طرز تهیه دسر مخملی فرانسوی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دسر مخملی فرانسوی
طرز تهیه دسر مخملی فرانسوی

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه دسر مخملی فرانسوی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

فیلمهای آموزشی سفره آرایی
ثبت دیدگاه
62,392 بازدید

فیلم آموزش طرز تهیه سس براق کیک برای تزیین روی کیک به شکلی بسیار زیبا فیلم با توضیحات کامل هستش


فیلم آموزش طرز تهیه سس براق کیک

با این سس آینه ای  می توانید کیک های بسیار زیبایی داشته باشید

طرز تهیه دسر مخملی فرانسوی

آموزش سس براق فرانسوی برای روی کیک

این سس بسیار راحت و بسیار کم تکنیک هستش و از نظر طعم و مزه بسیار پسندیده است

برای تهیه کیک براق با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک را آموزش دهیم و سپس آن را با  سس براق فرانسوی تزیین کنیم

1. قبل از هر چیز فرتون رو روشن کنید تا گرم بشه.

2. تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن و سرد نباشن. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها رو در آب ولرم بذارید تا کمی از سرماشون کم شه.آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه. من معمولا آرد رو روی مایع کیکم مستقیم الک میکنم.

3. برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتونیم اون بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشن. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها رو از سفیده جدا میکنیم. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشن و با سفیده مخلوط نشن. در ابتدای کار سفیده ها رو بذارید کنار و برید سراغ زرده ها.

4. زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و 4/3 فنجان شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشه. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید. بهتره این کار رو در سه مرحله انجام بدید.

5. مقداری از آرد رو بریزید و با دور آروم همزن بزنید (میتونید در این مرحله همزن رو بذارید کنار و با یک قاشق یا ویسک هم زدن رو ادامه بدید) تا کاملا آرد ها به خورد مایع برن. بعد مقداری دیگه از آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست بشه و باز این کار رو تکرار کنید تا آرد تموم شه. همونطور که بالا گفتم خیلی بهتر میشه اگه در این مرحله آرد رو مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک میکنه.

6. حالا میریم سراغ سفیده ها. سفیده ها رو در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن اونقدر بزنین تا کاملا پف کنه و سفید رنگ بشه. بعد یک قاشق از شکر رو هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنین تا رنگش براق بشه.

7. سفیده رو روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق(ترجیحا فلزی نباشه) به یک سمت هم میزنیم. حتی اگه انکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتون رو تند نکنید و تا مخلوط شدن کامل سفیده با مایع به آرومی به یک سمت مواد رو هم بزنید (این مهمترین قسمت این کیکه).

8. بعد هم کف قالب 25 سانتی رو چرب کنید و یا اگه خواستید کاغذ روغنی بذارید و مایع رو در قالب بریزید. نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک اینه که حواسمون باشه مایع کیک رو در یک نقطه نریزیم و در تمام سطح قالب پخشش کنیم تا بعد از پخت گنبدی نشه.

9. بذارید در فر در دمای 170-180 دجه سانتی گراد تا کاملا بپزه. این کیک تقریبا 20-25 دقیقه ای میپزه ولی باز بسته به فرتون ممکنه متفاوت باشه.

10. خب حالا این کیک ساده رو با یک روکش براق تزیینش می کنیم که یک کیک شیک و زیبا داشته باشیم.

پودر ژلاتین ۲۰ گرم، آب ۳۲۰ گرم، گلوکز ۳۰۰ گرم، شکر ۳۰۰ گرم، شیر عسلی ۲۰۰ گرم، شکلات ۳۰۰ گرم ( اگر بخواهید رنگ غیر از قهوه ای باشه شکلات سفید و رنگ مجاز خوراکی استفاده کنید)

در ظرفی ابتدا ۱۲۰ گرم از آب را ریخته، سپس پودر ژلاتین را بر روی ان پاشیده، اجازه دهید تا حالت اسفنجی بگیرد.

در ظرف دیگری گلوکز، شکر و ۲۰۰ گرم باقیمانده آب را اضافه، مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد، در این مرحله وقتی مطمئن شدید که شکرها کاملا حل شده اند، ظرف را از روی حرارت بردارید، ژلاتین و شیر عسلی را افزوده خوب مخلوط کنید، سپس شکلاتها را که قبلا به تکه های کوچک در اورده اید را به آن افزوده و اجازه دهید که شکلاتها ذوب شوند، ( در صورت تمایل به رنگ کردن سس و استفاده از شکلات سفید در همین مرحله رنگ را اضافه کنید).

با گوشت کوب برقی ، یک مقدار سس را مخلوط کنید تا سس براق تر شود. سپس سس را کناری بگذارید تا به تدریج سرد شود و به حرارت ۳۵ درجه سانتیگراد برسد، در این مرحله سس اماده برای کاور کردن کیک شماست.

نکات مهم برای طرز تهیه سس براق فرانسوی

اگر بعد از اماده شدن سس، حبابهای زیادی روی ان ایجاد شده بود، دو تا سه بار آن را از یک صافی به آرامی رد کنید، اینکار تا حدود زیادی حبابهای ایجاد شده را از بین خواهد برد.
زیر سازی و صاف بودن سطح کیک،اهمیت فوق‌العاده ای در اینه ای بودن سس دارد.

 

روکش رنگی براق کیک,طرز تهیه سس براق فرانسوی

برچسب هاآموزش تزیین روی کیک آموزش تصویری سس براق فرانسوی تزیین کیک تزیین کیک خانگی سس آینه ای سس براق فرانسوی برای کاور کیک سس براق فرانسوی شف سس براق فرانسوی شف طیبه سس براق فرانسوی طرز تهیه سس مخملی طرز تهیه کیک آینه ای طیبه کیک آینه ای براق

اموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان را مشاهده میکنید این تزیین بسیار ساده …

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

طرز تهیه دسر مخملی فرانسوی

ایمیل

وب‌سایت


تزئین سالاد

تزیین سالاد الویه

مدل کیک تولد دخترانه

تزیین غذا و سفره ایرانی

طرز تهیه انواع ژله

انواع سالاد کاهو با تزیینات

تزیین سالاد فصل

عکس تزیین سالاد کاهو کلم

تزیین سالاد کاهو و کلم

تزیین سالاد فصل

تزیین انواع سالاد شیرازی

دیزاین  سالاد کاهو

تزیین سالاد ماکارونی

طرز تزیین حلوا

عکس تزیین حلوا عروسی

تزیین ژله جدید

طرز تهیه ژله تزریقی

طرز تهیه ژله رولی

تزیین مدل ژله چند رنگ

تزیین غذا و دسر ایرانی

تزیین غذا و سالاد و دسر

تزیینات دسر

تزیین دسر ژله

ژله انار

سفره شب یلدا سنتی

تزیینات شب یلدا

تزیین پشمک شب یلدا

تزئین سفره ی افطاری

تزیین سفره افطار

منو غذایی ماه رمضان

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

عکس پروفایل اربعین

عکس پروفایل عاشورا

عکس پروفایل اردیبهشت ماهی

عکس پروفایل روز دختر

عکس پروفایل شهادت امام جعفر صادق

عکس پروفایل عید فطر

عکس پروفایل شب قدر

عکس نوشته ماه رمضان

عکس پروفایل ماه رمضان

عکس پروفایل نیمه شعبان

پروفایل نیمه شعبان

عکس پروفایل شب قدر

طرز تهیه دسر مخملی فرانسوی
طرز تهیه دسر مخملی فرانسوی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *