طرز تهیه ترشی سیر مروارید

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ترشی سیر مروارید
طرز تهیه ترشی سیر مروارید

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه ترشی سیر مروارید

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

آشپزی : طرز تهیه سیر ترشی

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

امتیاز دهید


3.3
از

77

به جرات میشود گفت سیر ترشی از محبوب‌ترین مخلفات همراه غذا در بین ایرانی‌ها و به ویژه شمالی هاست. این ترشی خوشمزه که از زمان‌های گذشته همراه انواع غذاهای ایرانی به‌ویژه آبگوشت، استانبولی و سبزی‌پلو با ماهی پای سفره ایرانی ها بوده‌است، در مقایسه با سیر خام هضم راحتتر، بوی کمتر و طعم لذیذتری دارد. اغلب گیلانی ها کله های سیر کامل را بعد از گرفتن پوست اضافه و پاک کردن ریشه ترشی میکنند. برای تهیه سیر ترشی مجلسی هم از سیرهای درشت و یک دست استفاده میکنند که نتیجه آن یک ترشی شیک و خوشگل میشود. البته شما میتوانید سیر ترشی حبه ای هم به همین روش درست کنید. برای تهیه سیر ترشی حبه ای حبه های سیر را از هم جدا کنید. در غیر این صورت بگذارید به صورت کله بماند.

 

طرز تهیه ترشی سیر مروارید

 

برخلاف سایر ترشی‌ها زمان نگه‌داری سیر ترشی اعتبار خاصی به آن می‌بخشد تا جایی که با شنیدن اسم سیرترشی به یاد سیر ترشی هفت ساله می‌افتیم! ترشی هفت ساله علاوه بر این که خواص زیادی دارد یک سوغاتی خوشمزه و گران قیمت هم هست که بدون شک مورد استقبال هر کسی قرار میگیرد. امروزه سیر ترشی به دو صورت صنعتی و خانگی تهیه می‌شود و انواع سیرترشی (سفید و قهوه‌ای) را می‌توان از فروشگاه‌ها تهیه کرد. غالبا برای تهیه سریعتر سیرترشی صنعتی سیر و سرکه حرارت داده می‌شوند. اما مطمئنیم شما هم موافق هستید که سیرترشی خانگی (و اساسا تهیه انواع غذاها و خوراکیها) در منزل نه تنها لذتبخش‌تر بلکه سالم‌تر و خوشمزه‌تر هم هست. همراه ما باشید با طرز تهیه سیرترشی خانگی خوشمزه:

 

 

برای تهیه سیر ترشی مجلسی سیر های هم اندازه محلی درشت انتخاب کنید. پس از اینکه پوست اضافی سیرها را کندید آنها را بشویید و بگذارید یک روز کامل بمانند و کاملا خشک شوند.

 

سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید. در آخر نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

 

شیشه ترشی سیر آماده را در جای مناسبی (تاریک، خشک و خنک) قرار دهید. برای مصرف سیرترشی 1 سال زمان لازم است، اگر سیرترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.

 

اگر قصد دارید ترشی را زمانی طولانی نگه دارید بهتر است آن را کنسرو کنید. برای این کار قابلمه بزرگی را تا نصف آن آب کنید. در شیشه های ترشی را محکم ببندید و به صورت وارونه در قابلمه آب بگذارید. بگذارید روی حرارت تا آب جوش بیاید. شیشه های ترشی سیر را بعد از این که حدود یک ربع ساعت در آب در حال جوش ماندند خارج کنید و بگذارید خنک شوند. با این کار سیر ترشی سالم تری خواهید داشت که مدت بیشتری دوام می آورد.

 

 

1- میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمایید.

2- بعد از گذشت چند روز ظرف سیرترشی را چک کنید و اگر سر آن خالی شده بود، سرکه اضافه کنید تا مجدد روی سیرها با سرکه پوشانده شود.

3- برای رسیدن سریعتر سیرترشی، ظرف آن را در مکان آفتاب‌گیر قرار دهید.

4- بهتر است از ظروف پلاستیکی برای تهیه سیر ترشی استفاده نکنید.

5- شیشه های ترشی را قبل از استفاده خوب با آب داغ بشویید و کاملاً خشک کنید.

6- هیچ گاه قاشق کثیف داخل ترشی نزنید. ترشی باقیمانده سر سفره را در ظرف دیگری نگهداری کنید و به هیچ وجه روی ترشی دست نخورده نریزید.

7- برای تهیه سیر ترشی حبه ای سیرها را چند ساعت در آب خیس کنید تا پوست آن‌ها راحت کنده شود 

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

خوب بود

سلام. می خواستم بدونم بعد از اینکه سیر ترشی را مصرف کردیم آیا میشه با سرکه ای که از آن اضافه میاد و خیلی تیره هست ، بازهم سیر ترشی درست کنیم؟

ناهید جان من خودم تا بحال امتحان نکردم اما شنیدم سرکه قبلی رو صاف کنی و 15 دقیقه بجوشونی مجدد میتونی ازش استفاده کنی

جالب بود

ممنون

عالی بود متشکرم

خواهش میکنم مهدی جان

سلام.ممنونم.2موردبه معلوماتم اضافه کرد.ولی من تابه حال سبزی معطر-فلفل-نمک اضافه نکردم بدنشده.مخصوصانمک که به تمام سنین ضرردارد.

خواهش میکنم ، خوشحالم که مفید بوده … زیاده روی در مصرف نمک خوب نیست اما کمبود نمک هم در بدن مشکلاتی ایجاد میکنه ، در کل تعادل در مصرف نمک بهترین کاره … موفق باشید

باتشکرازشما …چرابعضی اوقات سیرترشی که میندازم چندروز بعد رنگ سیر کم کم سبز رنگ میشه … البته من همه رو میریزم دور …. حالا میخوام ببینم مشکل چیه ؟ باتشکر مجدد ازشما .

دلیل اصلی سبز شدن یا کپک زدن سیر اب هست ، پس از شستن سیرها رو روی پارچه ای پهن کنید و حدود 1-2 ساعت صبر کنید تا سیر خشک شه و اب اضافی سیر از بین بره ( همون اب شستشو ) ، ظرف هم باید کاملا خشک و بدون هیچ لکه چربی ای باشه … برای مدت طولانی باید سیر رو در جای تاریک نگهداری کنیدطرز تهیه ترشی سیر مروارید

سیر ترشی من سبز شده و کپک زده است . چرا ؟

طناز جان اگر طبق دستور عمل میکردی مشکلی بوجود نمیومد ، علت اصلی کپک اب هست … باید میذاشتی سیرها کاملا خشک شن و اب شست و شو بره ، ظرف ترشی هم نباید خیس یا چرب باشه … بهترین روش نگهداری از سیر ترشی در تاریکی و جای خنکه و نزدیک نور افتاب در صورتی باید بذاری که بخوای چند روز بعد مصرف کنی … چک کن ببین کدوم اشتباه رو داشتی عزیزم ?

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه ترشی سیر مروارید
طرز تهیه ترشی سیر مروارید
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *