طرز تهیه جوانه گندم با عکس

دوره مقدماتی php
طرز تهیه جوانه گندم با عکس
طرز تهیه جوانه گندم با عکس

برای نمایش این ویدیو باید مرورگر شما به روز رسانی شود و یا پلاگین های لازم نصب شود

جوانه های غلات و دانه ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. دانه هایی که بیش از همه برای تهیه جوانه مناسب هستند، عبارتند از: ماش، عدس، گندم، جو، شنبلیله، تخمه کدو، کنجد، افتاب گردان و سویا که میتوانید طرز تهیه جوانه گندم را در چند دقیقه ببینید و در منزل برای خود و خانواده درست کنید ،تجربیات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه جوانه گندم با عکس

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

میخوام تو کانالم بهتون اموزش بدم که با استفاده از طب چینی و هندی سالم و زیبا بمونیم

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

جوانه گندم در برنامه غذایی ما جای آنچنانی نداشت.

نوع گندم اهمیت زیادی دارد و بایستی تازه بوده و قابلیت جوانه زدن داشته باشد. ما از گندم مخصوص دیشلیق یا آش دندونی استفاده کردیم.

گندم تازه و مناسب جوانه زدن: یک فنجان فرانسه

۱- گندم را تمیز کرده و با آب خنک بارها می شوئیم. سپس درون کاسه ای ریخته و با آب تمیز و خنک خیس می کنیم. ما حدود دو روز گندم را خیس دادیم. هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض می کنیم و گندمها را جا بجا می کنیم یعنی زیری ها به رو بیایند و رویی ها به زیر بروند.طرز تهیه جوانه گندم با عکس

۲- بعد ۲ روز آن را ابکش کرده و اجازه می دهیم آبش برود. سپس یک بشقاب لبه دار برمیداریم و دستمال خیس تمیز و نسبتاً بزرگی را درون آن قرار می دهیم و گندمها را درون آن میریزیم و روی دانه ها را با دستمال می پوشانیم. سپس درون بشقاب مقدار کمی آب میریزیم تا گندمها رطوبت کافی برای رشد کردن داشته باشند.

۳- دانه ها را درون دستمال با دستمان به آرامی زیر و رو می کنیم تا همه جای آن هوا بگیرد و خوب رشد کند. همچنین دستمال را همیشه مرطوب نگه می داریم. بعد از دو الی سه روز، دانه هایمان جوانه نازک و سفید رنگی زده است.

۴- اکنون جوانه آماده مصرف می باشد. آن را در یخچال نگهداری نمائید. جوانه مان نباید سبز رنگ شود چون در آن صورت تلخ می شود. می توان آن را درون ظرف در بسته به مدت ۳ روز نگهداری کرد.

۵- این جوانه برای مصرف با نان و پنیر و یا کره، بسیار لذیذ می باشد.

۶- نوش جانتان.

نکات:

۱- جوانه برای مصرف خوراکی نبایستی سبز شود چون تلخ مزه می شود.

۲- مهمترین مورد مصرف جوانه در تهیه سمنو می باشد.

۳- جوانه را می توان درون سالاد نیز استفاده کرد.

۴- جوانه را می توان به عنوان دورچین برخی غذاهای آب پز و یا سرخ کردنی نیز استفاده کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+++++++++++++++

+++++++++++++++

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

طرز تهیه جوانه گندم با عکس
طرز تهیه جوانه گندم با عکس
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *