طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی
طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی

شما با ثبت نام در هايپركلابز مي توانيد از مطالب گوناگون ، بخشهاي جذاب و تخفیف های ویژه استفاده نمایید، علاوه بر این در مسابقات شرکت کنید و جایزه بگیرید.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

دوره مقدماتی php

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

امتیاز دهید


4.7
از

16

 

 

 

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی

  

 

طرز تهیه : ابتدا خامه را با همزن کمی بزنید تا فرم بگیرد ، شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمائید ( شیر عسلی ولرم باشد ).

 

 

شکلات تلخ را درون کاسه ای تکه تکه کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید تا با حرارت بخار شکلات نرم و شل شود ، شکلات نرم شده را استراحت دهید تا کمی خنک شود ( تا اندازه ای باید خنک شود که شکلات نرم بماند و بسته نشود ).

 

 

شکلات تلخ را پس از خنک شدن به مخلوط خامه ای اضافه و مخلوط نمائید تا یکدست شود ( شکلات باید دمای مشابهی با مخلوط خامه ای داشته باشد تا در زمان مخلوط شدن بافتش تکه تکه نشود ).

 

 

درون کاسه ای بیسکوئیت کیت کت را با چنگال خرد کنید سپس به مواد بستنی اضافه و مخلوط کنید ( میتوانید بجای بیسکوئیت از مغزهای اجیلی یا بیسکوئیت های مشابه استفاده کنید ).

 

 

مخلوط بستنی اماده شده را به مدت 5 – 10 ساعت درون ظرف در بسته داخل فریزر قرار دهید تا بستنی خودش را بگیرد ، پس از این مدت بستنی شکلاتی کشدار و خوشمزه اماده سرو میباشد ( در این مدت نیازی به هم زدن بستنی نیست ).

 

نکته ها : میتوانید بجای کیت کت از مغز گردو استفاده کنید ،بجای استفاده از شیر عسلی اماده میتوانید 1/2 لیوان شیر را با 3 قاشق غذاخوری عسل مخلوط و استفاده نمائید.

 

سعی کنید مخلوط خامه ای و شکلات اب شده ای که مخلوط میکنید دمای یکسانی داشته باشند ( نباید مخلوط خامه ای خیلی سرد و شکلات اب شده خیلی گرم باشد ، باید تا حدودی هم دما باشند ).

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

جالبه نمی دونستم میشه خودمون بستنی درست کنیم ممنون عزیزم

سلام خیلی ممنون بابت دستور ساده بستنی شکلاتی تون ولی این بستنی به نظرخیلی پرچرب میاد ورژیمی نیست.وتوضیحی درمورد نحوه فورم دادن به خامه داده نشده است.

ممنون عزیزم ؛ خانومی این بستنی رژیمی نیست ! تمام دسرهای خوب و خوشمزه کالری زیادی دارن و برای همین هم این نوع دسرها برای زمانهایی که مهمان داریم یا یه اخر هفته ها مورد استفاده قرار میگیرن و نه همیشه … خامه سرد از یخچال خارج میکنید و با همزن میزنید تا سفت شه و خودشو بگیره … به همین راحتی عزیزم ?

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی
طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *