طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون
طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار محبوب جنوب کشورمان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

برای تهیه ترشی انبه بندری ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس تخم گشنیز را به همراه سیاه دانه، فلفل قرمز و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود.

پس از اینکه بو دادن ادویه ها به پایان رسید، صبر می کنیم تا خنک شوند، سپس ادویه ها را داخل آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه انبه ها را با دقت پوست می گیریم، سپس آنها را از وسط نصف می کنیم.

در این مرحله هسته های انبه را خارج می کنیم، سپس انبه ها را به صورت حبه ای خرد می کنیم. در روشی دیگر می توانیم انبه ها را به صورت پوره در بیاوریم که سلیقه ای می باشد و می توانید به سلیقه خود روش خرد کردن انبه را انتخاب کنید.طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

پس از خرد کردن انبه پوست سیرها را می گیریم و آنها را با گوشتکوب له می کنیم، در ادامه یک شیشه مناسب انتخاب می کنیم و آنرا پس از شستشو به خوبی خشک می کنیم، سپس مقداری از انبه های خرد شده داخل شیشه می ریزیم.

دوره مقدماتی php

حالا روی انبه ها کمی ادویه بو داده شده و سیر له شده می ریزیم و به همین ترتیب به صورت لایه ای مواد را داخل شیشه می ریزیم تا شیشه پر شود. در ادامه سرکه و روغن زیتون را ترکیب می کنیم و روی انبه ها می ریزیم.

سطح سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از سطح انبه ها باشد. پس از اینکه ترشی را آماده کردیم درب شیشه را محم می بندیم تا هوای وارد فضای شیشه نشود، سپس به مدت ۲ هفته در یخچال قرار می دهیم تا ترشی اماده سرو شود.

ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار محبوب جنوب کشورمان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

برای تهیه ترشی انبه بندری ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس تخم گشنیز را به همراه سیاه دانه، فلفل قرمز و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود.

پس از اینکه بو دادن ادویه ها به پایان رسید، صبر می کنیم تا خنک شوند، سپس ادویه ها را داخل آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه انبه ها را با دقت پوست می گیریم، سپس آنها را از وسط نصف می کنیم.

در این مرحله هسته های انبه را خارج می کنیم، سپس انبه ها را به صورت حبه ای خرد می کنیم. در روشی دیگر می توانیم انبه ها را به صورت پوره در بیاوریم که سلیقه ای می باشد و می توانید به سلیقه خود روش خرد کردن انبه را انتخاب کنید.طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

پس از خرد کردن انبه پوست سیرها را می گیریم و آنها را با گوشتکوب له می کنیم، در ادامه یک شیشه مناسب انتخاب می کنیم و آنرا پس از شستشو به خوبی خشک می کنیم، سپس مقداری از انبه های خرد شده داخل شیشه می ریزیم.

حالا روی انبه ها کمی ادویه بو داده شده و سیر له شده می ریزیم و به همین ترتیب به صورت لایه ای مواد را داخل شیشه می ریزیم تا شیشه پر شود. در ادامه سرکه و روغن زیتون را ترکیب می کنیم و روی انبه ها می ریزیم.

سطح سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از سطح انبه ها باشد. پس از اینکه ترشی را آماده کردیم درب شیشه را محم می بندیم تا هوای وارد فضای شیشه نشود، سپس به مدت ۲ هفته در یخچال قرار می دهیم تا ترشی اماده سرو شود.



 

انبه یکی از خوشمزه‌ترین، مقوی‌ترین و مفیدترین میوه‌های تابستانی است. انبه سرشار از مس، کلسیم، آهن و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل بتاکاروتین است و به همین دلیل پوست را جوان و شاداب نگه می‌دارد، ضد سرطان است، سلامت شبکیه چشم را تضمین می‌کند، برای سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است و قند خون را تنظیم می‌کند. اگر یبوست دارید انبه بخورید و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی از انبه غافل نشوید. ترشی انبه هم یکی از لذیذترین ترشی‌های دنیاست که فصل تهیه آن تابستان است. طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون به سبک بندرعباسی‌ و مواد تشکیل دهنده ترشی انبه را در مجله کوروش بخوانید.

 

طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

 

انبه: ۱ کیلوگرم

تخم گشنیر: ۱ قاشق غذاخوری

گلپر: ½ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: ½ قاشق چایخوری

رنگ پودری زعفران: ½ قاشق چایخوری

زردچوبه: نوک قاشق چایخوری

سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل گرد هندی تند و آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری (اگر طعم تند را می‌پسندید بیشتر بریزید)

پودر انبه: ۱ قاشق مرباخوری

شکر: ۱ قاشق مرباخوری

پودر خردل: نوک قاشق چایخوری

سیر: ۱ بوته کامل و له شده

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

سرکه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار دلخواه

 

 

 

برای درست کردن ترشی انبه بندرعباسی زعفرانی ابتدا پوست انبه‌ها را بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید و خرد کنید. انبه‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن‌ها به مقدار دلخواه نمک بپاشید. ابتدا کمی نمک بپاشید و مزه کنید که شور نشود، اگر نمکش کم بود کمی دیگر اضافه کنید. سایر ادویه‌ها و فلفل‌ها به جز شکر و سیاه دانه‌ها را هم اضافه کنید.

انبه‌های مزه‌دار شده را به مدت نیم ساعت در آفتاب بگذارید تا حسابی شیره انبه بیرون بیاید. در این فاصله سرکه و روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد. انبه‌های مزه‌دار شده را به همراه سیر له شده در یک قابلمه جداگانه بریزید و شکر را هم به آن‌ها اضافه کنید. حالا سرکه جوشیده را کم کم به انبه‌ها اضافه کنید. سرکه باید فقط روی انبه‌ها را بپوشاند و به حدی باشد که بتوان انبه‌ها را با قاشق هم زد. شعله گاز را زیاد کنید تا به مدت ۵ دقیقه انبه و سرکه روی شعله بجوشند و بپزند. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی سرد شود و سپس سیاه‌دانه را به ترشی اضافه کنید.

دستور ترشی انبه به همین ترتیب است و ترشی انبه زعفرانی شما با غلظتی خوب و مناسب به همین راحتی آماده است. ترشی را در ظرف تمیز، خشک و بدون بو بریزید و درب ترشی را محکم ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکته مهم در طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون این است که اگر دوست دارید ترشی انبه شما له نشود و انبه‌ها در آن درسته باشند باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبه‌ها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آن‌ها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید. ترشی انبه را با انبه سبز و  کال هم می‌توانید درست کنید.

 

طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

 

شما در جشنواره هم خریدار، هم سهامدار افق کوروش شرکت می کنید؟

نمایش نتایج



 

انبه یکی از خوشمزه‌ترین، مقوی‌ترین و مفیدترین میوه‌های تابستانی است. انبه سرشار از مس، کلسیم، آهن و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل بتاکاروتین است و به همین دلیل پوست را جوان و شاداب نگه می‌دارد، ضد سرطان است، سلامت شبکیه چشم را تضمین می‌کند، برای سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است و قند خون را تنظیم می‌کند. اگر یبوست دارید انبه بخورید و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی از انبه غافل نشوید. ترشی انبه هم یکی از لذیذترین ترشی‌های دنیاست که فصل تهیه آن تابستان است. طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون به سبک بندرعباسی‌ و مواد تشکیل دهنده ترشی انبه را در مجله کوروش بخوانید.

 

طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

 

انبه: ۱ کیلوگرم

تخم گشنیر: ۱ قاشق غذاخوری

گلپر: ½ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: ½ قاشق چایخوری

رنگ پودری زعفران: ½ قاشق چایخوری

زردچوبه: نوک قاشق چایخوری

سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل گرد هندی تند و آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری (اگر طعم تند را می‌پسندید بیشتر بریزید)

پودر انبه: ۱ قاشق مرباخوری

شکر: ۱ قاشق مرباخوری

پودر خردل: نوک قاشق چایخوری

سیر: ۱ بوته کامل و له شده

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

سرکه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار دلخواه

 

 

 

برای درست کردن ترشی انبه بندرعباسی زعفرانی ابتدا پوست انبه‌ها را بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید و خرد کنید. انبه‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن‌ها به مقدار دلخواه نمک بپاشید. ابتدا کمی نمک بپاشید و مزه کنید که شور نشود، اگر نمکش کم بود کمی دیگر اضافه کنید. سایر ادویه‌ها و فلفل‌ها به جز شکر و سیاه دانه‌ها را هم اضافه کنید.

انبه‌های مزه‌دار شده را به مدت نیم ساعت در آفتاب بگذارید تا حسابی شیره انبه بیرون بیاید. در این فاصله سرکه و روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد. انبه‌های مزه‌دار شده را به همراه سیر له شده در یک قابلمه جداگانه بریزید و شکر را هم به آن‌ها اضافه کنید. حالا سرکه جوشیده را کم کم به انبه‌ها اضافه کنید. سرکه باید فقط روی انبه‌ها را بپوشاند و به حدی باشد که بتوان انبه‌ها را با قاشق هم زد. شعله گاز را زیاد کنید تا به مدت ۵ دقیقه انبه و سرکه روی شعله بجوشند و بپزند. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی سرد شود و سپس سیاه‌دانه را به ترشی اضافه کنید.

دستور ترشی انبه به همین ترتیب است و ترشی انبه زعفرانی شما با غلظتی خوب و مناسب به همین راحتی آماده است. ترشی را در ظرف تمیز، خشک و بدون بو بریزید و درب ترشی را محکم ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکته مهم در طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون این است که اگر دوست دارید ترشی انبه شما له نشود و انبه‌ها در آن درسته باشند باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبه‌ها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آن‌ها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید. ترشی انبه را با انبه سبز و  کال هم می‌توانید درست کنید.

 

طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

 

شما در جشنواره هم خریدار، هم سهامدار افق کوروش شرکت می کنید؟

نمایش نتایج

ترشی چاشنی خوشمزه و پرطرفداری است که با روش های مختلفی تهیه می شود؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم.

ترشی انبه از خوشمزه ترین انواع ترشی ها است که شما می توانید این نوع ترشی ها را همراه غذاهای گوشتی و پلو ها میل کنید. در  دستور ساخت ترشی انبه از انبه و هویج و روغن زیتون و تخم گشنیز و فلفل قرمز و سیر و رب گوجه فرنگی و نمک و سرکه و سیاه دانه استفاده می شود.

ترشی زیتون مخلوط با روغن زیتون و ترشی انبه، از انواع ترشی های خوش طعمی است که بهتر است کدبانوهای علاقه مند به تهیه ترشی های مختلف از تهیه این ترشی های خوشمزه و متفاوت غافل نشوند.

هویج و انبه خرد شده را در ظرف های جداگانه بریزید و روی هر کدام از آن ها یک استکان نمک و مقداری زردچوبه بپاشید سپس ظرف های حاوی هویج و انبه را به مدت ۶ ساعت در مکانی مناسب قرار دهید تا آب آن ها گرفته شده است. بعد از مدت زمان ذکر شده روغن زیتون را درون قابلمه ای بزرگ بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن زیتون داغ شود سپس فلفل قرمز و تخم گشنیز و ادویه ترشی و سیر و سیاه دانه و رب گوجه فرنگی را به روغن زیتون اضافه کنید و مخلوط این مواد را هم بزنید توجه داشته باشید که قابلمه را باید روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید.طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

در مرحله بعد ساخت ترشی انبه و هویج با روغن زیتون بعد از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد هویج را به رب اضافه کنید و مخلوط رب و هویج را هم بزنید و بعد از گذشت دو دقیقه انبه را به رب بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس دو لیوان سرکه به مخلوط انبه و هویج بیفزایید و بعد از اینکه سرکه به دمای جوش رسید مخلوط مواد را هم بزنید و زیر شعله گاز را خاموش کنید.

بعد از سرد شدن ترشی آن را به بطری شیشه ای منتقل کنید توجه داشته باشید که سرکه روی این ترشی را نمی پوشاند و می توانید مقداری سرکه به آن بیفزایید. ترشی انبه غلیظ است و نیازی به سرکه بیشتری ندارد و باید در حدی سرکه داشته باشید که وقتی روغن زیتون از سرکه جدا شد روغن زیتون روی ترشی را بپوشاند.

  

۱. ترشی انبه را می توانید همان موقع مصرف کنید ولی بهتر است ترشی را به مدت سه روز در مکانی مناسب قرار دهید.
۲. بهتر است برای تهیه ترشی مخلوط با روغن زیتون از فلفل قرمز هندی پرکی استفاده کنید که این نوع فلفل قرمز عطر و طعم بهتری به ترشی می دهد.

در این بخش ترشی انبه زعفرانی با روغن زیتون و به سبک بندرعباس را در اختیارتان قرار می دهیم، این ترشی بسیار خوشمزه در فصل تابستان تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد، برای یادگیری آن در ادامه همراه ما شوید.

در ابتدا پوست انبه ها را بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید، سپس آنها را در یک ظرف مناسب بریزید و به مقدار دلخواه روی آنها نمک بپاشید، برای اینکه زیادی شور نشود می توانید مقداری نمک بریزید و آن را مزه کنید و در صورتی که نمکش کم باشد، مقداری دیگر به آن اضافه کنید، باقی ادویه ها و فلفل به جز سیاه  دانه و شکر را نیز در این مرحله اضافه نمایید.

انبه هایی که مزه دار کرده اید را به مدت ۳۰ دقیقه در آفتاب قرار دهید تا شیره آن حسابی بیرون آید، در طی این مدت روغن زیتون و سرکه را نیز داخل قابلمه ای  ریخته و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش آید، حال انبه های مزه دار شده را به همراه سیر های له شده درون قابلمه ای جداگانه ریخته و شکر را نیز به آن اضافه کنید، سپس سرکه جوشیده شده را کم کم به مخلوط انبه اضافه نمایید به طوری که فط روی انبه ها را بپوشاند و بتوان با قاشق آن را هم زد.

اکنون قابلمه حاوی مخلوط ترشی را روی حرارت زیاد اجاق گاز بگذارید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه انبه ها و سرکه بجوشند، سپس شعله گاز را خاموش کرده و بگذارید تا ترشی سرد شود، سپس سیاه دانه را به ترشی اضافه کنید.

در مرحله دیگر، لازم است آن را داخل ظرف خشک، تمیز و بدون بو ریخته و درب آن را محکم کنید، سپس ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.

نکته مهم : برای تهیه ترشی انبه با روغن زیتون، برای اینکه انبه ها له نشده و درسته باشند، باید تنها ترکیب سرکه جوشیده و روغن زیتون را به انبه ها اضافه نمایید و بعد از انجام این کار نباید ترشی را روی شعله گاز بجوشانید، همچنین برای تهیه ترشی می توانید از انبه های نرسیده و کال نیز استفاده کنید.

در این مطلب چگونگی ساخت دو روش ترشی انبه همراه روغن زیتون را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این ترشی در منزل نهایت لذت را ببرید؛ در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع ترشی کلیک کنید.

منبع : آرگا



دستمال خشك كن كودك


ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده



چظوری با همسرم صمیمی تر شوم؟


طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون


جذاب ترین انواع عید 99 رو اینجا ببین


نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “abf8c8eceefcc4ba441e499dabce7855” );document.getElementById(“dd7587bb83”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام

ایمیل

وب‌ سایت

  • عکس نوشته دوست دختر و پسر
  • ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون به سبک بندرعباسی‌ها+ترکیب ادویه اصلی

    انبه یکی از خوشمزه‌ترین، مقوی‌ترین و مفیدترین میوه‌های تابستانی است. انبه سرشار از مس، کلسیم، آهن و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل بتاکاروتین است و به همین دلیل پوست را جوان و شاداب نگه می‌دارد، ضد سرطان است، سلامت شبکیه چشم را تضمین می‌کند، برای سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است و قند خون را تنظیم می‌کند. اگر یبوست دارید انبه بخورید و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی از انبه غافل نشوید. ترشی انبه هم یکی از لذیذترین ترشی‌های دنیاست که فصل تهیه آن تابستان است.

    انبه: ۱ کیلوگرم

    تخم گشنیر: ۱ قاشق غذاخوری

    گلپر: ½ قاشق چایخوری

    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    زعفران دم کرده: ½ قاشق چایخوری

    رنگ پودری زعفران: ½ قاشق چایخوری

    زردچوبه: نوک قاشق چایخوری

    سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری

    فلفل گرد هندی تند و آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری (اگر طعم تند را می‌پسندید بیشتر بریزید)

    پودر انبه: ۱ قاشق مرباخوری

    شکر: ۱ قاشق مرباخوری

    پودر خردل: نوک قاشق چایخوری

    سیر: ۱ بوته کامل و له شده

    روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

    سرکه: به مقدار لازم

    نمک: به مقدار دلخواه

    ابتدا پوست انبه‌ها را بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید و خرد کنید. انبه‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن‌ها به مقدار دلخواه نمک بپاشید. ابتدا کمی نمک بپاشید و مزه کنید که شور نشود، اگر نمکش کم بود کمی دیگر اضافه کنید. سایر ادویه‌ها و فلفل‌ها به جز شکر و سیاه دانه‌ها را هم اضافه کنید.

    انبه‌های مزه‌دار شده را به مدت نیم ساعت در آفتاب بگذارید تا حسابی شیره انبه بیرون بیاید. در این فاصله سرکه و روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد. انبه‌های مزه‌دار شده را به همراه سیر له شده در یک قابلمه جداگانه بریزید و شکر را هم به آن‌ها اضافه کنید. حالا سرکه جوشیده را کم کم به انبه‌ها اضافه کنید. سرکه باید فقط روی انبه‌ها را بپوشاند و به حدی باشد که بتوان انبه‌ها را با قاشق هم زد. شعله گاز را زیاد کنید تا به مدت ۵ دقیقه انبه و سرکه روی شعله بجوشند و بپزند. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی سرد شود و سپس سیاه‌دانه را به ترشی اضافه کنید.

    ترشی انبه شما با غلظتی خوب و مناسب به همین راحتی آماده است. ترشی را در ظرف تمیز، خشک و بدون بو بریزید و درب ترشی را محکم ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

    نکته مهم در طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون این است که اگر دوست دارید ترشی انبه شما له نشود و انبه‌ها در آن درسته باشند باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبه‌ها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آن‌ها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید


    ما را دنبال کنید:

    سایت اینترنتی مستقل آنلاین Ⓒ کلیه حقوق متعلق به سایت مستقل آنلاین است.

    طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون به سبک بندرعباسی‌ها+ترکیب ادویه اصلی

    انبه یکی از خوشمزه‌ترین، مقوی‌ترین و مفیدترین میوه‌های تابستانی است. انبه سرشار از مس، کلسیم، آهن و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل بتاکاروتین است و به همین دلیل پوست را جوان و شاداب نگه می‌دارد، ضد سرطان است، سلامت شبکیه چشم را تضمین می‌کند، برای سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است و قند خون را تنظیم می‌کند. اگر یبوست دارید انبه بخورید و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی از انبه غافل نشوید. ترشی انبه هم یکی از لذیذترین ترشی‌های دنیاست که فصل تهیه آن تابستان است.

    انبه: ۱ کیلوگرم

    تخم گشنیر: ۱ قاشق غذاخوری

    گلپر: ½ قاشق چایخوری

    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    زعفران دم کرده: ½ قاشق چایخوری

    رنگ پودری زعفران: ½ قاشق چایخوری

    زردچوبه: نوک قاشق چایخوری

    سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری

    فلفل گرد هندی تند و آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری (اگر طعم تند را می‌پسندید بیشتر بریزید)

    پودر انبه: ۱ قاشق مرباخوری

    شکر: ۱ قاشق مرباخوری

    پودر خردل: نوک قاشق چایخوری

    سیر: ۱ بوته کامل و له شده

    روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

    سرکه: به مقدار لازم

    نمک: به مقدار دلخواه

    ابتدا پوست انبه‌ها را بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید و خرد کنید. انبه‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن‌ها به مقدار دلخواه نمک بپاشید. ابتدا کمی نمک بپاشید و مزه کنید که شور نشود، اگر نمکش کم بود کمی دیگر اضافه کنید. سایر ادویه‌ها و فلفل‌ها به جز شکر و سیاه دانه‌ها را هم اضافه کنید.

    انبه‌های مزه‌دار شده را به مدت نیم ساعت در آفتاب بگذارید تا حسابی شیره انبه بیرون بیاید. در این فاصله سرکه و روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد. انبه‌های مزه‌دار شده را به همراه سیر له شده در یک قابلمه جداگانه بریزید و شکر را هم به آن‌ها اضافه کنید. حالا سرکه جوشیده را کم کم به انبه‌ها اضافه کنید. سرکه باید فقط روی انبه‌ها را بپوشاند و به حدی باشد که بتوان انبه‌ها را با قاشق هم زد. شعله گاز را زیاد کنید تا به مدت ۵ دقیقه انبه و سرکه روی شعله بجوشند و بپزند. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی سرد شود و سپس سیاه‌دانه را به ترشی اضافه کنید.

    ترشی انبه شما با غلظتی خوب و مناسب به همین راحتی آماده است. ترشی را در ظرف تمیز، خشک و بدون بو بریزید و درب ترشی را محکم ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

    نکته مهم در طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون این است که اگر دوست دارید ترشی انبه شما له نشود و انبه‌ها در آن درسته باشند باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبه‌ها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آن‌ها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید


    ما را دنبال کنید:

    سایت اینترنتی مستقل آنلاین Ⓒ کلیه حقوق متعلق به سایت مستقل آنلاین است.

    ترشی انبه

    ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.

    با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی انبه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی انبه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی انبه با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۱ شیشه

    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    دستور تهیه

    برای تهیه ترشی انبه ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با گوشتکوب خوب له می کنیم و کنار می گذاریم.سپس انبه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه آن ها را به اندازه یک گردو به صورت تکه های مربع خرد می کنیم.

    بعد تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و تخم گشنیز را در کاسه ای می ریزیم و فلفل قرمز،فلفل سیاه،سیاه دانه را به آن اضافه می کنیم و با قاشق با هم مخلوط می کنیم و در تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا بو آن ها به مشام بیاید

    و خوب بوداده شوند و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم و ادویه ها را در آسیاب می ریزیم و آن ها را پودر می کنیم. پس از این در شیشه ای تکه انبه ها را می ریزیم و لا به لای انبه ها از سیر له شده،پودر ادویه ها،روغن زیتون و سیر می ریزیم

    و در آخر که شیشه پر شد روی مواد سرکه می ریزیم تا سطح مواد ترشی را کاملا بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم و به مدت ۲ هفته در جای خنک مانند یخچال آن را نگهداری می کنیم تا آماده مصرف شود و نوش جان کنید.

    همچنین ببینید

    ترشی انبه

    ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.

    با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی انبه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی انبه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی انبه با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۱ شیشه

    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    دستور تهیه

    برای تهیه ترشی انبه ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با گوشتکوب خوب له می کنیم و کنار می گذاریم.سپس انبه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه آن ها را به اندازه یک گردو به صورت تکه های مربع خرد می کنیم.

    بعد تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و تخم گشنیز را در کاسه ای می ریزیم و فلفل قرمز،فلفل سیاه،سیاه دانه را به آن اضافه می کنیم و با قاشق با هم مخلوط می کنیم و در تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا بو آن ها به مشام بیاید

    و خوب بوداده شوند و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم و ادویه ها را در آسیاب می ریزیم و آن ها را پودر می کنیم. پس از این در شیشه ای تکه انبه ها را می ریزیم و لا به لای انبه ها از سیر له شده،پودر ادویه ها،روغن زیتون و سیر می ریزیم

    و در آخر که شیشه پر شد روی مواد سرکه می ریزیم تا سطح مواد ترشی را کاملا بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم و به مدت ۲ هفته در جای خنک مانند یخچال آن را نگهداری می کنیم تا آماده مصرف شود و نوش جان کنید.

    همچنین ببینید

    آموزش طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
    زمان تهیه ۳۰دقیقه
    زمان پخت ۶۰ دقیقه

    انبه سبز(کال) 5 کیلوگرم
    روغن زیتون 5 لیوان
    گلپر 2 قاشق غذا خوری
    تخم گشنیز 2 قاشق غذا خوری
    سیر 15 بوته
    سیاه دانه 2 قاشق غذا خوری
    پودر انبه 2 قاشق غذا خوری
    ادویه مخصوص ترشی انبه 2 قاشق غذا خوری
    سرکه قرمز به مقدار لازم
    رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
    فلفل کناری 6 عدد
    نمک و زردچوبه به مقدار لازم

    1-ابتدا انبه ها را پوست گرفته خلال خلال کنید بعد مقدار زیاد نمک و زرد چوبه بزنید زیرو رو.کنید تمام انبه به نمک و زردچوبه آغشته شوند و رنگ زرد چوبه بگیرن

    2-این انبه ها رو توی یه صافی به مدت یک روز گذاشته و مرتب زیر و رو کنید تا آبهای اضافی آن خارج شود

    3-بعد از سپری شدن این یک روز در یک قابلمه بزرگ انبه ها رو بریزید و به انبه ها سیر پوست گرفته و خلالی شده، فلفل کناری ، گلپر، تخم گشنیز،ادویه ترشی،پودر انبه،سیاه دانه رو اضافه کنیدطرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    4-و سرکه رو روی انبه ها بربزید فقط باید کمی روی انبه ها رو بپوشونه اندازه یک بند انگشت از انبه ها بالاتر کافیه

    5-حالا گاز رو روشن کنید و قابلمه رو روی گاز بردارید تا به جوش بیاد

    6-تو این فاصله یه قابلمه کوچکتر رو انتخاب کنید و روغن زیتون رو بزارید تا داغ شه مواظب باشید نجوشه حالا رب گوجه فرنگی رو به روغن زیتون اضافه کنید و مدام هم بزنید تا رب تفت بگیره و رنگش رو به روغن پس بده.

    7-سپس رب گوجه رو به قابلمه ترشی ها اضافه کنید و بزارید یه جوش بزنه و بعد خاموش کنید حالا بزارید حسابی سرد شه بعد تو شیشه ریخته و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.

    ترشی انبه با روغن زیتون
    برای عطر بهتر تخم گشنیز رو به همراه گلپر کمی تفت دهید(بدون روغن)
    تخم گشنیز رو نیم کوب کنید
    تو دستور گفتم فلفل کناری اگه تو دسترس ندارید از فلفل قرمز استفاده کنید این ترشی باید کمی تیز باشه
    اگه ترشی ترش دوست ندارید میتونید از یک تا دو لیوان شکر نیز برای ملس شدن ترشی استفاده کنید
    این ترشی چون با سرکه میجوشه همون موقع قابل خوردن هست
    ان شاءالله امتحان کنید و بپسندید
    یا حق

    دیدگاه شما

    آدرس وبسایت

    آموزش طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
    زمان تهیه ۳۰دقیقه
    زمان پخت ۶۰ دقیقه

    انبه سبز(کال) 5 کیلوگرم
    روغن زیتون 5 لیوان
    گلپر 2 قاشق غذا خوری
    تخم گشنیز 2 قاشق غذا خوری
    سیر 15 بوته
    سیاه دانه 2 قاشق غذا خوری
    پودر انبه 2 قاشق غذا خوری
    ادویه مخصوص ترشی انبه 2 قاشق غذا خوری
    سرکه قرمز به مقدار لازم
    رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
    فلفل کناری 6 عدد
    نمک و زردچوبه به مقدار لازم

    1-ابتدا انبه ها را پوست گرفته خلال خلال کنید بعد مقدار زیاد نمک و زرد چوبه بزنید زیرو رو.کنید تمام انبه به نمک و زردچوبه آغشته شوند و رنگ زرد چوبه بگیرن

    2-این انبه ها رو توی یه صافی به مدت یک روز گذاشته و مرتب زیر و رو کنید تا آبهای اضافی آن خارج شود

    3-بعد از سپری شدن این یک روز در یک قابلمه بزرگ انبه ها رو بریزید و به انبه ها سیر پوست گرفته و خلالی شده، فلفل کناری ، گلپر، تخم گشنیز،ادویه ترشی،پودر انبه،سیاه دانه رو اضافه کنیدطرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    4-و سرکه رو روی انبه ها بربزید فقط باید کمی روی انبه ها رو بپوشونه اندازه یک بند انگشت از انبه ها بالاتر کافیه

    5-حالا گاز رو روشن کنید و قابلمه رو روی گاز بردارید تا به جوش بیاد

    6-تو این فاصله یه قابلمه کوچکتر رو انتخاب کنید و روغن زیتون رو بزارید تا داغ شه مواظب باشید نجوشه حالا رب گوجه فرنگی رو به روغن زیتون اضافه کنید و مدام هم بزنید تا رب تفت بگیره و رنگش رو به روغن پس بده.

    7-سپس رب گوجه رو به قابلمه ترشی ها اضافه کنید و بزارید یه جوش بزنه و بعد خاموش کنید حالا بزارید حسابی سرد شه بعد تو شیشه ریخته و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.

    ترشی انبه با روغن زیتون
    برای عطر بهتر تخم گشنیز رو به همراه گلپر کمی تفت دهید(بدون روغن)
    تخم گشنیز رو نیم کوب کنید
    تو دستور گفتم فلفل کناری اگه تو دسترس ندارید از فلفل قرمز استفاده کنید این ترشی باید کمی تیز باشه
    اگه ترشی ترش دوست ندارید میتونید از یک تا دو لیوان شکر نیز برای ملس شدن ترشی استفاده کنید
    این ترشی چون با سرکه میجوشه همون موقع قابل خوردن هست
    ان شاءالله امتحان کنید و بپسندید
    یا حق

    دیدگاه شما

    آدرس وبسایت

    مخاطبان

    جستجو

     

     

    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    مواد لازم

    انبه با پوست یک کیلو( چغاله انبه)- یک بوته سیر له شده – سرکه سفید 1 تا دو پیمانه- آبلیمو ترش تازه 2 قاشق سوپخوری –روغن زیتون یا روغن  مایع 4 قاشق سوپخوری -تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری، تخم شمبلیله 1 قاشق سوپخوری – سیاه دانه 1 تا قاشق چایخوری، فلفل قرمز خشک 6تا 4 عدد – نمک و زردچوبه و رازیانه  به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا انبه ها به همراه پوست  به اندازه دلخواه خورد کنید و با نمک و زردچوبه مخلوط کنید و به مدت نصف روز توی آفتاب مستقیم یا محیط آشپزخانه نگهداری کنید تا گاز اضافه انبه خارج شود بعد از آن آبلیمو ، روغن و سرکه  و مقداری نمک را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا یک جوش بخورد و بعد انبه ها و سیر را به سرکه و مواد اضافه کرده و یک جوش که زد آن را خاموش کرده و صبر کنید تا دمای آن به دمای محیط برسد و بعد تخم گشنیز، شمبلیله، فلفل قرمز،سیاه دانه و رازیانه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و توی شیشه مورد نظر ریخته و سر شیشه را کاملا محکم کنید تا ترشی جابیفتد.

     

    صفحات ویژه

    هرمزگان شناسی

    انتقادات و پیشنهادات

    ارسال عکس و فیلم

    جذب ایده و طرح

    شرکت در مسابقات برنامه

    ارتباط با ما

    روابط عمومی

    نقشه سایت

    باشگاه مخاطبان

    سازمان صدا و سیما

    معاونت امور مجلس و استانها

    شبکه نگاه

    باشگاه مخاطبان نگاه

    تلویزیون اینترنتی

    رادیو اینترنتی

    واحد پژوهش

    پخش زنده

    سرپناه

    برندگان مسابقات سیما

    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    جدول پخش هفتگی

    فرکانس ها

    جذب ایده

    آرشیو کلی

    RSS تلویزیون

    پخش زنده

    برندگان مسابقات صدا

    جدول پخش هفتگی

    فرکانس ها

    جذب ایده

  • عکس پرچم کشور بلاروس
  • آرشیو کلی

    RSS رادیو

                                         

     

     

     

    کلیه حقوق متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد. | هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۹/۰۵/۲۳ طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    پیاده سازی توسط شرکت سپهر افزار ایرانیان

    مخاطبان

    جستجو

     

     

    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    مواد لازم

    انبه با پوست یک کیلو( چغاله انبه)- یک بوته سیر له شده – سرکه سفید 1 تا دو پیمانه- آبلیمو ترش تازه 2 قاشق سوپخوری –روغن زیتون یا روغن  مایع 4 قاشق سوپخوری -تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری، تخم شمبلیله 1 قاشق سوپخوری – سیاه دانه 1 تا قاشق چایخوری، فلفل قرمز خشک 6تا 4 عدد – نمک و زردچوبه و رازیانه  به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا انبه ها به همراه پوست  به اندازه دلخواه خورد کنید و با نمک و زردچوبه مخلوط کنید و به مدت نصف روز توی آفتاب مستقیم یا محیط آشپزخانه نگهداری کنید تا گاز اضافه انبه خارج شود بعد از آن آبلیمو ، روغن و سرکه  و مقداری نمک را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا یک جوش بخورد و بعد انبه ها و سیر را به سرکه و مواد اضافه کرده و یک جوش که زد آن را خاموش کرده و صبر کنید تا دمای آن به دمای محیط برسد و بعد تخم گشنیز، شمبلیله، فلفل قرمز،سیاه دانه و رازیانه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و توی شیشه مورد نظر ریخته و سر شیشه را کاملا محکم کنید تا ترشی جابیفتد.

     

    صفحات ویژه

    هرمزگان شناسی

    انتقادات و پیشنهادات

    ارسال عکس و فیلم

    جذب ایده و طرح

    شرکت در مسابقات برنامه

    ارتباط با ما

    روابط عمومی

    نقشه سایت

    باشگاه مخاطبان

    سازمان صدا و سیما

    معاونت امور مجلس و استانها

    شبکه نگاه

    باشگاه مخاطبان نگاه

    تلویزیون اینترنتی

    رادیو اینترنتی

    واحد پژوهش

    پخش زنده

    سرپناه

    برندگان مسابقات سیما

    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    جدول پخش هفتگی

    فرکانس ها

    جذب ایده

    آرشیو کلی

    RSS تلویزیون

    پخش زنده

    برندگان مسابقات صدا

    جدول پخش هفتگی

    فرکانس ها

    جذب ایده

  • درمان عفونت ريه با داروهاي گياهي
  • آرشیو کلی

    RSS رادیو

                                         

     

     

     

    کلیه حقوق متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد. | هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۹/۰۵/۲۳ طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

    پیاده سازی توسط شرکت سپهر افزار ایرانیان

    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون
    طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *