مرغ (براي گرفتن جرم واملاح که درطول پخت از پروسه توليد خارج مي شود)- و زعفران
نبات دندانه : همان نگين نبات است که بدليل قابليت شکنندگي بسيار بالا در هنگام بسته بندي خرد شده و بخاطر راحتي وسهولت حل شدن در چاي (نوشيدني هاي گرم) براي مصارف خانگي وساير موسسات بسيار آسان ومناسب مي باشد.مزاياي استفاده از اين نبات آن است که نيازي به شکستن آن، با شيء يا دست نداشته وآماده براي مصرف واز لحاظ اقتصادي بسيار مقرون به صرفه مي باشد.که فعلا دروزن ۵ کيلوگرمي ودرآينده دراوزان۹۰۰گرمي و۴۵۰گرمي عرضه خواهد گشت.
نبات مخلوط: عبارت از تکه نبات هايي که درکف وجداره ي پاتيل هاتشکيل مي شود که بدليل غلظت خيلي زياد شيره در کف پاتيل ها باعث تخته شدن آنها مي شودکه بدليل شکل نامنظم آن بيشتر بصورت فله ودربسته بندي هايي به وزن ۱۰کيلوگرمي عرضه مي گردد.
پرده نبات :
نباتي است که روي پاتيل هاتشکيل شده واز لحاظ کيفيت ومقدار زعفران با ديگرنبات هاي شاخه وچوبي هيچ تفاوتي ندارد و از خصوصيات بارز آن ترد ونازک بودن آن مي باشد.که دزاوزان ۲۵۰گرمي ۵۰۰گرمي درظرف هاي يکبار مصرف بسته بندي مي شود.اين بسته بندي ازلحاظ اقتصادي جهت مصرف منازل بسيار مقرون به صرفه مي باشد.
پودر نبات:
ريزه يا همان خرده هاي نبات است که کمي از شکر درشت تربوده و از قابليت حل شدن بالا با همان خواص نبات مي باشد. پودر نبات ايده ال براي هتل ها کافي شاپ ها، رستوران ها،منازل،هنگام مسافرت ومحل کار مي باشدکه بصورت فله (۱۰کيلو گرمي) و تک نفره عرضه مي گردد.
طرز تهیه نبات زعفرانی
تخته نبات:
عبارت است از تکه هاي نبات تشکيل شده در جدار و کف ظرف
کاسه نبات:
عبارت است از نباتي که به شکل ظرف درآمده است.
نبات صنعتي:
معمولا به صورت انبوه و در حالت سکون و يا در حرکت توليد مي شود ومي تواند به اشکال گوناگون باشد، مثلا نبات تک کريستال، نبات چوبي دسته دار و يا به اشکال نبات سنتي و غيره
به این مطلب امتیاز دهید:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وبسایت
کلمه امنیتی *
1
+
2
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
طراحی و برنامه نویسی توسط تیم انفورماتیک ایطرح9