طرز تهیه مربای آلبالو تصویری

دوره مقدماتی php
طرز تهیه مربای آلبالو تصویری
طرز تهیه مربای آلبالو تصویری

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه مربای آلبالو تصویری

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه مربای آلبالو تصویری

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

مربای آلبالو خانم گل آور Moraba albaloo – morabba albaloo – مربای آلبالو – مربا آلبالو▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬مربا از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬jam:Fruit preserves are preparations of fruits, vegetables and sugar, often canned or sealed for long-term storage. The preparation of fruit preserves today often involves adding commercial or natural pectin as a gelling agent, although sugar or honey may be used as well. The ingredients used and how they are prepared determine the type of preserves; jams, jellies, and marmalades are all examples of different styles of fruit preserves that vary based upon the fruit used.Many varieties of fruit preserves are made globally, including sweet fruit preserves, such as strawberry, as well as savoury preserves of vegetables, such as tomatoes or squash. In American, the plural form “preserves” is used to describe all types of jams and jellies. In all other English speaking countries most fruit preserves are simply called jam, with the singular preserve being applied to high fruit content jam, often for marketing purposes. Additionally, the name of the type of fruit preserves will also vary depending on the regional variant of English being used.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[Channels]:YouTube: https://youtu.be/IdW3pSyIMls

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

امتیاز دهید


3.4
از

176

باز هم فصل آلبالو شد و روحمون پر کشید سمت همه خوشمزه جات آلبالویی: مربای آلبالو، شربت آلبالو، لواشک آلبالو، آلبالو پلو و کلی خوراکی های خوشمزه دیگه. حتی خود آلبالو به تنهایی هم با کمی نمک فوق العاده خوشمزه است، البته اگه از شما هم عاشق خوراکی های ترش باشید. اما خوبی آلبالو این هست که هم شیرینش خوشمزه است و هم ترشش. مربا آلبالو و شربت آلبالو هر دو فوق العاده هستند و اگه مایل باشید میتونید همزمان که مربای آلبالو درست میکنید مقداری از شربتش رو هم کنار بگذارید تا از هر دوی این خوشمزه ها بهره ببرید.

 

طرز تهیه مربای آلبالو تصویری

 

حالا ببینیم طرز تهیه مربای آلبالو چطور هست. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیه دستور تهیه زیر رو دنبال کنید و البته کمی صبور باشید. اگر فکر میکنید نکته ای جا مونده یا شما روش دیگه ای سراغ دارید حتما از بخش نظرات با ما در میون بگذارید. این شما و این آموزش طرز تهیه مربای آلبالو:

 

 

دم آلبالوها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که آلبالوها له نشوند.برای این کار میتوانید از یک گیره کاغذ استفاده کنید.

 

 

شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید آلبالوها یک روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند.

 

 

روز بعد مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه 10 دقیقه جوشید آلبالوها را از آب آن جدا کنید و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا شربت قوام بیاید سپس آلبالوها را به شربت قوام آمده اضافه نمایید (اگر آلبالو زیاد بجوشد رنگ خود را از دست داده و له میشود، به این دلیل آلبالوها را از شربت ان جدا کنید، اگر آب آلبالو زیاد بود میتوانید بعنوان شیره شربت از آن استفاده کنید).

 

 

بگذارید مربای آلبالو تهیه شده در دمای اتاق خنک شود. سپس آن را در شیشه های مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

 

– هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.

– سعی کنید از آلبالوهایی که زیادی رسیدن و رنگشان تیره شده استفاده نکنید تا مربا آلبالوی خوش رنگ تری داشته باشید.

– موقع خرید آلبالو زیر آلبالو ها را نگاه کنید. اگر حالت تو رفتگی در زیرشان دارند جدا کردن هسته شان سخت است. سعی کنید برای تهیه مربا، آلبالویی بخرید که زیرش گرد باشد.

– قابلمه ای با گنجایش زیاد انتخاب کنید (حدودا دو برابر حجم مربا).

– از آلبالوهای پیوندی که درشت هستند به هیچ وجه برای تهیه مربا استفاده نکنید.

 

مقداری از شربت را در قاشقی بریزد ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

 

شکر آن کم باشد، قوام نیامده باشد، کاملا پخته نشده باشد یا قاشق کثیف به آن زده شده باشد.

 

این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.

 

تبلیغات شما در بزرگترین سایت آشپزی ایران

ببخشید اصلا آب اضافه نمیکنیم؟

نه نیازی به اضافه کردن آب نیست مگر این که بخواید شربت هم ازش بگیرید. که من توصیه نمیکنم. چون این طوری طعم آلبالو توی مرباتون کم میشه. البته اگه دیدید آب نیانداخته و نگرانید میتونید در حد نصف پیمونه آب جوش بهش اضافه کنید.طرز تهیه مربای آلبالو تصویری

سلام، اگه مربای آلبالومون خیلی غلیظ بشه چیکار کنیم؟

یکی دو لیوان آب آلبالو یا آب رو داغ کنید و کم کم به مربا اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسه.

من که دوستش دارم ولی آیا شکر زیاد هم سبب کپک نمیشه

نازنین جان کلا محیط قندی برای رشد کپک خیلی مناسبه. برای جلوگیری از رشد کپک هم باید مربا رو بذارید کاملا خنک بشه بعد داخل شیشه تمیز بریزد و داخل یخچال قرار دهید.

ممنونم نیلوفربانو

سلام نیلوفر بانو میشه مارمالاد هویج بزارید لطفا.با تشکر و سپاس فراوان.

سلام ، حتما طاهره جان دستور مارمالاد هویج رو برات میذارم

سلام نیلوفر جان درست کردم از این مربا عالى بود از شما تشکر میکنم.واقعا ممنونم.

سلام نیلوفر جان دست شما درد نکنه ممنون.

سلام ، ممنونم طاهره مهربان

سلام نیلوفر جان . مربای هلو هم خیلی خوشهز است ، هلو را پوست بکنید و اگر رسیده است با 1 لیوان بگذارید بپزد و بعد شکر و در اخر کمی زعفران اضافه کنید ، امتحان کنید بد نیست

ممنون نادیای عزیز ، حتما امتحانش میکنم ، زحمت کشیدی خانومی

ببخشید آبلیموش چی شد؟

عزیزم آبلیمو بعد از خارج کردن آلبالوها به شیره اضافه میشه ، تصحیح کردم

این روشی که گفتید 10 دقیقه بعد آلبالوهارو جداکنید اصلا جواب نداد باید بگید بعد از اولین قل خورن 10 دقیقه بجوشه چون کاری که شماگفتید من کردم آلبالو ها تمام خام بودن مجبورشدم ده دقیقه بذارم بجوشن تا شکل مربا پیداکنن

عارف جان منظور منم همین بود ، باید بجوشند تا نرم شن اما به هر حال اصلاح میکنم تا بقیه دچار اشتباه نشن ، ممنون از تذکرت

سلام . میخواستم بدونم مربای آلبالو رو باید تو دیگ لعاب درست کرد یا تفلون یا فرقی نمیکنه؟ ممنون نیلوفر بانو

فرقی نداره مینا جان

خیلی خوبه

قربونت برم

خالم اینا از این مربا درست کردند و خیلی خوب شده بود مثل اماده ها نبود یک مزه ی خواصی میداد خیلی خوشمزه بود بابا ای ولا ، راستی من یازده ساله هستم

ممنون عزیزم ، خوشحالم خوشت اومده گلم

سلام من هسته البالو رودراوردم ولی له شده ایا مشکلی داره؟اگه بخوام مربا زیادشیرین نباشه چیکارکنم؟اخه گفتین اگه شکرکم باشه کپک میزنه.لطفا راهنماییم کنین.ممنون

نلی جان له شدنش زیاد مهم نیست و به سلیقه خودت برمیگرده ، حتما باید شکر اندازه باشه ، میتونی از شکرهای رژیمی استفاده کنی عزیزم

سلام عزیزم ممنون از اموزشتون عالی بود

سلام هستی جان ، قابلی نداشت عزیزم

واقعا مطالبی جالب و آموزنده ای بود ..خسته نباشید

ممنون زهره جان ، لطف داری

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه مربای آلبالو تصویری
طرز تهیه مربای آلبالو تصویری
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *