طرز تهیه نان سنگک در ماهیتابه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه نان سنگک در ماهیتابه
طرز تهیه نان سنگک در ماهیتابه

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه نان سنگک در ماهیتابه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Ingredients:white or brown flour 1 cupliquid oil (olive, walnut, etc) 3 tbspsalt 1 tspadd the salt to the flour and mix. add 2 tbsp of the oil into the flour and mix. add 1 tbsp of water to the flour and start kneading it. keep adding the water little little and keep kneading until you create a dough. add 1 tbsp remaining oil over it and smooth the dough. cover the dough and keep aside for 15 minutes. after 15 minutes, keep a plate of flour next to you and start making small balls out of the dough and apply them to the flour. then sprinkle some flour on the surface and using a rolling pin flatten the small balls to create a flat bread. keep adding flour to the dough and surface to avoid sticking to the rolling pin or the surface. over the high heat place a flat pan and let it be hot. over another high heat place a heat diffuser. place the flat bread onto the pan first and wait for the small bubble to appear on the bread then turn the bread around and keep for 10 seconds. then transfer the bread over the heat diffuser and keep each side for 5 seconds. repeat the same process for each bread.https://www.facebook.com/asrareashpazi/

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه نان سنگک در ماهیتابه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

طرز پخت نان سنگگ در منزلویدیو و موسیقی: مهدی بیگیمواد لازم :1-1 آرد 1 کیلو (آرد کامل یعنی سبوس دار) یک کیلو رو به عنوان واحد در نظر می گیریم.بستگی داره شما چقدر نون بخواهید درست کنید.2-مایه خمیر ترش 1 قالب3-نمک( خیلی کم)4-آب( یک لیوان برای مایع خمیر دو تا سه لیوان برای خود خمیر)5-کنجد به مقدار لازم.طرز تهیه خمیر ترش: 250 گرم از یک کیلو آرد را در یک ظرف بزرگ می ریزیم.اگر آردمون کمتر از یک کیلو هست یک چهارمش رو برای خمیر ترش استفاده می کنیم.بعد مایع خمیر ترش رو روش رنده می کنیم .یک لیوان آب بهش اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم.( مقدار آب بستگی به مقدار آرد داره.مایع خمیر باید یه کم شل باشه.کلا خمیر این نان باید شل باشه.البته نه اونقدر که نشه تو دست بگیری.یه خورده تجربیه. بعد باید روشو بپوشونید و یک شب بذارید بمونه.فرادا صبحش باقی |آرد رو خمیر می کنید و با خمیر ترش مخلوط می کنید.بقه اش هم توی فیلم کاملا توضیح دادم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.نوش جانIngredients:Whole meal Flour: 1 Kilo Yeast (fresh or dried):100 gramsWater: 4 glassesSesame: 100 grams (optional)First I made Maye Khamir( Sour dough).I needed to do this 24 hours before the actual bake. I mixed 150 grams of flour with one glass of water. Then added yeast and mixed the combination with mixer. Then I poured the mixture in to a large bowl and covered the bowl with a clean film. I put the bowl in the fridge for 24 hours.(Note: the bowl should be large .Because the dough will puff and increases its size overnight.)When Maye Khamir was ready, I mixed the remaining 750 grams of whole meal flour with 2 glasses of water. The dough had to be a bit thin. I mixed the dough with Maye Khamir and placed it in a cool place for one hour. After one hour the dough was ready for baking. But the problem was lack of a traditional oven filled with pebbles. In Iran they fill the bakery oven with round and soft pebbles. The baker uses three pieces of wood .each piece is like an oar. The first one which is heavier is used to even up the surface of the pebble inside the oven. The baker flattens the surface every few minutes. This helps the dough not to stick to the pebbles while baking. The second oar like wood is used to spread the dough in the oven and the third one is a thinner stick which is used to turn the dough over and also for bringing the bread out of the oven.Instead of the traditional oven I decided to use the oven grill in the kitchen. I searched everywhere to find pebbles. Finally I bought some at Sunshine Garden. I filled the oven tray with pebbles. I also found an oar like piece of wood for spreading the dough on the pebbles. The temperature of the oven grill needed to beat the medium. First I put the tray of pebbles inside the oven grill to get hot. I preheated the oven grill for 15 minutes. Then I took the oar like wood. I moisturized it with water. After that I took a handful of dough and spread it on the oar surface. The dough needed be thin but not too thin. When it was done, I saturated my hands with water and started tapping the dough. While tapping, I remembered my childhood. I liked watching Iranian Sangak Bakers while queuing to buy bread in Iran. They used to do this with a special body movement. Their butts kept moving a lot. It was like a dance. I don’t know the reason but that might have been essential!I brought the tray of pebbles out of the oven. Smoothly and slowly I spread the dough (on the oar like wood) on the pebbles. I started from one end of the tray and moved my hands towards the other end. I ought to mind the size of the tray. This part was the most difficult part. When done, I sprinkled some sesame on the dough. Then I placed the tray back in the oven grill and waited for two to three minutes. The surface of the dough became light brown. Then I took the tray out of the oven grill and turned the dough over. At this point I saw pebbles stuck to the dough. I panicked but decided to go on. I put the tray back in the oven grill. I Waited for another 3 minutes. My lovely bread was ready. I took it out of the oven grill. I needed to clear the pebbles off the bread. I let it cool a little and then removed the pebbles.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

نان سنگک از آن دسته ان هایی است که بسیار خوشمزه است و مخصوصا در صرف صبحانه با مخلفات دیگر بسیار کاربرد دارد. ما در این مطلب از طرز تهیه نان سنگک خانگی برای شما دوستان نوشته ایم.

نان در سر سفره ار لحاظ غذایی دارای ارزش فراوانی است و اکثریت هنوز هم بر طبق رسومات گذشته تمایل دارند نان را در خانه طبخ کنند. نان سنگک یکی از نان های محبوب در مان ایرانیان است ما طرز تهیه نان سنگک در منزل را در این مطلب آموزش می دهیم.

در آموزش های گذشته با طرز تهیه نان روغنی، نان باگت  و نان گاتا آشنا شدیم در این مطلب روش پخت نان سنگک خانگی را شرح خواهیم داد.

اگر مایلید که خودتان در خانه نان سنگک بپزید به مواد اولیه زیر نیازمندید:طرز تهیه نان سنگک در ماهیتابه

برای پخت نان سنگک به شیوه زیر عمل کنید:

امیدواریم از دستور پخت نان سنگک خانگی رضایت داشته باشید. به یاد داشته باشید پخت نان های خانگی کیفیت برنامه غذایی شما را افزایش می دهد.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

۱- ابتدا ۱/۳ از آرد را با مخمر مخلوط و به آن ۱ لیوان آب ولرم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا خوب مخلوط شود.

2- بعد روی آن را پوشانده و برای ۲۴ساعت درون یخچال می گذاریم و بعد از گذشت این مدت، باقی خمیر را با آب ولرم و نمک مخلوط کنید.

3- خمیر را با همزن بزنید تا یک دست شود و بعد مایه خمیر را به خمیر تازه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و برای ۲ساعت دوباره درون یخچال بگذارید تا استراحت کند و خوب جا بیفتد.طرز تهیه نان سنگک در ماهیتابه

4- سنگ ریزه ها را که قبلا یک بار پختیم و برای پخت نان، مجددا باید حدود ۲ ساعت سنگ ها را داخل فر با آخرین درجه قرار دهید تا خوب داغ شود.

5- بعد از اینکه سنگ ها داغ شد یه کاسه آب بزارید دم دستتون برای باز کردن خمیر و ریختن روی تخته آشپرخونه، کمی دستتون را خیس کنید و روی تخته آشپز خونه بکشید این کار باعث میشه خمیر راحت تر از تخته جدا شود.

6- بعد کمی خمیر بردارید و روی تخته پهن کنید.

7- وقتی پهنش کردید سینی فر را بیرون آورید و کمی کره جامد روی سنگ ها بمالید تا خمیر به سنگ ها نچسبد و راحت تر جدا شود، خمیر را از یک سمت سنگ ها به آرامی پهن کنید.

8- این مرحله کمی طول می کشه تا خمیر از ظرف جدا بشه، بعد که خمیر روی سنگ ها پهن شد کمی کنجد روی آن بریزید و درون فر بزارید، برای چند دقیقه تا دورش طلایی شود، وقتی یه طرف نان پخت برش گردونید تا طرف دیگر هم بپزه.

9- وقتی می خواهید برگردونید نترسید که چرا این همه سنگ بهش چسبیده بعدا جدا میشه اجازه بدید اون طرف نون هم بپزه بعد از فر بیرون آورید و وقتی خنک شد سنگ ها را از نان سنگک جدا کنید، سپس نوش جان کنید.

نکته: خمیر نان سنگک باید شل و تر باشد، یادتون نره یک در میان دستتون را خیس کنید.

برچسبآشپزی آموزش تهیه نان سنگک خانگی آموزش تهیه نون سنگک اموزش تهیه نان سنگک خانگی تهیه نان سنگک خانگی دستور تهیه نان سنگک خانگی روش پخت نان سنگک روش پخت نون سنگک روش تهیه نان سنگک خانگی روش تهیه نون سنگک طرز پخت نان سنگک طرز پخت نون سنگک طرز تهیه طرز تهیه نان سنگک خانگی طرز تهیه نون سنگک نان سنگک نان سنگک خانگی نحوه تهیه نان سنگک خانگی نون سنگک

جولای 29, 2018

جولای 22, 2018

ژانویه 25, 2018

ژانویه 20, 2018

ژانویه 14, 2018

ژانویه 6, 2018

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


طرز تهیه نان سنگک در ماهیتابه
طرز تهیه نان سنگک در ماهیتابه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *