طرز تهیه دیزی در فر خانگی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دیزی در فر خانگی
طرز تهیه دیزی در فر خانگی

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه دیزی در فر خانگی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

نکات مهم1-من هنگام درست کردن این ویدئو متآسفانه زعفرانم تمام شده بود این بود که بنده به جای زعفران از زرد چوبه استفاده کرده ام و شما میتوانید بجای زرد چوبه کمی زعفران را خرد کرده و در آب یخ بریزید تا رنگ و طعم آن بیشتر پدید آید2- گوشت آبگوشت بهتر است گوسفند نر باشد و اگر از گوشت گوسفند ماده میخواهید آبگوشت یا دیزی سنتی درست کنید از بره شش ماهه درست کنید و ار گوشت ماده گوسفند که زاییده باشد نبایستی در آبگوشت و دیزی استفاده کنید3- اگر از نخود استفاده میکنید حتمآ از نخود درشت کرمانشاه استفاده کنید 4- اگر بخواهید برای یک رستوران یا غذاخوری آبگوشت و دیزی بار کنید همین مراحل را در پختن لحاظ کنید مقدار گوشت یک دیزی آبگوشت یک نفره در تعداد زیاد یکصدو بیست گرم گوشت گوسفند (بره شش ماهه) و دمبه 45 گرم میباشد طرض درست کردن دیزی برای رستورانها و غذا خوریها:به تعداد دیزی 100 یا دویست عدد را در فر آبگوشت به چینید آب جوش آماده داشته باشید و اولین کاریکه انجام میدهید ریختن یک چهارم پیاز معمولی (نه بزرگ و نه کوچک) در ته سفال یا ظرف آبگوشت که این روزها بیشتر از ظرف آلومینیم استفاده میشود سپس کمی نمک اضافه کنید حالا گوشت و دمبه را، به ظرف اضافه کنید و بلافاصله آب جوش بریزید آب جوش بایستی تا بالای خط ظرف باشد سپس شعله فر آبگوشت را که احتمالا شب میباشد زیاد کنید تا آب گوشت بجوش آید، کف آنرا جمع کرده و شعله فر را به قدری کم کنید که در یک ثانیه فقط یک حباب جوش برخیزد درب خود ظرف دیزی را نگذارید ولی درب فر را، ببندید اگر شب ساعت 10 آبگوشتها را، بار گذاشتید بایستی ساعت 7 صبح بروید سراغ فر آبگوشتتان و نخود درشت کرمانشاه که شب ساعت 10 شب خیسانده اید برای هر ظرف آبگوشت یک استکان فرانسه کافیست سپس شعله را،زیاد کرده و مجددا کف نخود ها را، جمع کنید،و دوباره شعله را کم کنید کار شما تمام است پس ساعت 11 صبح وقت ریختن سیب زمینی است بزرگی تکه های سیب زمینی به اندازه همین ویدئوست بعد از نیم ساعت یعنی در ساعت 11/5 بعد از اظمینان از پختن سیب زمینی، زرد چوبه را، اضافه کنید و یک ربع بعد رّب گوجه که در آب ولرم حل شده برای هر ظرف آبگوشت یک الی 2 قاشق رب بریزید و در آخر گوجه فرنگی بریزید تذکر مهم: برای خوشمزه شدن آبگوشتتان اگر برایتان مقدور بود بجای زرد چوبه از زعفران استفاده کنید و چنانچه آب ظرفهای آبگوشت کمی از سطح گوشت پایین آمد از آب قلم استخوان که قبلا آماده کرده اید استفاده کنید تا آبگوشت شما مغذی،خوش طعم،وخوش عطر باشد برای سلیقه افراد وقتی گوجه فرنگی را اضافه میکنید درون چند ظرف به تعداد 10 یا بیست عدد آن سیر تازه یک الی 2حبه ، هم چنین بسته به ذائقه افراد میتوانید از فلفل تند در مقدار کم و یا ادویه مخصوص آبگوشت بسته به سلیقه مشتریهایتان استفاده کنید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه دیزی در فر خانگی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

سلام دوستان عزيزدوستاني كه دوست دارند كانال ما رو حمايت مالي كنن و براي رشد و بهتر شدن فيلم ها كمك كنند و در ساخت استديو انلاين كمك كرده باشند ميتونن به لينك PayPal ما مراجعه كنند با تشكر فراوان جوادجوادي https://www.paypal.me/javadjavadi

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…



دیزی سنگی , طرز تهیه دیزی سنگی خوشمزه ، از غذاهای فوق العاده خوشمزه و مقوی که از دیرباز اسم و رسمی برای خود پیدا کرده است دیزی سنگی نام دارد. حتما هر زمان نام دیزی سنگی را می شنوید به یاد دوران پدربزرگ‌ و مادربزرگ و بوی خوش نان سنگک و سبزی تازه می افتید. در این مطلب از آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه دیزی سنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.


 


 


 

طرز تهیه دیزی در فر خانگی

دیزی یا همان آبگوشت ، غذایی با گوشت گوسفند و نخود لوبیا و پیاز و سیر است که در کنار آن سبزی ، ترشی ، پیاز به همراه نان سنگک سرو می شود، طعم دیزی بسیار بی نظیر است خصوصا که اگه پرچرب هم باشد. امروز تصمیم گرفتیم به همان روش سنتی و قدیمی روش تهیه این غذا را آموزش دهیم.


 


 


 


برای تهیه دیزی ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:


 


 


 

1) بهتر است از خیس دادن نخود و لوبیا از شب قبل از تهیه دیزی غافل نشوید. ظرفی تقریبا بزرگ آماده کنید و گوشت به همراه استخوان و چربی، نخود و لوبیا و 1 عدد پیاز و 3 عدد سیر و گوجه هایی که از قبل پوست گرفته اید را در آن بریزید. سپس 6 برابر حجم مواد داخل ظرف را آب اضافه کنید.


 

2) اگر ظرفتان، ظرف مخصوص دیزی است برای پختن حتما از شعله پخش کن بهره ببرید. درست است که زمان پخت طولانی می شود اما طعم دلچسبی به دیزی می دهد. بعد از 90 دقیقه فلفل سبزها را به دیزی اضافه کنید و دقت کنید که در زمان پخت شعله ملایم باشد.


 

3) باید یک ساعت صبر کنید سپس سیب زمینی ها را داخل ظرف دیزی بریزید. سپس پیازی که درون ظرف قرار دارد را از ظرف غذا خارج کنید. بهتر است چربی گوشت را نیز از داخل ظرف خارج کنید. در آخر کار می توانید چربی را همراه با پیاز باقیمانده داخل غذا بریزید.


 

4) زمانی که حس کردید، گوشت و نخود و لوبیا نرم شده اند، به مقدار لازم، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. اگر رنگ دیزی باب میل تان نبود می توانید کمی رب گوجه به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دیزی به خوبی جا بیوفتد.


 


 

5) در آخر کار آبگوشت را داخله کاسه بریزید و تکه های نان را در آن ترید کنید و مواد باقی مانده در قابلمه را با گوشتکوب بکوبید. گوشت کوبیده از قسمت های هیجان انگیز آبگوشت دیزی سنگی است که طرفداران بسیاری دارد. می توانید آبگوشت  و گوشت کوبیده را با انواع ترشی ، پیاز ، سبزی خوردن و… سرو کنید. نوش جان


 


 


 

می توانید به جای چربی از دنبه هم استفاده کنید. نکته بعد این که زمانی که گوشت را می پزید در همان ابتدای کار به آن نمک و دیگر ادویه جات را نزنید زیرا گوشت را دیر پز خواهد کرد. آبگوشت هم مانند قورمه و قیمه نیاز به کمی صبر و تحمل دارد. بنابراین هر چه زمان پخت دیزی سنگی طولانی تر باشد آبگوشت جا افتاده و خوش رنگ خواهید شد. جالب توجه است که باید از همان ابتدا آب داخل قابلمه را زیاد بگیرید زیرا اگر بخواهید هنگام پخت به آن آب اضافه کنید ، مزه آبگوشت را تحت تاثیر قرار می دهد.


 


 

دیدگاه

طرز تهیه دیزی در فر خانگی

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

طرز تهیه دیزی در فر خانگی
طرز تهیه دیزی در فر خانگی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *