طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت
طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور با نکات مهم جهت خوشمزه کردن – طرز درست کردن تیرامیسو با بیسکویت پتی بور در خانه – دستور درست کردن تیرامیسو در منزل با بیسکویت پتی بور

 

دسر تیرامیسو یکی از بهترین دسر های ایتالیایی است که به روشهای مختلفی تهیه می شود. در یکی از این روشها از بیسکویت پتی بور استفاده می شود. برای طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور شما به پنیر ماسکارپونه، خامه، شکر، قهوه غلیظ و پودر کاکائو در کنار بیسکویت پتی بور نیاز دارید.

 

طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت

پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم

دوره مقدماتی php

خامه فرم گرفته شده : ۴۰۰ گرم

بیسکویت پتی بور : به میزان لازم

شکر : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو : به مقدار لازم

قهوه غلیظ و یا قهوه اسپرسو : یک پیمانه

 

برای درست کردن تیرامیسو با بیسکویت پتی بور در اولین مرحله باید قهوه ای غلیظ مثل قهوه ترک و یا قهوه اسپرسو و یا نسکافه تهیه کنید. بعد به اندازه دلخواه به آن شکر اضافه کنید.

در مرحله بعدی خامه فرم گرفته شده را تهیه کنید یا آماده بخرید.

سپس خامه را در کاسه ای ریخته و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید. حالا با همزن این دو را حسابی مخلوط کنید تا کرم نرم و یکدستی حاصل شود.

حالا با استفاده از یک قلم مو، قهوه را روی سطح بیسکویت ها بمالید.

بیسکویت ها را دانه دانه کف ظرف مورد نظر بچینید.

 

حالا با کمک قاشق مقداری از کرم خامه ای را روی سطح بیسکویت ها بریزید و همه جا پخش کنید. میتوانید در صورت تمایل داخل کرمتان قهوه یا پودر کاکائو بریزید.

 

دوباره باید لایه دیگر از بیسکویت های خیس شده را روی کرم خامه ای بچینید. و بعد از کرم تان روی آن بمالید.

این کار را تا زمانی که بیسکویت تان تمام نشده ادامه دهید. فقط دقت کنید که لایه بالایی این دسر باید کرم خامه ای باشد.

در لایه بالای ترامیسو باید مقداری پودر کاکائو الک شده بریزید.

در این قسمت باید روی ظرف دسر را با کمک سلفون پوشانده و ان را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا طعم همه مواد با هم ترکیب شود.

هنگام سرو آن را در یک دیس گذاشته و با چاقو مانند کیک برش دهید.

 

○ برای راحت برش خوردن دسر تیرامیسو، بیسکویت ها نباید بیش از حد با قهوه خیس شوند. برای همین گفتیم از قلم مو استفاده کنید. وگرنه می توانید بیسکویت را یکی یکی در قهوه فرو برده و خیلی سریع بیرون بیاورید. ولی با این روش احتمال دارد بیسکویت ها بیشتر از حد خیس شوند.

○ دسر تیرامیسو هر چقدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر خواهد شد.

○ برای تهیه تیرامیسو به جای بیسکویت پتی بور ، می توانید از بیسکویت ساقه طلایی و یا بیسکویت لیدی فینگر هم استفاده کنید.

○ دسر تیرامیسو را می توانید با تی تاب و کیک اسفنجی و یا با کیک نازک هم تهیه کنید.

○ اگر دوست داشتید از بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی با هم استفاده کنید تا ترامیسوی شما زیباتر شود.

○ اگر دوست داشتید میتوانید مقداری کاکائو به کرم خامه ای اضافه کنید تا دسر تان رنگی تر شود.

 

○ در شکل بالا دو ترفند جالب برای خوشمزه شدن ترامیسو انجام شده است. اولا روی لایه کرم یک لایه موز چیده شده و بعد لایه ها را از اول شروع کرده است. دوما کرم ها را یک لایه در میان سفید و قهوه ای ریخته که باعث خوشمزگی و زیباتر شدن دسر می شود.

 

منبع : نیک استار

به این مقاله امتیاز دهید

طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت

دیدگاه

پنج  −  2  =  .hide-if-no-js{display:none!important}

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت
طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *