طرز تهیه رتتویی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه رتتویی
طرز تهیه رتتویی



رتتویی RATATOUILLE یا راتاتویی یک غذای فرانسوی سبک و بسیار خوشمزه اس و تقریبا خیلی ساده اس و میشه اگه غذای گیاهی دلتون خواست از این غذا لذت ببرین ، ریشه اصلی خوراک مورد نظر به شهر نیس بازمی گردد و نام کامل این غذا رتتویی نیکواز هست.
کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه ، اسم اون کارتون Ratatouille Disney هست که یه موش کوچولو عاشق آشپزی هست و با کمک یک انسان باهم آشپزی می کنند و این غذای فوق العاده رو ابداع می کنند که برای همین اسمش کارتون رتتویی شده است.
رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه.
مواد لازم برای این خوراک چشمیه ولی من یه مقدار میدم که نفرمایید چرا نگفتی.

 

مواد لازم :
پیاز دو عدد
سیر ۳ حبه
فلفل دلمه ای یک عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
هویج بزرگ یک عدد
کدو بزرگ یک عدد
بادمجان یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
روغن زیتون دو قاشق
آویشن
نمک و فلفل سیاه

 

طرز تهیه :
پیاز رو ریز خورد می کنیم و با روغن زیتون کمی تفت میدیم ، سیر رنده میکنیم و فلفل دلمه ای خورد کرده اضافه میکنیم و بعد گوجه فرنگی ها رو پوره کرده با نمک و فلفل و آویشن اضافه میکنیم و میذاریم یکم رو حرارت بمونه تا غلیظ بشه و جا بیوفته ، یه ظرف پیرکس برمیداریم و این مواد رو کفش میریزیم.طرز تهیه رتتویی

دوره مقدماتی php

سبزیجاتی که داریم رو به یک اندازه خورد می کنیم

روی سس توی پیرکس سبزیجات رو کنار هم میچینیم و خیلی فشرده و همه رو میچینیم و روشون نمک و فلفل سیاه میزنیم و کمی آویشن میپاشیم.

کاغذ روغنی برمی داریم و به اندازه ی دهانه ی پیرکس میبریم و روی سبزیجات میذاریم و میذاریم توی فر برای ۵ تا ۶۰ دقیقه تا خوب بپزن

توی این مدت سبزیجات آب پس میدن و با سس میپزه و غلیظ میشن و سبزیجات کمی ترد میشن

یک غذای خیلی خیلی خوشمزه و سبک هست که کنارش ماست چکیده سرو می کنیم.

راتاتویی یک غذای سنتی فرانسوی است که با سبزیجات پخته می شود ریشه این غذا به نیس فرانسه باز می گردد.
مگه میشه از همچین غذایی با این ترکیب رنگ خوشمون نیاد.
نوش جان.

در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , غذای رژیمی , غذای فرانسوی , غذای گیاهی

تعداد بازدید : 3712

تستر

۱۳۹۷/۰۵/۲۹ ساعت ۲۰:۳۳

تلفن :

ایمیل : Toster@toster.com

واقعا متاسف میشم

قلب

۱۳۹۷/۰۵/۳۰ ساعت ۰۸:۳۰

تلفن :

ایمیل : Artgirl@gmail.com

ساده و رژیمی و خوشمزه

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

طرز تهیه رتتویی

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


طرز تهیه رتتویی

سلام،باید به این ذوق و ابتکار شما تبریک گفت ، موفق باشید .

بازم سلامفکر کنم من اشباهی اون یک کامنتم رو تو صفحه کیکا گذاشتماگه از این غذاهای وجی داشتی بازم بذار تا یه روز چندتاشون رو با هم امتحان کنمفکر کنم خرجی به اونصورت ندارهپس به امتحانشون میرزه، ضرر هم که نداره چون عمدش سبزیجاتماهم که از تنبلی ماه تا ماه سبزی نمی خریم بخوریم

سلامواقعا عجب اسمیهمنم هر وقت می سازم یاد کارتونش میفتممن چند بار بیشتر نساختم ولی به خوشگلی غذای شما نشدهالبته من به توصیه یکی از دوستام از سیب زمینی هم استفاده کردم و برای اینکه شوهرم ازش بخوره کمی هم کدو حلوایی رو با فلفل و ترشیجات پختم و کنارش گذاشتمالبته اون بنده خدا هم خورد و تشکرم کرد ولی خودم می دونم اونقدرا خوشمزه نبوده و بیچاره بخاطر دلداری من تشکر کردهولی خودم کلا از عذاهای سبزیجاتی اونم از سبزیجات تازه بخاطر سلامت و خواصش خوشم میاد هر چندم زیاد خوشمزه نباشهسعی می کنم از این به بعد سر بزنم ببینم غذای جدید چی داریالبته بیشتر سبزیجاتی باشه ها

سلام نیلوفر جوناتفاقا خودم هم زیاد کدو و بادمجون خریدم و حالا باید یه بلایی به سرشون بیارم. تصمیم دارم باهاشون بورانی کدو و بابا گنوش که یک غدای معروف لبنانیه بسازم. ولی پست کردن دستوراشون یک کم زمان میبره. شرمنده خانم حجتی عزیزفرانسویها یک علم دارند به نام گَسغُنُمی که به خواص و زیبایی غذاها میپردازه. اونها معتقدند که رتتویی به خاطر داشتن“légumes du soleil”یعنی سبزیجات آفتاب یک غذای سالم و گستغنمیک استمن معمولا دستور غذاهارو کمی تغییر میدم ولی اگر مواد رو عوض کنیم دیگه اون طعم اصیل رو نخواهد داشت.مثلا من برای رنگ نارنجی از هویج استفاده کردم که در اصل باید اسکواش باشه ولی ما اینجا اسکواش نداریم و 90% مردم نمیدونند اسکواش برگ چه درختیه! حالا در مورد ظاهر غذا باید بگم که یک ضرب المثل هست که میگه عقل آدما به چشمشونه. در علم آشپزی غربی این یک قانون به حساب میاد یعنی اونها غذاشون رو تزئین میکنند حتی اگر بخواهند تنها بخورند.امتحان کنید , جواب میدهدرمورد اینکه بیشتر غذای سبزیجات بذارم, راستش من زیاد غذا نمیخورم پس زیاد هم غذا نمیسازم. این چیزهایی رو هم که تفریحی میپزم میارم اداره ملت بخورد و متاسفانه ملت ما عاشق گوشتند! ولی حتماچندتا پست سبزیجات میذارم اتفاقا یک غذا با گل کلم بلدم که اصلا مزه کلم نمیده و جون میده واسه شوهر گول زدن!گل کلم خونم هم یه چند وقتیه پایین اومده واجب شد این غذا رو درست کنم

نیلوفر جون من الان او یکی کامنتت رو دیدمرمز درست در اومدن این غذا به نازک بودن برشهای سبزیجاته یعنی نازکیشون باید در حد نازکی کاغذ باشه!!! وگرنه غذاتون خوشمزه نمیشه! از من گفتن بوداگه میخوای که سبزیجاتت برشته بشند کافیه در آخر بعد از چیدنشون روش روغن زیتون بریزی و نمک و فلفل پاشیده و کاغذ روغنی رو حذف کنی چون “رمی” کاغذ روغنی رو روی رتتویی گذاشت که سبزیجاتش “مویست” یا همون مرطوب باقی بمونهقرار ندادن کاغذ باعث برشته شدن یا کبابی شدن سبزیجات میشه و اون روغنی که روش ریختی باعث برشته و طلایی شدنش میشهولی همینجا میگم که دور حلقه های سبزیجاتت چروک میشه و دیگه این ظاهر خوشگل رو نداره! بعد نگید نگفت! ظاهرش این در نمیاد ولی طعمش ایرونی پسند میشهدرکت میکنم! خیلی زور داره که کلی زحمت کشیده باشی بعد ملت به به و چه چه نکنند و غر بزنند. شکر خدا من از شوهر شانس آوردم ولی یک مشت برادر شوهر معلوم الحال دارم که فقط جوابشون کتکه! البته من معمولا این جور آدما رو با دعوت نکردن به صرف شام تنبیه میکنمولی عزیزم اصلا نگران نباش من رتتویی رو جلوی آدمهای بدادا گذاشتم و بشقابش رو لیس زدندولی کاغذ رو حذف کن و روغن اضافه کن. جواب میدهالبته من غذاهای گوشتی خیلی شیک را با یک “ساید دیش” سبزیجات سرو میکنم و و اون غذای سبزیجات تا آخر سفره کاملا خورده میشهو در مورد عروسکی بودن …من شدیدن آدم عروسک دوستیم و به اندازه یک مغازه عروسک دارم! یک روز عکساشون رو واست میذارم

عصرت بخیر طیبه خانمتوضیحاتت خیلی دقیق و موشکافانه بود. معلومه که تو غذا درست کردنت خیلی حساسی و بخاطر همینه که به قول خانم حجتی خیلی خوشگل دراومده و واقعا غیر از چشم نواز بودن خیلی هم شکمنوازه (تازه من که هنوز ازش نخوردم!)خوشبحالت که زبون بلدی و می تونی دستورای خارجی رو هم بخونی. اینجوری کلی هم برای خودت اطلاعات کسب می کنی هر چند که همشون رو هم نپزیبازم ازت تشکر می کنم که باعث بشی یه تنوع جدیدی داشته باشیم چونکه غذاهای سنتی رو هر چقدرم آدم حساس باشه و خوب درست کنه همیشه تکرارین و بیشتر توی مهمونیها خوب جواب میدهانشاءاله که فرصت پیدا کنی بقیه تجربیاتت رو هم ارائه کنیراجع به عروسکم که گفتی من خواهرم خیلی عروسک دوست داره و به بچه هم خیلی علاقه داره و یه دو جین عروسک بچه دور خودش جمع کرده که بعضیاش خیلی خوشگلن

salam man mahsa hastam doste negar joon mishnasish ke dokhte daieejooneton,kheili khosh saligheiee kheeiliiiii,ye soal dashtam az hozooreton,in negar chera be shoma narafte???!!!!!!!!!!!vali khodemonim ba in salighaton mitonid hesabi to mehmonia manovr bedin,man chand no az ghazahaton ro entekhab kardam ke bepazam cheshme baziha ro dar biarim ba ejazaton dasedonam dard nakoned,khosh bashid bye

merci mahsa joon. teflaky Negar ghavvase maheriye, ab giresh nemiyad!omidvaram az ghazaha khoshetoon biyad.good luck

سلام طیبه جون عكس ها باز نمی شه و برای درست كردن این غذا با كیفیت و دست كار شما دیدن عكسها لازمهاگه ممكنه مشكلشو حل كنی ممنونتم

متاسفانه تنها راهش فیلتر شکنهاز دست من کاری ساخته نیست شرمنده

آفرین خیلی با سلیقه ای … من کلی به تیکه هایی که می ندازی وسط های رسیپت می خندم بازم واسمون از این غذاهای خوشمزه بزار

سلام دستت درد نکنه امشب درست کردم و خیلی خوشم اومد خوشمزه بود و به طعم جدید یهم داد واسه تنوع رژیم غذایی عالی بود معمولا مردها کم آشپزی میکنن ولی من خوب درش آوردم:D

احسنت. واقعا جای تقدیر داره

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/ratatoille.JPGفکر نمیکردم این غذای باشه که به مذاقم خوش بیاد کارتون رمی رو که دیدم(اخیرا) به سرم زد خوشمزه یا بد مزه درستش کنم و جالب اینکه خوشمزه بود. مرسی‌قبلا این دستورو تو کتاب رزا دیده بودم البته اون مثل مال شما خوشگل نچیده بودش تو ظرف ولی‌ به موادش یه کمی‌ سبزیجات معطر اضافه کرده بود منم یه کمی‌ جعفری، نعناع و آویشن پاشیدم روش.فرصت نداشتم عکس درست حسابی‌ ازش بگیرم. فکر کردم بعد هر چی‌ موند میذارم تو یه بشقاب ازش عکس میندازم ولی‌ خوب…. چیز قابل توجهی‌ نموند;pمیدونی‌ تو کارتون رمی چی‌ خیلی جذبم کرد:رمی قبل از اینکه شروع به کار کنه دستشو شست!کاری که خیلی‌ از آدما از زیرش در می‌رن

عکسش که خیلی خوشگل شده کهمن خودم بارها این رو درست کردم. مامانم از بچگی درست میکرده و میکنه ( اون مدل توهم توهمش البته) و منم عاشقشم چون گوشت ندارهولی آره سبزیجات و ادویه همه چیز رو خوشمزه تر میکنهموافقم آدم باید همیشه دستش رو بشورهمن که چون عکس باید بگیرم یه صد باری دستم شسته میشهولی حتی موقع ساختن کیک و بیسکویت حتی اگه نخوام عکس بگیرم هم بعد از هر مرحله میرم سر سینکتازه وسواسی هم نیستمیا هستم؟نهههههههههههههه

~x(vasvasi kheili badetake care

سلام من امشب  در نظر دارم اين را درستش كنم به خاطر همسري بايد كلا برم تو كار غذاهاي كم كالري و بدون روغن

سلام من موفق شدم اين غذا را ديشب درست كنم شكلش خيلي قشنگه ادم وقتي نشسسته داره ميچينه اين سبزي ها خودش حض ميكنه . مثل بازي مي مانه : بادمجان ،‌كدو، هويج ، گوجه  . بادمجان ،‌كدو ، هويج ،‌گوجه و … تا توي ظرف چيدمشون كلي بچگي كردم. كلا من بزرگ نمي شم احتمالا . واسه ناهار امروزمونه . با اجازتون يكمي ناخنك زدم مزه اش هم عالي  بود مرسي شف جان  .

نوش جان

شف جونعکس های پستهای قدیمی لود نمیشن!..می دونم سرت شلوغه و نرسیدی اینا رو درست کنی،فقط خواستم یه اشاره ای کرده باشماخه با فری گیت هم نمی تونم وبلاگ بلاگ اسپات رو باز کنم!

 دوست عزیز،شف چند وقت پیش به دوستانی که نمی تونن پست های قدیمی رو ببینن، راه حل دادن و گفتن به جای بلاگ اسپات آخر، دات آی آر رو تایپ کنن و پست ها با عکس باز می شن.شما این رو امتحان کنید و لطفا خبر بدید که آیا موفق شدید یا نه.

مرواريد جانمن همون مرجان هستمعكس هاي پست هاي  همين دات آي آر باز نميشن!مثل همين غذاي رتتويياينا رو چكارش كنيم؟

 chef tayebeh jan azizam salam emrooz webloge shoma ro didam va khaili tonest behem komak kone vaghean khaste nabashid karetoon harf nadare ishalah hamishe movafagh bashin bazam behet sar mizanam

سلام طیبه جانممنون بابت این همه وقتی که می زاری و آموزش میدییه سوال داشتم اگه برای این غذا اول همه این سبزیجات رو یه کم توی روغن تفت بدیم بعد بزاریم توی فر خیلی بد میشه؟طرز تهیه رتتویی



در نهنگ آبی قسمت اختلال ، فوت سارا، خواهر بهمن در مسیر اجرای نقشه های …

طرز تهیه رتتویی
طرز تهیه رتتویی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *