طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج

دوره مقدماتی php
طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج
طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج

در این بخش با طرز تهیه انواع پلو و چلو از قبیل پلو کته,پلو زعفرانی,سبزی پلو,زرشک پلو,لوبیا پلو,آلبالو پلو,مرصع پلو,پلو مخلوط,چلو کباب,چلو ماهی,چلو گوشت,باقالی پلو,کلم پلو,رشته پلو,شیرین پلو،انواع پلو مخلوط,انواع خورش,انواع پلوهای قاطی,انواع چلو,انواع ته چین,طرز تهیه پلو,پلو مخلوط سبزیجات,قاطی پلو با مرغ آشنا میشوید.
معروفترین پلوهای ایرانی عبارتند از:

پلو ساده که خود میتواند به صورت دمی یا آبکشی شده تهیه شود. برنج دمی خاصیت و عطر بیشتری دارد. پلوی آبکشی شده ظاهر زیباتری دارد و برای مهمانی ها مناسب است.

زرشک پلو که اغلب همراه با مرغ سرو میشود.

عدس پلو به دلیل وجود عدس در آن سرشار از مواد معدنی مفید است.

لوبیا پلو بسیار پر خاصیت و مقوی است. این پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخکرده یا تکه های گوشت خرد شده پخته میشود.

طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج

دوره مقدماتی php

استانبولی یا دمی گوجه مخلوطی از گوجه، برنج و سیب زمینی است و گاهی در کنار آن از گوشت قلقلی شده استفاده میکنند.

ته چین: چه ساده باشد، چه با مرغ، گوشت یا بادمجان فوق العاده است.

رشته پلو: غالبا برای عید نوروز پخته میشود. همراه آن میتوان از مرغ یا گوشت قلقلی استفاده کرد.

سبزی پلو: که با ماهی سرو میشود و آن هم از غذاهای مخصوص عید نوروز است.

شوید پلو: علاوه بر شوید معمولاً باقالی هم دارد و در مجالس و مهمانی ها جایگاه خاصی دارد.

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

مرصع پلو,پلو مخلوط,چلو کباب,چلو ماهی پلو کته,پلو زعفرانی,سبزی پلو,زرشک پلو,لوبیا پلو,آلبالو پلو,,چلو گوشت,باقالی پلو,کلم پلو,رشته پلو,شیرین پلو …

مهر ۶, ۱۳۹۶
آشپزی, انواع پلو

0

  کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده روی برنج بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. ته چین را با ماست و خیار و ترشی لیته سرو کنید. ته‌چین …

مهر ۶, ۱۳۹۶
آشپزی, انواع پلو

0

  گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آرد سوخاری، نمک، فلفل، زیره و ادویه را در ظرفی ریخته و خوب ورز می‌دهیم تا کاملا یکدست شوند. از مایه‌ی به دست آمده گلوله‌هایی به قطر تقریبی ۳ سانتیمتر آماده می‌کنیم و آنها را در آرد می‌غلتانیم.   امروز تصمیم داریم شما را …

طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج

مهر ۶, ۱۳۹۶
آشپزی, انواع پلو

0

بعد از اینکه لوبیا پخت و آب آن هم کشیده شد یک قاشق از پیاز داغ و کمی نمک به آن اضافه کرده و کمی با هم آن را تفت می دهیم. دقت کنید تا لوبیاها خیلی نرم نشوند چون ممکن است در فرآیند دم کشیدن برنج شکلشان را از …

خرداد ۱۸, ۱۳۹۵
آشپزی, انواع پلو

0

سایت ابانک با روش درست کردن انواع متنوع غذاها در اختیار شما است با ما باشید با روش درست کردن موتبک در ادامه مطلب .

خرداد ۹, ۱۳۹۵
آشپزی, انواع پلو

0

روش درست کردن بادمجان پلو   می خواهید در میهمانی های رسمی خود علاوه بر غذای اصلی یک غذای دیگر درست کنید در این جا روش درست کردن بادمجان پلو را بیان می کنیم .

اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۵
آشپزی, انواع پلو

0

  با برنج غذاهای مختلف و خوشمزه ای را می توان درست کرد در این پست آشپزی به شما روش درست کردن کیک برنج مخلوط را آموزش می دهیم مواد این غذا برای ۴ نفر می باشد .

اردیبهشت ۲۳, ۱۳۹۵
آشپزی, انواع پلو

0

  با برنج غذاهای منتوع زیادی می توان درست کرد در این غذا از شیر نارگیل استفاده می کنیم همراه ما باشید با روش درست کردن برنج سرخ شده و نارگیل ، مواد لازم این غذا برای ۶ نفر می باشد .در ادامه مطلب

اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۵
آشپزی, انواع پلو

0

روش درست کردن هاوایی پلو   در این جا سایت ابانک روش درست کردن هاوایی پلو را در اختیار شما می گذارد این غذا فوق العاده مقوی می باشد با مواد لازم و شیوه پخت هاوایی پلو در ادامه مطلب با ما باشید .

اردیبهشت ۷, ۱۳۹۵
آشپزی, انواع پلو, غذای خارجی

0

  اگر غذاهای باطعم های خاص دوست دارید و پلو و چلو های یکنواخت برای شما تکراری شده همراه ما باشید با روش درست کردن پلو یونانی با فیله مرغ زعفرانی .

فروردین ۲۰, ۱۳۹۵
آشپزی, انواع پلو

0

قارچ یک ماده مقوی است ، اگر جز کسانی هستید که قارچ را به تنهایی نمی توانید میل کنید به شما پیشنهاد می کنم روش درست کردن قارچ پلو را یاد بگیرید .

اسفند ۲۲, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو

0

  می خواهید یک غذاهایی متفاوت با طعم و بوی متفاوت درست کنید در این جا به شما آموزش می دهیم روش درست کردن زیره پلو را در ادامه مطلب .

بهمن ۱۲, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو

0

روش درست لوبیا پلو به سبک شیرازی   در این جا روش درست کردن یک غذا با لوبیا چشم بلبلی را آموزش می دهیم ببینید در این جا روش درست لوبیا پلو به سبک شیرازی در ادامه مطلب .

دی ۲۶, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو, غذای دریایی

0

مواد لازم برای تهیه شور ماهی پلو پیازداغ : یک قاشق سوپخوری زردچوبه : یک قاشق چایخوری پودر لیموعمانی : یک قاشق سوپخوری كشمش : یک تا دو پیمانه ماهی شور متوسط : یک عدد متوسط شوید: دویست گرم،پاك شده و خرد شده برنج : سه لیوان طرز تهیه شور …

دی ۲۰, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو, غذا با مرغ

0

مواد لازم برای تهیه ته چین به كره: بیست و پنج گرم ماست چكيده: نیم پيمانه روغن زيتون: ۲ قاشق سوپخوري نمك و فلفل: به اندازه نیاز تخم‌مرغ: ۳ عدد ماست: ۱ پيمانه دارچين: ۱ قاشق سوپخوري زعـفران حل كرده: ۲ قاشق سوپخوري برنج: ۲ پيمانه سينه مرغ پخته شده: …

مهر ۱, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو

0

مواد لازم برای تهیه برنج قرمز پیاز داغ دو قاشق غذاخوری برای تزین ۲/۱ خیار اسلایس سویا سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه دو قاشق مرباخوری پاپریکا یک قاشق مرباخوری قارچ چهار قاچ صد و بیست و پنج گرم کلم رشته رشته شصت گرم هویج مکعب ریز خرد شده دو …

شهریور ۳۰, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو, غذای محلی

0

مواد لازم برای تهیه نخودپلو با كشمش نمك، فلفل و ادويه به اندازه نیاز پياز متوسط ۲ عدد مرغ يا گوشت سیصد گرم رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوري نخود و کشمش از هر کدام ۱ پيمانه برنج آبكش شده ۳ پيمانه طرز تهیه نخودپلو با كشمش نخود‌ها را از …

شهریور ۶, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو, غذا با مرغ

0

مواد لازم برای تهیه برنج لقمه‌ ای ابلیمو و نمک کمی فیله مرغ ۳ عدد پیاز داغ یک عدد هویج یک عدد فلفل دلمه‌ای رنگی نصفی یا ۱ عدد خیلی کوچک تخم مرغ یک عدد آب دو پیمانه سیب زمینی آب پز شده سه عدد ماست ۲ قاشق برنج یک …

مرداد ۱۷, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو, غذا با مرغ, غذای دریایی

0

مواد لازم برای تهیه پلوی تند با میگو و مرغ نمک و فلفل قرمز به اندازه نیاز پیاز داغ چهار قاشق غذاخوری برنج پنج پیمانه متوسط قارچ دویست و پنجاه گرم سیب‌زمینی سرخ شده چهار عدد کره پنجاه گرم سیر و زعفران سائیده شده نیم قاشق چایخوری کنسرو ذرت ۱ …

مرداد ۱۴, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو

0

مواد لازم برای تهیه هویج پلو مجلسی نمك به اندازه نیاز دارچین نیم قاشق سوپ‌خوری پیاز متوسط ۱ عدد زعفران ساییده شده به اندازه نیاز گوشت چرخ كرده نیم کیلو روغن مایع سرخ‌كردنی شش قاشق سوپ‌خوری شكر دویست گرم یا ۱ لیوان برنج ۱ كیلوگرم یا شش پیمانه هویج ۱ …

مرداد ۱۴, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو, غذای فانتزی

0

طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج

مواد لازم برای تهیه آجیل پلو روغن ۱ قاشق سوپخوری کره ۵۰ گرم آب ۲ لیوان دارچین یک قاشق مرباخوری هل چهار دانه زیره نیم قاشق سوپخوری پیاز ریز شده یک عدد متوسط سیر له شده چهار عدد روغن دو قاشق سوپخوری خلال پسته نیم پیمانه زعفران آب گرفته یک …

مرداد ۳, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو, غذا با مرغ

0

مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوسفندی نمک و فلفل به اندازه نیاز روغن هسته انگور(روغن مایع) ۱ فنجان زعفران ۱ قاشق چای خوری پیاز سرخ شده (متوسط) ۱ عدد باقلا سبز ایرانی چهارصد گرم شوید خشک سیصد گرم ماهیچه گوسفندی نیم کیلو برنج ایرانی یک کیلو طرز …

تیر ۲۲, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو

0

مواد لازم برای تهیه پلو چینی با ماهی نمک و فلفل به اندازه نیاز کره  سی صد گرم زعفران دم شده چهار قاشق سوپخوری پیاز داغ یک قاشق سوپخوری سویا سس دو قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری کنسرو ذرت یک قوطی جوانه …

تیر ۱۸, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو, غذای خارجی

0

مواد لازم برای تهیه چلو ایتالیایی برگ مریم گلی چند برگ سیر دو لپه سس ایتالیائی صد گرم نمك به مقدار نیاز پنیر پارمیسان صد گرم برنج نیم کیلو طرز تهیه چلو ایتالیایی اول برنج را در آب مخلوط کنید به نمک مدت پانزده دقیقه  بجوشانید و بعد از چلو …

تیر ۱۶, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو, غذا با مرغ

0

مواد لازم برای تهیه دلمه مرغ نمک و فلفل به اندازه نیاز گوجه فرنگی یا فلفل دلمه چند عدد سینه مرغ پخته شده نصف مرغ اسفناج یا کاهو چند برگ پیازچه خرد شده پنج عدد لوبیا سبز پخته شده ۱ فنجان ماست ۱ فنجان سس مایونز نیک پیمانه سس خردل …

تیر ۲, ۱۳۹۴
آشپزی, انواع پلو

0

مواد لازم برای تهیه ته چین لبو * پیاز و پیاز داغ فراوان * فیله مرغ : به اندازه نفرات * برنج : پنج پیمانه * زعفران دم کرده * روغن و کره : به اندازه نیاز *  آب لبو : نیم پیمانه *  لبو : چهار الی پنج عدد …

 

برنج با مرغ ساده ترین نوع غذایی است که می توان پخت. خیلی از ما زندگی کارمندی داریم یا بیشتر زمان روز را بیرون از منزل در حال کار کردن هستیم؛ وقتی هم که از سرکار وارد منزل می شویم، باید به فکر پخت غذا برای فردا ناهار باشیم. هیچ غذایی مخصوصا برای مادران شاغل، ساده تر از تهیه برنج با مرغ نیست.

برای اینکه غذای خود را شیک تر و عبارتی دیگر مجلسی تر کنید، می توانید به آن زرشک اضافه کنید که به آن زرشک پلو با مرغ خواهیم گفت. در ادامه این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه برنج و مرغ و در انتها با زرشک را بیان کنیم.

 

 

طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج

اولین قدم، تهیه برنج است. اگر قصد سرو برنج ساده با مرغ به صورت تکی را دارید، می توانید آن را به صورت کته مصرف کنید؛ ولی در حالت کلی توصیه می کنیم که حتما آن را آبکش کنید.

 

– برای تهیه برنج آبکش ابتدا چند پیمانه که به تعداد افراد خانواده یا مهمان ها بستگی دارد، همراه با نمک به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیس کنید.

– در یک قابلمه جدا، نصف آن را آب ریخته و بر روی شعله با حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید.

– برنج را داخل قابلمه بریزید و شعله آن را کم کنید تا زمانی که آب درون قابلمه تمام شود. البته مقداری آب باید در کف باقی بماند.

– برنج را درون سبد ریخته و به اصطلاح آبکش کنید.

– کف قابلمه را با کمی روغن چرب کرده و مقداری نان یا سیب زمینی به منظور ته دیگ قرار دهید.

– برنج به با کفگیر و به آرامی درون قابلمه بریزید، فقط مراقب باشید که برنج به دیواره نچسبد و به صورت قله ای بالا بیاید. برای اینکه تمامی برنج به صورت کامل دم بکشد، چند سوراخ بر روی سطح آن تا انتها ایجاد کنید.

– درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و اجازه بدهید تا برنج کامل دم بکشد.

 

حال نوبت مرحله بعد است که باید مرغ را بپزید.

 

 

طرز پخت مرغ خیلی ساده است، فقط کافی از ادویه های مناسبی استفاده کنید تا بتوانید یک مرغ خوشمزه تهیه کنید.

 

مواد لازم

 

– پیاز یک عدد

– نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم

– مرغ به تعداد لازم

– حدود دو لیوان آب

 

 

بعضی از خانواده ها مرغ را در ابتدا سرخ می کنند و سپس می پزند ولی بعضی دیگر از خانواده ها مستقیم آن را درون قابلمه آب قرار داده و می پزند.

 

 

طرز سرخ کردن و بعد پختن مرغ

 

– ابتدا مرغ را کامل پوست کنده و بشویید تا تمامی کثیفی و چربی های اضافه گرفته شود.

– بر روی مرغ ها نمک بریزید و سپس درون قابلمه مقداری روغن ریخته و دو طرف مرغ ها دورن آن تفت دهید. (برای اینکه راحت تر این کار را انجام دهید، مرغ را بهتر است به صورت چهار یا هشت تیکه در بیاورید.)

– بعد از اینکه مرغ ها کامل تفت داده شدند، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و باز کمی تفت دهید تا حدی روی مرغ ها نسوزد.

– سپس آب را درون قابلمه بریزید تا حدی نصف بیشتر سطح مرغ ها را بپوشاند. در این مرحله می تونید زعفران را به همراه کمی آبجوش دم کنید و آن را درون قابلمه بریزید و درب آن را قرار دهید تا مرغ ها کامل بپزند.

– می توانید سس مرغ هم تهیه کرده، برای این منظور هنگامی که مرغ را تفت دادید، آن ها را از درون قابلمه خارج کرده و سپس پیاز را خرد کنید و به همراه رب، آبلیمو و فلفل تفت دهید. بعد مرغ ها تفت داده شده را اضافه کنید و حدود دو لیوان آب بریزید. در مرحله می توانید زعفران دم کرده را به درون قابلمه اضافه کنید و سپس درب را ببندید تا مرغ ها کامل پخته شود.

 

طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج

 

– مرغ تمیز را درون قابلمه قرار دهید و سپس مقداری آن به آن اضافه کنید.

– پیاز با صورت درشت، حلقه ای کنید و به همراه فلفل، زردچوبه و نمک به آب و مرغ اضافه کنید.

– قابلمه را بر روی یک شعله زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید، بعد کفی های به وجود آمده را بردارید.

– سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ ها کامل بپزد.

– در انتها هم می توانید مقداری زعفران دم کرده را به درون آن اضافه کنید.

 

تا اینجا شما توانسته اید، تهیه برنج و مرغ را کامل یاد بگیرید، اما خیلی از خانواده ها مرغ را برنج ساده سرو نمی کنند و سعی می کنند به آن زرشک اضافه کنند؛ اما طرز تهیه زرشک پلو با مرغ چگونه است؟

زرشک پلو با مرغ از آن غذاهایی است که وقتی بین لیست پیشنهاد مامان برای تهیه غذا در آخر هفته قرار می گیرد، بدون شک بیشترین رای بین اعضای خانواده به دست می آورد. یک غذای خیلی ساده اما در عین حال شیک و مجلسی است که حتی در اکثر مهمانی ها به عنوان یکی از غذاهای اصلی روی میز قرار می گیرد؛ فقط در دو صورت ممکن است که شما زرشک پلو با مرغ مصرف نکنید: یا به مرغ علاقه ندارید یا در طول هفته چند بار این غذا مصرف کرده باشید.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ تنها کار اضافه ای که باید انجام دهید، فقط طبخ زرشک در یک قابلمه جداگانه است.

 

 

– ابتدا زرشک را کامل بشویید.

– در یک تابه مقداری پیاز و روغن گیاهی ریخته و تفت دهید و هنگامی که کامل داغ شد، زرشک را به آن اضافه کنید.

– برای گرفتن ترشی زرشک و خوشمزه تر شدن آن، می توانید مقداری شکر اضافه کنید.

– در این مرحله زرشک شما کامل آماده شده است.

– برای اینکه زرشک شما کمی خوشمزه تر شود و شکل زیباتری پیدا کند، می توانید مقداری خلال پسته به آن اضافه کنید.

 

برای تهیه زرشک پلو با مرغ، فقط کافی است برنج دم کشیده شده را برروی یک دیس ریخته و زرشک را بر روی آن پخش کنید. می توانید برای گرفتن رنگ بهتر، در هنگام پخت زرشک، به آن مقداری زعفران دم داده شده بریزید یا بعد از این آن را بر روی سطح پلو ریختید، اضافه کنید.

همچنین زرشک را می توانید با کمی برنج آماده و زعفران مخلوط کرده و محصول نهایی را بر روی پلو ساده بریزید.

برای اینکه زرشک پلو خوشمزه داشته باشید، نکات زیر را رعایت کنید:

 

– در هنگامی که آب را به مرغ اضافه می کنید، دو یا سه عدد پیاز حلقه شده حتما در قابلمه قرار دهید.

– زعفران به صورت مستقیم اضافه کنید، بلکه حتما باید دم کرده آن را به همراه مقداری آب جوش در انتها بریزید.

– بهتر است که از روغن های گیاهی و با کیفیت یا کره گیاهی برای پخت مرغ و برنج استفاده کنید.

– در هنگام تهیه زرشک، از حرارت بالا به هیچ وجه استفاده کنید. برای اینکه رنگ کامل بگیرید، قبل از اینکه روغن خیلی داغ شود، آن را اضافه کنید.

– برای چیدمان بهتر و زیباتر می توانید از خلال پسته، هویج خرد شده استفاده کنید.

زرشک پلو با مرغ واسه کارمندها خیلی راحت و سریع آماده می شه

عاالی بود ممنون

مراسم معارفه  افق کوروش پیش از عرضه اولیه سهام در بورس، با تشریح آخرین وضعیت مالی و عملکردی درباره چشم انداز، اهداف کلان، پیش بینی سود هر سهم سال 97، ریسک ها و تمهیدات برگزار شد.

در آستانه ی بلندترین شب سال، بلندترین و طولاني ترين فاكتور خريد در فروشگاه زنجيره اي افق كوروش به چالش گذاشته شد و بلندترين فاكتور با 1252 رديف كالايي و به طول 20 متر از استان خراسان رضوي توانست اين ركورد را به نام خود ثبت كند.

افق کوروش، اولین فروشگاه زنجیره ای در ایران، اولین شرکت در سطح منطقه و از بزرگترین شرکت هایی است که در این وسعت پروژه ERP را به صورت یکپارچه برای صندوق های فروشگاهی و دفترمرکزی پیاده سازی می کند؛ تعداد شرکت هایی که در این اندازه و در دنیا موفق به پیاده سازی این سیستم شده اند، انگشت شمارند.

شرکت فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش به مناسبت پنجمین سالگرد افتتاح این فروشگاه و در راستای تقویت حوزه کارآفرینی وام تجهیز فروشگاه های فرانچایز را تا سقف مبلغ 300 میلیون تومان افزایش داد.

طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج
طرز تهیه غذاهای ایرانی با برنج
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *