طرز تهیه فینگر فود سرد ساده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه فینگر فود سرد ساده
طرز تهیه فینگر فود سرد ساده

در این نوشته قصد داریم ۲۰ مدل طرز تهیه فینگر فود به همراه تصویر تزیین شده آن را با شما به اشتراک بگذاریم سعی کرده ایم در گرداوری این روش های تهیه فینگر فود سراغ روش هایی برویم که ساده ترند و از مواد در دسترس تهیه شده است.

اما قبل از خواندن مطلب پایین بد نیست به دو لینک پایین سری بزنید ، در یکی از آنها سیر تا پیاز هر چیزی که بخواهید در مورد فینگر فود ها ، تاریخچه و انواع و غیره بداند بیان شده و در دیگران ده ها مدل تزیین و ایده طرز تهیه فینگر فود های عالی برای مجالس و تولد ها آورده شده :

 

بادمجان رو بصورت نوارهای باریک وبلند برش میزنیم و سرخ میکنیم .پیاز رو تفت میدیم و بهش گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و تفت میدیم و یه کمی رب و به اندازه دلخواه نمک و فلفل و ادویه میزنیم دو تا بادمجان رو شکل بعلاوه روهم میذاریم و روش یه قاشق مایه گوشتی میذاریم اول دو طرف بادمجان زیری رو رو میاریم و بعد دو طرف بادمجان رویی رو و با خلال دندون فیکسش میکنیم یه پیاز دیگه رو ریز خورد میکنیم و تفتش میدیم و بهش زردچوبه و رب و نمک و فلفل و ادویه میزنیم توی قابلمه بقچه ها رو میچینیم و بینش سس رو میریزیم به خاطر خلال دندونها ممکنه نشه در ظرف رو گذاشت ،در اینصورت روش فویل میکشیم و بیست دقیقه روی حرارت ملایم میپزیمطرز تهیه فینگر فود سرد ساده

دوره مقدماتی php

یه فینگرفود خوشمزه ساده

طبق شکل این فینگر فود از سه لایه تشکیل شده لایه اول: نان تست لایه دوم : اسفناج پخته شده لایه سوم: پنیر فتا

بقیه اش هم به سلیقه و ظرافت کار شما بستگی دارد

 

اگه به دنبال یه فینگر فود خوشمزه و ساده برای مهمانی های خودتون هستین ما بهتون فینگر فود قارچ اسفناج رو پیشنهاد می کنیم. همچنین برای کسایی که می خوان با ترفند اسفناج رو در وعده غذایی خانوادشون به خصوص کودکان بذارن این فینگر فود مورد مناسبی هستش. برای تهیه این فینگر فود به ترتیب زیر عمل کنید.

ابتدا فر را روشن و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. سپس ساقه های قارچ ها را جدا کرده و به خوبی خرد کنید. سپس در داخل کره آب شده همراه با سیر ها به خوبی تفت دهید. اسفناج خورد شده را اضافه و هم بزنید. سپس پنیر خامه ای , نمک و فلفل را اضافه کنید. مجدد هم بزنید.

مخلوط آماده شده را داخل سر قارچ ها بریزید. در ظرفی پنیر پارمسان و خرده نان را هم زده و روی قارچ ها و مواد بریزید. در نهایت به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روی فر قرار دهید. نوش جان نکته در تهیه فینگر فود قارچ اسفناج برای خرده نان می تونید از نان تست و یا نان ساندویچی استفاده کنید.

 

اینم راتای میرزای قاسمی یا فینگر فود حالا هر چی دوس دارین اسمشو بزارین . .خلاصه هر چقدم قرو فِرش بدین اخرش میخورن میگن وا اااا این که میرزا بود…. والا بو خدا .مردم حرف واس گفتن زیاد دارن .

.واسه درست کردن میرزا قاسمی از بادمجون دلمه ای اگه استفاده کنید بهتره .

نبود هم مهم نیست ولی مهم تر دودی کردنش هست که اگه رو اتیش باشه که محشره پیشنهاد میدم هر دفه رفتید دشت و بیابون یه گونی بادمجون بخرید

اونا رو کبابی کنید .بعدم بسته بندی کنید اومدید خونه بزارید فریزر برای یه همچین روزایی….. .. خلاصه از من گفتن بود . نگید بعدا چرا نگفتی

برای تزیین نون تست رو کاتر زدم از میرزا با قاشق روش گذاشتم با یه چاقو اطراف و سطحش رو صاف کردم

یه تربچه نقلی رو به شکل گل رز درست کردم و خوشگلش کردم …. در ضمن میرزا با ترب خیلی خوشمزه است امتحان کنید حتما ..

 

۲ فنجان سس مایونز فلفل سیاه مقداری ۱ ق چ سبزی خشک معطر ( مثل ریحان یا شوید یا ترخون یا…) نصف ق چ پودر سیر نان تست به تعداد لازم پنیر ورقه ای ۲۰۰ گرم خیار شور به تعداد لازم ژامبون ۲۰۰ گرم هویج پخته شده بزرگ ورقه ای به تعداد لازم.

داخل یک کاسه سس مایونز، فلفل سیاه، پودر سیر، سبزی خشک معطرتونو مخلوط میکنید . حالا نان تستهارو برداشته اول یک لایه سس مایونز رو نون کشیده بعد پنیر میزارین . دوباره یک لایه دیگه نان بعد سس بعد خیارشور. دوباره نان بعد سس بعد ژامبون . در آخر نان بعد سس بعد هویج . بعد کیک آماده شده رو به ابعاد ۱/۵ در ۱/۵ کات کرده و داخل یک سینی داخل یخچال میزارین به مدت حداقل۳ساعت.

 

۲  سیب زمینی کره ۲ قاشق غذاخوری نمک ۱/۲ قاشق چای خوری ۱ تخم مرغ بزرگ ۱ فنجان پودر سوخاری ۱/۲ فنجان فلفل خرد شده پنیر ۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر ۱ قاشق چای خوری جعفری خشک ۱/۳ فنجان پنیر پارمسان ریز خرد شده

۱) طبخ سیب زمینی ۲)له کردن  سیب زمینی  و اضافه کردن تمام مواد به آن به غیر از تخم مرغ ۳) مخلوط سیب زمینی را به شکل توپ در آورید ۴) هر توپ سیب زمینی له شده را با زرده تخم مرغ آغشته کنید سپس آن را داخل پودر سوخاری قرار دهید. ۵) ظرف گودی را روی حرارت بگذارید توپ در روغن ببندازید ، تا طلایی شود. ۶)  توپ ها را بر روی حوله کاغذی بگذارید ۷) هر توپ را با یک سیخ کباب چوبی ضخیم تزیین کنید

 

لبو بزرگ ۱ عدد سرکه سیب ۱فنجان تعدادی پیازچه (خورد شده جهت تزیین) ۱عدد پرتغال(خورد شده جهت تزیین) هویج رنده شده (جهت تزیین) مواد سس: آب لیمو مقداری کم گردو خورد شده ( در صورت تمایل) ماست چکیده ۱فنجان

ابتدا لبوها رو با مقداری شکر و آب پخته. بعد لبوهارو ورقه کرده داخل یک کاسه با سرکه سیب به مدت ۲۴ساعت داخل یخچال گذاشته تا مزه دار شود. مواد سس رو ترکیب کرده کنار بگذارید. لبوهارو با کمک خلال دندان به شکل کاسه در آورده . سس را داخلش ریخته . ودر انتها برای تزین از پیازچه ، هویج یا پرتغال استفاده کنید.

 

تو این آموزش قرار نیست طرز تهیه سمبوسه کلیشه ای که همه با نان لواش یا خمیر یوفکا درست میکنن رو آموزش بدم ،

این آموزش یه آموزش درست و حسابی برای این فینگر فود خوشمزه است

این سمبوسه با خمیر و به سبک سمبوسه هندی درست میشه

پیشنهاد میکنم حتما خمیرش رو یاد بگیرید

طرز تهیه فینگر فود سرد ساده

چون فوق العاده ترد و لطیف تشریف داره و علاوه بر اون طعم فوق العاده ای هم داره

برای فیلینگشم هرچی که دوست داشتین میتونین استفاده کنین

 

برنج آبکش شده چهار پیمانه استاندارد ( معادل یک پیمانه برنج خشک/ دو نیم پیمانه پلوپز برنج خشک) دو تخم مرغ یک سوم لیوان روغن سه چهارم لیوان ماست پرچرب همزده نصف قاشق چایخوری زعفران؛ که باید با یک پنجم لیوان آب داغ دم بشه: یا روی چند قطعه یخ بریزید و بگذارید دوساعت بمونه یک چهارم قاشق مربا خوری هل؛ که عطر بینظیری به ته چین میده نمک به میزان لازم ( حتما به آب برنج هم هنگام جوشیدن نمک اضافه کنید) زرشک تازه، خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین برای مواد میانی هم یک تکه بزرگ سینه مرغ، یک پیاز متوسط، پنجاه گرم کره، نمک و زردچوبه و مقداری زعفران ( این نوع پخت مرغ به شدت برای ساندویچ مرغ و پنیر هم پیشنهاد میشه)

توجه: قبل از قراردادن قالب توی فر، روش فویل بکشید یا یک سینی روش بگذارید! .

 

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم قارچ ۶ عدد فلفل دلمه ۱ عدد پیاز ۱ عدد ذرت ۳ ق غ پنیرپیتزا به میزان لازم (می تونین حذف کنین ) خمیر یوفکا به میزان لازم ۱۲ عدد زرده تخم مرغ ۱ عدد ماست و روغن مایع نصف فنجون نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ (مواد کاملا سلیقه ای هستش .)

پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت جرخ کرده رو بهش اضافه کردم و تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کنه .

فلفل دلمه ای نگینی شده و ذرت رو هم اضافه کردم .

قارچ رو ورقه ای کردم و جدا تفت دادم و بهش اضافه کردم .

نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه هم ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .

پنیر پیتزا هم سلیقه ای هستش من بعد اینکه تابه رو از حرارت برداشتم داخل مواد ریختم و با هم مخلوط کردم تا دیگه موقع ریختن کار راحت باشم . یه ورق خمیر یوفکا رو روی صفحه کارم قرار دادم .

حواستون باشه این خمیر رو زیاد در معرض هوا قرار ندین زود خشک میشه .

ماست و روغن مایع رو مخلدط کردم و با فرچه (قلمو) کل سطح خمیر رو آغشته کردم تا چسبندگی موقع پیچیدن ایجاد بشه .

(حالا یه عده از سفیده تخم مرغ استفاده می کنن ،یه عده از کره )

مقداری از مواد گوشتی گذاشتم و رول کردم . خمیرهای من کوچیک نبودن کمی سایز بزرگ هستن .

بعد داخل سینی فر چیدم و با قلمو با زرده تخم مرغ و زعفران مخلوط شده رومال زدم

(رومال هم کاملا سلیقه ای هستش می تونین فقط از زرده یا حتی فقط کره استفاده کنین )

ردش هم کمی کنجد پاشیدم . داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .

می تونین توی روغن هم سرخ کنین جای فر .روی گاز هم میشه .

 

۲ /۱ فلفل‌دلمه‌ای سبز

۳ عدد تخم‌مرغ

۱ قاشق سوپخوری آب

۲ عدد نان ترتیلا

به میزان لازم نمک و فلفل

به میزان لازم روغن مایع

ابتدا فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

حالا تکه‌های فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفل‌های سرخ‌شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.

در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ‌ها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

سپس مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخم‌مرغ بپزد.

سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.

تکه‌های تخم‌مرغ را روی نان‌های ترتیلا قرار دهید، سپس تکه‌های فلفل سرخ‌شده را روی آنها بچینید. حالا نان‌ها را به‌آرامی لوله کنید.

رول تخم مرغ  را با خلال‌دندان سفت کنید.

به کمک یک چاقوی تیز به تکه‌های کوچک برش دهید.

برش های رول تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.

 سوسیس  به مقدار دلخواه (گوشت چرخکرده هم می توانیم استفاده کنیم) یک عدد پیاز درشت نصف پیمانه فلفل دلمه ای رنگی سه چهارم پیمانه کدو سبز و پیازچه یک سوم زیتون سیاه ۸۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده ۶ عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار دلخواه تمام موارد را بعد از خرد شدن پیمانه کنید.

پیاز را در کمی روغن زیتون با حرارت متوسط سرخ کنید و سوسیس‌های ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

سپس کدو سبز و پیازچه‌ها را درون آن بریزید و تا جایی که نرم شوند تفت دهید.

بعد از آن فلفل دلمه‌ای‌ها را نیز به آنها اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک زیتون سیاه ریز شده را با آنها مخلوط کنید.

زیر تابه را خاموش کنید و بعد از اینکه مواد کاملا خنک شدند، پنیر پارمسان را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید و به آن‌ها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید

و به مواد قبل اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند.

قالب کاپ کیک ۱۲ تایی را با کمی کره چرب کنید و سه چهارم از هر قالب را از موادی که تهیه شده پر کنید و آن را در فر با دمای ۱۸۰درجه که از قبل گرم شده است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قراردهید تا موادتان طلایی شود.

بعد از آماده شدن فینگر فود‌ها را درون ظرف سروتان قرار دهید و از آن لذت ببرید.

این لقمه ها یا کاناپه (Canape) جزء غذاهای انگشتی یا فینگرفود به حساب می آیند. این پیش غذای ساده و ارزان، از سه بخش تشکیل شده‌؛ تکه‮ای نان و مارچوبه و تکه‮ای گوجه‮های گیلاسی خالی شده و تکه‮ای خیار و تربچه که وقتی کنار هم چیده می‮شوند سینی زیبایی را تشکیل می‮دهند که هر کس براساس ذائقه‮اش می‮تواند انتخاب کند کدام را میل کند. می‌توانید به جای پنیر بز از پنیر گودا یا پنیر فتا استفاده کنید.

چغندر خردشده و آبپز را وقتی با ارده کنجد و آبلیمو حسابی مخلوط کنید، ترکیب پوره مانندی به نام Beet Hummus می‎شود. زمان لازم برای تهیه هوموس چغندر، فقط به اندازه پختن چغندرهاست. می‎توانید این پوره را تا ۳ روز در یخچال نگه دارید یا اگر می‎خواهید آن را برای مدت طولانی‎تری نگه دارید، فریزش کنید. این مقدار مواد برای درست کردن ۲ پیمانه هوموس کافی است.

بروسکت گوجه فرنگی یک نوع پیش غذای انگشتی است که شما می توانید این نوع پیش غذا را در مدت ۳۵ دقیقه آماده کنید.

نان باگت و یا نان تست : ۱۲ برش گوجه فرنگی ریز : ۲۴ عدد فلفل سیاه : به میزان لازم برگ ریحان تاره : به میزان لازم پنیر پارمسان :به میزان لازم پستو : دو قاشق غذاخوری

در مرحله اول طرز تهیه این نوع فینگر فود گوجه ها را در درون تابه قرار دهید و روی آن ها را نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه گوجه ها پخته و شل شوند. سپس روی برش های نان روغن زیتون بمالید و مقداری سس روی هر کدام از برش های نان قرار دهید و پنیر خرد شده را نیز بر روی برش های نان قرار دهید سپس گوجه های پخته شده را در کنار سس و پنیر خرد شده بر روی نان قرار دهید.

می توانید روی بروسکت گوجه فرنگی در صورت تمایل یک برگ ریحان قرار دهید و مقداری فلفل سایه روی آن ها بپاشید.

سیب زمینی متوسط و پخته شده با پوست             ۶ عدد

لوبیای پخته یا کنسروی                                      ۶۰۰ گرم

ژامبون خرد شده و کریپسی                          به میزان لازم

پنیر چدار                                                            ۱۲۰ گرم

خامه ترش                                                      سه چهارم فنجان

پیازچه خرد شده                                                  ۳ عدد

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه لقمه های سیب زمینی با لوبیا و پنیر – فینگر فود آشنا میکنیم .

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود . سیب زمینی ها را به صورت طولی نصف کرده و داخلشان را خالی کنید به اندازه ای که از دیواره سیب زمینی ها حدود ۱ سانتی باقی مانده باشد . و در سینی فر بچینید .

لوبیا ها را بین سیب زمینی ها تقسیم کرده و حدود ۱ ق غ پنیر رویشان بگذارید . و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوب شوند و رویشان را با خامه ترش و پیازچه  تزئین کنید .

این فینگر فود خیلی خوشرنگ میشه و کاملا مناسب میز مهمونیه ، درکنار فینگرفودهای دیگه کلی جلوه داره موادش هم در دسترس و راحته ، پختشم راحت !

بریم سراغ ساختنش …

اسفناج : ۲ مشت پُر ! بدون ساقه

تخم مرغ : ۲ عدد

نمک : یک چهارم ق چ

آرد : نصف پیمانه

بیکینگ پودر : یک سوم ق چ

داخل کاسه بزرگ ، اسفناج و نمک رو به تخم مرغ شکسته اضافه میکنیم :

حالا این مخلوط رو داخل غذاساز میریزیم یا با گوشتکوب برقی ، همرو خرد و له میکنیم :

خوب میزنیمش که بعدا بوی تخم مرغ نده ، بعدش آرد و بیکینگ پودر رو به مخلوط اضافه میکنیم :

باید یه خمیر شل سبز بدست بیاد، چون مقدار آب اسفناج ها با هم فرق میکنه ، سایز تخم مرغ ها هم همینطور ، ممکنه با این میزان آرد خمیر ما شل نباشه ، در اونصورت چند قاشق شیر(یا حتی آب) بهش اضافه میکنیم :

باید یه خمیر نسبتا شل مثل ماست زده شده بدست میاد :

کف یه تابه نچسب رو روغن میمالیم و داغ میکنیم ، شعله رو ملایم میکنیم ، بعد از مرکز شروع میکنیم خمیرمون رو میریزیم توی تابه :

با کفگیر یا پشت قاشق خمیر رو هدایت میکنیم طوریکه یه دایره بزرگ نازک از خمیر بسازیم :

وقتی یه سمت خمیر به خوبی بپزه (حدود ۲ دقیقه) به راحتی میشه از تابه جداش کرد ، برش میگردونیم ۱ دقیقه اونیکی سمتشم بپزه :

حالا کرپ خوشگلمون آمادس ، میریم سراغ ساختن رول :

گوجه گیلاسی : ۷-۸ عدد

پنیر خامه ای مورد علاقتون : نصف پیمانه

ادویه مورد علاقتون :نصف ق چ

این ادویه رو میخوایم به پنیر اضافه کنیم ، به نظر من زیره با پنیر ترکیب خوبی داره ، شما بسته به ذائقتون میتونید از فلفل سیاه ، پره فلفل قرمز ، آویشن و .. هم استفاده کنید

پنیر رو با ادویمون مخلوط میکنیم و کمی با قاشق هم میزنیم تا نرم بشه :

حالا باید کرپ رو بپوشونیم ، خیلی ساده ازین پنیر نرم شده ، جا به جا روی سطح کرپ میذاریم :

با کاردک پنیر رو پخش میکنیم ، سعی میکنیم ضخامت لایه پنیر همه جا یکسان باشه که بعدا رولمون مرتب بشه

همه سطح کرپ رو که پوشش دادیم ، از یک سمت شروع میکنیم رولش میکنیم :

طبیعتا یک رول باریک بلند به دست میاریم :

برای اینکه پنیر سفت بشه و موقع برش اذیتمون نکنه ، رول رو ۲۰-۳۰ دقیقه با پوشش سلفونی میذاریم داخل فریزر

بعدم درش میاریم و آروم با حرکات رفت و برگشتی چاقو اره ای برش میزنیم (یعنی فشار عمودی نمیدیم ، مثل اره کردن )

میتونید تیغه چاقو رو بعد از هر برش با کاغذ آشپزخونه پاک کنید تا لبه برشها کثیف نشه

حالا گوچه گیلاسی رو هم از وسط نصف میکنیم :

و روی هر رول با یه خلال دندون یه نصف گوجه رو فیکس میکنیم:

من برای پوشوندن لبه تیز خلال دندون ، از دونه ذرت استفاده کردم

بعدشم رول های خوشگل رو توی ظرف میچینیم

حدود ١٠٠ گرم سبزى کوکو را با ٢ عدد تخم مرغ و نصف قاشق آرد ونمک و فلفل مخلوط میکنیم

و در یک تابه مستطیل ٢٠در ٣٠ میپزیم.

وقتى پخت میگذاریم سرد شود. یک عدد سینه مرغ پخته را له کرده

و با یک قاشق سس مایونز و گردو خرد شده مخلوط میکنیم.

حالا مقدارى سس ماىونز و پنیر خامه اى روى کوکو میمالیم.

و مواد را به همراه زرشک روى کوکو سرد شده میریزیم

و کوکو را رول کرده در یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد بعد با چاقوى تیز برش میزنیم

 

 

سیب زمینی پوست گرفته و ۲ سانتی خرد شده ۲۰۰ گرم

روغن نزیتون ۱ ق غ

رزماری تازه و ریز خرد شده ۲ ق چ

فلفل قرمز بزرگ ۲ سانتی خرد شده ۱ عدد

فلفل زرد بزرگ ۲ سانتی خرد شده ۱ عدد

سوسیس ۲۰۰ گرم

کرم فریشه ۲۰۰ گرم

سیر خرد شده ۱ حبه

برگ خرد شده جعفری ۱ بسته کوچک

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نکنید تا گرم شود . نیمی از قابلمه را را آب پر کرده به جوش بیاورید و سیب زمینی ها را اضافه کرده دوباره به جوش بیاورید و ۱ دقیقه بجوشنید سپس آبکش کرده در یک کاسه بریزید و رویشان روغن زیتون بریزید و رزماری و نمک و فلفل بپاشید و با هم مخلوط کنید .

سیب زمینی ها را در سینی فر بچینید و ۵ دقیقه در فر گذاشته طبخ نمایید سپس برگردانده ۱۰ دقیقه دیگر به طبخشان ادامه دهید تا نرم  شوند و کناری بگذارید خنک شوند .

یک تکه فلفل زرد ، یک تکه سیب زمینی ، یک تکه فلفل قرمز ، و یک تکه سوسیس پشت سر سیب زمینی ها  به سیخ بکشید و رویشن را پوشانده تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید سرد شود .

برای تهیه دیپ تمام مواد را مخلوط کنید و رویش را پوشانده در یخچال بگذارید سرد شود .

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . سیخ ها را ۱۰ دقیقه یا بیشتر در فر بگذارید تا گرم شده و سبزیجات نرم شوند و لبه هایشان کمی برشته شود و سپس همراه دیپ سرو نمایید .

این یکی دستور خاصی ندارد ، کافیست روی خمیر پیتزا هایی که به صورت دایره های کوچک بریده اید . مواد دلخواه پیتزایی مثل زیتون قارچ کالباس فلفل دلمه رنگی و خلاصه مواد دلخواه و البته پنیر بریزید و در فر قرار دهید ، میتوانید به جای خمیر های پیتزا میتوانید از نان های تست یا برش های نازکی از نان باگت استفاده کنید.

 در نوشتن این مطلب از دستور پخت های سایت ها مختلف ، صفحات اینستاگرامی و بخصوص مطالب سایت آکاایران استفاده کرده ام

سلام خیلی ازاین فینگرفودا خوشم اومد کار بسیار ساده اما جذاب وخوشمزه ای هستش بنده کارم تولید لوازم آشپزخانه صنعتی است ازکسانی که میخوان رستوران یافست فودی بزنن خوشحال میشم یک سربه سایت ما ” tezpaz ” هم بزنید واز محصولات ماهم دیدن کنید

سلام ، ممنون و موفق باشید

دیدگاه

تصویر امنیتی *

بهینه سازی : دلبرانه

اللــهم صــل علــی محــمد و آل محــمد و عجل فرجهــم کلیه حقوق برای این سایت محفوظ است و کپی برداری فقط باذکر منبع با لینک مربوطه بلامانع است Copyright delbaraneh.com © 2019- Allrights Reserved.

کلیه حقوق متعلق به شرکت سپهر فرتاک ایرانیان است.

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید…

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

در آشپزی ۳ آذر ۱۳۹۶ ۱ نظر 93,431 بازدید

فینگر فود تهران ، فینگر فود برای تولد ، فروش فینگر فود ، سینی فینگر فود سرد ،فینگر فود با کالباس ،فینگر فودهای جدید ،سفارش فینگر فود ، فینگر فود با نان تست ،فینگر فود با نون باگت ،فینگر با نان تست ،فینگر فود با نون ساندویچی ، فینگر فود با نان تارت ، غذا با نون تست

فینگر فود ها به غذا های لقمه ای و غذا های انگشتی و سرپایی و … معروف هستند. طرز تهیه فینگر فود ها در منزل به راحتی امکان پذیر است کافیست شما کمی صبر و حوصله و خلاقیت به خرج بدهید.

هزاران نوع پیش غذای انگشتی و یا همان فینگر فود وجود دارد که شما می توانید آن ها را با مواد لازم مختلف طبخ کنید در ادامه مطلب انوع مختلف طرز تهیه فینگر فود را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.طرز تهیه فینگر فود سرد ساده

این رولت‌ها را با نان پیتا یا لواش ایرانی هم می‌توانید درست کنید. با این میزان مواد می‌توان ۲۸ تا ۳۲ عدد رولت سالامی در مدت ۳۰ دقیقه تهیه نمود.

مواد لازم

نان ترتیلای مکزیکی : ۴ عدد پنیر خامه‌ای نرم : ۱۲۰ گرم خردل : ۱ قاشق غذاخوری مایونز : ۱ قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده  :  ½۱ پیمانه کالباس سالامی : ۲۴۰ گرم جعفری تازه :  به مقدار لازم

طرز تهیه

خردل و مایونز را با هم مخلوط می‌کنیم. روی هر یک از نان‌های ترتیلا را یک لایه پنیر خامه‌ای مالیده و روی آن یک لایه از مخلوط خردل می‌مالیم. سپس روی آنها را با ورقه‌های کالباس سالامی می‌پوشانیم و پنیر رنده شده را روی انها پخش می‌کنیم. سپس جعفری را روی آنها می‌ریزیم. نان‌های ترتیلا را رول کرده و در سلفون می‌پیچیم تا به همان حالت بماند. سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً خود را بگیرد. قبل از سرو کردن هر رول را به قطعات ۲ الی ۳ سانتیمتری برش می‌زنیم و در ظرف مناسب چیده و سرو می‌کنیم.

مواد لازم :

۱و ۱/۲ فنجان میگو پاک شده

۲ عدد تخم مرغ آب پز

۱/۴ ق چ شوید خشک

۱/۴ فنجان مایونز

۲ ق چ خردل

۲و ۱/۲ ق چ عسل

۱ ق چ سس فلفل تند

نمک و فلفل

روغن

نان تست سفید و قهوه ای

قالب بیسکوییت

طرز تهیه

میگو ها رو نمک و فلفل زده در کمی روغن سرخ می کنیم . وقتی صورتی شد در غذا ساز می ریزیم و خوب له می کنیم.

تخم مرغ های آب پز رو رنده می کنیم.

سس ها رو مخلوط می کنیم و تمام مواد رو با هم مخلوط می کنیم:

نان های تست رو با قالب های بیسکوییت قالب می زنیم و سالاد رو لابه لای ورقه های نان می مالیم و ساندویچ ها رو با گوجه های گیلاسی یا زیتون یا تکه های خیار شور تزین می کنیم:

این نوع پیش غذا بسیار خوشمزه و مقوی است و شما می توانید دلمه قارچ را به عنوان غذای اصلی برای شام نیز میل کنید توجه داشته باشید که می توانید قارچ را با هر نوع مواد دلخواه پر کنید. طرز تهیه دلمه قارچ همانند طرز تهیه قارچ شکم پر است.

طرز تهیه دلمه قرچ

برای طرز تهیه دلمه قارچ ابتدا درون قارچ ها را به خوبی خالی کنید سپس با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارید درون قارچ ها را پر کنید.

می توانید از موادی که در درون ماکارونی استفاده می کنید برای دلمه قارچ نیز استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که این مواد بایستی برای طرز تهیه دلمه قارچ خشک تر باشند. بعد از اینکه درون قارچ ها را پر کردید آن ها را در دون قالب فر قرار دهید و روی هر کدام از دلمه های قارچ یک برش پنیر پیتزا قرار دهید  و روی برش های پنیر پیتزا می توانید فلفل دلمه ای و …بگذارید. سپس قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در درون فر بگذارید.

برای طرز تهیه این نوع رولت خوشمزه ابتدا چند لایه نان یوفکا را بر روی هم قرار دهید توجه داشته باشید که روی همه لایه های نان را باید شیر و روغن بمالید سپس روی نان یوفکا گوشت و قارچ و پنیر گودا بریزید و نان ها را به خوبی رول کنید.

بعد از اینکه رولت ها آماده شدند روی آن ها شیر و روغن بریزید و رولت ها را در درون قالب فر قرار دهید قالب فر در درون فر بگذارید تا رولت ها طلایی شوند. می توانید رولت گوشت و قارچ را بعد از آماده شدن به شکل های دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه فینگر فود سرد ساده

ابتدا نان های تست را به اشکال دلخواه خود برش بزنید سپس برش های نان تست را در درون قالب فر قرار دهید و به مدت چند دقیقه قالب فر درون فر بگذارید تا نان ها کمی برشته شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه فینگر فود پنیر و سوسیس روی نان های برشته شده را کره بمالید سپس مقداری سس کچاب بر روی برش های نان بریزید و در مرحله آخر برش های سوسیس سرخ شده را بر روی نان ها قرار دهید و قالب فر را به مدت ۵ دقیقه در درون فر با گریل روشن قرار دهید.

بروسکت گوجه فرنگی یک نوع پیش غذای انگشتی است که شما می توانید این نوع پیش غذا را در مدت ۳۵ دقیقه آماده کنید.

مواد لازم برای ۱۲ نفر

نان باگت و یا نان تست : ۱۲ برش گوجه فرنگی ریز : ۲۴ عدد فلفل سیاه : به میزان لازم برگ ریحان تاره : به میزان لازم پنیر پارمسان :به میزان لازم پستو : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی

در مرحله اول طرز تهیه این نوع فینگر فود گوجه ها را در درون تابه قرار دهید و روی آن ها را نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه گوجه ها پخته و شل شوند. سپس روی برش های نان روغن زیتون بمالید و مقداری سس روی هر کدام از برش های نان قرار دهید و پنیر خرد شده را نیز بر روی برش های نان قرار دهید سپس گوجه های پخته شده را در کنار سس و پنیر خرد شده بر روی نان قرار دهید. می توانید روی بروسکت گوجه فرنگی در صورت تمایل یک برگ ریحان قرار دهید و مقداری فلفل سایه روی آن ها بپاشید.

 

امیدواریم از تهیه این نوع فینگر فود ها برای مجالس و مهمانی های خود لذت ببرید.

۱۶ اسفند ۱۳۹۷

۱۵ اسفند ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

ممنون از معرفی فینگرفود ها خیلی خوب بود و دستورپخت های خیلی خوبی هم داشت

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “bb488953ed7576b80435a23406bb5127” );document.getElementById(“9e6786be89”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام *

ایمیل *

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten

طرز تهیه فینگر فود سرد ساده
طرز تهیه فینگر فود سرد ساده
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *