طرز تهیه خورش گوجه بادمجان

دوره مقدماتی php
طرز تهیه خورش گوجه بادمجان
طرز تهیه خورش گوجه بادمجان

خورش گوجه فرنگی یکی از انواع خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به املت گوجه فرنگی دارد. این خورش یکی از خورش های مرسوم و پرطرفدار در استان های شمالی کشور مثل گیلان محسوب می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش گوجه فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورشت گوجه فرنگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش گوجه فرنگی با پارسی دی همراه باشید.

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز رنگش تغییر کند و نرم شود.

در مرحله بعدی مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود. در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

طرز تهیه خورش گوجه بادمجان

دوره مقدماتی php

پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به قابلمه اضافه کنید. گوجه فرنگی رنده شده را کمی تفت دهید سپس یک لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوجه فرنگی با حرارت ملایم بپزد.

پس از اینکه گوجه پخت و خورش کمی غلیظ شد در یک تابه جداگانه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سیرها را رنده کنید و به تابه اضافه کنید سپس کمی تفت دهید تا سیرها نرم شوند.

در ادامه تخم مرغ ها را به سیر اضافه کنید و مانند نیمرو اجازه دهید تخم مرغ ها خودشان را بگیرند سپس با سیر مخلوط کنید و به قابلمه خورش اضافه کنید. حالا اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد سپس به همراه برنج سرو کنید.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه خورش گوجه بادمجان

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

خورشت بادمجان از خورش های خوشمزه سنتی و بسیار معروف ایرانی می باشد و طرفداران بسیار زیادی دارد. در طبخ این خورشت به دلیل اینکه از بادمجان و گوشت استفاده می شود بسیار مقوی بوده و برای سلامتی بدن بسیار مفید است.

خورشت بادمجان ازآن دسته از خورش هایی می باشد که در مناطق مختلف ایران با مواد و دستورات آشپزی مختلفی طبخ می شود برای مثال برخی از افراد دوست دارند آن را همانند خورش قیمه با لپه درست کنند و برخی دیگر بر این بارو هستند که خورش بادمجان را حتما باید با غوره درست کرد.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن خورش بادمجان آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک ، طرز تهیه خورشت بادمجان را به همراه مواد لازم برای 4 نفر قرار داده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید به تنهایی در خانه همانند یک آشپز حرفه ای ، خورش بادمجون خوشمزه و عالی درست کنید. توجه : در صورتی که می خواهید خورش بادمجان را برای 2 نفر درست درست کنید می توانید از نصف مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

1. ابتدا بادمجان ها را پس از شستن پوست می گیریم و با چنگال یا کارد چند شکاف روی سطح آن ها ایجاد می کنیم و به مدت دو ساعت در مخلوط آب و نمک قرار می دهیم تا به این روش تلخی آن ها گرفته شود. بعد از دوساعت دوباره بادمجان ها را می شوییم و پس از خشک کردن آن ها را در یک تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم.

2. در این مرحله پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه با مقداری روغن سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم تا سبک شود. سپس گوشت خرد شده به صورت قورمه ای را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها تغییر کند.

طرز تهیه خورش گوجه بادمجان

3. پس از تفت دادن و سرخ شدن گوشت ، 8 یا 9 لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب بجوشد و پس از اینکه آب جوشید حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و به مدت دو ساعت صبر می کنیم تا گوشت با حرارت ملایم به خوبی بپزد. توجه کنید پس از اینکه گوشت پخت باید حداقل 5 لیوان آب داخل قابلمه داشته باشیم پس سعی کنید آب به اندازه کافی اضافه کنید.

4. حالا بادمجان ها را در تابه ای که برای پخت خورش بادمجان در نظر گرفته ایم می چنیم و پس از اینکه گوشت پخت آب آن را با استفاده از یک صافی جدا می کنیم و آب گوشت را هم به تابه اضافه می کنیم و گوشت قورمه ای پخته شده را در وسط تابه قرار می دهیم. سپس یک استکان آبغوره را به همراه غوره و فلفل سبزها اضافه می کنیم.

5. حالا حرارت زیر تابه را زیاد می کنیم تا آب گوشت داخل تابه بجوشد و وقتی آب داخل تابه جوشید نیمی از زعفران دم کرده را روی مواد داخل تابه می ریزیم و بعدش درب تابه را می گذاریم وحرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا خورشت با حرارت ملایم به خوبی بپزد و جا بیفتد.

6. در مرحله آخر گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن گوجه ها را در 10 دقیقه آخر پخت به تابه خورشت اضافه می کنیم. سپس باقی مانده زعفران دم کرده را هم اضافه می کنیم و در انتها نمک و فلفل خورشت را اندازه می گیریم. حالا درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا خورشت با حرارت ملایم به خوبی بپزد و به غلظت مورد نظرمون برسد.

7. بعد از اینکه خورشت به خوبی جا افتاد آن را در ظرف سرو می کشیم و به همراه پلو سرو می کنیم. البته اگر مثل من علاقه خاصی به سیب زمینی سرخ کرده داشتید می توانید مقداری سیب زمینی را سرخ کنید و در کنار ظرف های خورشت بریزید. امیدواریم از خوردن این خورشت بادمجان خوشمزه لذت ببرید.

گوشت یکی از المان های مهم در خوشمزه شدن خورشت بادمجان می باشد و برای اینکه خورش بادمجان خوشمزه ای داشته باشید بهتر است از از گوشت سردست گوسفندی یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید. در صورتی که منع خوردن گوشت قرمز دارید می توانید این خورشت را با گوشت مرغ هم درست کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

طرز تهیه خورش گوجه بادمجان
طرز تهیه خورش گوجه بادمجان
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *