طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شربت نعنا با لیمو
طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

ماه رمضان به زودی فرا می رسد و در این روزهای کرونایی بهتر است بتوانیم برای اینکه اب کافی به بدن برسد در هنگام سحر و افطار با نوشیدن شربت های مفید بدن را سرزنده نگه داریم. طرز تهیه شربت نعنا را در ادامه بخوانید.

شربت و نوشیدنی های خنک کمک می کند که در ماه رمضان بتوانیم احساس به مراتب بهتری داشته باشیم و کمتر در این ماه احساس تشنگی داشته باشیم. نعنا از مفید ترین و خومزه ترین سبزیجاتی است که می توان به طرق مختلف آن را استفاده کرد . یکی از خوشمزه ترین روش ها برای استفاده از نعنا نوشیدنی های خنک و ترکیبی با ان است. طرز تهیه شربت نعنا را در نیک صالحی ببینید.

برگ تازه نعنا ۵۰۰ گرم

شکر یک کیلوگرم

آب  ۵-۴ لیوان

طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

آبلیمو  ۳ قاشق سوپخوری

دوره مقدماتی php

رنگ سبز خوراکی ، در صورت دلخواه

* نعنا ها را پاک کرده و بشویید .

*با کارد نعناها را به دو یا سه تکه برش بدین تا حین پخت عطر و رنگ آن ها بهتر
بخورد شربت بره.نکته : نیاز نیست و نباید نعنا ها ریز بشن.

*شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
سپس روی حرارت قرار بدید تا بجوشه و کمی غلیظ شه .

* برگ های نعنا را به آب و شکر اضافه کنید و حرارتو کم کرده تا آروم آروم بجوشه و
نعنا رنگ و عطرشو پس بده .

*وقتی شربت خوب جوشید و قوام اومد ، آبلیمو رو اضافه کرده و پس از چند دقیقه حرارتو خاموش کنید
.
*نکته : اگه بخواید که رنگ شربتتون سبزتر بشه میتونید چند قطره رنگ خوراکی سبز هم به همراه آبلیمو اضافه
کنید.

*در قابلمه دم کنی گذاشته و سرشو روش قرار داده و اجازه بدین ۲۴ ساعت به همون حالت بمونه تا
شربتتون جا بیفته .

*بعد از زمان گفته شده شربت رو صاف کرده و در شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگه دارید و
هر زمان خواستین یه مقدارشو با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید .

نعناع گیاهی با صدها خاصیت دارویی قابل ملاحظه است که در کشورهای گوناگون مانند هند،
خاورمیانه واروپا طرفداران زیادی دارد. نعناع تازه و خشک که احساس خنکی ایجاد می کند
در دستور غذایی کشورهای زیادی مورد مصرف قرار می گیرد.

▪ برگ نعناع، درمان مناسبی برای رفع سردرد، تب، حالت تهوع، اختلالات گوارشی و … محسوب می شود.

▪ سیستم گوارشی را تسکین می دهد و در رفع گاز معده کمک می کند.

▪ برگ این گیاه، خاصیت ادرارآور، نشاط آور و ضد انقباض عضلانی و ضدتهوع دارد. ▪ روغن
طبیعی نعناع نیز خاصیت ضدعفونت، ضدالتهابی و ضدویروسی دارد.

▪ ساقه و روغن طبیعی به دست آمده از درخت نعناع، درمان موثری برای سرطان های
پوست، کبد، ریه و لوزالمعده است.

▪ برگ نعناع با افزایش سوخت و ساز بدن، چربی اضافه بدن را می سوزاند.

▪ روغن طبیعی نعناع، علایم معده درد، گرفتگی عضلانی و سندروم روده تحریک پذیر را
تسکین می دهد و در نتیجه عضلات نرم و شل می شوند.

▪ اسید رزمارینیک (Rosmarinic acid) موجود در این گیاه علایم گرفتگی بینی را تسکین می دهد
و باعث باز شدن مجاری تنفسی می شود. برگ درخت نعناع عارضه های آسم و آلرژی را برطرف می کند.

▪ این گیاه که منبع عالی بتاکاروتین است، قدرت دید را بهبود می دهد، با آکنه مقابله می کند و به پوست نرمی و طراوت می بخشد.

▪ برای رفع بوی نامطبوع دهان و پیش گیری از بروز بیماری لثه ای به کار برده می شود.

▪ چای نعناع از تهوع صبحگاهی در دوران بارداری پیش گیری می کند.

▪ برگ این گیاه به میزان چشمگیری پرمویی در بعضی از قسمت های بدن را که در زنان به علت نبود توازن هورمونی شایع است، درمان می کند.

پارسینه ـ خراسان




طرز تهیه شربت نعنا با لیمو




©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

ماه رمضان به زودی فرا می رسد و در این روزهای کرونایی بهتر است بتوانیم برای اینکه اب کافی به بدن برسد در هنگام سحر و افطار با نوشیدن شربت های مفید بدن را سرزنده نگه داریم. طرز تهیه شربت نعنا را در ادامه بخوانید.

شربت و نوشیدنی های خنک کمک می کند که در ماه رمضان بتوانیم احساس به مراتب بهتری داشته باشیم و کمتر در این ماه احساس تشنگی داشته باشیم. نعنا از مفید ترین و خومزه ترین سبزیجاتی است که می توان به طرق مختلف آن را استفاده کرد . یکی از خوشمزه ترین روش ها برای استفاده از نعنا نوشیدنی های خنک و ترکیبی با ان است. طرز تهیه شربت نعنا را در نیک صالحی ببینید.

برگ تازه نعنا ۵۰۰ گرم

شکر یک کیلوگرم

آب  ۵-۴ لیوان

طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

آبلیمو  ۳ قاشق سوپخوری

رنگ سبز خوراکی ، در صورت دلخواه

* نعنا ها را پاک کرده و بشویید .

*با کارد نعناها را به دو یا سه تکه برش بدین تا حین پخت عطر و رنگ آن ها بهتر
بخورد شربت بره.نکته : نیاز نیست و نباید نعنا ها ریز بشن.

*شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
سپس روی حرارت قرار بدید تا بجوشه و کمی غلیظ شه .

* برگ های نعنا را به آب و شکر اضافه کنید و حرارتو کم کرده تا آروم آروم بجوشه و
نعنا رنگ و عطرشو پس بده .

*وقتی شربت خوب جوشید و قوام اومد ، آبلیمو رو اضافه کرده و پس از چند دقیقه حرارتو خاموش کنید
.
*نکته : اگه بخواید که رنگ شربتتون سبزتر بشه میتونید چند قطره رنگ خوراکی سبز هم به همراه آبلیمو اضافه
کنید.

*در قابلمه دم کنی گذاشته و سرشو روش قرار داده و اجازه بدین ۲۴ ساعت به همون حالت بمونه تا
شربتتون جا بیفته .

*بعد از زمان گفته شده شربت رو صاف کرده و در شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگه دارید و
هر زمان خواستین یه مقدارشو با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید .

نعناع گیاهی با صدها خاصیت دارویی قابل ملاحظه است که در کشورهای گوناگون مانند هند،
خاورمیانه واروپا طرفداران زیادی دارد. نعناع تازه و خشک که احساس خنکی ایجاد می کند
در دستور غذایی کشورهای زیادی مورد مصرف قرار می گیرد.

▪ برگ نعناع، درمان مناسبی برای رفع سردرد، تب، حالت تهوع، اختلالات گوارشی و … محسوب می شود.

▪ سیستم گوارشی را تسکین می دهد و در رفع گاز معده کمک می کند.

▪ برگ این گیاه، خاصیت ادرارآور، نشاط آور و ضد انقباض عضلانی و ضدتهوع دارد. ▪ روغن
طبیعی نعناع نیز خاصیت ضدعفونت، ضدالتهابی و ضدویروسی دارد.

▪ ساقه و روغن طبیعی به دست آمده از درخت نعناع، درمان موثری برای سرطان های
پوست، کبد، ریه و لوزالمعده است.

▪ برگ نعناع با افزایش سوخت و ساز بدن، چربی اضافه بدن را می سوزاند.

▪ روغن طبیعی نعناع، علایم معده درد، گرفتگی عضلانی و سندروم روده تحریک پذیر را
تسکین می دهد و در نتیجه عضلات نرم و شل می شوند.

▪ اسید رزمارینیک (Rosmarinic acid) موجود در این گیاه علایم گرفتگی بینی را تسکین می دهد
و باعث باز شدن مجاری تنفسی می شود. برگ درخت نعناع عارضه های آسم و آلرژی را برطرف می کند.

▪ این گیاه که منبع عالی بتاکاروتین است، قدرت دید را بهبود می دهد، با آکنه مقابله می کند و به پوست نرمی و طراوت می بخشد.

▪ برای رفع بوی نامطبوع دهان و پیش گیری از بروز بیماری لثه ای به کار برده می شود.

▪ چای نعناع از تهوع صبحگاهی در دوران بارداری پیش گیری می کند.

▪ برگ این گیاه به میزان چشمگیری پرمویی در بعضی از قسمت های بدن را که در زنان به علت نبود توازن هورمونی شایع است، درمان می کند.

پارسینه ـ خراسان




طرز تهیه شربت نعنا با لیمو




©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

امتیاز دهید


3.8
از

83

هر سال با نزدیک شدن به فصل گرما و تابستان اصولا به فکر درست کردن شربت های گوناگون می افتیم که اتفاقا تنوع بسیار داره . با انواع میوه و سبزیجات فصل شربت های خوشمزه و پر خاصیتی می شه تهیه کرد . یکی از سبزیجات پر خاصیت این فصل که فایده بسیار داره نعنا است که به شیوه های متفاوت مورد استفاده قرار می گیره که یک شیوه اش تهیه شربت نعنا تقویت کننده معده و دستگاه گوارش است.

 

طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

 

شربت نعنا هم مثل دمنوش نعنا قابلیت مبارزه با بیماری های گوارش رو داره که در فصل گرما بسیار رواج پیدا می کنه مثل بیماری های عفونی و گوارشی مانند تهوع و اسهال و البته این شربت خوشمزه یکی از نوشیدنی هایی است که برای سرو در وقت افطار و سحر در ماه رمضان گزینه مناسبی است. اگه عطر و طعم نعنا رو توی نوشیدنی های تابستونی دوست دارید حتماً موهیتو اصل خونگی رو هم امتحان کنید.

در این دستور قصد دارم روش تهیه شربت نعنا خوشمزه خونگی و سالم رو آموزش بدم تا با درست کردن و نوشیدنش از فواید بی شمار نعنا برخوردار بشید.

 

 

آب و شکر را با هم مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا شهد نسبتا غلیظی بدست آید.

 

برای تهیه این شربت خوشمزه می توان نعنا را از ساقه جدا و کمی خرد کرد و یا اینکه نعنا را به همان صورت یعنی با ساقه در ظرف قرار داد . نعنا را در ظرف شهد قرار دهید و اجازه دهید کمی بجوشد و عطر نعنا بلند شود بعد حرارت را کم کنید تا آرام آرام نعنا در شهد بپزد و طعم و مزه اش وارد شهد شود.(در این مرحله می توان ظرف را روی شعله پخش کن قرار داد و در ظرف را با پارچه تمیز پوشاند و شربت را به مدت 1 ساعت دم گذاشت تا حسابی جا بیافتد اما مراقب باشید سر نرود شعله بسار کم باشد)

 

 

پس از اینکه نیم ساعت گذشت آب لیمو و پوست لیمو را در ظرف شربت بریزید (اضافه کردن لیمو از شکرک زدن شربت جلوگیری می کند و البته عطر بهتری به شربت و نوشیدنی می دهد)

 

 

پس از کامل شدن زمان پخت شربت را از صافی رد کنید تا ناخالصی هایش گرفته شود.

 

 

اجازه دهید شربت خنک شود بعد آن را در شیشه مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

 

 

-برای اینکه متوجه شوید شربت به غلظت مناسب رسیده یا نه در اواخر زمان گفته شده مقداری از شربت را در آب سرد بریزید و اگر در آب سرد به راحتی حل شد یعنی هنوز نیاز  به زمان بیشتری برای پخت دارد اما اگر در آب سرد کمی خودش را بست نشان دهنده غلظت مناسب است.طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

-اگر مایل هستید مقداری گلاب پس از برداشتن شربت از روی حرارت به شربت اضافه کنید.

-افزودن  مقداری زنجبیل تازه هم برای افزودن خواص این شربت بسیار مناسب است. برای درست کردن شربت نعناع زنجبیلی از ابتدا دو برش نازک از زنجبیل تازه در ظرف شربت قرار دهید.

-اگر مایل هستید شربت رنگ سبز داشته باشد، در دقایق پایانی زمان پخت یک قطره رنگ سبز خوراکی به شربت اضافه کنید.

 

باسلام
ممنون از شما بسیار عالی ومفید بود

هر پیمانه آب که ذکر شده دقیقا چقدره ؟؟؟
آیا منظور از پیمانه همون لیوانه (۲۵۰cc) هست؟؟؟

بله یکمی کمتر هست البته از 250. 235 میلی لیتر اگه دقیق ترشو بخواین.

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

  • مدل لباس دخترانه سن 12 ساله
  • وب سایت

    برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    شربت نعناع یکی از انواع شربت های سنتی ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

    همچنین ببینید : طرز تهیه شربت لیموناد رستورانی خوشمزه و عالی با لیمو ترش با پوست

    ابتدا باید برگ های نعناع را از شاخه کنیم، پس از اینکه برگ های تازه نعناع را از شاخه جدا کردیم انها را داخل آبکش می ریزیم و شزیر شیر آب به خوبی زیر و رو می کنیم تا گرد و خاک های بین برگ های نعناع به طور کامل شسته شود.

    برگ های نعناع را پس از شستشو داخل همان آبکش کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. در ادامه آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب هر چه سریعتر به جوش بیاید.طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر حل شد برگ های تازه نعناع را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.

    همچنین ببینید : طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه با طعم عالی به روش طب سنتی

    پس از گذشت ۱۰ دقیقه شربت ما باید رنگ گرفته باشد، حالا تنها کاری که باید انجام دهیم این است که کمی صبر کنیم تا شربت به قوام برسد تا شکرک نزند. البته برای جلوگیری از شکرک زدن شربت می توانیم ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یا کمی جوهر لیمو اضافه کنیم.

    پس از اینکه شربت به قوام رسید و حالت شهد مانند پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و شربت را با یک توری نازک صاف می کنیم و صبر می کنیم تا شربت در دمای محیط خنک شود، سپس در ظرف شیشه ای می ریزیم.

    سپس شربت را در یخچال نگهداری می کنیم. این شربت را می شود به مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد. برای مصرف هم یک پنجم لیوان را شربت می ریزیم و باقی انرا با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

    شربت نعناع یکی از انواع شربت های سنتی ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

    همچنین ببینید : طرز تهیه شربت لیموناد رستورانی خوشمزه و عالی با لیمو ترش با پوست

    ابتدا باید برگ های نعناع را از شاخه کنیم، پس از اینکه برگ های تازه نعناع را از شاخه جدا کردیم انها را داخل آبکش می ریزیم و شزیر شیر آب به خوبی زیر و رو می کنیم تا گرد و خاک های بین برگ های نعناع به طور کامل شسته شود.

    برگ های نعناع را پس از شستشو داخل همان آبکش کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. در ادامه آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب هر چه سریعتر به جوش بیاید.طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر حل شد برگ های تازه نعناع را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.

    همچنین ببینید : طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه با طعم عالی به روش طب سنتی

    پس از گذشت ۱۰ دقیقه شربت ما باید رنگ گرفته باشد، حالا تنها کاری که باید انجام دهیم این است که کمی صبر کنیم تا شربت به قوام برسد تا شکرک نزند. البته برای جلوگیری از شکرک زدن شربت می توانیم ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یا کمی جوهر لیمو اضافه کنیم.

    پس از اینکه شربت به قوام رسید و حالت شهد مانند پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و شربت را با یک توری نازک صاف می کنیم و صبر می کنیم تا شربت در دمای محیط خنک شود، سپس در ظرف شیشه ای می ریزیم.

    سپس شربت را در یخچال نگهداری می کنیم. این شربت را می شود به مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد. برای مصرف هم یک پنجم لیوان را شربت می ریزیم و باقی انرا با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

    

     

    طرز تهیه لیموناد

     

    لیموناد با شربت نعنا:

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    مواد لازم برای لیموناد :

     

    طرز تهیه لیموناد با شربت نعنا :

    آب لیمو، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین تر شدن می توانید شربت بیشتری اضافه کنید. لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود.

     

    طرز تهیه ی لیموناد ساده

     

    لیموناد ساده:

    مواد لازم برای لیموناد :

     

    طرز تهيه ليموناد : 

    آب، شکر و آبلیموی تازه را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا شکر حل شود سپس لیموناد را داخل لیوان بریزید و به آن یخ اضافه کنید.

     

    برای سرو می توانید داخل لیوان از برش های لیمو و چند برگ نعنا استفاده کنید.

     

    نکته ها: مقدار شکر و آبلیمو را می توانید بنابر سلیقه تان کمتر یا بیشتر کنید، می توانید همزمان با تهیه لیموناد چند برگ نعنا داخل مخلوط کن بریزید تا لیموناد نعنایی داشته باشید.

     

    طرز تهیه شربت لیموناد نعنایی:

    طرز تهیه شربت لیموناد نعنایی

     

    مواد لازم برای لیموناد نعنایی :

     

    طرز تهیه شربت نعنا و لیمو :

    ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط كرده و آنها را داخل ظرفی مناسب بجوشانید و از روی حرارت بردارید. قبل از خنک شدن، شاخه های نعنا را به آن اضافه كنید و باز اجازه دهید بجوشند. سپس آن را صاف كنید و داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنک و سرد شود. سپس آب لیمو ترش ها را گرفته و داخل لیموناد بریزید.

     

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    طرز تهیه سیروپ نعنا:

    طرز تهیه ی سیروپ نعنا

     

    مواد لازم برای سیروپ نعنا :

     

    طرز تهیه سیروپ نعنا :

    در قابلمه ای مناسب شکر، آب و برگ های خرد شده نعنا را مخلوط کنید و بجوشانید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و در قابلمه را 15-10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود آن را صاف کنید و گرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد. شربت را کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.

     

    این سیروپ را می توانید با چای ترش به میزان مساوی داخل فنجان بریزید و میل کنید.

     

  • آدرس بيمارستان خانواده ارتش
  • گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

     

    لذت آشپزی با بیتوته

    دریافت پاسخ پزشکی در کمترین زمان

    رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت

    خرید گیفت کارت اپل

    مینی کولر آبی رو میزی دارای موتور قوی

    مرجع معتبر خرید انواع گیف کارت

    مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    بدون مراجعه حضوری ویزیت شو!

    قطعات یدکی جاروبرقی،چرخ گوشت،سماور و…

    ویترین آنلاین طلا /گارانتی تعویض

    کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی

    آسانترین وسریع ترین دسترسی به انواع خدمات

    چطور ارزانترین تورهای کیش را پیدا کنیم؟

    پیراهن زنانه با طرح های متنوع و زیبا

    آبرسان ومرطوب کننده کامان را باتخفیف بخر

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    

     

    طرز تهیه لیموناد

     

    لیموناد با شربت نعنا:

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    مواد لازم برای لیموناد :

     

    طرز تهیه لیموناد با شربت نعنا :

    آب لیمو، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین تر شدن می توانید شربت بیشتری اضافه کنید. لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود.

     

    طرز تهیه ی لیموناد ساده

     

    لیموناد ساده:

    مواد لازم برای لیموناد :

     

    طرز تهيه ليموناد : 

    آب، شکر و آبلیموی تازه را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا شکر حل شود سپس لیموناد را داخل لیوان بریزید و به آن یخ اضافه کنید.

     

    برای سرو می توانید داخل لیوان از برش های لیمو و چند برگ نعنا استفاده کنید.

     

    نکته ها: مقدار شکر و آبلیمو را می توانید بنابر سلیقه تان کمتر یا بیشتر کنید، می توانید همزمان با تهیه لیموناد چند برگ نعنا داخل مخلوط کن بریزید تا لیموناد نعنایی داشته باشید.

     

    طرز تهیه شربت لیموناد نعنایی:

    طرز تهیه شربت لیموناد نعنایی

     

    مواد لازم برای لیموناد نعنایی :

     

    طرز تهیه شربت نعنا و لیمو :

    ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط كرده و آنها را داخل ظرفی مناسب بجوشانید و از روی حرارت بردارید. قبل از خنک شدن، شاخه های نعنا را به آن اضافه كنید و باز اجازه دهید بجوشند. سپس آن را صاف كنید و داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنک و سرد شود. سپس آب لیمو ترش ها را گرفته و داخل لیموناد بریزید.

     

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    طرز تهیه سیروپ نعنا:

    طرز تهیه ی سیروپ نعنا

     

    مواد لازم برای سیروپ نعنا :

     

    طرز تهیه سیروپ نعنا :

    در قابلمه ای مناسب شکر، آب و برگ های خرد شده نعنا را مخلوط کنید و بجوشانید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و در قابلمه را 15-10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود آن را صاف کنید و گرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد. شربت را کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.

     

    این سیروپ را می توانید با چای ترش به میزان مساوی داخل فنجان بریزید و میل کنید.

     

  • طرز تهیه ذرت بوداده کچاپی
  • گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

     

    لذت آشپزی با بیتوته

    دریافت پاسخ پزشکی در کمترین زمان

    رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت

    خرید گیفت کارت اپل

    مینی کولر آبی رو میزی دارای موتور قوی

    مرجع معتبر خرید انواع گیف کارت

    مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    بدون مراجعه حضوری ویزیت شو!

    قطعات یدکی جاروبرقی،چرخ گوشت،سماور و…

    ویترین آنلاین طلا /گارانتی تعویض

    کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی

    آسانترین وسریع ترین دسترسی به انواع خدمات

    چطور ارزانترین تورهای کیش را پیدا کنیم؟

    پیراهن زنانه با طرح های متنوع و زیبا

    آبرسان ومرطوب کننده کامان را باتخفیف بخر

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    

     

    طرز تهیه شربت نعنا

     

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    مواد لازم برای شربت نعنا :

     

    طرز تهیه شربت نعنا :

    در ابتدا نعنا را با ساقه پاک کرده و آن را شستشو بدهید سپس با چاقو آن را خرد کنید البته نباید زیاد ریز شود فقط به اندازه ای که سه تکه شود بعد شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار بدهید تا بجوشد و غلیظ شود سپس برگ نعنا را اضافه کرده و حرارت را کم کنید و بگذارید تا آرام آرام بجوشد و نعنا رنگ و عطرش را پس بدهد وقتی شربت خوب جوشید و قوام آمد آبلیمو را اضافه کنید و چند دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید و اگر می خواهید شربتتان خوش رنگ تر شود می توانید همراه با آبلیمو مقداری رنگ سبز خوراکی نیز به شربت اضافه کنید.

     

    بر روی در قابلمه دمکنی گذاشته و سر آن را روی آن قرار بدهید و بگذارید 24 ساعت بماند تا شربت جا بیفتد بعد از زمان گفته شده شربت را از صافی رد کنید و در شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهدارید و در زمان دلخواه مقداری از آن را با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید.

    من برای این مقدار یک قطره رنگ ریختم.

     

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    لذت آشپزی با بیتوته

    درکوتاه ترین زمان پاسخ سوال پزشکیت روبگیر

    آسانترین وسریع ترین دسترسی به انواع خدمات

    انواع کالا روبا7روزضمانت بازگشت سفارش بده

    مینی کولر آبی رو میزی دارای موتور قوی

    آبرسان ومرطوب کننده کامان را باتخفیف بخر

    مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

    رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت

    پیراهن زنانه با طرح های متنوع و زیبا

    خرید گیفت کارت اپل

    بهترین آبسردکن های پیشنهادی برای خرید

    کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی

    مرجع معتبر خرید انواع گیف کارت

    دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

    ویترین آنلاین طلا /گارانتی تعویض

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    

     

    طرز تهیه شربت نعنا

     

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    مواد لازم برای شربت نعنا :

     

    طرز تهیه شربت نعنا :

    در ابتدا نعنا را با ساقه پاک کرده و آن را شستشو بدهید سپس با چاقو آن را خرد کنید البته نباید زیاد ریز شود فقط به اندازه ای که سه تکه شود بعد شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار بدهید تا بجوشد و غلیظ شود سپس برگ نعنا را اضافه کرده و حرارت را کم کنید و بگذارید تا آرام آرام بجوشد و نعنا رنگ و عطرش را پس بدهد وقتی شربت خوب جوشید و قوام آمد آبلیمو را اضافه کنید و چند دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید و اگر می خواهید شربتتان خوش رنگ تر شود می توانید همراه با آبلیمو مقداری رنگ سبز خوراکی نیز به شربت اضافه کنید.

     

    بر روی در قابلمه دمکنی گذاشته و سر آن را روی آن قرار بدهید و بگذارید 24 ساعت بماند تا شربت جا بیفتد بعد از زمان گفته شده شربت را از صافی رد کنید و در شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهدارید و در زمان دلخواه مقداری از آن را با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید.

    من برای این مقدار یک قطره رنگ ریختم.

     

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    لذت آشپزی با بیتوته

    درکوتاه ترین زمان پاسخ سوال پزشکیت روبگیر

    آسانترین وسریع ترین دسترسی به انواع خدمات

    انواع کالا روبا7روزضمانت بازگشت سفارش بده

    مینی کولر آبی رو میزی دارای موتور قوی

    آبرسان ومرطوب کننده کامان را باتخفیف بخر

    مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

    رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت

    پیراهن زنانه با طرح های متنوع و زیبا

    خرید گیفت کارت اپل

    بهترین آبسردکن های پیشنهادی برای خرید

    کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی

    مرجع معتبر خرید انواع گیف کارت

    دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

    ویترین آنلاین طلا /گارانتی تعویض

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    آموزش دستور تهیه و مواد لازم شربت نعنا و لیمو خوشمزه

    نعنا :•: ۶ شاخه

    لیمو ترش :•: ۶ عدد

    شکر :•: ۱ پیمانه

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    آب :•: ۱ پیمانه

    آب گازدار :•: به میزان لازم

    یخ :•: به میزان لازم

    آموزش دستور تهیه و مواد لازم شربت نعنا و لیمو خوشمزه

    برای تهیه شربت نعنا و لیمو ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد وحجم آن نصف شود. حرارت را خاموش کنید تا شربت کاملا خنک شود. یکی از لیموها را برای تزیین حلقه کرده و آب پنج عدد باقی مانده را بگیرید .

    پوست باقی مانده لیموها را دور نریخته و به همراه برگ های نعنا در هاون بکوبید یا ریز خرد نمایید. لیمو و نعنا خرد شده را به شربت اضافه کرده و داخل لیوان ها یخ ریخته و روی یخ از مواد شربت تا لیوان را پرکنید .

    روی مخلوط آب گازدار ریخته، سپس لیوان ها را با نعنا تازه و برش های لیمو تزیین کرده سرو نمایید. این شربت نعنا و لیمو برای گرمای تابستان بسیار مناسب است و عطش تشنگی را برطرف می کند.

    چه موادی لازم داریم؟

    آّب / به اندازه دلخواه
    شکر / به اندازه لازم
    نعناع / یک دسته
    لیموی پوست گرفته / 1 عدد

    چطوری درست کنیم؟

    برای تهیه شربت لیمو و نعناع، ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و بجوشانید. هنگامی که آب و شکر در حال جوشیدن هستند و شکر کاملا حل شد، یک دسته نعناع با ساقه به آن اضافه نمایید.طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    پس از چند دقیقه جوشیدن، برش های لیموی پوست گرفته را به آن اضافه کنید. می توانید به جای برش های لیمو از 2 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده نمایید.

    شعله را خاموش کنید و در ظرف را بگذارید.

    پس از 24 ساعت، شربت را صاف کنید.

    شربت را درون یک شیشه در باریک ریخته و آن را در یخچال نگهداری نمایید.

    برای استفاده، مقداری از شربت را با آب و یخ مخلوط نمایید و با یک برش لیمو و چند برگ نعناع آن را تزیین کنید.
    ***

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه


    In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

    Copyright © 2016 kadbanoo.net, All rights reserved.

    چه موادی لازم داریم؟

    آّب / به اندازه دلخواه
    شکر / به اندازه لازم
    نعناع / یک دسته
    لیموی پوست گرفته / 1 عدد

    چطوری درست کنیم؟

    برای تهیه شربت لیمو و نعناع، ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و بجوشانید. هنگامی که آب و شکر در حال جوشیدن هستند و شکر کاملا حل شد، یک دسته نعناع با ساقه به آن اضافه نمایید.طرز تهیه شربت نعنا با لیمو

    پس از چند دقیقه جوشیدن، برش های لیموی پوست گرفته را به آن اضافه کنید. می توانید به جای برش های لیمو از 2 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده نمایید.

    شعله را خاموش کنید و در ظرف را بگذارید.

    پس از 24 ساعت، شربت را صاف کنید.

    شربت را درون یک شیشه در باریک ریخته و آن را در یخچال نگهداری نمایید.

    برای استفاده، مقداری از شربت را با آب و یخ مخلوط نمایید و با یک برش لیمو و چند برگ نعناع آن را تزیین کنید.
    ***

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه


    In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

    Copyright © 2016 kadbanoo.net, All rights reserved.

    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو
    طرز تهیه شربت نعنا با لیمو
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *