طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها

دوره مقدماتی php
طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها
طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها

اموزشه یه فلافل خوشمزه مثل مغازه دارها

نخود ۳۰۰ گرم

پیاز یک عدد

طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها

جعفری نصف استکان

دوره مقدماتی php

سیر ۳ حبه

آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری

ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم)

تخم مرغ ۱ عدد در صورت تمایل

نمک به مقدار لازم

برای تهیه فلافل نخود رو باید خیس بدیم. خیس خوردن نخود کمی طول میکشه، ولی اگر به نخود در حال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردنش نصف میشه و در عرض دو سه ساعت نخود آب رو به خودش جذ میکنه. برای همه حبوبات میشه از این رو استفاده کرد. اینو واسه وقتایی گفتم که عجله داریم و از قبل فکرشو نکردیم. راحتترین راه اینه که بعد از خیس خوردن نخود، اون رو به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همون مخلوط کن بریزیم و خلاص.

ولی اگر در دسترستون نبود میتونید نخود رو چرخ کنین و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز بدین. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد رو له کنیم. بعد از میکس کردن، آرد رو اضافه میکنیم. تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب ورز میدیم.بعد هم به شکل توپ در میاریم و در روغن سرخ میکنیم.

 

بعضی ها تخم مرغ رو به فلافل اضافه نمیکنن و به تهیه اون تا همین مرحله بسنده میکنن ولی تخم مرغ باعث شکیل شدن فلافل میشه و به اون زیبایی میده. همچنین از خشک شدنش جلوگیری میکنه. ولی باز انتخاب با خودتونه.

نکته دیگه در مورد فلافل اینه که متاسفانه فلافل رو باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیبا تر بشه و هم یکدست پخته بشه. ولی میتونین در انتها با حوله مخصوص روغنش رو بگیرید.

ادویه هایی که در بالا گفته شد، ادویه های اصلی فلافل هستن و پیشنهادم اینه که حتما از همشون در فلافلتون استفاده کنین تا طعم عالی رو که شایستش هست بگیره.

 

 

 

 

دیدگاه

ایران مزاج – آموزش مزاج شناسی – آموزش طب سنتی اسلامی به زبان ساده

بسم الله الرحمن الرحیم

برای درست کردن این غذای خوش مزه به مواد زیر نیاز دارید (برای ۵ نفر)طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها

نخود ………………………… نیم کیلو

سیب زمینی ……………… یک عدد متوسط

گوجه ………………………. یک عدد بزرگ

پیاز………………………….. یک عدد متوسط

سیر ……………………….. دو حبه

نمک و ادویه به مقدار لازم

 

نخود را باید حداقل ۱۲ ساعت یا بیشتر خیساند تا روی آب کف کند و سپس استفاده کرد.

تمام مواد را در یک یا چند نوبت داخل گوشت چرخ کن یا غذاساز ریخته و نرم می کنیم.

با سلیقه خود می توان جعفری یا هرچیز دیگری به آن اضافه کرد.

وقتی که تمام مواد نرم و یکدست شد، می توانیم فلافل سرخ کنیم.

خمیر را با قاشق درون قالب مخصوص گذاشته و داخل ماهیتابه ای سرشار از روغن داغ شده قرار می دهیم.

 

نکته:

اگر بعد از گذاشتن در ماهیتابه از هم پاشید یا نتوانست شکل قالب را به خود بگیرد یکی از این دو مورد است:

اگر خمیر فلافل زیادی نرم و شل بود باید ظرف را کج کرده و آب آن را گرفت و یا مقداری آرد اضافه کرد.

اگر  خمیر آن سفت باشد، می توان مقدار کمی روغن و یک الی دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کرد.

 

پیشنهاد می کنم قبل از سرخ کردن تمام خمیر، ابتدا یک عدد درست کرده و بچشید.

اگر مواد درون قالب گیر کرده و به سختی خارج می شود می توان قالب را چرب کرد یا خمیر را نرم تر کرد.

 

بعد از اینکه فلافل ها سرخ شد می توانید با نان ساندویچ و خیارشور و گوجه و کاهو و کلم و غیره میل کنید.

این هم از طرز تهیه ساندویچ خوشمزه فلافل

 

خب برای درست کردن باید تکه ها نان ساندویچ و نان معولی مانده و خشک شده و یا آرد را به همراه سیب زمینی و سبزی و ادویه خیلی زیاد و آب خمیر کرد و مابقی مراحل یکسان است.

البته تمام ساندویچی ها این کار را انجام نمیدهند.

گاهی حجم مواد بالا بوده و وقت فرد کم است که به این علت مواد را با پا خمیر میکند.

 

این غذا سالم است و به دلیل وجود نخود بسیار مفید است.

از خواص نخود باید به تقویت کل بدن و تقویت قوای جنسی اشاره کرد.

نخود برای تولید خون و افزایش منی و شیر هم بی تاثیر نیست

مطلب قبلی

طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها

توهم چیست؟ عوامل ایجاد و درمان آن

مطلب بعدی

چرا هنگام نماز یا خواب فکر می کنیم؟

طرز تهیه ماست و پنیر در خانه

طرز تهیه فلافل

به حساب کاربریتان خوش آمدید

بازگردانی رمز ورود

رمز ورود به ایمیلتان ارسال خواهد شد



طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه , کمتر ایرانی را می توانید پیدا کنید که فلافل نخورده باشد. غذای فست فودی که مختص جنوب کشورمان می باشد که البته در حال حاضر در تمامی نقاط کشور تهیه و به فروش می رسد. مگر می شود اسم فلافل بیاید و کسی دلش نخواهد این غذای خوشمزه و معروف را تست کند؟ در بخش آموزش آشپزی همراه ما باشید تا دستور پخت فلافل بندری خوشمزه را مشاهده نمایید.


 


 


 

طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها

فلافل غذای مناسب برای افراد گیاهخوار می باشد. فلافل بعلت داشتن حبوبات به خصوص نخود، پروتئین را در حد کافی و نیاز بدن تامین می کند. نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر مانند یک برس زبر سیستم گوارش را تمیز می کند. همچنین گلوکز و کلسترول خون را کاهش می دهد. فیبر نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند.


 

آیا می دانستید که می توانید به راحتی در خانه فلافل درست کنید؟ مطمئنا تهیه این غذا در خانه هم به صرفه تر است و هم بهداشتی تر. اگر تا به حال این کار را انجام نداده اید، همین حالا دست به کار شوید و فلافل خانگی خوشمزه تان را تهیه کنید.


 


 

برای تهیه فلافل بندری ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:


 


 


 

1) وقتی غذایی با نخود تهیه می شود اولین کار این است که نخود ها حداقل از دو روز قبل خیس بخورند. پس اگر این کار را نکرده اید، انجام دهید. بهتر است که در این دو روز چندین دفعه هم آبش را عوض کنید. بعد از این کار مهم نخود ها را له کنید. حالا با هر وسیله ای که در منزل به آن دسترسی دارید.


 

2) نوبت به خرد کردن سیر، پیاز و جعفری می رسد. بعد از ریز کردن آنها به خوبی ورزشان دهید. سپس آرد نخود را نیز به آنها اضافه کنید. اگر دوست دارید می توانید در همین مرحله تخم مرغ را اضافه کنید چرا که به شکل دادن بهتر فلافل بسیار کمک می کند.


 

3) دقت کنید که همه این موارد را باید با هم ترکیب کنید. بعد از این کار نوبت به ریختن ادویه است. سپس مجددا هم بهم بزنید ( مخلوط کنید ).

4) حال مرحله اصلی فرا رسیده است. باید گوله گوله مواد فلافل را با دست بردارید. اگر هم دستگاه فلافل زن در منزل دارید می توانید برای شکل دادن از آن استفاده کنید. بعد از این کار نیز باید در روغن فلافل ها را سرخ کنید.

5) مشاهده کردید که درست کردن فلافل بسیار آسان بوده است و ما توصیه اکید می کنیم برای اینکه سلامت کسانی که دوست‌شان دارید را به خطر نیندازید حتما درست کردن فلافل بندری را در منزل تست کنید. بعد از سرخ کردن گوله های فلافل می توانید آن را به دلخواه خود تزئین و سرو کنید.


 


 


 

برای تهیه فلافل به روش دوم ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:


 


 


 


 


 

1) بهتر است نخود را از قبل خیس کنید تا زودتر بپزد و بعد آن را بپزید. سپس نخود را در حالی که هنوز گرم است چرخ کنید تا مثل پوره نرم و لطیف گردد.


 

2) گشنیز را تمیز کنید و بشویید و در صافی بریزید تا آب گشنیز کشیده شود سپس آن را خرد کنید.


 

3) تخم مرغ ها را با زیره و کمی نمک و فلفل قرمز یا فلفل سیاه مخلوط کنید. اگر از فلفل سیاه استفاده می کنید حتما یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب جوش به آن اضافه کنید. سپس آنها را داخل پوره نخود بریزید و خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها


 


 

4) سپس گشنیز را به مواد اضافه کنید وهم بزنید تا مواد مخلوط شوند. روغن مایع را در تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود تا حدی که دود نکند.


 

5) از مواد تهیه شده گلوله هایی به اندازه تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد بغلطانید و با دست گرد کنید. دقت کنید که سطح گلوله ها صاف باشد.


 

6) گلوله های فلافل را درون روغن بیندازید و حرارت را ملایم کنید. وقتی یک طرف فلافل طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان سرخ شود.


 


 


 

برای تهیه فلافل عربی ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:


 


 


 


 


 

1) باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم سپس آنها را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم.


 

2) سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه می کنیم و دوباره له می کنیم تا نرم شود و اجازه می دهیم تا یک ساعت بماند.


 


 

3) گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم و در یک سینی می چینیم و می گذاریم تا 15 دقیقه بماند.


 

4) گلوله های فلافل را در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.


 


 


 

برای تهیه فلافل خانگی به روش دیگر ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:


 


 


 


 


 

1) نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم را بدون آنکه بپزیم همراه با سیب زمینی پوست گرفته شده، پیاز، ادویه، جعفری خرد شده و سیر را داخل غذاساز یا میکسر میریزیم تا ریز ریز شود.


 


 

2) اینکار را ادامه می دهیم تا مواد به این شکل و به صورت خمیری دربیاید.


 


 

3) اگر قالب مخصوص فلافل تهیه کنید یک قدم جلو هستید در غیر اینصورت باید فلافل ها را با دست گلوله کنید.


 


 

4) روغن را داغ می کنیم و موادمان را داخل قالب درست می کنیم و داخل روغن داغ می اندازیم تا طلایی شود.


 


 

5 ) وقتی یک طرف آن طلایی شد نوبت به طرف دیگر آن است که طلایی شود. بعد از اتمام کار می توانید آنها را با مواد و تزئینات دلخواه سرو کنید. نوش جان


 


 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

معمولاً افراد برای صرف غذاهایی مثل فلافل مجبورند به اغذیه فروشی‌ها و ساندویچ فروشی‌ها بروند. اگر از غذاهایی که در بیرون تهیه می‌شود خوشتان نمی‌آید یا دوست دارید طرز تهیه فلافل را بلد باشید و آن را با اطمینان بیشتر و در خانه آماده و سرو کنید، این بخش آسمونی را تا پایان دنبال نمایید چرا که طرز تهیه فلافل به روش های مختلف را برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

طرز تهیه فلافل ساده (برای ۴ نفر)

ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید. سپس آب آن را دور ریخته و بپزید. نخود، پیاز، سیر، جعفری، زیره سبز، دانه گشنیز، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید (اگر غذاساز نداشتید، خودتان با قاشق در یک ظرف مخلوط کنید).

از مخلوط آماده شده به اندازه ی یک گردو بردارید و در دست گلوله کنید. سپس آن را صاف کنید. در تابه ای کوچک، روغن ریخته روی حرارت قرار دهید تا به طور کامل روغن داغ شود(روغن به حدی باشد که روی فلافل را بگیرد). فلافل را در روغن سرخ کرده و سپس در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد از سرخ شدن، فلافل آماده سرو است که می توانید با آن یک ساندویچ تهیه کنید و نوش جان کنید. در ساندویچ خود می توانید از کاهو یا شور یا ترشی و سس سفید یا گوجه استفاده کنید.طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها

طرز تهیه فلافل ساده با نخود پخته

نخود از قبل خیس‌خورده را بپزید. وقتی نخودها کاملاً پخت، در حالی که هنوز گرم است، آن را چرخ کنید تا مانند پوره، نرم و لطیف شود. گشنیزها را تمیز کرده، بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز کشیده شد، آن را ریز خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را با زیره و کمی نمک و فلفل قرمز یا فلفل سیاه داخل پوره نخود بریزید (در صورت استفاده از فلفل سیاه، یک مقدار کمتر از قاشق چای خوری زعفران را نیز در کمی آبجوش حل کرده به آن اضافه کنید) و مایه را خوب مخلوط کنید.

بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه بریزید و تا اندازه‌ای که دود نکند، آن را داغ کنید. از مایه تهیه شده، گلوله‌هایی به اندازه یک تخم‌مرغ بردارید و آن‌ها را در آرد غلتانده، همه را با دست صاف و گرد کنید. باید دقت کنید که سطح گلوله‌ها کاملاً صاف شود. سپس آن‌ها را در روغن بیندازید. حرارت را ملایم کنید و وقتی یک طرف طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.

فلافل خانگی برای دوستداران غذاهای گیاهی

طرز تهیه:

نخود ها را زیر آب سرد بشویید. دانه های خراب و بدرنگ را جدا کنید. نخودها را داخل کاسه بزرگی ریخته، روی آن‌ها آب بریزید تا آب کاملاً سطح آن‌ها را بپوشاند. نخودها می‌بایست ۲۴ ساعت خیس بخورند. سپس آن‌ها را مجدداً زیر آب سرد بشویید.

پیاز و سیب زمینی را چهار قاچ کنید و آن‌ها را همراه با نخود خیس خورده، در همزن برقی بریزید تا کاملاً خرد و با هم مخلوط شوند (می‌توانید به جای همزن برقی از چرخ گوشت برای له و خرد کردن آن‌ها استفاده کنید) مخلوط نخود را به ظرف دیگری منتقل نمایید و فقط یک پیمانه از آن را در همزن باقی بگذارید. سیر را خرد کنید و آن را همراه با گشنیز خرد شده و تخم گشنیز، زیره، نمک، فلفل و فلفل قرمز درون همزن بریزید. همه مواد را با استفاده از همزن برقی، خوب با هم مخلوط کنید.

سپس مخلوط نخود را که کنار گذاشته‌اید، درون همزن برگردانید و این بار آب لیمو و روغن زیتون و آرد را به مواد اضافه نمایید. همزن را روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. آن‌ها را در ظرف درب بسته ای بریزید و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از بیرون آوردن آن‌ها از یخچال، جوش شیرین را اضافه نمایید و آن را خوب با سایر مواد به هم بزنید.

دستانتان را مرطوب نمایید و با مخلوط نخود، توپ‌هایی به قطر ۵ سانتیمتر بسازید. روغن را داخل ماهیتابه ته گودی بریزید. حرارت زیر ماهیتابه را روی دمای متوسط تنظیم نمایید تا روغن داغ شود. فلافل‌ها را درون آن سرخ کنید. آن‌ها را در روغن بچرخانید تا دور تا دور آن‌ها کاملاً سرخ شود. سپس آن‌ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن آن‌ها گرفته شود.

روش تهیه فلافل خوشمزه خانگی

همراه روزهای بی‌پولی و شکم‌سیر کنی فوق‌العاده که در هر کوی و برزنی به آن دسترسی دارید. این شامی گیاهی که برخلاف تصور عمومی سابقه‌ای بسیار فراتر از آشپزی عربی دارد، به دوران فرمانروایی فینیقی‌ها در محدوده شام و حلب سابق و سوریه و لبنان فعلی بازمی‌گردد. شک نکنید که تهیه آن در خانه مزه و کیفیتی بسیار بهتر خواهد داشت. علاوه بر آن، مایه باقی‌مانده را می‌توانید قالب زده و در ظرف در بسته تا ۳ ماه داخل فریزر نگهداری کرده و در موقع مقتضی آن را سرخ کرده و نوش‌جان کنید. جالب است بدانید نام این شامی در عراق طعامیه است که به معنای «خوردنی» است. مواد لازم برای ۲۵ تا ۳۰ فلافل به قرار زیر است:

برای تهیه این فلافل بایستی نخود و باقلا را از ۲۴ ساعت قبل بخیسانید. نخود و باقلا زرد را به وسیله غذاساز یا چرخ‌گوشت خمیر کنید. خمیر وسط نان را در یک‌‌چهارم پیمانه آب خیس کرده و چنگ بزنید. همه مواد و ادویه را با هم مخلوط کرده و ورز بدهید تا خمیری نرم و یکدست تهیه شود نمک آن را اندازه کنید. روغن را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک داغ کنید. قالب فلافل را در روغن بزنید تا چرب شود. با قاشق مایه را داخل قالب زده و قالب را در روغن برگردانید. در هر نوبت، بسته به اندازه قابلمه ۴ یا ۵ فلافل در روغن بیندازید. توجه داشته باشید مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که فلافل‌ها در آن شناور باشند.

نکات کاربردی

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل

فلافل یک نوع غذای لبنانی است که برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن حبوبات به خصوص نخود ، پروتئین را در حد کافی و نیاز بدن تامین می کند. نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک می کند. این نوع فیبر، گلوکز (قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند.

و اما طرز تهیه فلافل لبنانی. در تهیه فلافل لبنانی باقلا و نخود را از ۲۴ ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید تا نفخ آن ها به طور کامل گرفته شود. پوست باقلا و نخود خیس شده را بکنید و با کمک خرد کن برقی و یا گوشت کوب باقلا و نخود را به خوبی له کنید سپس سیر و پیاز و پیاز چه و فلفل سبز و جعفری ادویه ها و بقیه مواد را به باقلا و نخود اضافه کنید و آن ها را به خوبی له کنید. سپس مخلوط مواد فلافل لبنانی را به مدت یک ساعت در محیطی مناسب قرار بدهد.

بعد از مدت زمان ذکر شده گلوله های گردو شکلی را از مخلوط موا فلافل لبنانی بردارید و گلوله ها را به شکل شامی های گرد در بیاورید و در یک سینی مناسب آن ها را بچینید. بعد از ۲۰ دقیقه آن ها با روغن فراوان مخصوص سرخ کردنی در تابه ای مناسب سرخ کنید تا رنگ آن ها طلایی شود. می توانید از زیره سیاه نیز در تهیه فلافل لبنانی استفاده کنید. بعد از اینکه فلافل ها به خوبی سرخ شدند می توانید آن ها را به همراه نان لواش و دوغ و ترشی انبه و بادمجان یا هر نوع ترشی دلخواه میل کنید.

آموزش طرز تهیه فلافل خوزستانی (آبادانی)

نخود را تا حدی که اندکی ریز باقی بماند چرخ کنید. پیاز و سیر چرخ‌کرده به آن بیفزایید. سیب زمینی رنده شده، رب گوجه و سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید. پیش از آن که فلافل را سرخ کنید، مقدار کمی آب به مواد بزنید تا هم مایه نرم شود و هم فلافل سرخ‌شده، تُرد. از ظرفی کوچک و گود برای سرخ کردن فلافل استفاده کنید و اجاق را روی شعله کم بگذارید تا فلافل‏ها مغزپخت شوند.

به یاد داشته باشید که به مایه فلافل، تخم مرغ اضافه نکنید، زیرا طعم واقعی فلافل را از بین می‌برد و مانند کتلت خواهد شد. همچنین بسته به میلتان، هر قدر فلفل بیشتری استفاده کنید، فلافل خوشمزه‌تری خواهید خورد.

برای تهیه سس فلافل یک سیب‌زمینی آب‌پز را خوب له کنید. آن را با مقداری رب گوجه، فلفل و نمک در آب حل کرده، همه را طوری بپزید تا نهایتاً مایه‌ای کمابیش غلیظ به دست آید.

طرز تهیه فلافل بندری (حاوی فلفل فراوان و فاقد سبزیجات)

به مدت دو روز بگذارید نخودها در آب خیس بخورد. در این مدت، آب را عوض کنید تا لیز نشود. سپس نخودها را با سیب زمینی چرخ کرده، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و همه آن‌ها را خوب مخلوط کنید. بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. آن را به صورت گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.

آموزش طرز تهیه فلافل رژیمی

فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم. کنسرو نخود را آبکش می‌کنیم و نخود‌ها را در بلندر می‌ریزیم. پیاز و جعفری و گشنیز و سیر و زیره و تخم گشنیز و فلفل را اضافه می‌کنیم (میزان فلفلش بستگی به تحملتان دارد، هر چه بیشتر بهتر!)

با مخلوط کن چند پالس می‌زنیم تا حدی که مواد خرد شود. در صورت نیاز چند بار با قاشق هم می‌زنیم و باز پالس می‌زنیم (نیازی نیست که له و خمیری شود). سعی کنید نمک نریزید چون کنسرو نخود خودش نمک دارد اما بچشید اگر نیاز بود نمک اضافه کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و چربش کنید.

فلافل‌ها را با کمی فاصله در سینی قرار دهید (هم می‌توان از قالب فلافل استفاده کرد هم اگر مایلید فلافل های کپلی داشته باشید می‌توانید فلافل‌ها را به شکل توپ درآورید. روی فلافل‌ها روغن بمالید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از این مدت، سینی را درآورده، فلافل‌ها را وارونه کنید و دوباره بگذارید به مدت یک ربع در فر بماند تا پشت آن نیز طلایی شود. معمولا رویش ترد می‌شود و مغزش پوک. اگر می‌خواهید مغزش نرم باشد باید به صورت کپل درآورید. بخش «طرز تهیه فلافل رژیمی» در اینجا به پایان می رسد، در بخش بعد با «طرز تهیه فلافل کنجدی» آشنا می شوید.

روش تهیه فلافل کنجدی

فلافل یک غذای خاورمیانه ای ست که در ایران نیز در جنوب کشور همواره رواج داشته و در سالهای اخیر به فرهنگ غذایی برخی شهرهای دیگر نیز ورود یافته است.

نخودها را از قبل بپزید. سیر را ریز خرد کنید. پیاز را به قطعات ۲.۵ سانتی متری برش دهید. جعفری و نعناع را خرد کنید. تخم مرغ را قبل از اضافه کردن، کمی هم بزنید.

نیمی از نخودها را در مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا خرد شوند، سپس آنها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. نیم دیگر نخودها را با سیر، پیاز، سبزی ها، چاشنی ها، جوش شیرین، نمک و آب لیمو در مخلوط کن بریزید. ۳۰ ثانیه فشار دهید تا به یک خمیر سفت تبدیل شود. این خمیر را به کاسه ی نخودهای قبلی اضافه کنید.

تخم مرغ و کنجد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی کاسه ی مخلوط سرپوش بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. روغن را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط را در ماهیتابه بریزید و به آرامی خمیر را فشار دهید تا شکل گردی به خود بگیرد.طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها

آن را سرخ کنید و یک بار برگردانید تا جایی که هر دو طرف آن طلایی و برشته شود که در کل حدود ۴ دقیقه طول می کشد. فلافل ها را به ظرفی منتقل کنید تا چربی آن گرفته شود. فلافل را با نان تافتون، گوجه، برش های نازک پیاز قرمز، کاهو و سس کنجدی میل کنید

نام و ایمیل من را برای نظرات بعدی ذخیره کن.

تبلیغات در آسمونی

021-22072529

asemooni.com/advertising

سیمرغ طلایی پرواز

مجری ویزا و تور کانادا

www.goldensimurgh.com

جذابیت

طراحی سایت و سئو

www.jazabiyat.com

تهران تاتو

آموزش تاتو با مدرک بین المللی

www.tehrantattoo.com

نام شما

محل تبلیغات

لینک سایت شما

طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها
طرز تهیه فلافل در ساندویچ فروشی ها
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *