طرز تهیه حلوای مجلسی تیره

دوره مقدماتی php
طرز تهیه حلوای مجلسی تیره
طرز تهیه حلوای مجلسی تیره

امتیاز دهید


3.3
از

860

در ایران کوک میتوانید طرز تهیه انواع حلوا را آموزش ببینید: از حلوای هویج گرفته تا حلوا با آرد برنج و یا حتی طرز تهیه و تزئین حلوای خوش عطر مجلسی. اما ساده ترین نوع حلوا تیره است. این حلوای ساده و دم دستی فوق العاده خوشمزه و دلچسب است و عطر گلاب و هل و زعفران در آن غوغا میکند. این حلوا را به عنوان نذری هم میتوانید در مراسم های مذهبی درست کنید. گرچه شله زرد نذری، کاچی و فرنی هم در چنین مراسم هایی رواج دارد اما حلوا بدون شک گل سر سبد آنهاست.

فرقی نمیکند حلوا تیره را برای خانواده درست کنید یا دورهمی های کوچک؛ شک نکنید که مورد استقبال همه قرار میگیرد و روش تهیه آن هم به همین صورت است مثلا طرز تهیه حلوا برای 10 نفر هم دقیقا به همین صورت است. فقط کافی است مقدار مواد را دو برابر کنید.

  

دوره مقدماتی php

طرز تهیه حلوای مجلسی تیره

  

برای تهیه شیره باید شکر ، آب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد ، روغن را نیز داخل قابلمه ای بریزید تا گرم شود ؛ آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.

 

 

آرد را انقدر تفت دهید تا رنگ ارد کرم شود. بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرم شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود.

 

 

حرارت را کم کنید و شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوای شما خودش را بگیرد و به روغن بیفتد.

 

 

حلوای آماده شده را داغ درون ظرف بریزید و سطحش را صاف کنید. حلوای آرد گندم را میتوانید با خلال بادام، پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.

 

 

– بهترین آرد برای حلوا آرد نان و بخصوص آرد سنگک میباشد ؛ میتوانید این حلوای خوشمزه را با نان شیرینی میکادو ( نان بستنی ) نیز سرو کنید، برای این کار به همان صورت داغ روی یک لایه نان حلوا بریزید و کامل پخش کنید سپس رویش نان دیگری قرار دهید و پس از خنک شدن بصورت شیرینی برش بزنید.

– اگر در زمان درست کردن حلوای تیره درون مخلوط ارد و روغن گلوله های ریزی مشاهده کردید با رد کردن آرد از یک صافی بزرگ این مشکل برطرف خواهد شد ، میتوانید قبل از اضافه کردن آرد به روغن یک بار ارد را الک کنید تا این مشکل بوجود نیاید ؛

– برای دادن رنگ بیشتر به حلوا میتوانید 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن آرد به روغن بریزید ، طعم کاکائو درون حلوا مشخص نیست!

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

مطللب مفیدی بود !
سپاس از سایت خوب تان !

مرسی دستون درد نکنه واقعا عالی بود

دستور عالی بود ممنونم

عالی بود ممنونم

اولین بارم بود که حلواا درست میکردم. این دستور عالی بود. ممنون. با این که از اردی که برای کیک و شیرینی پختن تو خونه دارم استفاده کردم بجای ارد سنگکی اما فوق العاده شد.
مرسی

من ارد برنج هم زدم

آب دو لیوان روغن مایع یک لیوان؟؟؟
اونوقت دو لیوان آرد؟؟ من نمیدونم چرا تو دستور حلوا همه سایتا اینطور مینویسن! من قبلا یکبار اینکارو کردم شده بود آبگوشت حلوا ??
کی میخواست اون دو لیوان آرد رو از تو سه لیوان مایع و روغن در بیاره
اونقدر مایع و روغن با آرد نمیساخت که ملاقه ملاقه فقط روغن و آب ازش خالی میکردم میریختم دور
تو رو خدا اینطور دستور ننویسید آرد وقتی دو لیوانه شربت و روغنش رو هم رفته باید به یک لیوانم نرسه وگرنه دریا درست میشه ???

پریا جان شل شدن حلوا وقتی شربت رو اضافه میکنی کاملا طبیعیه. اولش به نظر میرسه آش شده ولی کمی که صبر کنی و حرارت بیشتر ببینه سفت میشه تازه باید مراقب باشی زیادی سفت نشه چون یه دفعه غلیظ میشه.

سلام من حلوا باشیره انگور که درست میکنم نرم نمیشه تو دهن اب نمیشه حالت خاک داره وقتی هم که با قاشق میخوای برداری انکار ترک میخوره بنظرتون مشکل از کجاست؟؟؟?

دقیقا
منم تعجب کردم.

داغ بودن روغن باعث میشه یهو آب تبخیر شه
من بارها و بارها درست کردم و خوب در اومد.
فقط هم شربت و هم حلوا باید داغ باشن وقتی به هم اضافه میشن.

عزیزم اتفاقا دستورشون درسته اولا من خودم ۱۰ساله این مدلی دارم حلوا درست میکنم بعدشم حلوا بمونه خنک شه یا تو یخچال بره سفت تر میشه شما یا اشتباه درست کردی یا داری اشتباه میکنی چون من وقتی درست میکنم روغنم از اینم بیشتره فقد اب کمتر میکنم ک حلوام خیلی سفت نشه

ازکره محلی داغ شده میشه استفاده کرد؟؟؟

طرز تهیه حلوای مجلسی تیره

بله خیلی هم خوب باید بشه

دستتون درد نکنه. همه چی خیلی به اندازه و عالی بود. من فقط بوی روغن مایع توش رو خیلی دوست نداشتم که دفعه بعد سعی میکنم بیشتر کره بزنم یا روغن محلی. در کل عالی شد.

سلام دوستان،میتونید بجای آب،از شیر هم استفاده کنید،طعم فوق العاده ای پیدا میکنه که با اکثر ذوایق هم سازگاره…
اینم تجربه شخصی من بود که گفتم شاید دیگران هم استقبال کنن.
باتشکر.

ممنونم…این روش هم باید امتحان کنیم.

سلام من اولین بار این حلوا رو توی ١۶ سالگیم درست کردم و تا الان ۴ ساله که هر سال از همین دستور پخت برای مادربزرگم حلوا میپزم و باید بگم فوق العادست واقعاً ازتون ممنونم ♥️♥️♥️♥️♥️

خیلی هم عالی
نظر لطف شماست♥️

سلام من هر وقت با ارد سنگک حلوا میپزم,حلوا کشدار و چسبنده میشه,هر قدرم روحرارت ملایم تفت میدم بلکه سفت تر بشه نمیشه. جوری که کقتی داحل ظرف یا بشقاب میریزم با پشت قاشق نمیشه روش طرح انداحت,کشدار و چسبنده اس ?

سلام ناهید جان
از دستور حلوا مجلسی استفاده کنید. خیلی خوب میشه و قشنگ میشه روش با چاقو یا قاشق طرح انداخت.
هر وقت هم حلوایی درست کردید که چسبناک بود روش پیشنهاد میکنم پشت یه قاشق رو با روغن چرب کنید و روش بکشید تا صاف بشه و بتونید روش طرح ایجاد کنید.

زعفران 5 قاشق غذاخوری؟!!

زعفران دم کرده است عزیزم. شما یه قاشق چایخوری زعفران بسابید. 5 قاشق آب جوش روش بریزید و 5 دقیقه هم درش رو ببندید تا خوب معطر بشه.

سلام خسته نباشید.میشه کره رو حذف و به جاش به میزان زوغن ضافه کرد؟

بله میتونید 1/4 پیمانه روغن بیشتر بریزید.

دستتون درد نکنه
دستور پخت عالی بود

دارم میرم درست کنم..دعا کنید خوب بشه میخوام ببرم خیرات

خیلی خوب بود.اگه میشه ترز پخت خاگینه رو هم بزارین.ممنون

برای اولین بار امروز از روی دستور این سایت حلوا درست کردم. خیلی ترس داشتم که خراب شه ولی خیلی خوب از آب دراومد. مرسی از شما

عالیه خوشحالم که طرز تهیه حلوا تیره براتون مفید بوده

درست کردم عالی شد ممنونم????

سلام . عالی بود من پودر کاکائو اضافه کردم واقعا طعمش مشخص نبود . فقط فکر کنم روغن باید یه کم کمتر از مقدار گفته شده بریزیم .

عاااااااااالی بود من برای اولین بار درست کردم خیلی خیلی خوب شد ممنون ازتون

سلام من این حلوارو میخوام برای ۳۰ نفر درست کنم میشه اندازه ها رو بهم بگین ممنون.

سلام خسته نباشید,با آرد برنج هم میشه درست کرد؟اگر میشه چه مقدار؟

مرسى خیلى خوب بود???

سلام، میشه خواهش کنم این دستور را برای تعداد ۵۰ نفر توضیح دهید

سلام من همین الان درست کردم دستورتون حرف نداره حلوا عالییییییی شده????

ممنون از توضیحات کاملتون

با سلام و خسته نباشی
ممنون بابت توضیحات کاملتون
لطفا طرز تهیه حلوا کشی هم بزارید

ممنون بابت توضیحات کامل.
لطفا دستور تهیه حلوا کشی هم بزارید

ضمن عرض ادب و احترام ، بسیار عالی بود .

عالی بود
واقعا عالی بود

سلام من طبق دستورتون درست کردم عالی شد ممنونم

خوبه

عالیه

استفاده کردیم

عالی

سلام،دوباره امروز تهیه اش کردم و خیلی بهتر بود به نظرم خشک و شکننده شدن بافت حلوا به دلیل تفت دادن بیش از حد هست،خاستم با گفتن تجربه کوچیکم کمکی کرده باشم.
ممنون از بانوی عزیز

سلام هانیه جان. ممنون از اینکه تجربه ت رو در اختیار ما گذاشتی.

روغن رو به اندازه استفاده کردم آرد هم آرد گندم بود نه سفید

سلام دستتون بابت دستور خوبتون،شیرینی اندازه بود اما حلوای من خشک و ترد شد دلیلش رو میدونین چیه؟سپاسگزارم

سلام عزیزم. دلایل مختلفی میتونه داشته باشه. مثلا از چه آردی استفاده کرده باشی و روغن چقد مصرف کرده باشی. زمان تفت هم مهمه

سلام ممنون از دستورهای خوبتون،به جای پودر هل میشه از عرق هل استفاده کرد به چه مقدار؟؟ممنون

سلام عزیزم یک قاشق چایخوری بریزید.

باتشکر برای 100نان بستنی چقدازاین موادلازمه

عزیزم بستگی داره. نان های بستنی اندازه هاشون متفاوته.

میشه از روغن کنجد استفاده کرد؟

روغن کنجد برای تفت دادن و سرخ کردن آرد مناسب نیست.

اولین بار بود که حلوا درست می کردم، عالی شد، همه چی دقیق و به اندازه، من نصف این مقادیر درست کردم که اندازه یک بشقاب پلو خوری شد، واقعا ممنون

سایت خیلی عالی دارید اما باید چند دقیقه ارد تفت شود

ممنونم مهرناز عزیز. زمان مشخصی نداره و شما باید با توجه به تغییر رنگ آرد حلوا رو درست کنی.

سلام . با تشکر از سایت خودتان . من 3بار درست کردن عااااااااااااااالی بود . لطفا طرز تهیه حلوا اوماج را آموزش دهید . با تشکر

سلام. خیلی ممنونم از نظر لطف شما! حتما دستور حلوای اوماج گذاشته میشه!

عالی بود. با این دستور خلاصه من هم موفق شدم یه حلوا خوشمزه بپزم . مرررررسی

خواهش میکنم!

عالیه بود.3بار درست کردم هرسه بار حرف نداشت

تشکررررررررر

لاییییییییییییییییییییییییییییییک

ممنون از کمکتون عالی بود.????????

خواهش میکنم فرنوش جان

سلام عالی بود

سلام دستور طبخ حلوا عالی بود من درست کردم عالی شد ممنون.

سلام. من از روی این دستور حلوا درست کردم و نتیجه واقعا عالی بود. متشکرم

خوب بود وخوشمزه!اما مقدار روغنش کم بودفکرکنم یه خرده خشک شد!!

سیما جان روغنش به اندازه است ، دلیل خشک شدنش اینه که زیاد روی حرارت گذاشتی بمونه … این بار وقتی حلوا جمع شد کمی تفت بده و از روی حرارت بردار

عزیزم ممنون از راهنماییت ونکات خوبت اما به نظرم حلوا زیادی شیرین میشه

ممنون niloofar جان ، عزیزم خودم که تست کردم به نظرم مقدارش خوب بود

سلام من یه دستور حلوا دارم اگه خواستید درست و نوش جان کنید : آرد گندم 2 لیوان _ کره 1 قالب _ شکر 2 لیوان _ آب 1 لیوان _ هل ساییده _ زعفران_ گلاب نصف استکان . آرد و روغن مایع را با کره تفت میدیم تا به رنگ نسکافه ای برسد . آب و شکر را می جوشانیم و گلاب و بقیه مواد را قاطی می کنیم و به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا بجوشد بعد در حلوای سرخ شده می ریزیم و هم می زنیم تا گوله نشود

سلام ، ممنون دستورش عالــی بود

سلام ، خوشحالم دوست داشتی

با سلام و خسته نباشید.من حلوای سیاه رو طبق دستور درست کردم ولی شل شد بیشتر مثل کاچی شده تا حلوا.در ضمن چرا خیلی شیرین شد ؟ بی زحمت راهنماییم کنید.ممنون

ممنون مهشاد عزیز ، اینکه شل شده خوب باید اونقدر روی حرارت هم بزنی که حلوا خودش رو بگیره ، باید دقیق از روی دستور جلو میرفتی ، خوب حلواست باید شیرین باشه ، میتونی شکر رو 2/3 لیوان بریزی ! … شاید آردت آرد کیک یا آرد قنادی بوده که در اینصورت مقدار آرد باید بیشتر بشه

سلام حلوا با شیره انگور بسیار خوشمزه میشه این حلوا که شما توضیح دادید خیلی عالیست

زیبا توضیح داده بودید متشکرم از زحماتتون

آموزش حلوا خیلی کامل بود ، عالی بود ممنونم

سلام توضیحاتتون با گذاشتن تصویر خیلی عالیه ممنونم

خواهش میکنم ساناز عزیز

ممنون از طرز درست کردنتان.فقط یک سوال وقتی روغن داغ رو به آرد اضاه کنی آرد نمی سوزه
؟

خواهش میکنم ، باید سریع هم بزنی که نسوزه

دستتون درد نکنه بابت این وبسایت خوبتون.

با سلام خیلی ممنون.

باتشکر

سلام ممنون منم درست کردم عالی شد برای بار اولم خیلی خوب بود تشکر از سایت تون

خواهش میکنم ، خوشحالم تونستید خوب در بیارید

سلام . با تشکر از شما . واقعا حلوای خوشمزه ای بود.

ممنون الهام جان ، نوش جانت ، منم خیلی این مدل حلوا رو دوست دارم

سلام خوب بود استفاده کردم ممنون

خانومی مقدار آب خیلی کم بود ، سفت شده بود ، وقتی به مامانم گفتم گفت این مقدار آرد 4 لیوان آب میخواد

عزیزم مقدار آب کافیه ، من حدس میزنم زیادی رو گاز گذاشتی بمونه و شیره ات غلیظ شد در صورتی که فقط باید مقداری میجوشید ، زمانی هم که آب و آرد رو مخلوط میکنی باید حرارت کم باشه چون حلوا زود خودشو میگیره ، امیدوارم این بار موفق شی

ببخشید من اگر پودر زعفران بریزم اشکالی داره ؟

نه بیتا جان مشکلی نداره اما قبلش با کمی آب جوش مخلوط کن بعد اضافه کن

دست تون درد نکنه ، من میخوام برای اولین بار درست کنم

خواهش میکنم سارا جان ، امیدوارم خوب در بیاری

پختم عالی شد با اینکه دفعه اولم بود.

خوشحالم که موفق بودی پانی جان

خیلی عالیه دستتون درد نکنه

خواهش میکنم ستاره جان

خوب بود

ممنون پانی جان

واقعا خوش مزه است

ممنون عزیز امروز شهادت حضرت فاطمه است میخواستم درست کنم پس شما هم شریک کار خیر من شدید

ممنون سارا جان ، قبول باشه

عالیییییییییییییی بود

ممنون شیوا جان

That’s a brilliant answer to an inetiestrng question

دستور پخت عااالی بود.
بعضی دوستان اشاره داشتن حلوا خشک و ترد بوود.میزان کره یا روغن یذرهه بیشتر باشه مشکل حله

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

 

 

 

طرز تهیه حلوای مجلسی تیره

مواد اولیه :
زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری
آب 1 و نیم لیوان
گلاب 1/3 لیوان
شکر 1 لیوان
کره 50 گرم
روغن مایع 2/3 لیوان
آرد گندم 2 لیوان
پودر هل سبز 1/4 قاشق چایخوری

 

برای تهیه شیره حلوا :
باید شکر ، اب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد ،نیازی به قوام آمدن شیره نیست.

 

برای تهیه حلوای تیره :
روغن را داخل قابلمه ای دیگر حرارت دهید تا گرم شود.
آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.
تا رنگ ارد کرمی شود ، بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرمی شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید و همچنان حرارت دهیدتا آرد سرخ شده و قهوه ای شود.
حرارت را کم کنید و شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.

نکته :

برای تیره شدن رنگ حلوا از 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید تعجب نکنید رنگ حلوا بسیار عالی میشود و هیچ تاثیری در طعم آن ندارد. پودر کاکائو را در زمان اضافه شدن روغن بریزید.

 

 

 

sooran.com

ارسال این مطلب برای دوستانتان (دکمه رو لمس کنید)

نام(لازم)

 

  طرز تهیه حلوای هویج رولتی آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 1 ساعت   مواد اولیه : برای 12 نفر هویج (خردشده) 500گرم آرد سفید 125گرم شکر 200گرم گلاب 2/3پیمانه روغن …

تغذیه صحیح در ماه رمضان در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم   روزه گرفتن در روزهای گرم و بلند تابستان کمی با فصل‌های دیگر فرق دارد. زود تشنه می‌شوید و اگر شاغل باشید در …

حلوا کشی کاراملی فوق العاده خوشمزس و طعم شکلاتی داره. هرکی مثل من عاشق شکلات کاراملیه مطمئناً عاشق این حلوا خواهد شد. آرد این حلوا نیازی به تفت دادن نداره. خیالتون راحت اصلا طعم خامی هم نمیده. …

  نکات سلامت و تغذیه ای ویژه ماه مبارک رمضان   تغذیه صحیح در ماه رمضان بسیار اهمیت دارد و باید مواد غذایی نظیر گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات و سبزی ها، قسمت اعظم رژیم غذایی …

روش پخت کتایف (Qatayef) کلاسیک با فیلینگ آجیل کتایف نوعی دسر مخصوص ماه رمضان هست که متشکل از پنکیک و فیلینگ آجیلی که در روغن سرخ میشه و با لایه ضخیمی از شیره پوشانده میشه. این پنکیک …

باقلوا استانبولی یکی از شیرینی های سنتی خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ایست. باقلوا و کیک باقلوا از خوشمزه ترین انواع شیرینی ها هستند و شما می توانید با تهیه آن ها در منزل از مهمان هایتان پذیرایی …

  طرز تهیه ژله کیک (POK CAKE) یا کیک ژله ای   آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه   مواد اولیه برای 5 نفر : خامه (زده شده) به میزان لازم پودر …

طرز تهیه سابله بادام شیرینی فرانسوی مجلسی  سابله بادام یکی از شیرینی های خوشمزه و مجلسی است. خمیر سابله ، خمیری است که از مخلوط شدن آرد، کره، پودر شکر، زرده تخم مرغ و مواد دیگر …

طرز تهیه نان اهری   شهر اهر در استان آذربایجان شرقی نوعی نان سنتی به نام نان اهری (یتی قات) دارد که جز سوغات این شهرستان محسوب می شود. در بخش آشپزی ، طرز تهیه …

درست کردن کیک ناپلئونی با پخت کیک های دیگه کمی متفاوته. این کیک تشکیل میشه از لایه های نونی شکلی که خودمون درست می کنیم و بینش کرم کاستارده. درست کردنش کمی زمانبره مخصوصا اگه …

حلوای تیره طرز تهیه حلوای تیره خوشمزه آموزش حلوای تیره رنگ مجلسی روش تهیه حلوای تیره مجلسی آموزش حلوای تیره خانگی طرز تهیه حلوای تیره قالبی حلوا یکی از محبوب ترین دسرها به شمار می رود که برای مراسم های مختلف نیز آن را تهیه و پخت می کنند. همیشه بو و عطر دلپذیر حلواهای مختلف که در حال درست شدن هستند هوش از سر خیلی از ماها را می برد . عطر خوش بویی که حلوا در محیط پراکنده می کند اشتها آور می باشد هر چند که خاطره مرگ عزیزی را زنده می کند . در این مطلب می خواهیم طرز تهیه حلوای خوشمزه تیره را به شما آموزش دهیم .


 


 


 

طرز تهیه حلوای مجلسی تیره


مواد اولیه :


 

زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری
آب 1 و نیم لیوان
گلاب 1/3 لیوان
شکر 1 لیوان
کره 50 گرم
روغن مایع 2/3 لیوان
آرد گندم 2 لیوان
پودر هل سبز 1/4 قاشق چایخوری


 


 


طرز تهیه :


 

ابتدا باید شکر را به همراه آب و گلاب و همچنین زعفران و هل را با یکدگیر مخلوط نمایید و سپس آنها را درون یک قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید و برای حود 5 دقیقا روی حرارت بماند و بجوشد .همچنین به خاطر داشته باشید که نیازی به قوام آمدن شیره ندارید . سپس باید روغن را درون قابلمه ی دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به میزان کافی گرم شود. بعد از آن باید آرد را دو بار الک نمایید و پس از آن آرد را درون یک ظرف بریزید و با حرارد کم و ملایم شروع کنید به تفت دادن آن تا رنگ آرد کرمی رنگ شود.


 

در این مرحله می بایست خیلی مراقب باشید تا آرد تان ته نگیرد که برای این منظور می بایست با یک قاشق ، آرد را به صورت مرتبط هم بزنید. بعد از آنکه رنگی آرد همانی شد که به دنبال آن بوده ایم (کرمی رنگ) روغن داغ شده که از قبل آماده کرده اید را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید و بگذارید حرارت ببیند تا آرد سرخ شده و به رنگ قهوه ای تغییر رنگ دهد.


 


 

حالا باید حرارت را کم کنید و شیره داغ را که مخلوطی از موادتان شامل شکر و آب می باشد که از قبل آن را نیز آماده کرده اید اضافه نمایید.بعد از آنکه همه مواد تان را به خوبی و به درستی با یکدیگر مخلوط کردید باید کره را نیز به آنها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا حلوای تان خودش را به خوبی بگیرد.


 

بعد از آن باید حلوای تان به روغن بیفتد .در این مرحله می بایست حلوا را به صورت داغ و گرم درون ضرف مخصوص که از قبل آماده کرده اید بریزید. حال می توانید حلوا را با مواد مختلفی از جمله پسته و پودر نارگیل و غیره ( با توجه به سلیقه تان می توانید از مواد مختلفی استفاده کنید ) تزیین نمایید.


 


 

به یاد داشته باشید که می توانید برای تیره تر شدن رنگ حلوای تان در مواد آن از دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو نیز استفاده نمایید. شاید باعث تعجب تان شده باشد اما رنگ حلوا را بسیار عالی می کند و تاثیری نیز بر روی طعم حلوای تان نخواهد گذاشت. بخاطر داشته باشید پودر کاکائو باید در زمان اضافه شدن روغن روی مواد تان بریزید.


 

حلوا یکی از محبوب ترین شیرینی های موجود در کشور به شمار میرود اما باید بدانید که حلوا تنها یک شیرنی نیست بلکه به راحتی می توانید حلوا را با مقداری تغییر در روش تهیه و مواد اولیه آن به راحتی به عنوان یک دسر خوشمزه و حتی یک غذای کامل و مفید در کنار سایر وعده های غذایی خود استفاده کنید و از فوق العاده آن لذت ببرید.


 

طرز تهیه حلوای تیره خوشمزه,آموزش حلوای تیره رنگ مجلسی

طرز تهیه حلوای تیره خوشمزه,آموزش حلوای تیره رنگ مجلسی

طرز تهیه حلوای تیره خوشمزه,آموزش حلوای تیره رنگ مجلسی

طرز تهیه حلوای تیره خوشمزه,آموزش حلوای تیره رنگ مجلسی


 

دیدگاه

طرز تهیه حلوای مجلسی تیره

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد




طرز تهیه ۶ نوع عصرانه خوشمزه و آسان
 

طرز تهیه ۶ نوع عصرانه خوشمزه و آسان را در بخش انواع پیش غذا در سایت آشپزی ها مشاهده کنید.

ادامه مطلب




طرز تهیه حلوای مجلسی تیره



طرز تهیه پای با انواع گوشت سفید و قرمز مخصوص مهمانی ها
 

طرز تهیه پای با انواع گوشت سفید و قرمز مخصوص مهمانی ها را در بخش تازه های آموزش انواع غذا در سایت آشپزی ها مشاهده کنید.

ادامه مطلب






سلام به همه دوست داران آشپزی ، امروز براتون یه غذای کم کالری به اسم بیف تایلندی آماده کردم که آموزشش رو به طور دقیق براتون میزارم.
همون طوری که از اسمش معلومه یه غذای تایلندی داریم که ماده اصلیش گوشت گاوه ام…






شاید شما هم جزو آن دسته از افراد باشید که دوست دارید شکلات کاراملیزه را درست و طعم آن را بچشید روشی که استفاده میکنیم می توان به عنوان جادوی آشپزی دانست که بسیار می تواند لذیذ باشد. این روش عطر و طعم خاصی را به…





حلوا یکی از قدیمی ترین و پر طرفدارترین دسرهای سنتی ایران است. البته به مرور زمان دیگر از حلوا به عنوان دسر یا غذا استفاده نمی شود و حلوای گندم بیشتر برای مراسم های مذهبی مثل مراسم ختم مورد استفاده قرار می گیرد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر حلوا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری حلوا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی حلوا با پارسی دی همراه باشید.

برای تهیه شربت حلوا ابتدا یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید سپس ۲ لیوان آب داخل آن بریزید. در ادامه گلاب را به همراه شکر و پودر هل به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.

پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از اینکه شربت آماده شد آنرا روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید چون زمانی که می خواهید آنرا به آرد اضافه کنید باید داغ باشد.

طرز تهیه حلوای مجلسی تیره

در مرحله بعدی آرد را دو مرتبه الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود سپس یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید و روغن مایع را داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن مایع داغ شد حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا روغن داغ بماند.

در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید. آرد را تفت دهید تا تغییر رنگ دهید و رنگش کمی مایل به کرمی شود. توجه داشته باشید که این مرحله خیلی مهم است چون اگر از آرد غافل شوید سریع ته می گیرد.

اگر آرد بسوزد طعم حلوای شما خراب می شود. پس از اینکه رنگ آرد تغییر کرد روغن را به صورت داغ به آرد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا روغن و آرد کاملا یکدست شوند. حرارت زیر تابه را کم کنید و شربت را کم کم به حلوا اضافه کنید.

مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا حلوا حالت خمیری به خود بگیرد. پس از اینکه حلوا روغن انداخت و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید. برای تزیین حلوا می توانید از خلال پسته ، خلال بادام و پودر نارگیل استفاده کنید.

طرز تهیه حلوای مجلسی تیره
طرز تهیه حلوای مجلسی تیره
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *