طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.



دوره مقدماتی php

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

مواد لازم به احتساب 1 کیلو.-فیله مرغ پاک و شسته شده 1 کیلو-پودر مرینت فیله استریپس25 گرم-آب ولرم 175 گرم-آرد سفید معمولی 1 کیلو-کاور بردینگ نرمال یا اسپایسی 100 گرم..روش آماده سازی:در ظرف مناسب آب و پودر مرینت را با هم زن دستی خوب مخلوط کنید سپس فیله ها را اضافه کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا فیله ها خوب مزه دار شودند.مرحله دوم(کاور کردن):1 کیلو آرد و 100 گرم کاور بردینگ را در ظرف مناسب یکنواخت خوب هم بزنید و سپس( مثل فیلم)پولکی کنید.نوش جان..مزه لذیذ عرضه کننده عمده پودرهای کنتاکی و انواع طعم دهنده های متنوع برای رستورانها و فست فود ها در ایرانwww.pudrsokhari.irاطلاعات بیشتر

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

منبع تبیان:اشپزیashpazi

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

     

 

تمامی حقوق این پایگاه نزد شبکه پنج صدا و سیما محفوظ است

سرآشپزباشی / آشپزی / فست فود / سوخاری / فیله سوخاری پولک دار

نوشته شده توسط مهرشین. در دسته سوخاری, مرغ و پرندگان, غذای اصلی, غذای مدرن

برجسب شده در: طرز تهیه مرغ سوخاری, طرز تهیه سوپ جو با رب, طرز تهیه مرغ سوخاری پولک دار, سوخاری پولک دار, مرغ سوخاری فست فودی, مرغ سوخاری مشابه بیرون, سوخاری کردن مرغ, پودر سوخاری مرغ, مرغ سوخاری پرک درشت, سس سیر, طرز تهیه سس سیر برای مرغ سوخاری, مرغ سوخاری آقای نمازی

انتشار یافته در شهریور ۲۲, ۱۳۹۴ با ۳۴ دیدگاه

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی

۳۴ دیدگاه در فیله سوخاری پولک دار در حال حاضر وجود دارد . آیا شما مایل به افزودن نظر شخصی خودتان هستید؟

شهریور ۲۲, ۱۳۹۴ در ۷:۳۱ ب.ظ

بسیار عالی. فقط عزیزم من قسمت پولک زدن رو متوجه نمیشم. میشه این یک قسمت رو با فیلم نشون بدید اگه ممکنه؟با تشکر

پاسخ

شهریور ۲۲, ۱۳۹۴ در ۸:۰۴ ب.ظ

شیدا جان لینک فیلمی که دیدم رو باز کنید و فیلم رو مشاهده کنید.

پاسخ

شهریور ۲۲, ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۸ ب.ظ

سلام مهرشین جان حیف که نمی تونم هر روز بهت سر بزنم اما کاراتو حتما تو اولین فرصت میام و نگاه میکنم این آموزشت هم عالیه عزیزم کلی آرزوی سلامتی برات دارم موفق و شاد در پناه خدا باشی

پاسخ

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی

شهریور ۲۴, ۱۳۹۴ در ۳:۲۰ ب.ظ

سلام. ممنون از حضورت مریم جان. کامنتهای شما به من انرژی میده.
منم برای شما آرزوی شادی و سلامتی دارم.

پاسخ

شهریور ۲۴, ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۳ ب.ظ

عزیزم رو میگو هم میشه این روش رو امتحان کرد??؟؟

پاسخ

شهریور ۲۴, ۱۳۹۴ در ۳:۲۹ ب.ظ

من خودم با میگو امتحان نکردم. شاید چون کوچیکه سخت باشه پولک زدن. اگه امتحان کردید ما رو هم باخبر کنید از نتیجه.

پاسخ

شهریور ۲۴, ۱۳۹۴ در ۱:۰۶ ب.ظ

یه سوال دیگه هم داشتم.. مربوط به این پست نیست شرمنده ک اینجا میپرسم.. برای 20نفر مهمون بخوام قیمه درست کنم چقد گوشت و لپه نیاز هست؟؟

پاسخ

شهریور ۲۴, ۱۳۹۴ در ۳:۴۶ ب.ظ

بستگی داره قیمه تنها غذاتون باشه یا در کنارش غذای دیگه هم دارید.
اگه تنها غذاست، 750 گرم تا 1 کیلو گوشت ( بیشترم میشه ریخت) و لپه 2 لیوان نیازه.

پاسخ

شهریور ۲۴, ۱۳۹۴ در ۴:۴۲ ب.ظ

ممنون گلم.. من انجام دادم میگو ک جواب نداد فک میکنم به همون دلیلی ک شما گفتین.. ماهی رو هم امتحان کردم بازم نشد نمیدونم دلیلش چی بود این یکی.. ! بازم ممنون از راهنماییتون مهرشین جان.. سایتتونم عالیــــــــــــــــــــــــــــــه

پاسخ

شهریور ۲۵, ۱۳۹۴ در ۱:۰۸ ب.ظ

شاید چون ماهی اون انعطاف مرغ رو نداره. خرد نشد ماهی؟ مرغ رو راحت میشه تو دست پیچ و تاب داد ولی ماهی نه.

پاسخ

شهریور ۲۴, ۱۳۹۴ در ۱۰:۳۵ ب.ظ

سلام مهرشین عزیز
بسیار عالی….دستت درد نکنه بانوی هنرمند.

پاسخ

شهریور ۲۵, ۱۳۹۴ در ۱:۱۲ ب.ظ

سلام لیلا جان. قربان شما بانوی مهربان. ممنون از حضورت.

پاسخ

شهریور ۲۵, ۱۳۹۴ در ۱:۳۵ ب.ظ

من هم درست كردم خيلي عالي شد، ممنون

پاسخ

شهریور ۲۸, ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۵ ق.ظ

نوش جانتون آرزو جان. عکسشو اضافه کردم، خیلی عالی شده.

پاسخ

مهر ۲۲, ۱۳۹۴ در ۲:۰۰ ب.ظ

من همین دستور رو سی تومن دادم یاد بگیرم ولی اینجا شما باسخاوت خودت گذاشتی

پاسخ

مهر ۲۵, ۱۳۹۴ در ۹:۱۸ ق.ظ

خواهش میکنم اناهیتا جان. تو عصر اینترنت واقعا هر چیزی رو میشه رایگان علمشو به دست آورد.
موفق باشید.

پاسخ

آذر ۲۲, ۱۳۹۴ در ۶:۰۲ ب.ظ

ممنون خیلی عالی بود خوب توضیح دادین باگذاشتن عکس که دیگه محشرشد

پاسخ

آذر ۲۳, ۱۳۹۴ در ۶:۴۱ ب.ظ

ممنون از لطفتون.

پاسخ

اسفند ۲۲, ۱۳۹۴ در ۱:۴۷ ق.ظ

من خودم مغازه سوخاری دارم کاملا درسته آموزش شما ولی فیله مرغ را یکبار باید داخل آب زد دفعات بیشتر باعث میشه روکش شما سفت بشه بعد از اینکه در آب زدید اگر بدرستی فیله رو به مدت پنج دقیقه در آرد ماساژ ملایم بدید و همزمان بغلتونید پولکهای ریز و قشنگی میزنه

پاسخ

اسفند ۲۲, ۱۳۹۴ در ۱۰:۳۴ ق.ظ

خیلـــی ممنون از نکته ی خوبی که فرمودید. حتماً امتحان میکنم. ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربه ی ارزشمندتون.

پاسخ

مرداد ۲۰, ۱۳۹۵ در ۶:۵۴ ب.ظ

سلااااام استااااد

شرمنده یه سوال داشتم
توی مواد اولیه سس سیر شما اسمی از سیر یا پودر سیر نیومده
چرا ؟؟؟؟؟؟

پاسخ

مرداد ۳۰, ۱۳۹۵ در ۷:۰۲ ب.ظ

سلام. به نکته ی جالبی اشاره کردید. ممنون از دقتتون.
جالبه که در دستور خودشون هم سیر نیست. من دوباره چک کردم.
حالا اگه تمایل دارید سیر رنده شده یا پودر سیر اضافه کنید به سس.

پاسخ

آبان ۱۱, ۱۳۹۵ در ۴:۴۴ ب.ظ

میگم با توجه به اینکه زمان سرخ شدنش ۴ دقیقست/فیله مرغ کاملا پخته میشه؟احتیاج به نیم پز کردن نیست؟

پاسخ

آبان ۲۰, ۱۳۹۵ در ۵:۴۵ ب.ظ

بله چون فیله نازکه سریع پخته میشه.

پاسخ

آبان ۱۲, ۱۳۹۵ در ۲:۲۶ ب.ظ

سلام
ممنون از آموزش شما خانم هنرمند و مهربان

پاسخ

آبان ۲۰, ۱۳۹۵ در ۵:۵۴ ب.ظ

سلام. خواهش میکنم. ممنون از حضور شما.

پاسخ

اسفند ۵, ۱۳۹۵ در ۱۱:۳۳ ق.ظ

سلام عزیزم .یه سوال .من اینکارو کردم اما حالات خمیری شد تو اب که میزدم ارداش میرفت ماساژش هم فیله ام اما مثل شما نشد???

پاسخ

اسفند ۱۸, ۱۳۹۵ در ۱۰:۲۱ ب.ظ

سلام. اگه دستتون کمی هم خیس یا نم دار بشه پولکتون خمیری میشه.

پاسخ

دی ۲۰, ۱۳۹۶ در ۹:۱۴ ب.ظ

ممنون از شما خانم کدبانو سخاوتمند
من آرزو یاد گرفتن کنتاکی بود امیدوارم بتونم تهیه کنم

پاسخ

بهمن ۲۷, ۱۳۹۶ در ۱۲:۵۵ ب.ظ

خواهش میکنم. موفق باشید.

پاسخ

اردیبهشت ۹, ۱۳۹۷ در ۱۱:۰۴ ب.ظ

ببخشید سس سیر جدا بخوایم درست کنیم چرا تو دستور شما سیر نداشت??

پاسخ

اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۷ در ۸:۴۴ ب.ظ

بله درسته. من عین دستور آقای نمازی رو نوشتم که واقعا نمیدونم چرا سیر فراموش شده. به هر حال میونید یکی دو حبه سیر رو ریز رنده کنید اضافه کنید یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر.

پاسخ

تیر ۴, ۱۳۹۷ در ۱۲:۴۵ ب.ظ

با سلام و تشکر .من چندین بار درست کردم تنها مشکلی که هست اینه که اون آرد یا پولکی بعد سرخ شدن به شدت سفت میشه در حالی که برای فست فودیها این طور نیست.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ

تیر ۱۰, ۱۳۹۷ در ۱:۲۲ ب.ظ

سلام.
خیلی مدت طولانی نباید سرخ شه وگرنه سفت میشه.

پاسخ

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

خوش آمدید.
من مهرشین هستم، سرآشپزباشی این وب سایت.
اینجا سعی کردم دستورات شیرینی، کیک و غذاهایی که می پزم رو به صورت مرحله به مرحله و مصور قرار بدم. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
برای ارتباط با من میتونید با ایمیل زیر در تماس باشید:
sarashpazbashi@gmail.com

جهت ثبت سفارش دلخواهتون، در تلگرام با آی دی زیر میتونید با من در ارتباط باشید:
telegram.me/mehrshinsarashpazbashi

برای پیدا کردن دستور دلخواهتون از ابزار جستجو که در قسمت بالای این متن قرار گرفته استفاده کنید.

لطفاً سوالات مربوط به هر پست رو در قسمت کامنت های همون پست مطرح کنید و از ارسال ایمیل در این رابطه خودداری کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام سرآشپزباشی لطفاً روی لوگوی زیر کلیک کنید:

© حق نشر 2019 سرآشپزباشی.

بازگشت به بالا

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *