طرز تهیه دسر کاسترد قالبی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دسر کاسترد قالبی
طرز تهیه دسر کاسترد قالبی

طرز تهیه کاسترد با 3 روش متفاوت کاسترد فوق العاده لذیذ انبه، کاسترد قالبی با سس شکلات، دسر خوشرنگ کاسترد میوه ای با توضیحات کامل در مورد هر کدام از دسرهای کاسترد، بسیار راحت و آسان قابل تهیه می باشد.

طرز تهیه کاسترد به شیوه ها و روش های متنوع و متفاوتی ارایه می گردد که آن ها را با توجه به ذائقه و علاقه خود می توانید انتخاب و تهیه و نوش جان بفرمایید. انواع دسر کاسترد را معمولا سرد و خنک سرو می کنند که شما می توانید با سلیقه و ذائقه خود آن را گرم نوش جان فرمایید.

با 3 طرز تهیه کاسترد خوشمزه و لذیذ کاسترد انبه، کاسترد قالبی با سس شکلات و کاسترد میو های آشنا شوید و این دسر فوق العاده را در منزل خود تهیه و برای خانواده و دوستان خود سرو نمایید.

شیر : 1 لیتر

طرز تهیه دسر کاسترد قالبی

دوره مقدماتی php

چوب دارچین : 1 عدد

شکر : 1.5 فنجان

زرده تخم مرغ زده شده : 3 عدد

بادام زمینی خام : 3/4 فنجان

انبه پوره شده : 2 عدد

بادام خام خرد شده : 1/8 فنجان

دارچین : 1/2 قاشق غذاخوری

شیر و چوب دارچین را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت گذاشته تا بجوشد. سپس قابلمه را کنار گذشته تا شیر دارچین خنک شده و به دمای محیط برسد. دوباره قابلمه را روی حرارت ملایم و کم گذاشته و شکر را بیافزایید و مدام آن را هم بزنید تا زمانی که مایه غلیظ گردد و به کاسترد روشنی تبدیل شود که حدود 5 تا 8 دقیقه زمان می برد. فابلمه را از زوی حرارت برداشته و زرده های تخم مرغ زده شده را به آن بیافزایید و کاملا مواد را با هم مخلوط کرده و دوباره قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. 5 تا 8 دقیقه به طور مداوم مخلوط را به طور مدادم هم بزنید تا مایه کاسترد غلیظی بدست آید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و بادام زمینی و پوره انبه را بیافزایید و مواد را با هم مخلوط نمایید. مواد را در یک ظرف مناسب سرو ریخته و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس کاسترد را با شکر، دارچین و بادام خرد شده تزیین و آن را سرو نمایید. این کاسترد را می توانید با توجه سلیقه و ذایقه خود گرم نیز سرو کنید.

شیر : 1 لیتر

شکر : 1 پیمانه

وانیل : مقدار کمی

پودر کاسترد : 6 قاشق غذاخوری

کره : 1 قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای تلخ : 100 گرم

روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری

خامه : 3 قاشق غذاخوری

شیر را در قابلمه ای مناسب ریخته و بر روی حرارت بگذارید، پودر کاسترد و شکر را به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلظت پیدا کند. کره و وانیل را به مایه اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. برای یکدست شدن مایه کاسترد از همزن برقی استفاده کنید و آن را هم بزنید. کاسترد آماده است می توانید آن را درون قالب موردنظر خود ریخته و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شود. برای تهیه سس شکلات خامه را در ظرفی مناسب ریخته و بر روی حرارت بگذارید و مرتب آن را هم بزنید تا روان و گرم شود ولی مراقب باشید نجوشد. خامه را از روی حرارت برداشته و شکلات خرد شده را به همراه روغن مایع به آن افزوده و مرتب هم بزنید تا یک سس رقیق به دست آید. کاسترد را از قالب جدا کرده و در ظرفی که می خواهید آن را سرو کنید گذاشته و با سس شکلات کاسترد را تزیین نمایید.

پودر کاسترد : 50 گرم

شیر : 750 میلی لیتر

شکر : 75 گرم

میوه شامل موز، توت فرنگی، سیب، انگور، پرتقال، یا هر نوع میوه ای که دوست دارید.

طرز تهیه کاسترد میوه :

در یک قابلمه بزرگ 3/4 شیر که حدود 500 تا 550 میلی لیتر است را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید. در کاسه کوچکی باقی مانده شیر را ریخته و پودر کاسترد را به آن افزدوه و به خوبی باهم مخلوط کرده تا یکدست شود و در آن توده و گلوله ای وجود نداشته باشد و آن را کنار بگذارید. زمانی که شیر به اندازه کافی گرم شد، شکر را به آن اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه هم بزنید. سپس حرارت را کم کرده و یا آن را از روی حرارت بردارید، مخلوط شیر و پودر کاسترد را به قابلمه اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید. دوباره قابلمه را روی حرارت گذاشته و به مدت 10 دقیقه دیگر مدام هم بزنید تا مایه کاسترد غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید به دمای اتاق برسد سپس مایه کاسترد را درون یخچال به مدت 5 تا 6 ساعت گذاشته تا سرد و خنک شود. همه میوه ها را خرد کرده و در ظرفی که می خواهید کاسترد را سرو کنید بریزید، سپس مایه کاسترد را بر روی میوه ها بریزید و آن را سرو کنید.

در طرز تهیه کاسترد میوه، میوه ها را 10 تا 15 دقیقه قبل از سرو به مایه کاسترد اضافه کنید زیرا اگر زودتر اضافه کنید میوه ها در مایه کاسترد آب می اندازند و کاسترود بد فرم و آبکی می گردد. در همه ی کاستردها میزان شکر و شیرینی کاسترد را با توجه به ذائقه خود می توانید تغییر دهید. برای مشاهده سایر دسرهای خوشمزه و فوق العاده اینجا را کلیک نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


طرز تهیه دسر کاسترد قالبی

با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

 

دسر کاسترد وژله  برای 15 تا 20 نفر

 

این دسر یکی از آسانترین ژله هاییست که میشه درست کرد

طرز تهیه دسر کاسترد قالبی

 با تشکر از مریم بانو که این ژله رو به یاد من آورد وهوس

 کردم بار دیگر برای وبلاگم درستش کنم .

 

مواد لازم :

کاسترد :5 قاشق غذاخوری سر پر

شیر :یک کیلو

شکر :5 قاشق غذاخوری

موز :مقداری

ژله شاتوت :2 بسته

 

طرز تهیه :

 

ابتدا 12 قاشق از شیر سرد را برداشته وبا 5 قاشق

کاسترد خوب مخلوط کرده وبهم می زنیم .سپس بقیه شیر

 را می جوشانیم ووقتی جوشید ،شکر را به آن اضافه کرده

بهم می زنیم زیر شعله را کم می کنیم .سپس مخلوط

کاسترد وشیر را در حالی که بهم میزنیم ،داخل شیر جوشیده

میریزم وخوب بهم می زنیم تا صاف ویکدست وسفت شود .

داخل قالب را کمی با آب سرد شسته وآبش را خارج کرده

 وکاسترد را درون آن می ریزیم ..صبر می کنیم تا سرد

شود وبرای مدت دو ساعت داخل یخچال می گذاریم .

بعد از دو ساعت دو بسته ژله را با روشی که روی خود

 بسته نوشته آماده می کنیم به این ترتیب که ابتدا

دو بسته را در دو لیوان آب جوش حل کرده وخوب بهم

 می زنیم تا جایی که مایعی شفاف بدست آید سپس

دو لیوان آب سرد داخل آن می ریزیم .

ژله آماده شده را می گذاریم سرد شود .

روی کاستر دهای داخل قالب موز های حلقه شده

 را می چینیم .

سپس از ژله های سرد شده  چند قاشقی روی موز ها

ریخته  تا موزها خودش را بگیرد .برای مدت نیم ساعتی

 داخل یخچال قرار می دهیم .

طرز تهیه دسر کاسترد قالبی

سپس بقیه ژله خنک شده را روی موز ها ریخته

 وقالب را داخل یخچال می گذاریم ..

 

تقریبا بعد از دو سه ساعتی ژله آماده است .

برای در آوردن ژله از قالب ،داخل قابلمه بزرگی که از قالب

ژله بزرگتر باشد مقداری آب گرم ونه جوش ،می ریزیم

وقالب را یکی دو دقیقه داخل آب گرم گذاشته ووقتی

احساس کردیم دسر از قالب جدا شده است ،ظرف مورد

 نظر را روی قالب گذاشته وقالب را وارونه می کنیم .سپس

 برای چند دقیقه ای داخل یخچال گذاشته سس تزیین

 وآماده سرو کردن می باشد .

شما می توانید در ابتدا ژله را درست کرد وداخل قالب

 ریخت به این ترتیب در پایان کار ژله روی کار قرار می گیرد

 که آن هم منظره جالبی دارد .

نوش جان  

 

 

 

با سلام

ماشاالله آشپزخونه خوش بویی دارید 🙂

کنار این آشپزخونه یا همون وبلاگتون میتونید با تبلیغ یک محصول مرتبط با همین مطالب به سود خوبی برسید…

محصول ما “آموزش سفره آرایی و میوه آرایی” است / در یک بسته … از دکتر اصغریان

سود شما از هر بار فروش این محصول 1060 تومان است ..

به احتمال زیاد با این بازدید کننده ای که وبلاگ شما دارد روزانه 3 الی 7 تا بفروشید

سود شما ماهانه بین 100 الی 150 هزار تومان میشود …

برای شروع در سایت پال سل عضو بشید و کد نمایش بنر محصول فوق را در قالب وبلاگتان قرار دهید تا نتیجه را همین امروز مشاهده فرمایید…

با تشکر

سلام عزیزم
چه دسر خوش آب و رنگی شده دستت درد نکنه [ماچ]

وای دلم آب افتاد ……..
[گل][گل][گل]

[گل][ماچ][گل]

با تشکر
آیا در کاسترد نبایستی زلاتین ریخته شود تا بگیرد؟ کاسترد که همینطوری نمی گیره؟

سلام عزیزم انقد خوشگل درست کردی دلم خواست یه بار مثه تو درست کنم ….
منو به هوس انداختیاااا
مرسی

با سلام وخسته نباشید .طاعات وعباداتتون مورد قبول حق باشه مراحل سرو کاسترد رو نوشتم حتما درست می کنم دستتون درد نکنه

آخ دهنم آب افتاد
دلم به تاپ تاپ افتاد.
دست شما درد نکنه.به منم سربزنيد خوشحال ميشم.

ممنون از آموزشتون .خیلی عالی بود .

ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتید



Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه دسر کاسترد قالبی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

نحوه مصرف:1-دو قاشق غذا خوری(35 گرم) از پودر کاسترد را با دو قاشق غذا خوری شیر مخلوط کنید تا به شکل کرمی نرم و یکدست شود.2- 500 سی سی شیر را به همراه دو قاشق غذاخوری شکر بجوشانید و خوب هم بزنید.3- مخلوط کاسترد را به شیر در حال جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.4-دسر را به صورت سرد سرو کنید.( در صورت تمایل می توانید پس از آماده شدن به شکل گرم نیز میل کنید.)

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

سلام به دوستان گلم .این دفعه با یک دسر خدمتتون رسیدم .این دسر برای آن دسته از عزیزان درست کردم  که در خواست یک  دسر ساده کرده بودند که زمان زیادی نبره .ظاهرش هم قشنگه البته قضاوت با شماست .امیدوارم از درست کردنش لذت ببرید .

مواد لازم :

ژله آلبالو :یک بسته ( به جای آن می تونیم از ژله شاه توت ویا ژله توت فرنگی ویا هر رنگ دیگه ای که با رنگ کسترد متضاد باشه)

شیر :سه ونیم لیوان

طرز تهیه دسر کاسترد قالبی

پودر کسترد :سه قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین :۲۵ گرم

شکر :۵ قاشق غذا خوری سر پر

هل و گلاب :به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا ژله را آماده می کنیم به صورتیکه محتویات بسته را ابتدا با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم .وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژله کاملا شفاف بشه .

سپس با سه چهارم ایوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالب ژله می ریزیم  ودر یخچال می گذاریم تا ببنده .

در فاصله ای که ژله در یخچال هست دسر کسترد را آماده می کنیم .سه لیوان شیر را با شکر روی حرارت می گذاریم تا بجوشه .پودر ژلاتین را  با کمی آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملا حل بشه و شفاف بشه .برای دیدن مراحل آماده کردن ژلاتین می تونید اینجا را ببینید .

پودر کسترد را در نصف لیوان شیر خوب حل می کنیم

سپس به شیر در حال جوش اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم تا گلوله نشه وچند تا جوش بخوره.در آخر کمی هل وگلاب هم اگه اضافه کنید خوش عطر می شه .آن را از روی حرارت برمی داریم کمی که حرارت آن کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

سپس دسر کسترد را روی ژله بسته شده می ریزیم وحدود پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم.وسپس بر می گردانیم .برای برگرداندن آن مثل بقیه دسرها ابتدا با نوک چاقو دور دسر را آزاد می کنیم وسپس قالب دسر را حدود سی ثانیه در آب گرم فرو می بریم  وبعد بر می گردانیم .

پودر کسترد را می تونید از سوپر مارکتها تهیه بفرمایید .

اگه پودر کسترد در دسترستون نبود می تونید از اینجادسر کسترد را درست کنید .منتها به جای کاکائو از  کمی زعفران استفاده کنید تا خوشرنگ بشه .

 

 

CopyRight © 2011 – 2012 liliangol Group , All Rights Reserved

طرز تهیه دسر کاسترد قالبی
طرز تهیه دسر کاسترد قالبی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *