طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت

دوره مقدماتی php
طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت
طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه عدسی با قارچ را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

    عدس :♥: 1 پیمانه

طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت

    پیاز :♥: 1 عدد

دوره مقدماتی php

    سیب زمینی :♥: 1 عدد

قارچ :♥: 5 عدد

 آب :♥: 3 پیمانه

    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم

    دارچین :♥: به میزان لازم

گلپر و آبلیمو :♥: به عنوان چاشنی عدسی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه عدسی با قارچ به این صورت است که ابتدا باید

عدس را به مدت 12 ساعت درون آب بخیسانید تا نفاخی عدس گرفته شود.

:♥: البته دقت کنید که این زمان بیشتر نشود زیرا در این صورت عدس بر اثر حرارت دیدن، له و پوستش جدا می‌شود :♥:

پیاز را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.

در تابه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ و طلایی رنگ شود.

مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

عدس‌ها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید.

سیب زمینی را نگینی خرد کنید و بعد از اینکه عدس نیم پز شد سیب زمینی ها را به غذا اضافه می کنیم.

قارچ ها را پوست بگیرید و تمیز بشورید.

آن ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس به عدس اضافه کنید.

 هنگامی که قارچ را سرخ می کنیدحرارت را زیاد کنید و 1 قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا رنگ قارچ سیاه نشود.

ادویه و چاشنی‌های این غذا را در اواخر پخت به عدسی اضافه کنید زیرا هم باعث دیر پز شدن عدس می‌شوند و هم عطر و بوی ادویه‌ها از بین خواهند رفت.

  برای خوشمزه تر شدن عدسی از گوشت استفاده نکنید زیرا عدسی، غذایی است که به گوشت احتیاج ندارد.

عدسی نباید خیلی شل باشد و نباید خیلی سفت مثل حلیم باشد.

در صورت تمایل برای خوش رنگ شدن عدسی می توانید یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.

طرز تهیه عدسی با قارچ خوشمزه و نکاتی برای خوش طعم شدن عدسی

دیدگاه

عدسی یک غذای بسیار خوشمزه است که به دلیل وجود عدس سرشار از آهن است این غذای خوشمزه را می توانید برای صبحانه یا به عنوان وعده اصلی صرف کنید. خوراک عدسی از پیاز ، عدس و سیب زمینی تهیه می شود ولی اگر مقداری قارچ و پودر گلپر به ترکیب غذا اضافه شود طعمی فوق العاده خواهد داشت. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه عدسی را برایتان آموزش دهیم.

مراحل تهیه عدسی به این صورت است که عدس را در مقداری آب بخیسانید و چند مرتبه آبشان را عوض کنید. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا نرم شود سپس زردچوبه را اضافه کنید. عدس ها را با مقدار کافی آب به پیاز ها اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا عدس ها نرم شوند.حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سیب زمینی را نگینی خرد کنید و بعد از گذشت نیم ساعت به عدس اضافه کنید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود حالا قارچ ها را به همراه ادویه ها به عدسی اضافه کنید. بهتر است وقتی قارچ را سرخ می کنید کمی آبلیمو به قارچ اضافه کنید تا رنگ قارچ ها سیاه نشوند.

بگذارید عدسی روی حرارت بماند تا خوب جا بیفتد و غلیظ شود . عدسی نباید خیلی شل و آبکی باشد و باید غلظتی شبیه حلیم داشته باشد. اگر در اواخر پخت متوجه شدید که عدسی خیلی شل هست مقداری آرد را در روغن تفت دهید و داخل عدسی بریزید. در صورت تمایل می توانید از مقداری رب گوجه فرنگی برای خوش رنگ شدن عدسی استفاده کنید.

دیدگاه

طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت

عدسی

عدسی یا آش عدسی یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است با عدس پخته می شود. عدسی مانند حلیم گندم و کله پاچه یکی از غذاهای گرمی است که در اکثر مواقع به عنوان صبحانه سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر عدسی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری عدسی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی عدسی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت

دستور پخت

ابتدا عدس را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و تا روی عدس ها آب می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا کمی خیس بخورد،سپس آب را از قابلمه خارج می کنیم و عدس را تمیز آب می کشیم(آب آن را خارج می کنیم ۲ بار تا اگر خاکی سنگی چیزی لابه لای عدس ها بوده کاملا خارج شود)

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای ۱قاشق از روغن زیتون را می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا نرم شود و کمی رنگ طلایی بگیرد سپس زردچوبه روی پیاز داغ می ریزیم و تفت می دهیم

آنگاه رب گوجه فرنگی را می افزاییم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم و داخل قابلمه ای که قرار است عدسی در آن بپزد می ریزیم و عدس را به همراه نمک،فلفل سیاه مخلوط می کنیم و ۶الی ۸ پیمانه آب روی مواد عدسی می ریزیم

و حرارت را زیاد می کنیم که ابتدا آب عدسی بجوش بیاید و در یک تابه کوچک کمی روغن می ریزیم و کمی که داغ شد آرد را در روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و بوی خامی آن برود و بعد زمان جوش آمدن آب عدسی به مواد اضافه می کنیم تا عدسی لعاب بیشتری بگیرد.

حرارت را کم می کنیم تا عدسی با حرارت ملایم خوب لعاب بیندازد و جا بیفتد. در مرحله بعدی سیب زمینی را پوست می گیریم سپس می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم ( درشت یا ریز خرد کردن کاملا سلیقه ایست ) و ۲۰ دقیقه مانده به اتمام پخت عدسی به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

توجه داشته باشید اگر سیب زمینی را زودتر اضافه کنید چون سریع می پزد در پایان پخت له می شود و ظاهر عدسی را خراب می کند. در آخر ۱ قاشق مانده روغن زیتون را نیز روی عدسی می ریزیم و در ظرف مورد نظرتان می کشید و با نان تازه سرو کنید.نوش جان مطالب پیشنهادی

عدسی یکی از صبحانه مقوی و خوشمزه ایرانی است که با عدس تهیه می شود. البته برخی عدسی را به عنوان غذای اصلی هم استفاده می کنند.

آموزش آشپزی و دستور پخت عدسی خوشمزه و مقوی برای صبحانه

عدس :•: 1 پیمانه

طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت

پیاز :•: یک عدد

رب گوجه :•: 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی :•: یک عدد کوچک

نمک، فلفل و زرد چوبه :•: به میزان کافی

آب لیمو ترش تازه :•: 3 قاشق غذاخوری

قارچ :•: به دلخواه

آموزش آشپزی و دستور پخت عدسی نذری خوشمزه و مقوی برای صبحانه

برای تهیه عدسی ابتدا عدس ها را میشوییم و در قابلمه ای میریزیم وروی آن را آب میگیریم و شعله را روشن کرده و زیاد میکنیم تا آب جوش بیاید،سپس سیب زمینی را پوست بکنید و درسته به عدس اضافه کنید.

پس از بجوش آمدن آب شعله را کم کنید تا سیب زمینی و عدس خوب مغز پخت شود. پیاز را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در تابه روغن بریزید و شعله را روشن کنید کمی که روغن داغ شد پیاز را درون آن بریزید و

تفت دهید تا پیاز داغ طلایی شود سپس رب را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی رنگش تغییر کنید و نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب را داخل تابه بریزید تا بجوش بیاید و غلیظ شود.

سپس درون قابلمه را نگاه کنید اگر عدس و سیب زمینی پخته شده بود، سیب زمینی را از قابلمه بیرون بیاورید و با گوشکوب آن را له کنید و به داخل قابلمه بریزید.

در آخر مواد داخل تابه را داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و شعله را کم کنید تا عدسی جا بیفتد و با آب لیمو تازه و نان سنگک نوش جان کنید. این مقدار عدسی برای دو نفر کافی است.

در صورتی که می خواهید قارچ به عدسی اضافه کنید ، در هنگام اضافه کردن سیب زمینی ها ، قارچ ها را نگینی خرد کنید و به عدسی اضافه کنید.

برای گرفتن نفخ عدس آنرا به مدت 24 ساعت قبل از تهیه عدسی در آب بگذارید تا خیس بخورد. توصیه می کنیم از 24 ساعت بیشتر نشود چون باعث له شدن عدس ها در هنگام پخت می شود.

ادویه و چاشنی های این غذا را در مراحل پایانی پخت به آن اضافه کنید زیرا هم باعث دیرپز شدن عدس می‌شوند و هم عطر و بوی ادویه ها از بین خواهند رفت.

برای چاشنی عدسی به دلخواه می توانید از آبلیموی تازه ، زیره ، گلپر و یا سرکه استفاده نمایید. در صورتی که آب غذا کم شد به ان آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب زمینی خرد شده نگینی استفاده کنید.

تزیین عدسی برای صبح بخیر گفتن به عشق برای عروس و داماد

تزیین عدسی به شکل گل با نان لواش به سبک گل رز زیبا

تزیین عدسی صبحانه با شکلی خاص و زیبا برای خانم های جوان و کدبانو

طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها را با رنده و یا در مخلوط کن له کنید تا یکدست شوند .عدس، قارچ و آب گوجه فرنگی را با ادویه جات به مدت ۴۵ دقیقه بپزید و سپس سیب زمینی های نگینی خورد شده را به آنها اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه ی دیگر با هم بپزند، در پایان کمی پودر آویشن و روغن زیتون به آنها اضافه کرده و سرو نمایید. طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت

طرز تهیه عدسی چند مورد از غذا ها هستند که خوردن آنها در صبح بسیار توصیه می شود. یکی از این غذاها عدسی نام دارد. البته صرف این غذا در بعضی از شهر ها مرسوم است. در هر صورت باید بدانید عدسی غذایی مقوی است که در طول روز می تواند بنیه بدن شما را حفظ کند به طوری کمتر احساس ضعف خواهید کرد. این غذا را در وقت شام هم سرو خواهد شد. حال تصمیم گرفته ایم آموزش تهیه عدسی را با شما در میان بگذاریم.


 


 

مواد اولیه عدسی در جدول زیر آمده است که بعد از تهیه آن می توانید دستور تهیه اش را مرور کنید
طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت


 


 


 

1) در ابتدا باید قبل از چند ساعت عدسی را خیس دهید. بعد از این کار با مقداری آب بگذارید تا بر روی اجاق گاز بپزد.


 

2) حال نوبت به ریز کردن سیب زمینی ها می رسد. همچنین پیاز ها را هم خلال کنید. هر زمان که احساس کردید که عدسی نیم پز شد سب زمینی ها رو به آن اضافه کنید.


 


 


 

3) در این مرحله پیاز را بهمراه زردچوبه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. زمانی که طلایی رنگ شد و خواستید زیرش را خاموش کنید دارچین را هم به آن اضافه کنید.


 

4) هر وقت سیب زمینی هایی که با عدس در حال پختن بودن، پخته شدن؛ آنها را خارج می کنیم. ( اگر از قبل سیب زمینی ها را درشت تر خرد می کردید در این مرحله کار سختی پیش رو نداشتید ) و سپس به پوره کردن سیب زمینی ها مشغول شوید. و بعد آنها را به پیاز داغ اضافه کنید. در آخر همه مواد را به عدسی که در حال پختن است بیفزایید.


 


 


 

5) در آخر نمک و فلفل را به اندازه ای که فکر می کنید کفایت می کند به عدسی ما اضافه کنید. نهایتا تا 10 دقیقه بعد این غذای مقوی ما آماده است و می توانید آن را سرو کنید.


 


 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت
طرز تهیه عدسی با قارچ و گوشت
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *