طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن گوسفندی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن گوسفندی
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن گوسفندی


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن گوسفندی

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

دوره مقدماتی php

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.



طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن گوسفندی

توپ تاپ

هتل های شیراز

رزرو هتل

بلیط هواپیما چارتر

مواد اولیه

برنج خیس خورده 3.0 پیمانه

باقالا 3.0 پیمانه

شود ساطوری 2.0 پیمانه

زعفران دم کرده به مقدار کافی

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن گوسفندی

کاهو 2.0 برگ

نمک به مقدار کافی

روغن به مقدار کافی

آب به مقدار کافی

گردن گوسفند 1.0 عدد

فلفل سیاه به مقدار کافی

پیاز 2.0 عدد

زردچوبه به مقدار کافی


مواد اولیه


باقالی را بپزید.

برنج را در آب جوش بپزید و همراه باقالی آنرا آبکش کنید.


کف قابلمه کمی روغن بریزید.

کمی زعفران دم کرده به روغن ته قابلمه اضافه کنید.


چند برگ کاهو کف قابلمه بگذارید.

برنج آبکش شده و شود خرد شده را لابه لا داخل قابلمه بریزید و پلو را دم کنید.

برای پخت گردن یک پیاز را درشت خرد و خلال کنید.

بعد از سبک شدن پیازها به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.


گردن را همراه پیاز تفت دهید.

به ظرف آب اضافه کنید و با حرارت بالا آن را 3 ساعت بپزید.

در اواخر طبخ به گوشت کمی نمک اضافه کنید.

بعد از دم کشیدن پلو و پخت گردن آنرا سرو کنید.

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن گوسفندی
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن گوسفندی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *