طرز تهیه زنجبیل پاستیلی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه زنجبیل پاستیلی
طرز تهیه زنجبیل پاستیلی

 

۱- زنجبیل تازه ۲۰۰ گرم

۲- نشاسته ۳ ق غ

۳- پودر ژلاتین ۴ ق غ

طرز تهیه زنجبیل پاستیلی

دوره مقدماتی php

۴- عسل ۱ لیوان

۵- آب ۳ لیوان

ابتدا زنجبیل ها را بارنده ریز رنده کرده سپس بگذارید بایک لیوان آب خوب بپزد بعد میکس کرده و در نهایت با صافی صافش کنید. پودر نشاسته ژلاتین و عسل را با عم مخلوط کرده و بذارید با شعله ملایم بجوشد تا خوب غلیظ شود. وقتی مواد آماده شد ته سینی را سلفون کشیده و مواد را درونش بریزید و در یخچال بگذارید بعد از ۲ ساعت از یخچال بیرون آورده و با مدل های دلخواه برش دهید. به همین راحتی پاستیل شما آماده میشود.

منبع: saatgard

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

 × 
هفت
 = 
fifty six

.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.

مواد لازم برای تهیه قسمت آلبالویی: ۱- آب آلبالو ۳ لیوان ۲- نشاسته ذرت…

رودخانه رنگین کمانی کانو کریستال که رودخانه پنج رنگ هم نامیده می شود از…

یکی از مناطق مرتفع تپه ی پوشیده از درخت جنگل زیبای سیاه در اروپا

تمامی حقوق برای شرکت ارتباط نوین پالیز محفوظ می باشد.

 200 گ زنجبیل تازه لازمه. بهتره ترجیحا زنجبیل های کوچک و جوان باشن که چوب 
نداشته باشن. اونا رو پوست میکنیم(تو یه سایت نوشته بود نیازی به پوست کندنش 
نیست ولی من امتحان نکردم. انشالا دفعه بعد. ضمنا میتونین پوستشو خشک کنین 
و بکوبین که میشه پودر زنجبیل. من چون وقت و حوصله کوبیدنشو ندارم گذاشتم رو 
کابینت و هر بار که دمنوش دارچین درست می کنم یه تکه میندازم تو دمنوشم. 
خوشمزه میشه.) زنجبیلها رو نگینی خرد میکنیم یا نازک ورقه ورقه می کنیم. روش 
آب می ریزیم حد اقل به حدی که روشو بگیره و میذاریم 30 تا 40 دقیقه بجوشه. بعد 
میریزیم تو آبکش که آبش بره. (آبشو دور نریزین چون یه مقدار از خواص زنجبیل توشه و 
میشه استفاده اش کرد. من توی دلستر می ریزم که درباره اش خواهم گفت) این 
جوشوندن برای کم کردن تندی زنجبیله . پیشنهاد می کنم تو این مرحله یه تکه اشو 
بخورین تا ببینین تندیش براتون قابل تحمله یا نه. ممکنه لازم باشه یه بار دیگه این کارو 
تکرار کنین تا تندیش کمتر شه ولی معمولا یه بار کافیه.
بعد 200 گ شکر و 2 قاشق آب روش میریزیم . روی حرارت متوسط بهم میزنیم تا آبش 
خشک بشه و شکر دور تکه های زنجبیلو بگیره. آماده است.
( تو این مرحله که زنجبیل
رو با شکر روی حرارت میذاریم یه بار من فندق و گردو هم به تکه های زنجبیل اضافه کردم
و…. جاتون خالی . بچه های بد غذای من جوری خوردن که نفهمیدم کی تموم شد.)
زنجبیل شکری ساده رو هم هر کی خورد خوشش اومد. حتی همسرم که مثل من 
شکمو نیست و به تندی و شیرینی هم علاقه نداره ازش خورد و دوست داشت.
یه چیز بامزه تو پرانتز: وقتی ما نامزد بودیم همسرم تحملش نسبت به شیرینیجات خیلی
کم بود. یعنی اگه تو مهمونی شربت میاوردن می بایست شربتی که شیرینیش از نظر 
ما مناسب بود تقریبا نصفشو خالی کنه و جاش آب بریزه تا بتونه بخوره. کمی بعد از 
نامزدیمون به من گفت:«تا حالا هر وفت قنادی می دیدم دلم برا صاحبش می سوخت. 
پیش خودم میگفتم بیچاره ها حتما کاسبیشون خیلی کساده! آخه کی میاد شیرینی 
بخره؟! مگه آدم سالی چند بار شیرینی می خره؟! اینهمه شیرینی درست می کنن و رو
 دستشون می مونه! اما از وقتی با تو آشنا شدم فهمیدم چرا اونا مغازه شونو تعطیل 
نمی کنن و نمیرن دنبال یه کار دیگه!»
زنجبیل شکری تو امریکا و اروپا به عنوان درمان خونگی ناراحتیهای گوارشی و سرما 
خوردگی استفاده میشه. همینطور همراه با میوه های شکری برای تزئین شیرینیها یا 
داخل کیک. خواص زنجبیل خیلی زیاده که با سرچ کردن می تونین پیدا کنین. من خیلی
مختصرمی نویسم:

اون آبشو که گفتم دور نریزین ، میتونین با تنظیم تندی و شیرینیش(رقیق کردن و شیرین
کردن) به عنوان یه نوشیدنی خوشمزه به صورت گرم یا سرد استفاده کنین، تو شربتها
بریزین، یا برای مرینیت کردن مرغ و استفاده کردن تو غذاهای دیگه مثل خوراک سبزیجات
و … به ابتکار خودتون.
میشه هم باهاش ginger ale درست کرد:این مایعو با کمی پوست پرتقال یا لیموترش یا هردو بجوشونین تا بوی اسانس بگیره و 
شیرینیشو زیاد کنین و بعد با آب گاز دار مخلوطش کنین. پوست پرتقال لاغر کننده و 
نشاط آوره و برای کسایی مثل من از خود پرتقال خیلی بهتره. راستی پوست پرتقال
و نارنج و … رو هم میشه بعد از گرفتن تلخیش مثل زنجبیل، شکری کرد . هم مفیده و 
هم خوشمزه و خوشگل. بخصوص اگه یه آدم بیکار پیدا کنین که اونا رو براتون با قالبهای
کوچیک شیرینی، قالب بزنه. البته تلخی گرفتن پوست مرکبات یه کم فرق داره که 
حتما خودتون بلدین. ضمنا چه زنجبیل شکری و چه پوست مرکبات شکری رو میتونین
با شکلات پوشش بدین و تنقلات سالم و خوشمزه ای به دست میاد. بخصوص اگه 
شکلاتش تلخ باشه.
همونطور که در بالا گفتم من وقتی میخوام دلستر بخورم اون آب حاصل از جوشوندن 
زنجبیلو میریزم توش تا:

قابل توجه مژگان جونم :گفته بودی نوشابه خیلی دوست داری. منم همینطور بودم. بخاطر ضررش زیاد نمیخوردم
ولی خیلی دوست داشتم. به تدریج سعی کردم به جاش دلستر طعم دار بخورم با این 
که خیلی دوست نداشتم. اما الان به مزه دلستر عادت کردم و اونو ترجیح میدم. نوشابه 
به نظرم زیادی شیرین میاد. البته مصرف مداوم هر نوع نوشابه یا آب گازدار چون می تونه
باعث پوکی استخوان بشه توصیه نمیشه ولی به عنوان تفنن همراه غذای خشک و تند
دلستر میخورم و اصلا غم فقدان نوشابه رو حس نمیکنم.
میخوام بگم به تدریج میشه عادات غذاییو عوض کرد و عادتای سالمتریو جایگزین کرد تا 
رژیم گرفتن راحت باشه و بتونیم ادامه اش بدیم.(هر چند اطبای سنتی ما دلسترو هم 
قبول ندارن و ماءالشعیری که میگن مفیده با این دلستر فرق داره ولی به هرحال دلمونو 
خوش می کنیم که این یه مقدار ویتامینهای ب داره. زنجبیلی هم باشه که چه بهتر.)
راستی من از وقتی سالم خوریو شروع کردم تمایلم به شیرینیجات کمتر شده. قبلا 
میتونستم کیلو کیلو کیک و شیرینی بخورم. اینجوری نگام نکنین.
نگفتم که میخوردم
. پتانسیلشو داشتم ولی از ترس چاقی سعی میکردم جلوی خودمو بگیرم. ولی هیچوقت
سیر نمی شدم از شیرینی. اما الان یه موقع که میرم سراغ شیرینیجات می بینم براحتی
میتونم صرف نظر کنم یا به مقدار کمتری قانع باشم. به عبارت دیگه تازگیا پیش میاد که 
این معده ی سابقا سیری ناپذیر، از شیرینی سیر شه!
خدایا شکرت.
خیلی دلم میخواد یه سری رسپی های سالم و مفید بذارم. انشالا سرم خلوت تر بشه
 حتما. این جزو مستحباتمه. واجب اینه که امروز یا فردا برم یه باشگاه خوب پیدا کنم و 
برنامه بدنسازی برا خودم ردیف کنم. آمین!
بازگشت شقایق عزیزمو هم خیر مقدم میگم. ضمنا گله دارم از این که جوابمو ندادی 
گلم. دخترم پرسیده بود این شقاخانوم، دوست منم میشه یا نه؟!
دوستای خوبم ببخشید که من دیروز فرصت نکردم بیام نت و جواب کامنتا رو بدم . ممنون
ازمهربونیاتون.
الی خانوم گل – که انشالا سالم و رژیمی باشه – چرا ناپدید شده؟!
پ.ن: اینو سرکارم تایپ کرده بودم. الان اومدم و دیدم شکر خدا الی جون هم برگشته.

یعنی من الان معتادم[نیشخند] البته که هستم !!
این سواله خیلی خوبه فقط اگه وقتی عصبی هستی از خودت بپرسی جوابای جالبی هم میشنوی[خنده]مثلا من امروز عصبی شدم و پرخوری تو جواب سوال به خودم میگفتم گور بابای رژیم[قهقهه]

دقیقا مثل خودم[ناراحت]

طرز تهیه زنجبیل پاستیلی

جونم کدبانوووووووووووووو

:)))) جوابت به ریما خیلی باحال بود ویدایی . منم همینطورم .

قربونت بشم که با این همه کار میرسی زنجبیل شکری هم درست کنی.
من که حتما درستش میکنم.

[قلب][گل]

عمرا خوردن یه خوراکی بتونه باعث بشه حالت تهوع بگیرم یه همچین معده ای دارم من مگه اینکه خیییییییییییییییییییییییییییییییلی!!! بخورم
آی گفتی سابقه نشون داده 6 تا رولت رو یه جا خوردم [خجالت]حتی میتونم نصف یه جعبه شیرینی رو یه جا برم بالا [خوشمزه]من برم تا ملت رو گمرا نکردم[نیشخند]

ای جوووووووووووونم بازم به دخملی[قهقهه][خجالت]الهی

خوبی؟؟؟؟

سلام
از آشناییت خوشبختم
بازم بیا پیشم.

خیلی مفید بود حتما سر فرصت درست می کنم[رویا]

طرز تهیه زنجبیل پاستیلی
طرز تهیه زنجبیل پاستیلی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *