طرز تهیه خامه کیک تولد ساده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه خامه کیک تولد ساده
طرز تهیه خامه کیک تولد ساده

آموزش طرز تهیه خامه کیک تولد با دو روش مجزا و امتحان شده برای تزیین کیک تولد خانگی با خامه را در این مطلب ارائه می دهیم که با استفاده از این آموزش کامل می توانید به تهیه خامه کیک خانگی پرداخته و کیک هایی را که در منزل می پزید با استفاده از خامه قنادی خوشمزه و خوش فرم تزیین نمایید. در ادامه با این دو دستور تهیه خامه همراه ما باشید و از نکات مطرح شده نهایت استفاده را ببرید.

طرز تهیه خامه کیک قنادی در منزل این امکان را به وجود می آورد که به راحتی خامه کیک دلخواه و مورد پسند خود را تهیه نمایید و با استفاده از آن انواع کیک خانگی را که برای مناسبت های مختلف از جمله تولد، سالگرد ازدواج و جشن های دیگر تهیه نموده اید، به بهترین شکل تزیین نمایید. در ادامه دو روش مجزا برای تهیه خامه کیک را مشاهده می فرمایید که هر دو روش نتیجه بخش و مفید می باشند و برای تزیین کیک تولد و دیگر مناسبت ها می توانید از این مدل خامه ها استفاده نمایید.

خامه پاستوریزه صبحانه : ۲ پاکت

طرز تهیه خامه کیک تولد ساده

شکر : صد گرم

دوره مقدماتی php

عصاره یا اسانس وانیل : کمی

ابتدا ظرفی مناسب انتخاب نموده و به مدت چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ظرف کاملا سرد شود. سپس پاکت خامه پاستوریزه را باز کرده و آب آن را خارج نمایید. و خامه را داخل ظرف بریزید و شکر را نیز اضافه نموده و برای چند ثانیه با چنگال هم بزنید.

سپس درب ظرف را محکم بسته به مدت بیست و پنج دقیقه داخل فریزر قرار دهید. بعد از گذشت این زمان خامه را از یخچال خارج نموده و به سمت داخل آن را به آرامی با چنگال هم بزنید و دوباره ظرف حاوی خامه را در فریزر قرار دیهد. بهتر است این کار را چند دفعه انجام دهید تا خامه شما به شکل تصویر زیر درآید. ممکن است بعد از یک دفعه هم زدن و یا حتی تا چهار دفعه بعد خامه آماه شود.

در این مرحله در صورت دلخواه مقداری اسانس وانیل اضافه نموده و بعد از یکبار هم زدن با چنگال که خامه از حالت یخ زدگی خارج شود آن را با دور تند همزن بزنید. این هم زدن با توجه به دمای محیط بین نیم ساعت تا یک ساعت و نیم متغیر است، اما آنچه اهمیت دارد این است که تا زمانی هم زدن را ادامه دهید که اگر ظرف خامه را سرو ته کردید خامه درون ظرف ثابت بماند. خامه کیک شما آماده است از آن برای تزیین انواع کیک و شیرینی و همچنین تزیین کاپ کیک استفاده نمایید.

علاوه بر روش ذکر شده در بالا برای تهیه خامه که در آن از خامه پاستوریزه استفاده می شد، می توانید با استفاده از مواد دیگری نیز خامه فرم گرفته برای روی کیک ساده را تهیه نمایید. در ادامه مواد لازم برای این نوع خامه کیک را ارائه می دهیم که همانطور که مشاهده می فرمایید این نوع خامه از لحاظ هزینه نسبت به خامه عنوان شده در بالا، به صرفه تر است.

شکر : سه چهارم پیمانه

سفیده تخم مرغ : سه عدد متوسط

اسانس وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

آب : یک سوم فنجان

نمک ک یک چهارم قاشق چای خوری

در این روش ابتدا سفیده تخم مرغ را در ظرف مناسبی کمی هم بزنید تا یکدست شود. بهتر است از ظرف پیرکس استفاده نمایید و یا ظرفی را انتخاب کنید که در مقابل حرارت مقاوم باشد. بعد از اینکه سفیده تخم مرغ یکدست شد، آب، شکر و نمک را به آن اضافه نمایید و آن را به مدت سه یا چهار دقیقه بر روی قابلمه آبی که در حال جوش است قرار دهید تا شکر به روش بن ماری  درون مخلوط حل گردد. در این مرحله مواد را با همزن برقی بزنید. توجه داشته باشیدکه حجم مواد بعد از هم خوردن بیشتر می شود، پس در صورتی که ظرف شما دارای ابعاد کوچک است، آن را به ظرفی بزرگتر منتقل نمایید. بعد از گذشت چند دقیقه از هم زدن مشاهده خواهید نمود که خامه شما فرم می گرد و حالت براق و سفت پیدا می کند. در این مرحله در صورت دلخواه می توانید اسانس وانیل را اضافه نموده و یکبار دیگر با دور کند خامه را هم بزنید. خامه فرم گرفته شما آماده است می توانید از آن برای تزیین روی کیک هیا خانگی استفاده نمایید.

در این بخش از شما دعوت می کنیم چند نمونه تزیین کیک با خامه فرم گرفته جدید و زیبا را مشاهده فرمایید که می توانید با ایده گرفتن از این مدل های زیبا، کیک های خود را به بهترین شکل تزیین نمایید. الته توجه دشاته باشید که در کنار خامه می توانید از خمیر فوندانت نیز برای تزیین کیک های مختلف استفاده نمایید و از این طریق زیبایی بیشتری به کیک خود ببخشید.

امیدواریم از طرز تهیه خامه کیک خانگی لذت برده باشید و با استفاده از یکی از روش های مطرح شده، خامه فرم گرفته را برای تزیین کیک در منزل تهیه نمایید و از هنر دست خود در تهیه خامه قنادی لذت ببرید.

عالی بود و دقیق

من یه بار درست کردم باتخم مرغ خیلی خوب فرم گرفت اصلا هم بوی تخم مرغ نمیداد ولی ترسیدم بریزم روی کیک تخم مرغ کیکمو خراب کنه مریض بشیم

ممنون ازراهنمایی برای طرزتهیه خامه کیک خیلی ساده ودقیق توضیح داده بودیدتشکر

من میخوام درست کنم شما هایی که درست کردین راضی هستین

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

آموزش طرز تهیه خامه کیک قنادی در منزل برای تزیین کیک ها و شیرینی های تر که خودتان در منزل تهیه کردید. طعم فوق العاده کیک های خانگی را با خامه کیک خانگی دو برابر کنید.

در این مطلب طرز تهیه خامه کیک در منزل برای تزیین کیک های خانگی را به شما آموزش خواهیم داد. تهیه خامه کیک در منزل این امکان را برای شما فراهم می کند تا به راحتی بتوانید انواع کیک هایی که در منزل تهیه می کنید را تزیین نمایید.

سفیده تخم مرغ : 3 عدد

طرز تهیه خامه کیک تولد ساده

شکر سفید : 3/4 فنجان

عصاره وانیل : 1 قاشق چایخوری

نمک : سر قاشق چایخوری

آب : 1/3 فنجان

در ظرف مناسب و مقاوم در برابر حرارت سفیده تخم مرغ را مقداری زده تا یکدست شوند. سپس شکر، نمک، آب را به آن اضافه کنید. و آن را بر روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر در دیگر مواد حل شود. حدودا 3 دقیقه این کار زمان صرف می کند.

حال مواد را در کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با دور متوسط مواد را بزنید تا سفت و براق شود و به خوبی فرم بگیرد.سرعت همزن را کمتر کرده و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید. خامه قنادی آماده است و بالافاصله آن را برای تزیین کیک استفاده کنید.

شکر : 100 گرم

خامه پاستوریزه صبحانه : 2 بسته

عصاره وانیل : به مقدار لازم

برای تهیه این نوع خامه، دمای محیط کاملا بایستی سرد و خنک باشد. ظرف پیرکسی را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آب خامه صبحانه را کاملا جدا کرده و همراه شکر درون ظرف خنک بریزید. حدود 10 تا 15 ثانیه با چنگال شکر و خامه را با هم مخلوط نمایید. در ظرف را گذاشته و آن را 25 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا خامه کمی یخ ببندد. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کرده و خامه را از اطراف به سمت داخل هم بزنید.

دوباره در ظرف را بگذارید و آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فریزر قرار دهید. همین مراحل را انجام دهید تا خامه سفت و فرم گرفته شود. خامه را از اطراف ظرف به مرکز آن جمع کرده و عصاره وانیل را به خامه بیافزایید و با همزن برقی با دور تند خامه را هم بزنید تا زمانی که خامه کاملا سفت و لطیف و پفکی شده باشد و وقتی ظرف را برعکس می کنید از آن نریزد و حجم خامه تقریبا 6 برابر حجم اولیه اش شده باشد. خامه کیک تهیه شده را در ظرف در بسته در فریزر می توانید نگهداری کنید توجه کنید که موقع استفاده، خامه کیک را دوباره باید هم بزنید سپس استفاده نمایید.

می توانید با استفاده از وسایل ساده و دم دست مانند : قاشق، چنگال، کارد و … خیلی راحت و آسان و زیبا کیک خود را به زیبایی تزیین نمایید.

با پوشاندن خامه بر روی تمام سطح و یا فقط قسمتی از کیک، و استفاده از شکلات آب شده و میوه هایی نظیر پرتقال، آلبالو، توت فرنگی، شاتوت و … کیکی را که خودتان در منزل تهیه کردید به زیبایی تزیین نمایید. تصاویر ذیل برای ایده گرفتن در تزیین کیک های خوشمزه شما با خامه و .. می باشد.

 

در طرز تهیه خامه کیک خانگی از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود به همین دلیل، مدت زمان نگهداری آن اندک و آن هم فقط در فریزر و در ظرف دربسته می باشد. عصاره وانیل طعم فوق العاده ای به خامه کیک خواهد داد و توصیه می شود حتما از آن در تهیه خامه استفاده کنید. موفق و پیروز باشید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

سلام
خیلی خوب بود

ممنون عالی بود واقعا تزیین کیک ها بدردم خورد

سلام خیلی خیلی خوب بود

عالی بود

طرز تهیه خامه کیک تولد ساده

عالی بود ممنون

عالی ممنون

سلام ممنون خیلی خیلی خوب بود

خیلی عالی بود .ممنون .

عاليییییییییییيیییییییییییییییییییییییی بود

عالی بود

مرسی خیلی ممنونم

ممنونم

وقعا عالی بود

خیلی عالی بود
متشکرم از این روش عالی و دل چسب

واقعا عالی بود واسه تولد مامانم درستش کردم همه فکر کردن از قنادی خریدیم واسه تزئین خیلی به درد میخوره

خیلی عالی بود

خیلی عالی بود

فوق العاده بود

خیلی خوش مزه و زیبا بود دست شما درد نکنه

خیلی خوب و خوش مزه بود

خیلی خوب بو د ممنون

ممنون

عالی و خوشمزه

عالييييييي

بسیار عالی وعالیییییییییییییییییییییییییی است

عااااااالللللللللللیییییییییییییییییییییییییی خیلی خووووبههههههههههه

عالی بود ممنون

بابت خامه کبک ممنون عالی بود

من درست کردم خیلی خوب فرم نگرفت ولی مزش خوب بود

روش اول کار ساز نبود

خیلی خوبه یعنی عالیه

خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی خوب وفوق العاده بود کلی کمکم کرد مرسی واقعا

ممنون عالی بود

واقعا عالی بود واسه تولد داداشم ازش استفاده کردم خیلی خوب شد

بسیار عالیییی

خيلى عالى بود

عالی بود. میشه بجای عصاری وانیل از پودر وانیل استفاده کرد. آیا درطعمش تغییراتی ایجاد نمیکنه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک خامه فرم گرفته مثل قنادی

جهت تهیه خامه مخصوص تزیین کیک باید حتما حتما محیط کار سرد باشد اگر در فصل زمستان این خامه تهیه شود باید در محیط بیرون و در فصل تابستان زیر باد خیلی خنک کولر کار شود.

 

 

شکر 100گرم

طرز تهیه خامه کیک تولد ساده

خامه 2 بسته (صورتی صبحانه(30درصد چربی))

 

ابتدا ظرف شیشه ای(مثلا مرغ خوری یا پیتزا خوری)را انتخاب کرده و آن را چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.خامه را باز کرده و کلیه آب آن را خالی کنید و بعد خامه را به همراه شکر داخل ظرف خنک شده بریزید و با چنگال به خوبی مخلوط کنید تا فقط خامه و شکر مخلوط شود(حدود 5تا10ثانیه مخلوط کردن کافی است)

 

 

 

 

1)بهتر است حدود 2 قطره اسانس وانیل هم به خامه اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
2) به هیج عنوان از خامه دیگری برای تهیه این کیک استفاده نکنید چون نتیجه دلخواه را نمیگیرید (خامه صورتی صبحانه مناسب است)
3)خامه را فقط در ظرف پیرکس تهیه کنید.
4)این خامه اگر در ظرف کاملا چفت قرار داشته باشد قابل نگه داری در فریزر است(بعد از خارج کردن از فریزر دوباره نیاز به هم زدن دارد)
5)آب اضافی خامه را دور نریزید و برای استفاده در سوپ یا سالاد استفاده کنید.

 

 

ارسال این مطلب برای دوستانتان (دکمه رو لمس کنید)

واقعا عالی بود ممنون از راهنماییتون???

نام(لازم)

 

نمونه های تزئین کیک عروسی نمونه های تزئین کیک عروسی نمونه های تزئین کیک عروسی نمونه های تزئین کیک عروسی نمونه های تزئین کیک عروسی نمونه های تزئین کیک عروسی نمونه های تزئین کیک عروسی …

روش تهیه سس مخملی برای تزیین کیک تولد و کیک عروسی کیک مخملی زیبایی که می بینید با سس مخملی روکش شده و این سس ظاهری بسیار شیک و زیبا و مجلسی به کیک میده. با …

    آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد   در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و …

برای تهیه کیک پنجره رنگی زیبا از دستور پخت کیک ساده وانیلی 4 تخم مرغی استفاده شده که در ابتدا طرز تهیه کیک و سپس روش تزیین کیک تقدمیتون میشه. این کیک عالی میشه حتما درست …

  آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

  طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: 5 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 20 دقیقه   مواد اولیه : کره 60 گرم پودر شکر 1/2 پیمانه سفیده تخم مرغ 2 عدد آرد معمولی 5 قاشق …

محلبی از دسر های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه هست که به پودینگ شیر ترکیه ای معروفه. محلبی در طعم های مختلف تهیه میشه. در این مطلب دستور تهیه محلبی هویج را تقدیم شما عزیزان …

در بخش انواع کوکی و بیسکویت طرز تهیه بیسکوئیت مخصوص ترد و خوشمزه ای را انتخاب کرده ایم که مناسب عصرانه و پذیرایی عید نوروز است. این خمیر فاقد اسانس یوده و فقط عطر کره …

روش پخت فرنی قالبی با کاور شکلاتی  فرنی دسری راحت و بسیار خوشمزه و شیک برای بچه ها و البته بزرگترهاست. ایرانیان فرنی را بیشتر بر سر سفره های افطار ماه مبارک رمضان جای می دهند. اما پیش …

دسر سوهان بستنی خیلی خیلی خوشمزس و اگه در قالب مناسب تهیه و تزیین بشه یک دسر شیک و مجلسیه که مهمونهاتون عاشقش میشن.     دسر سوهان بستنی با لایه ای از پاناکوتای وانیلی  …

طرز تهیه خامه کیک تولد ساده
طرز تهیه خامه کیک تولد ساده
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *