طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی
طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی

پنج شنبه , ۱ فروردین ۹۸

غذای اصلی | پیش غذا | دسر | نوشیدنی | نان ها | خمیرها و کرم ها و آیسینگ ها | کیک و کاپ کیک | شیرینی و بیسکوییت | شکلات و تزیینات شکلاتی | سس و مارمالاد | ترشیجات و مرباجات | آشپزی رژیمی | غذاهای سریع | غذای کودک | شب یلدا | ولنتاین | تولد | هالووین | ماه رمضان و سفره های نذری | صبحانه | فینگرفود و پارتی فود | پیشنهاد منوی میهمانی | نکات آشپزی | سفره آرایی | میوه آرایی | تزئین غذا | معرفی ابزارهای سرآشپز | معرفی مواد لازم سرآشپز | دیکشنری آشپزی | ویدیوهای آشپزی 

مشاهده دستورات آشپزی بیشتر

مجله اینترنتی دلخوشی: در این مطلب طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت قلقلی را به شما آموزش خواهیم داد. عدس پلو از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو یکی از غذاهای اصلی در ماه مبارک رمضان و سفره های نذری محسوب می شود. عدس پلو سرشار از پروتئین است و غذایی بسیار سالم و خوش عطر و خوش طعم است. می توانید به عنوان یک وعده غذایی سالم، آن را درست کرده و در کنار خانواده از طعم این غذای ایرانی لذت ببرید.

با سرآشپز دلخوشی همراه باشید.

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی

دوره مقدماتی php

با تشکر از شما خواننده عزیز. بیایید با کلیک کردن بر روی لینک های آشپزی به جای تصویر برداری از دستورات آشپزی و انتشار تصاویر دستورات آشپزی، از سرآشپز دلخوشی حمایت کنید. 

نفرات سرو: ۴ نفر

زمان پخت: ۶۰ دقیقه

– برای درست کردن عدس پلو مجلسی، ابتدا برنج را با آب و نمک به مدت ۴ ساعت خیس کنید. همچنین عدس را نیز برای چند ساعت در آب خیس کنید.

– عدس را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را با مقداری آب، تا حد کمی بیشتر از نیم پز شدن، بپزید. مراقب باشید عدس نباید خام و نباید کاملا پخته باشد زیرا هنگام دم کشیدن با برنج پخت آن تکمیل می شود. سپس عدس را آبکش کنید تا آبش کشیده شود. وقتی آب عدس کشیده شد، به آن مقداری نمک بزنید و به آرامی هم بزنید تا تمام عدس ها با نمک مزه دار شوند.

– سپس برنج را آبکش کنید. حال ته یک قابلمه تفلون می توانید به دلخواه خودتان ته دیگ سیب زمینی یا ته دیگ نان لواش بیاندازید. پس از انداختن ته دیگ، حال یک لایه از برنج آبکش شده و یک لایه از عدس بریزید و این کار را تا جایی انجام دهید تا عدس و برنج تمام شوند.در نهایت دورتادور برنج را از اطراف قابلمه به سمت مرکز قابلمه جمع کنید تا حالت گنبدی شکل بگیرد. به کمک ته کفگیر چند سوراخ روی برنج برنید و مقداری نمک و مقدار خیلی کم آب به آن اضافه کنید و برنج را دم بگذارید. در این فاصله تا برنج دم بکشد مابقی مخلفات عدس پلو را آماده کنید.

– در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کشمش های پاک کرده و شسته را مقداری تفت دهید.

– برای آماده کردن گوشت قلقلی، گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس به اندازه گلوله های کوچک از مخلوط گوشت بردارید و در کف دست خود، آن را گرد کنید. تمام گوشت قلقلی ها را به همین صورت آماده کنید. در نهایت در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید و گوشت قلقلی ها را با دمای کم، تفت دهید.

– در نهایت وقتی عدس پلو دم کشید، آن را در دیس بکشید و با برنج زعفرانی، کشمش، گوشت قلقلی، عدس، و پیاز سرخ کرده، به شکل دلخواه تزئین کنید.

۱- برای اینکه زعفران عدس پلو خوشرنگ باشد، به جای آب داغ، آن را با یک تکه کوچک یخ آب کنید.

۲- عدس را تا حدی بپزید که کاملا پخته نباشد و البته خیلی هم خام نباشد. زیرا مراحل پخت عدس در هنگام دم کشیدن با برنج کامل می شود.

۳- در گوشت قلقلی حتما از دارچین استفاده کنید. یکی از ادویه های اصلی برای تهیه عدس پلو دارچین و البته زعفران است.

۴- اگر عدس را از قبل خیس کرده اید، مراقب باشید چون عدس خیلی سریع می پزد. حواستان باشد عدس له نشود.

 

منبع: سرآشپز دلخوشی (آشپزی اختصاصی مجله اینترنتی دلخوشی)

  اخبارروزدنیا

  روانشناسی

  کودک و والدین

  قانون و عدالت

  زناشویی

  کلاس درس

  مذهبی

  علمی

  ورزش

  موفقیت

   آموزش آشپزی

  آرایش و زیبایی

  فرهنگی هنری

  مراسم عروسی

  نکات خانه داری

  مد روز

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی

  بازی و سرگرمی

  تفریحی گردشگری

  دنیای آموزش

  سلامتی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی
طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *