طرز تهیه الویه در نان قیفی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه الویه در نان قیفی
طرز تهیه الویه در نان قیفی

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به گروه صنعتی گلرنگ است. ۱۳۹۶ © توسعه توسط گلرنگ سیستم

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که وقت زیادی را برای فکر کردن به اینکه غذا برای شام چه غذایی بهتر است را تجربه کرده باشید و یا بهترین زمان برای خوردن شام، خوب باید بگوییم که بهترین زمان…

تیرامیسو یک دسر پرطرفدار ایتالیایی است و مردم ایران به آن علاقه‌ی زیادی نشان می‌دهند که دستورهای مختلفی دارد. در دستور اصلی آن از زرده تخم‌مرغ استفاده می‌شود. که شما می‌توانید آن را حذف کنید. مطمئناً خانواده و دوستان شما…

تاس کباب یکی از غذاهای سنتی کشورمان است که مواد اصلی آن گوشت ، سیب‌زمینی ، پیاز و گوجه‌فرنگی هستند. تاس کباب با روش‌های مختلفی پخته می‌شود. تاس کباب را می‌توانیم هم با گوشت خورشتی تهیه کنیم هم گوشت چرخ‌کرده. البته…

امروز می‌خوام طرز تهیه یکی از انواع قیمه‌های خوشمزه رو بهتون یاد بدم. همون طور که می‌دونین قیمه‌ها انواع مختلف دارند که بیس اصلی اون‌ها گوشت و رب گوجه‌فرنگی هست. اما در شهرهای مختلف قیمه‌ها یه ذره متفاوت‌ترند و از…

طرز تهیه الویه در نان قیفی

دوره مقدماتی php

سوپ و آش در فصل پاییز و زمستان طرفداران بسیاری دارد بخصوص غذا برای شام.این مدل سوپ جو باشیروخامه بسیار ملین است برای افرادی که دچار سرماخوردگی هستند. سوپ جو بسیار ساده و به عنوان پیش غذا خیلی کاربرد دارد.…

در جوامع امروزی تغذیه نادرست و عوامل موروثی سبب بیماری‌هایی مانند دیابت شده است. دیابت اشاره به گروهی از بیماری‌هایی دارد که بر چگونگی استفاده بدن از قند خون تأثیر می‌گذارد. گلوکز( قند خون) برای سلامت شما حیاتی است، زیرا…

  مرغ شکم پر به خوبی میدانید که طرز تهیه مرغ روشهای مختلفی دارد. شما می‌توانید به‌ جا استفاده از غذاهای سرخ‌کردنی ،آن‌ها را در فر درست کنید هم کم‌کالری‌تر (رژیمی) هم سالم‌تر است و همین‌طور عطر بوی خاص خود…

طبق آمارهای گرفته‌شده در فصل پاییز چنددرصدی نرخ بازار میوه کاهش پیداکرده است و همین‌طور که میدانید میوه و تره‌بار از زمانی که از میدان تره‌بار خریداری می‌شوند تا به دست مصرف‌کننده برسد، بین ۱۰ تا ۴۲ درصد در هر…

بادمجان یکی از میوه‌ها از خانواده بادنجانیان و سبزیجات است و جزء بهترین و پرخاصیت‌ترین میوه‌ها در جهان و به‌خصوص در ایران است. بادمجان در آب‌وهوای گرم عالی رشد می‌کند.این گیاه می‌تواند در بیش‌تر انواع خاک رشد کند، اما اگر…

وقتی به میهمانی می‌روید اولین چیزی که به همراه شیرینی و چای از شما پذیرایی می‌کنند میوه است. میوه‌های فصلی که داخلش هستید حداقل سه نوع از آن را برای پذیرایی جلوی شما قرار می‌دهند. خیلی وقت‌ها دلتان می‌خواهد از…

 

این بار سالاد را در قیف مخصوص بریزید و سالاد قیفی درست کنید. یک سالاد متفاوت و با طعمی دلچسب، این سالاد به سفره غذایتان زیبایی خاصی می بخشد .  هرکدام از خمیرها را جداگانه با وردنه به شکل مستطیل بلند پهن کنید وبه صورت نوارهای ۲ سانتی‌متری برش بزنید و از بالا به پایین دور قیف (قالب) بپیچید.

آرد                            ۳ پیمانه
آب ولرم                    ۱ پیمانه
روغن                         ۱/۳ پیمانه
خمیر مایه ی فوری     ۱ قاشق سوپ خوری
نمک                            ۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر                           ۱ قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ           ۱ عدد
شیر                             برای رقیق کردن زرده

 

 

طرز تهیه الویه در نان قیفی

کلم سفید                      ۲۵۰ گرم
کالباس خرد شده          ۱۵۰ گرم
خیارشور                         ۳عدد
قسمت سفید پیازچه     ۳ عدد
کشمش                           ۱/۲ پیمانه
سس مایونز                    ۱پیمانه
سویا سس                     ۱ قاشق مربا خوری
نمک                              ۱/۳ قاشق چایی خوری
شکر                              ۱ قاشق چایی خوری
سرکه                            ۱  قاشق سوپ خوری

در ظرفی مناسب آرد، نمک، شکر، خمیرمایه و روغن را با هم مخلوط کنید سپس آب ولرم را بیفزایید. خمیر را با دست ورز بدهید تا یکدست ولطیف شود. ظرفی  پیرکس را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید. روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار بدهید تا حجم آن دو برابر شود.

بعد از این زمان خمیر را دو قسمت کرده و مجددا ۱۰ دقیقه دیگر به آن استراحت بدهید. حالا خمیر برای استفاده آماده است.

هرکدام از خمیرها را جداگانه با وردنه به شکل مستطیل بلند پهن کنید وبه صورت نوارهای ۲ سانتی‌متری برش بزنید و از بالا به پایین دور قیف (قالب) بپیچید.

زرده تخم‌مرغ را با کمی شیرمخلوط کنید و با چنگال هم بزنید. روی خمیرهای پیچیده دور قیف را  با قلم‌موی مخصوص آشپزی کمی مخلوط تخم‌مرغ و شیر بمالید.

قیف‌ها را روی سینی فر بگذارید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.پس سینی را در فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید. یک ظرف را تا نیمه از آب پر کنید و در کف فر بگذارید تا در حین پخت، خمیرها خیلی خشک نشوند.

بعد از در آوردن قیف‌ها  از فر پنج دقیقه زمان بدهید تا آنها خنک شوند. نان‌های پخته را در جهت عقربه ساعت بچرخانید تا به راحتی و بدون خرد شدن از قالب جدا شوند.

روش تهیه مواد داخل قیف تمامی مواد لازم را آماده و با هم مخلوط کنید. نان‌های قیفی آماده شده را با این مواد پر کنید. روی آنها را با سلوفون بپوشانید تا نرم بمانند و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قراربدهید.

 

++++++++++++++++

++++++++++++++++

++++++++++++++++

دیدگاه

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه الویه در نان قیفی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

https://okala.com/https://blog.okala.com/اُکالا، فروشگاه اینترنتی افق کورش. آموزش آشپزی با اُکالا کانال تلگرام اُکالا: @okalaclub1 صفحه اینستاگرام اُکالا: @okalaclub برای دریافت تخفیفات روزانه به کانال ما مراجعه کنید.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه الویه در نان قیفی
طرز تهیه الویه در نان قیفی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *