طرز تهیه ته چین با گوشت دنده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ته چین با گوشت دنده
طرز تهیه ته چین با گوشت دنده

نويسنده: آیرین

۰۵ تیر ۱۳۹۳
موضوع: ته چين, پلو و چلو

۹ نظر

دنده گوسفند از بخشهای خوشمزه گوشت گوسفند هست که معمولا به شکل دنده کباب آماده میشه. ولی من با اون غذاهای مختلفی درست می کنم که قبلا دنده کباب در فر و ته انداز دنده گوسفند رو اینجا معرفی کردم. من باهاش ته چین هم درست می کنم که خیلی خوشمزه میشه

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

دوره مقدماتی php

مواد لازم برای تهیه ته چین دنده گوسفند:

طرز تهیه ته چین با گوشت دنده

•  گوشت دنده گوسفند ۶۰۰ گرم
•  برنج ۴ پیمانه
•  ماست ۱٫۵ پیمانه
•  تخم مرغ ۱ عدد
•  زعفران دم کرده ۳ ق غ (معادل ۱/۸ ق چ زعفران سائیده)
•  روغن ۳ ق غ + ۱ ق غ
•  زردچوبه ۱/۲ ق چ + ۱ ق چ
•  کاری ۱/۴ ق چ
•  نمک ۱ ق چ + ۲ ق غ

 Ingredients of Rib Tahchin:

600 g Rib
4 Cups Rice
1.5 Cup Yogurt
1 egg
3 Tbsp Saffron in Hot Water
3 Tbsp + 1 Tbsp Oil
1/2 tsp + 1 tsp Turmeric
1/4 tsp Curry
1 tsp + 2 Tbsp Salt

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

طرز تهیه ته چین دنده گوسفند:

۱- گوشت دنده رو به همراه مقداری آب، ادویه کاری، ۱/۲ ق چ زردچوبه و ۱ ق چ نمک بذارید تا کاملا بپزه. بعد گوشتها رو از استخوان و چربی جدا کنید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

2- برنج رو با ۱ ق چ زردچوبه و ۲ ق غ نمک و مقداری آب بذارید بجوشه تا نیم پز بشه.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

3- بعد از نیم پز شدن برنج، اون رو آبکش کنید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

4- در کاسه بزرگی، ماست رو با مفتول کمی بزنید تا صاف و یکدست بشه. بعد تخم مرغ و زعفران دم کرده رو به ماست اضافه کنید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

5- مخلوط ماست رو کاملا بزنید تا یکدست بشه.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

6- گوشت دنده رو به مواد ماستی اضافه کنید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

7- گوشت و مواد ماستی رو کاملا مخلوط کنید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

8- برنج آبکش شده رو به مواد اضافه کنید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

9- برنج رو با مواد کاملا مخلوط کنید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

10- اندازه ظرف پخت رو طوری انتخاب کنید تا در نهایت، ضخامت مواد ته‌چین ۲ تا ۳ سانتی متر باشه. کف و دیواره های ظرف رو با ۱ ق غ روغن چرب کنید. فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

11- مایه ته چین رو داخل ظرف پخت ریخته و روی اون رو فشرده و صاف کنید. مقدار ۲ ق غ روغن رو روی مواد بریزید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

12- روی ظرف رو فویل آلومینیوم بکشید. فویل باید کاملا به لبه های ظرف مماس بشه تا بخار غذا از اون خارج نشه.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

13- ته چین رو به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. سپس حرارت رو به ۱۸۰ درجه سانتیگراد کاهش داده و ۱٫۵ ساعت دیگه یا تا زمانی که زیر و اطراف ته‌چین کاملا طلایی بشه، به پخت ادامه بدید. در اواخر پخت می‌تونید ته‌چین رو چک کنید تا هر وقت که زیر و اطراف اون طلایی شد، اون رو از فر خارج کنید. من همیشه از ظرف پیرکس برای این کار استفاده می کنم که کنترل پخت رو راحت تر میکنه. برای ظرفهایی از جنس دیگه، میزان پخت ممکنه کمی متفاوت باشه که با تجربه باید به اون برسید.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

14- بعد از پخت کامل، در صورتی که بخواهید روی ته‌چین هم کمی برشته بشه، می تونید فویل رو برداشته و شعله گریل رو روشن نموده و به مدت ۵ دقیقه ته‌چین رو در طبقه بالای فر قرار بدید. ته‌چین زمانی که کاملا پخته و آماده باشه، از دیواره‌های ظرف جدا میشه.

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

15- به اندازه‌های دلخواه برش داده و سرو کنید.

طرز تهیه ته چین با گوشت دنده

ته چین دنده گوسفند در آشپزی آیرین

این مقدار ته چین برای ۶ نفر کافیه.

برچسب زده شده با :برنج تخم مرغ دنده گوسفند زعفران ماست کاری

۲۷ آذر ۱۳۹۲

۲۸ آبان ۱۳۹۲

۲۰ مهر ۱۳۹۲

غذاهایی که یاد دادی هم سالمند هم خوش آب و رنگ
چقدر هم روش پخت رو ساده و کامل گفتی
فوق العاده است

مرسی نرگس جون. نظر لطفته

سلام غذاهای زیادی دیدم از این سایت و فوق العاده بود.اینها رو کجا میشه پیدا کرد من که پسری مجرد ام هههه :))))))
بله
ته چین یه غذایی هست که برای نفرات بالا و مراسم و مهمونی نمیشه پخت نیست پخت میشه جا زیاد میگیره مگه نه؟
یکبار رفته بودیم رستوران یکی از فامیل ها به کل فامیل شام داد اسمش ته چین بود ولی اصلا شبیه همون برنج کته پخته بود که کمی گوشت ؟آب بپز شده مخلوطش بود و مثل این برشته که نبود مثل برنج همیشگی بود پلو بود لاش گوشت با مزه آب پز داشت.
اما این ته چینه (:

سلام
ممنون و خوشحالم که خوشتون اومده.
چرا برای مهمونی ها هم میشه پخت. مخصوصا با این روش که در فر پخته میشه. فقط باید از دو یا سه ظرف استفاده کرد یا حتی از سینی فر و نازکتر در نظر گرفت یا سینی های شیرینی پزی که دیواره بلندتری دارن و از جنس آلومینیوم هستن. من برای مهمونی هم پختم توی دو تا ظرف مثل همین و هر کدوم رو به ۴*۳ قطعه تقسیم کردم یعنی کلا ۲۴ قطعه برای یه مهمونی ۲۴ نفری و البته در کنار غذاهای دیگه چون اندازه قطعات حدود ۸ سانتی متر میشه و برای یک نفر کوچیکه.
این ته چین با مزه دنده واقعا لذیذ میشه و حتی میشه گوشت رو بعد از پختن و خرد کردن، کمی سرخ کرد که چون گوشت دنده خودش لذیذه من اینکارو نکردم ولی برای ته چین مرغ همیشه قبل گذاشتن بین مواد ته چین، مرغ رو سرخ می کنم و اصلا اون رو نمی پزم. چون از مزه مرغ یا گوشت آب پز توی ته چین خوشم نمیاد

ممنون از اینکه از زوایای دیگه نظیر مزه و ابعاد و تنوع این غذا هم گفتید.تو خونه تکونی دم عید وبلاگم لینکتون کردم.
راستی شما هم مثل آنه شرلی پر حرف و مثل یانگوم عاشق آشپزی هستید و خوشحالم با سایتتون آشنا شدم[:

خیلی خیلی خیلی جالب بود همین حالا درستش میکنم

خوشحالم که خوشتون اومده. نوش جان

سلام اول خیلی ممنونم واسه این تهچین فوق العاده
بعد برای دونفر مواد اولیش اندازش چطوری میشه.؟
تخم مرغ مخصوصا واسه دونفر چقد باید بریزم

سلام
خواهش می کنم. مواد رو تقریبا یک سوم کنید.
در مورد تخم مرغ، زرده و سفیده رو جدا کنید و فقط از زرده استفاده کنید.
سفیده رو می تونید داخل ظرف کوچک یا کیسه فریزر ریخته و فریز کنید برای پخت کوکو و کتلت.
موفق باشید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

نام *

ایمیل *

وبسایت/تارک

دیدگاه

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید:

  

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.

اگر پاسخي به نظرات اين مطلب داده شد، مرا از طريق ايميل با خبر كن.

برای اشتراک در خبرنامه پست های جدید این گزینه را انتخاب کنید

نام کاربری:

رمز عبور:


بازیابی کلمه عبور

نام کاربری:

ایمیل:

رمز عبور:

مجددا وارد نمایید:

اگر کلمه عبور خود را فراموش کرده اید از طریق این فرم می توانید آن را تغییر دهید. لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد نمایید ، شما به زودی ایمیلی دریافت خواهید کرد که حاوی رمز عبور جدید شماست.

نام کاربری/ایمیل:

ایمیل شما :

 

نويسنده: آیرین

۰۱ مهر ۱۳۹۲
موضوع: ته انداز, پلو و چلو

۷ نظر

یکی از قسمتهای خوشمزه گوشت گوسفند، دنده اون هست که معمولا به صورت دنده کباب تهیه و سرو میشه. در این دستور پخت، دنده در کف قابلمه و زیر برنج پخته میشه و همزمان با دم کشیدن برنج، دنده ها هم برشته میشن. چون میزان چربی دنده بالاست، برای پخت نیاز به روغن نیست. نتیجه کار، بسیار خوشمزه و لذیذ هست

مواد لازم:

۱- دنده گوسفند ۱ کیلو
۲- برنج ۴ پیمانه
۳- زعفران دم کرده ۲ ق غ
۴- نمک و فلفل به میزان لازم
۵- زرشک، خلال بادام و پسته برای تزئین (اختیاری)طرز تهیه ته چین با گوشت دنده

مواد لازم برای مزه دار کردن دنده ها:

۱- زردچوبه ۱/۲ ق چ
۲- آویشن ۱/۲ ق چ
۳- فلفل پاپریکا ۱/۲ ق چ
۴- ادویه کاری ۱/۲ ق چ
۵- پودر پیاز ۱/۲ ق چ
۶- روغن زیتون ۱ ق غ
۷- آب لیمو ۳ ق غ
۸- برگ بو ۲ عدد
۹- سیر ۲ حبه (اختیاری)

طرز تهیه ته انداز دنده گوسفند:

۱- تمام مواد مربوط به مزه دار کردن دنده ها رو با دنده ها مخلوط کنید تا مزه دار بشن. بهتره اونها رو در کیسه پلاستیکی با هم مخلوط کنید و دنده ها بین ۸ تا ۲۴ ساعت در یخچال بمونن تا مواد کاملا به خورد دنده ها بره.

Marinate lamb ribs

2- کف قابلمه زعفرون دم کرده بریزید. روغن نیاز نیست، چون خود دنده ها چرب هستن.

Pour saffron and hot water at bottom

3- دنده ها رو از سمت گوشتی اونها کف قابلمه بچینید (لایه گوشتی روی دنده ها نباید جدا شده باشه).

Put the lamb ribs over saffron

4- برنج رو آبکش کرده و روی دنده ها بریزید. سپس مطابق معمول، اون رو دم کنید (فقط آب روی برنج بریزید، روغن لازم نیست چون خود دنده ها چربی لازم رو دارند).

Pour boiled and drained rice over the ribs

5- ته انداز باید به مدت ۲ تا ۳ ساعت روی شعله ملایم باشه تا دنده ها کاملا پخته و برشته بشن.

Steam by 2 to 3 hours

6- سرو کنید.

Serve

اگر این دستور غذا برای شما مفید بوده، لایک کنید.

برچسب زده شده با :برنج دنده

۰۵ تیر ۱۳۹۳

۲۷ آذر ۱۳۹۲

۲۸ آبان ۱۳۹۲

واقعاً عالیه

ممنون. نوش جان

سلاممممم دمتون گرم حرف نداشت عالییییییییی بود

سلام
مرسی از تعریفتون

تعقيب: طرز تهیه گوشت بره کباب شده و برنج خوشمزه | فتویاب

تعقيب: طرز تهیه گوشت بره کباب شده و برنج خوشمزه - پریک

تعقيب: ته چین دنده گوسفند | Rib Tahchin | آشپزی آیرین

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

نام *

ایمیل *

وبسایت/تارک

دیدگاه

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید:

  

طرز تهیه ته چین با گوشت دنده

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.

اگر پاسخي به نظرات اين مطلب داده شد، مرا از طريق ايميل با خبر كن.

برای اشتراک در خبرنامه پست های جدید این گزینه را انتخاب کنید

نام کاربری:

رمز عبور:


بازیابی کلمه عبور

نام کاربری:

ایمیل:

رمز عبور:

مجددا وارد نمایید:

اگر کلمه عبور خود را فراموش کرده اید از طریق این فرم می توانید آن را تغییر دهید. لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد نمایید ، شما به زودی ایمیلی دریافت خواهید کرد که حاوی رمز عبور جدید شماست.

نام کاربری/ایمیل:

ایمیل شما :

 



ته چین, محلی | 2016-06-28 | By nooshejaan

13 comments

ته چین گوشت گرمساری
گوشت (ترجیحا گوسفندی) … 300 گرم
برنج … 3 پیمانه
آلو (در صورت تمایل) … 200 گرم یا گرد غوره … 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط … 2 عدد
کشمش … 1 پیمانه
زعفران آبکرده غلیظ … 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه پلویی … 1 قاشق غذاخوری (4 واحد پودر گل سرخ و 2 واحد پودر دارچین و پودر زیره و پودر زنجبیل و پودر میخک و پودر هل و پودر جوز هندی هر کدام 1 واحد)
خلال پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم
سیب زمینی برای کف قابلمه در صورت تمایل به میزان لازم
کره (در صورت تمایل برای روی پلو) 1 قاشق غذاخوری
آب ولرم … 1 پیمانه
طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری را می‌توانید از ویدئوی زیر مشاهده فرمایید. نوش جان!

خلاصه روش تهیه:
گوشت را به قطعات 3 سانتی و ضخامت یک سانتی تقسیم کنید. اگر گوشت دنده گوسفند باشد پلو خوشمزه تر میشود ولی اگر با گوشت گاو باشد بعد از پختن گوشت تیره رنگ میشود.
آلو ها را بشویید. یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید برنج را بعد از شستن 2 ساعت در آب سرد و نمک بخیسانید. کشمش و خلال بادام را نیم ساعت در آب ولرم بخیسانید و آب آنرا خارج کنید.
در یک ظرف مناسب گوشت و آلو و پیاز و ادویه و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و 2 ساعت در یخچال بگذارید.
یک پیاز را نگینی خرد کنید و به روش چیپسی سرخ کنید.
کشمش را که شسته اید و آب آنرا خارج کرده اید در روغن کمی تفت دهید.
در نوع سنتی ته چین گرمساری ته دیگ سیب زمینی ندارد، ولی اگر خواستید از سیب زمینی استفاده کنید بعد از پوست گرفتن آنها را به ضخامت 1 سانت حلقه ای خرد کنید.
در یک قابلمه مناسب آب بریزید بعد از بجوش آمدن به آن نمک اضافه کنید و آب برنج را خارج کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید تا برنج کمی نیم پز شود. زمان نیم پز شدن برنج نسبت به زمانی که می خواهید چلو درست کنید کمتر است: برنج باید زنده تر باشد. سپس برنج را وارد صافی کنید و روی آن آب ولرم بدهید تا لعاب آن خارج شود.
در یک قابلمه ترجیحا نچسب 2 قاشق غذاخوری روغن بریزد و سیب زمینی ها را کف قابلمه بگذارید و روی آنها نمک و زعفران آبکرده بریزید. سپس به ضخامت 2 سانت از برنج را روی سیب زمینی ها بدهید. روی برنج گوشت ها را بچینید و روی گوشت یا آلو ها را بگذارید یا گرد غوره بپاشید. کمی هم زعفران آبکرده بریزید. بعد بقیه برنج را روی مواد بریزد و به شکل مخروط در آورید. (چون زمان پخت طولانی است اطراف پلو خشک میشود) بعد قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید (اگر از شعله پخش کن استفاده کنید بهتر است) و 1 پیمانه اب جوش به برنج اضافه کنید. 5 دقیقه اجازه دهید که برنج بخار کند. حرارت را خیلی کم کنید سپس در گوشه ای از برنج کشمش تفت داده شده را قراردهید و کمی زعفران آبکرده بریزید ودمکنی بگذارید و 4 تا 5 ساعت برنج را دم بدهید تا گوشت بپزد.
در یک تابه کوچک 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و بادام را که در آب خیسانده اید و آب آنرا خارج کرده اید کمی تفت دهید و در گوشه ای از تابه خلال پسته را که فقط شسته اید کمی تفت دهید.
بعد از4 یا 5 ساعت پخت، درصورت تمایل، کره آبکرده را روی پلو بدهید و کشمش ها را بر دارید و پلو را در ظرف مناسب بر گردانید و با کشمش و خلالها تزیین کنید.طرز تهیه ته چین با گوشت دنده

سلام خسته نباشید. ببخشید من چجوری میتونم فیلم ها رو ببینم ؟ آخه واسه من باز نمیشه

سلام خسته نباشید ببخشید من چجوری میتونم فیلما رو ببینم ؟آخه واسه من باز نمیشه

اگر از ایران مشاهده می‌کنید نیاز به فیلترشکن دارید چون ویدئوها روی سایت یوتیوب هستند.

سلام ببخشید شمادر تلگرام کانال دارید؟میشه آدرسشو بدین باتشکر

آدرس کانال تلگرام: https://telegram.me/nooshejaan

فیلم برای هیچکس باز نمیشه دوستان نه تنها شما، سرکاریه

نه عزیزم. اگر از ایران هستید، باید از فیلتر شکن استفاده کنید چون ویدئوها روی سایت یوتیوب هستند که متاسفانه در ایران فیلتر است.

I love your videos, Thank-you., but i would greatly appreciate it if you could give the ingredients in English please? Thanks again Xx

سلام
دستتون درد نکنه

ممنونم.

ممنون از سایت خوبتان
آیا باید گوشت را از قبل طعم دار کنیم؟

سلام. ممنون از سایت خوبتان
آیا باید گوشت را از قبل طعم دار کنیم؟

سلام. من گرمسار هستم و با ته چین گرمسار بزرگ شدم. والا تا حالا ندیدم به ته چین کسی آلو بزنه. گوشتش ک چربی نداره. ته دیگ هم عمرا کسی سیب زمینی بزاره. در ضمن ادویه کاملا مخصوص میخاد!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وبسایت

مرا از دیدگاه‌های پس از این با رایانامه آگاه کن.

مرا از نوشته‌های تازه با رایانامه آگاه کن.

مالکیت حقوق معنی تمامی مطالب، تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در اینجا متعلق به سایت «نوش جان» می‌باشد. کپی و یا بازنشر هرگونه محتوا بدون اجازه‌ی کتبی از سایت نوش جان پیگرد قانونی خواهد داشت.

Food Blog Theme from NimbusPowered by WordPress

طرز تهیه ته چین با گوشت دنده
طرز تهیه ته چین با گوشت دنده
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *