طرز تهیه رشته پلو با گوشت گوسفندی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه رشته پلو با گوشت گوسفندی
طرز تهیه رشته پلو با گوشت گوسفندی

مواد لازم :

برنج 1000 گرم

گوشت گوسفندی 750 گرم

رشته پلویی 500 گرم

پیاز 1 عدد متوسط

طرز تهیه رشته پلو با گوشت گوسفندی

کره به میزان لازم

دوره مقدماتی php

دارچین

(در صورت تمایل در این عذا میتوانید از کشمش و خرما نیز استفاده کنید)

 

 

ابتدا برنج را از 3 الی 4 ساعت قبل در اب خیس کرده و 2 الی 3 قاشق نمک در آن میریزیم.

پیاز هارا خرد کرده و در ظرف مناسبی همراه با گوشت و مقداری کره تفت میدهیم سپس مقداری دارچین به گوشت اضافه میکنیم تا طعم گوشت لذیذتر گردد وقتی گوشت خوب تفت داده شد 2 لیوان آب به همراه نصف لیوان زعفران به گوشت اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت به خوبی با حرارت ملایم پخته شود.

در تابه ایی رشته هارا با حرارت ملایم تفت میدهیم

در قابلمه ایی دیگر  مقداری اب به همرا نمک ریخته و منتظر میمانیم تا به جوش اید وقتی آب به جوش آمد برنج را اضافه میکنیم و پس از اینکه برنج چند قل زد رشته را نیز داخل اب برنج ریخته تا نرم شود سپس برنج را آبکش کرده و به روش معمولی دم میکنیم در این عذا شما میتوانید گوشت را نیز لای برنج گذاشته و به این روش نوش جان کنید.

در هنگام دم کردن برنج مقداری اب و روغن به برنج اضافه کرده و اجازه میدهیم برنج به خوبی دم بکشد.

پس از دم کشیدن برنج ان را در دیسی کشیده و و با کشمش و خرما میتوانید تزیین کرده و نوش جان کنید

 

 

 

ایمیل شما محفوظ خواهد ماند. موارد ضروری مشحص شده ند *

دیدگاه

پاک کردن

امتیاز دهید


2.8
از

36

 

 

 

طرز تهیه رشته پلو با گوشت گوسفندی

 

 

طرز تهیه : گوشت چرخ کرده ، 1 پیاز رنده شده آب گرفته ، آرد نخودچی ، تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. سپس کوفته های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن و کره بریزید. 2 پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کشمش ، خلال پوست پرتقال ، پودر دارچین ، زعفران دم شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

 

 

از نیم ساعت قبل برنج را خیس دهید. داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج را اضافه کنید و پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید ( 5 دقیقه پیش از ابکش کردن رشته را به برنج اضافه کنید ).

 

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید. مقداری از مخلوط برنج و رشته داخل قابلمه بریزید و روی آن مقداری از مایه کشمش ، مجدد مقداری برنج و مقداری از مواد ، لایه آخر را با برنج بپوشانید.

 

حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس حرارت را کم کنید و 1/2 لیوان آب جوش و کمی روغن را مخلوط کنید و روی برنج بدهید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید برنج دم بکشد سپس در دیس بریزید و همراه با گوشت قلقلی ، کشمش سرخ شده ، خلال پسته و … تزیین و سرو کنید.

 

نکته ها : استفاده از خلال پوست پرتقال و دارچین سلیقه ای میباشد ، میتوانید رشته پلو را جدا آماده کنید و پیاز ، کشمش و گوشت راروی برنج بریزید و سرو کنید ، میتوانید به جای گوشت قلقلی از گوشت چرخ شده یا گوشت ماهیچه پخته و … نیز استفاده کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام ساده اما خوشمزه بود خیلی ممنون

نوش جان ستاره عزیز ، منم خیلی رشته پلو با گوشت دوست دارم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه رشته پلو با گوشت گوسفندی
طرز تهیه رشته پلو با گوشت گوسفندی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *