طرز تهیه دسر شارلوت موز

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دسر شارلوت موز
طرز تهیه دسر شارلوت موز



در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه دسر شارلوت موز

دوره مقدماتی php

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه دسر شارلوت موز

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

مواد لازم جهت تهیه “دسر شارلوت”:شیر…….۱/۵ پیمانهزرده تخم مرغ…….۵ عددشکر…….۱۸۰ گرموانیل…….۱/۴ قاشق چایخورینان رولت…….۱ عددخامه فرم گرفته…….۴۰۰ گرمموز…….۲ عددشکلات چیپسی…….۵۰ گرمپودر ژلاتین…….۱ قاشق سوپخوریآب…….۱/۴ قاشق چایخوریآرد……۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه دسر شارلوت موز

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

مواد لازم: -نان رولت : به مقدار لازم -ژله تمشک : یک بسته -شیر گرم : یک پیمانه – خامه زده شده : 1/5 پیمانه -زرده تخم مرغ :4 عدد – طعم دهنده تمشک: 2 قاشق سوپ خوری نون رولت را از قبل آماده می کنیم . ژله ی تمشک را که از قبل آماده کردیم روی نان رولت می مالیم و سپس نان را به صورت رول می پیچیم . و سه ساعت داخل یخچال میگذاریم. سپس شیر را گرم کرده و مقداری پودر ژلاتین و زرده تخم مرخ و خامه را کم کم به آن اضافه کرده و با هم زن دستی به خوبی مخلوط می کنیم. سپس کمی طعم دهنده با طعم تمشک به آن اضافه میکنیم . حالا دسر ها را از یخچال بیرون آورده و برش می زنیم . وکاملا فشرده در یک ظرف قطعات را کنار هم قرار می دهیم .حالا مایع را داخل ظزف و روی رولت ها ریخته و بعد یک لایه ی دیگر رولت روی آن قرار می دهیم .سپس آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد .بعد دسر را برش داده و آن را تزیین میکنیم .

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

شارلوت از انواع دسر های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید این دسر متفاوت را در منزل برای مهمانی های مختلف خود تهیه کنید,‌در ادامه مطلب طرز تهیه شارلوت توت فرنگی را مشاهده خواهید کرد.

شارلوت از انواع دسر هایی است که از دو جزء تشکیل می شود که یک جزء این دسر خوشمزه را انواع کیک ها, بیسکویت ها و یا رولت تشکیل می دهند و بخش دیگر طرز تهیه دسر شارلوت شامل از انواع کرم ها، پودر ژله و پودر میوه استفاده می شود.

تیرامیسو و شارلوت دو دسر خوشمزه و مناسب برای انواع مهمانی ها و مجالس می باشند و اگر شما می خواهید مهمان هایتان را سورپرایز کنید بهتر است این دسر های خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

برای درست کردن دسر شارلوت ابتدا رولت را مطابق دستور طرز تهیه رولت خامه ای آماده کنید سپس یک لایه نازک از مارمالاد توت فرنگی را به وسیله لیسک بر روی رولت بمالید و از طول به رول کردن رولت اقدام کنید و رولت را در کاغذ روغنی بپیچید و به مدت 30 تا 60 دقیقه به رولت استراحت دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شارلوت پودر ژلاتین را با 3 قاشق غذاخوری آب در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس به کمک روش بن ماری پودر ژلاتین را در درون آب حل کنید. توجه داشته باشید بعد از 5 دقیقه پودر ژلاتین در آب به خوبی حل می شود.
خامه قنادی را به کمک همزن برقی به مدت 15 دقیقه به خوبی هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس خامه زده شده را در درون یخچال قرار دهید. شیر و شکر را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به دمای جوش برسد و شکر در درون شیر به خوبی حل شود سپس شیر را از روی حرارت گاز بردارید و ژلاتین حل شده را به مخلوط شکر و شیر اضافه کنید و یک کاسه یخ در زیر مخلوط شیر قرار دهید و مرتب شیر را هم بزنید تا به خوبی خنک شود بعد از خنک شدن شیر 1/5 پیمانه از خامه را به مخلوط شیر و ژلاتین اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و توت فرنگی های یخ زده و درشت را به کرم شارلوت اضافه کنید. (توجه داشته باشید که دمای شیر باید به خوبی پایین بیاید تا خامه در درون شیر آب نشود).
در مرحله بعدی طرز تهیه شارلوت برای تزیین این دسر خوشمزه رولت را بسته به سایزی کاسه ای که می خواهید دسر شارلوت را در آن قرار دهید برش دهید.طرز تهیه دسر شارلوت موز

سپس کف کاسه را با یک ورق سلفون کاملا بپوشانید و رولت های برش داده را به صورت مرتب در درون کاسه بچینید توجه داشته باشید که نباید درزی برای نفوذ مواد میانی شارلوت به بیرون وجود داشته باشد سپس یک پیمانه باقی مانده از خامه فرم گرفته را روی سطح رولت ها بریزید و همه درزهای بین رولت های را بپوشانید. کرم میوه ای آماده شده را بر روی سطح خامه بریزید و یک لایه از رولت ساده یا برش هایی از رولت را به اندازه دهانه ظرف روی مواد میانی دسر شارلوت قرار دهید سپس با کمک سلفون روی مواد را ظرف را بپوشانید و دسر را به مدت 4 تا 6 ساعت در درون یخچال قرار دهید. 

در طرز تهیه شارلوت بعد از بسته شدن مواد میانی دسر را از یخچال بیرون آورید و سپس سلفون را باز کنید و ظرف مورد نظر برای سرو این دسر را روی کاسه قرار دهید و دسر را به ظرف سرو منتقل کنید سپس سلفون را از روی سطح دسر شارلوت جدا کنید و اطراف این دسر خوشمزه را با کمک خامه فرم گرفته و میوه به زیبایی تزیین کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز تهیه دسر شارلوت موز
طرز تهیه دسر شارلوت موز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *