طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت

دوره مقدماتی php
طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت
طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت

لوبیا پلو یا لوبیا سبز پلو (به انگلیسی : green bean rice) یکی از غذا های خشمزه و لذیذ ایرانی است که ما در این مقاله از سایت کوکا طرز پخت لوبیا پلو با سویا را به شما آموزش می دهیم.

لوبیا سبز ها رو بند انگشتی خرد کرده و 20 دقیقه داخل آب نیم پز می کنیم. پیاز رو حبه ای یا حلقه ای خرد کرده و تفت میدیم بعد سویا رو و پس از چند دقیقه نیز لوبیا، گوجه فرنگی، نمک و کمی فلفل اضافه می کنیم.

برنج رو آبکش کرده و با محتویات دیگرمون مخلوط می کنیم و کمی ادویه پلو، دارچین و زعفران هم بهش اضافه می کنیم و می گذاریم تا دم بکشد.


فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت

دوره مقدماتی php

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

article

آگوست 8, 2018
غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید
1,496 بازدید

فوریه 20, 2019

ژانویه 1, 2019

دسامبر 27, 2018

استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به همراه سالاد شیرازی یا ترشی طعم دلچسبی دارد. این غذا با گوشت کنجه، گوشت چرخی، گوشت مرغ یا کوفته قلقلی درست می شود. اما بسیاری از افراد هستند که ممنوعیت استفاده از گوشت را دارند. اما این موضوع دلیل نمی شود تا این غذا را نخورند. به همین دلیل در این مطلب تصمیم گرفتم تا طرز تهیه استانبولی پلو بدون گوشت را آموزش دهم.

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت

استانبولی پلو بدون گوشت هیچ چیزی کمتر از نوع گوشت دار آن ندارد و به هیچ عنوان از مزه ان چیزی کم نمی شود. اگر شما هم این غذا را دوست دارید با این آموزش همراه باشید.

 

 

در ابتدا باید لوبیا ها را آماده کنید.

لوبیا سبز را به قطعات دلخواه برش داده و بشویید.

قابلمه کوچکی را آب کرده و لوبیا سبزها را درون آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. زیر اجاق را روشن کنید تا لوبیا ها کمی نرم شوند.

درون ماهی تابه یک عدد پیاز متوسط را خرد کنید و کمی تفت دهید.

زمانی که پیاز سبک شد، زردچوبه را به ان اضاف کرده و باز تفت دهید. حالا لوبیاهای نرم شده را درون پیازها ریخته و هم بزنید. سیب زمینی نگینی شده را هم درون تابه بریزید و به همراه بقیه مواد تفت دهید.

کمی که لوبیاها و سیب زمینی تفت خورد، گوجه های نگینی شده را درون تابه بریزید.

گوجه ها را تفت دهید تا بافت نرمی پیدا کنند. سپس کمی رب گوجه (یک قاشق) درون تابه بریزید و تفت دهید.

همین که رنگ رب باز شد و گوجه ها نرم شدند ادویه را اضافه کرده و بعد از هم زدن زیر اجاق را خاموش کنید.

دم کردن برنج را هم که همه خانم ها بلد هستند.

اگر می خواهید استامبولی را به صورت کته ای درست کنید، زمانی که مواد شما اماده شد، به اندازه کافی آب روی آن ریخته و بعد از جوش آمدن، برنج را درون ان بریزید و بعد از تمام شدن آب، ان را دم کنید.

اگر استامبولی را به صورت مجلسی درست می کنید، آب را درون قابلمه ای به جوش اورید. نمک را به ان اضافه کرده و سپس برنج شسته شده را درون ان بریزید.

زمانی که برنج نرم شد، آن را آبکش کرده و بعد از مواد لای برنج ریخته و دم کنید.

برای خوشمزه تر شدن می توانید در اخر، روی برنج را با پیاز داغ تزیین کنید.

Tags استامبولی بدون گوشت استانبولی پلو بدون گوشت استانبولی پلو رزا منتظمی استانبولی شف طیبه طرز تهيه استانبولي با سيب زميني و گوشت طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ طرزتهیه استانبولی پلو بدون گوشت

دمپخت سبزیجات واقعا خوشمزست مخصوصا اگر با ترشی خونگی یا سالاد شیرازی خورده بشه. من …

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

مواد لازم:

برنج

لوبيا سبز خرد شده

پياز

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت

چوب دارچين ادويه كارى يا زيره سبز

زردچوبه

نمك و روغن

آب

در اين روش باز هم از پياز زياد كمك مى‌گيريم چون نمى‌خواهيم مواد را در روغن زياد سرخ كنيم. اما در موقع خوردن غذا شما احساس مي كنيد كه مواد با روغن زياد سرخ شده است كه بخاطر تركيب آب پياز و كمى روغن است.

انتخاب ادويه با شماست اما با اين ادويه ها طعم لذيذى دارد.

پيازها را خلالى خرد كرده و با دو سه قاشق روغن اول خوب مخلوط كنيد و بعد يكى دو دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد. كمى نمك بريزيد تا پيازها نرم و خوش طعم شوند.

لوبيا ها را روى پياز بريزيد ولى مخلوط نكنيد و در ظرف را ببنديد و حرارت را كم كنيد. 1 چوب دارچين هم روى لوبيا گذاشته تا كم كم عطر آن آزاد شود.

20 دقيقه بعد زردچوبه و ادويه  را اضافه كرده و مواد را مخلوط كنيد و باز در ظرف را ببنديد تا مواد خوب پخته شود. در اين روش حتى لوبيا هاى سفت و نپز هم پخته مى شود به شرط اين كه از پياز به اندازه كافى استفاده كنيد .

اگر خوب نپخته بود خيلى كم آب اضافه كنيد.

برنج را به شكل كته آماده كرده و وقتى آبش خيلى كم شد برنج را روى لوبيا بريزيد و خوب مخلوط كنيد و در ظرف را بسته و 30 دقيقه دم كنيد.

در كنار اين غذاى لذيذ از ماست با طعم هاى مختلف يا ترشى و يا سالاد استفاده كنيد.

لوبیا پلو

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. این غذای خوشمزه با روش های مختلفی طبخ می شود. لوبیا پلو در اکثر مواقع با گوشت چرخ کرده ، مرغ و گوشت تکه ای تهیه می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر لوبیا پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری لوبیا پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی لوبیا پلو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت

دستور پخت

ابتدا پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم،وگوجه فرنگی ها را شسته و ریز خرد میکنیم ،سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم و مانند پیاز روی تخته نگینی خرد میکنیم.در داخل تابه مقداری روغن میریزیم

و روی شعله کم میگزاریم تا داغ شود ،سپس پیاز را در تابه ریخته و تفت میدهیم و سیر را نیز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم شوند،سپس گوشت چرخ کرده را می افزاییم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند

در همین حین لوبیا سبز ها را میشوییم و در آبکشی قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود،آن وقت روی تخته خرد میکنیم، بعد گوجه های خرد شده را به گوشت اضافه میکنیم و خوب مواد را زیر و رو میکنیم و تفت می دهیم

تا جایی که کاملا آب گوشت و گوجه تبخیر شود آن گاه لوبیا خرد شده را با رب گوجه فرنگی به مواد می افزاییم و تفت میدهیم تا کمی لوبیا ها نرم شود،پس از آن تابه را از روی شعله بر میداریم و به کناری میگذاریم تا مواد لوبیا پلو خنک شود.

ادامه مطلب

در قابلمه ای که برنج را درآن قصد دارید طبخ کنیم آب و نمک میریزیم و در قابلمه را میگذاریم و حرارت شعله را زیاد میکنیم تا آب سریع به جوش بیاید،برنج را دو مرتبه میشوییم و آب آن را خارج میکنیم و داخل آب در حال جوش میریزیم

و صبر میکنیم تا برنج کمی نرم شود در حدی که زیر دندان کمی سفت باشد،آن وقت زمان آبکش کردن آن است،پس برنج را آبکشی میکنیم و در کف قابلمه روغن میریزیم و اگر تمایل داشتید سیب زمینی یا نان برای ته دیگ در روی روغن میگذاریم

و کمی از برنج را میریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا و مجددا یک لایه برنج میریزیم و روی آن مواد لوبیا ،همین طور ادامه میدهیم تا مواد لوبیا پلو تمام شود،بعد در قابلمه را میگذاریم و ابتدا برای ۳الی۵ دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا اجازه میدهیم تا پلو بخار کند

سپس حرارت را کم میکنیم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد. در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید و با مواد لوبیا پلو آن را تزئین کنید.نوش جان

یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

جان خودم ماکارونیه. عجب قدی کشیده برنجت. دستت درد نکنه خانوم.رزیتا :*

😀 مرسی :*

daghighan makaronie 😀 mark berenjt moughol e 😀 ? kheili khoshmazast havas kardam ? rasti leila joon in ghaza 2 nafarie ? 😀 , akhe man bara joftemoon 2 peimoone sar khali berenj mizaram , bazam ziade 😀

😀 مارک برنجم کوه نور هست جاتون خالی نه این مقدار برای 4 نفر هست 😀

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت

vay leila man boodam gand bala ovirdam 😀 ba gmaile edareye shohari oomadam , vay plz pakesh kon aslan havasam nabood ke dishab baz karde nabaste axe goosheye manzoorame sona hastam baba 😀

هاهاها پاکش کردم:Dباید خودت عکس بزاری از کامپیوترت اپلود کنی تا عکسدار بشی

باید اکانت گوگل پلاس داشته باشم ؟

هوووم!! نمیدونم راستش!ولی دیدم از بچه هایی که میان اینجا یه پروفایل دارن فقط عکس و اسم همین گوگل پلاس ندارن.

با اکانت گوگل پلاس هم میشه ولی چرته عکس ادمو همه جا نشون میده

man balad nistam ax bezaram :((yeki behem komak kone :((

میپرسم ببینم کسی بلد باشه میگم بهت سونا جون

thank you sooo much! I am one of the people who asked for the Iranian veg recpies, Thanks a million for this, it’s brilliant 🙂

You are very welcome .noshe joOon:)

چه خوش آب و رنگ ، چه برنجی شده

ممنونم عزیزم

من هم گیاه خوارم و لوبیا پلو از غذاهای محبوبم هست، البته با سویا، که اگه به کسی‌ که گوشت میخورن نگم سویا توش هست متوجه نمیشن ، من هم مثل شما ادویه پولیی دارم و حسابی پر ادویه و زعفران می‌کنم، وای به به

نوش جونتون دوست گیاه خوارم 🙂

خیلی عالی بود لیلا جان دستتون درد نکنهمخصوصن این نکتش که گفتین یه قسمت برنج رو هم زعفرونی کنیم و لابه لا بریزیم من همش مونده بودم چرا لوبیا پلوهام خوش رنگ نمی شه با اینکه زعفرون هم زیاد می زدممرسی

خواهش میکنم عزیزم 🙂

واییییییییییییی عجب رنگی‌ عجب پلویی . نوش جونتون لیلا جون .

ممنونم عزیزم

چه رنگ و روئی دااااااااااااره لیلا ، دلمان بسی آب شد ، نوش جونتون

مرسی عزیزم جات خالی

لیلا جان میشه ازتون خواهش کنم دستور ته چین مرغ و بادنجان را هم بگذارید ممنون میشم

چشم سعی میکنم اگر وقت بشه حتما ولی قول نمیدم که بد قول نشم

عزیز دلم این برنج خارجیه؟



طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

استانبولی پلو یا لوبیا پلو جزو غذا های اصیل و سنتی ایران است که همراه با سالاد شیرازی و ماست و خیار، از دیرباز نزد ایرانیان غذایی محبوب و پرطرفدار بوده است. این غذا را به همراه گوشت، گوشت چرخ کرده، مرغ و سویا می توان تهیه نمود و به جای لوبیا سبز می توان از سیب زمینی بهره برد.

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت

 

در این مطلب از سایت نماگرد قصد داریم نحوه پخت لوبیا پلو مجلسی و فوق العاده خوش مزه را به شما عزیزان آموزش دهیم و طبق روال پست های قبلی که در مورد دستور پخت خورشت های قورمه سبزی، قیمه، فسنجان، هویج، ریواس، و لوبیا سبز بود در این پست نیز از یک فیلم آموزشی استفاده کرده ایم که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد. با ما همراه باشید…

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

منبع: پاتوق من

گردآوری: سایت تفریحی نماگرد

 

آقا لطفا اصلاح کنید
سیب زمینی رو جا انداختید

درست شد. تشکر

دیدگاه

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:


طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت
طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *