طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ

دوره مقدماتی php
طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ
طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ

استانبولی پلو

استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که محبوبیت زیادی بین ایرانیان دارد. این غذای خوشمزه با مواد و روش های مختلفی طبخ می شود. این غذا را می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ به سلیقه خود تهیه کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر استانبولی پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری استانبولی پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه استانبولی پلو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ

دستور پخت

دوره مقدماتی php

ابتدا در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم و کمی نمک و حرارت را زیاد می کنیم و درب آن را می گذاریم تا جوش بیاید سپس سینه مرغ را در آب در حال جوش قرار می دهیم و یک عدد پیاز کوچک را پوست می گیریم می شوییم و به دو قسمت تقسیم می کنیم

و همراره زردچوبه یا یک چوب دارچین داخل قابلمه قرار می دهیم تا بوی مرغ را بگیرد.به مدت ۳۰ دقیقه بعد مرغ پخته شده است. سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم

و کمی که داغ شد سیب زمینی ها را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نیم پز شود و کنار می گذاریم. سینه مرغ پخته شده را در آبکش می گذاریم و استخوان آن را جدا می کنیم و روی تخته با چاقو به هر صورتی که تمایل داریم خرد می کنیم و یا ریش ریش می کنیم.

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود سپس پیاز را در تابه می ریزیم و در روغن تفت می دهیم تا نرم شود و بعد گوشت مرغ خرد شده را اضافه می کنیم

و تفت می دهیم و گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و به مواد تابه می افزاییم و تفت می دهیم و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود

و داخل تابه آب مواد را دیگر مشاهده نکنیم و آن وقت سیب زمنی های تفت داده را به مواد می افزاییم و نمک،فلفل روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و سس استانبولی را کنار می گذاریم. اگر در پخت برنج مهارت ندارید بهتر است برنج را از قبل خیس نکنید

ولی اگر پخت آن را بلد هستید می توانید از قبل در ظرفی بریزید و روی آن آب بریزید و بگذارید تا خیس بخورد. در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا جوش بیاید.

اگر در پخت برنج تجربه ندارید برنج را در کاسه ای بزرگ بریزید و روی آن آب بگیرید و با دست برنج را زیر و رو کنید و آب آن را بیرون بریزید این کار را دو الی سه بار انجام می دهیم تا برنج کاملا شسته شود سپس در آب در حال جوش می ریزیم

ولی اگر از قبل برنج را گذاشته باشیم تا خیس بخورد آب آن را خارج می کنیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و یک بار هم می زنیم و اجازه می دهیم تا اطراف برنج بپزد ولی مغز آن سفت باشد. یک دانه از برنج را بر می داریم

و زیر دندان امتحان می کنیم اگر اطرافش نرم بود ولی مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم. قابلمه ای که متناسب با میزان پلو و مواد آن باشد انتخاب می کنیم و کف آن روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود

سپس نان لواش یا سیب زمینی را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته ورقه ورقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم و کمی از برنج را روی سیب زمینی ها می ریزیم و روی آن نیز کمی سس می ریزیم (از قبل آماده کردیم)

مجددا کمی برنج و روی آن سس می ریزیم ،همین طور لایه لایه برنج و سس می ریزیم تا مواد استانبولی تمام شود و نصف لیوان آب و روغن را با هم مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا برنج شروع به بخار کردن کند

و بعد حرارت را کم می کنیم تا برنج دم بکشد. پس از پخت استانبولی پلو با کفگیر پلو و سس را زیر و رو می کنیم تا مواد سس با پلو مخلوط و یکدست شود و همه جای پلو با سس ادغام شده باشد.استانبولی را دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید.

تصویر از esfahan_bestfood

همچنین ببینید

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

سرآشپزباشی / آشپزی / انواع پلو / استامبولی با مرغ

نوشته شده توسط مهرشین. در دسته انواع پلو, مرغ و پرندگان, غذای اصلی, پاییز, زمستان, رمضان, غذای سنتی

برجسب شده در: استانبولی با مرغ, استامبولی با مرغ, پلو با مرغ, مرغ پلو, استامبولی با مرغ و سیب زمینی, تزیین استامبولی

انتشار یافته در مهر ۲۸, ۱۳۹۳ با ۴۸ دیدگاه

طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ

۴۸ دیدگاه در استامبولی با مرغ در حال حاضر وجود دارد . آیا شما مایل به افزودن نظر شخصی خودتان هستید؟

مهر ۲۹, ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۹ ق.ظ

سلام
عالی
تزیین هم بسیار زیبا
ماهم اپیم

پاسخ

مهر ۲۹, ۱۳۹۳ در ۱۱:۵۴ ق.ظ

ممنون عزیزم

پاسخ

آبان ۲, ۱۳۹۳ در ۴:۴۷ ب.ظ

مثل همیشه. عالی.

پاسخ

آبان ۲, ۱۳۹۳ در ۵:۲۵ ب.ظ

شادن جون ممنون عزیزم

پاسخ

آبان ۶, ۱۳۹۳ در ۸:۱۲ ب.ظ

طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ

میشه بگین ادویه چی هست. من هیچ وقت نمیدونم. غیر از نمک فلفل زردچوبه دیگه چی هست که بشه تو این غذاها ریخت؟

پاسخ

آبان ۶, ۱۳۹۳ در ۹:۲۴ ب.ظ

عزیزم من یه ادویه مخلوط دارم که توش چندین نوع پودر گیاهای خشک به صورت مخلوط هست. مثلا خود زردچوبه و فلفل رو هم داره.
این رو من برام از خوزستان می فرستن ولی اینجا هم میتونید از عطاریها بخرید.
به صورت جداگونه هم دارچین، زیره، پودر مرزه، زنجبیل، گل سرخ، میخک و … میتونید استفاده کنید.

پاسخ

آبان ۶, ۱۳۹۳ در ۹:۳۹ ب.ظ

مرسی از توضیحت. به عطاری بگم چه ادویه ای میخوام. اسمش چیه؟
تو چه غذاهایی میشه ریخت؟ طعم اصلی غذا رو عوض نمیکنه؟ خیلی سوال شد ببخشید.

پاسخ

آبان ۶, ۱۳۹۳ در ۱۰:۲۸ ب.ظ

سوری جان من ادویه ای که میگیرم مثلا میگن ادویه گوشت، یا ادویه ماهی یا مرغ. یعنی بسته به غذات خودشون ادویه مخلوط آماده دارن.
والا من کاملا به طعمش عادت دارم و همیشه هم استفاده میکنم. طعم خاص و عجیبی نداره، فقط خوشمزه تر میکنه.

پاسخ

آبان ۷, ۱۳۹۳ در ۴:۳۶ ق.ظ

متوجه شدم. خیلی عالییی. ممنون.

پاسخ

آبان ۷, ۱۳۹۳ در ۷:۴۲ ق.ظ

خواهش میکنم عزیزم.

پاسخ

دی ۲۹, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۵ ق.ظ

عزیزم اسمش ادویه پلوییه ، توی همه پلوهای مخلوط می توانید استفاده کنید . بهترینش رو می توانید از آبادان و اهواز تهیه کنید و اگر براتون مقدور نیست همه عطاری ها دارند .عطر خیلی خوبی به غذاها میده

پاسخ

بهمن ۳, ۱۳۹۴ در ۶:۴۲ ق.ظ

ممنون از توضیحتون.

پاسخ

خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۸:۵۳ ق.ظ

سلام
از مطالب خوب شما ممنونم
موفق باشید

پاسخ

خرداد ۲۱, ۱۳۹۴ در ۱:۳۸ ق.ظ

سلام. خواهش میکنم.
منم براتون آرزوی موفقیت میکنم.

پاسخ

تیر ۴, ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۵ ق.ظ

مهرشین جان کاش مینوشتی چند قاشق نمک

پاسخ

تیر ۵, ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۱ ب.ظ

سامیه جان من واقعا نمک رو چشمی میریزم عزیزم. فکر کنم یه قاشق غذاخوری سرخالی کافی باشه حدوداً.

پاسخ

تیر ۴, ۱۳۹۴ در ۲:۱۶ ب.ظ

مرسی گلن درست کردم عالی شد

پاسخ

تیر ۵, ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۲ ب.ظ

نوش جان سامیه جان.

پاسخ

دی ۲۲, ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۰ ق.ظ

سلام عزیزم.دو تا سوال.1.مرغا چند دقیقه باید بپزند؟اینطوری اب برنج کم نمیشه؟2.بعد اینکه سیب زمینی هارو ریختیم بلافاصله باید برنج بریزیم یا باید بزاریم چند دقیقه بپزن؟

پاسخ

دی ۲۲, ۱۳۹۴ در ۳:۱۶ ب.ظ

سلام. مرغها بستگی به سایزشون داره. اگه ریز کرده باشید نیم ساعت هم کافیه. اگه درشت ترن مدت بیشتر. اگه با حرارت کم بجوشونید آب زیاد از دست نمیره. ولی اگه کم شد میتونید آب اضافه کنید. سیب زمینی رو هم پنج دقیقه بذارید بجوشه کافیه. بعد برنج رو اضافه کنید.

پاسخ

دی ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۵ ق.ظ

ممنونم عزیزم

پاسخ

دی ۲۶, ۱۳۹۴ در ۱۰:۳۴ ق.ظ

خواهش میکنم عزیزم.

پاسخ

اسفند ۶, ۱۳۹۴ در ۱۲:۵۴ ب.ظ

سلام. بسیار عالی اما کاش میشد این طرز تهیه رو همراه باتصاویرش بصورت پی دی اف میذاشتین ….

پاسخ

اسفند ۸, ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۱ ق.ظ

سلام. پیشنهاد خوبیه. سعی میکنم عملیش کنم. ممنون.

پاسخ

تیر ۱۵, ۱۳۹۵ در ۱:۲۲ ق.ظ

سلام…خسته.نباشی خیلی خوب توضیح دادین ممنون از شما مخصوصا برا منی ک تازه ازدواج کردم و دستم ب قابلمه میخوره عالییییییییه

پاسخ

تیر ۲۱, ۱۳۹۵ در ۳:۱۴ ب.ظ

سلام. خیلی خوشحالم که مطالب سایت براتون مفید بوده.
ممنون از حضورتون.

پاسخ

مرداد ۹, ۱۳۹۵ در ۵:۰۸ ب.ظ

سلام من اینو پختم اما برنجم هنوز نرم نشده چه کنم? بذارم دم بکشه!نمیشه که یه راهی بگید لطفا

پاسخ

مرداد ۱۴, ۱۳۹۵ در ۹:۴۲ ق.ظ

سلام. اگه در مرحله ی پخت و کشیده شدن آب برنج هستید و برنج هنوز نرم نشده و آب تموم شده ، میتونید آب جوش اضافه کنید کمی.

پاسخ

مرداد ۱۵, ۱۳۹۵ در ۷:۰۷ ب.ظ

عالیه من برای اولین باره غذا درست میکنم .. خانمم شوکه شد باورش نمیشه من درست کردم ..
سپاس از توضیح خوبتون

پاسخ

مرداد ۱۶, ۱۳۹۵ در ۴:۲۵ ب.ظ

خدا رو شکر راضی بودید. نوش جانتون.
موفق باشید.

پاسخ

مهر ۲۷, ۱۳۹۵ در ۳:۳۱ ب.ظ

اه چطوری بگم شما یکی از بزرگ ترین مشکلات زندگی منو تو این سایت حل کردین اجر تون با هم.ه امام زاده ها انشاالله یه لامببرگینی برنده شین

پاسخ

مهر ۳۰, ۱۳۹۵ در ۷:۳۵ ب.ظ

خواهش میکنم. خیلی خوشحالم.
ممنون از دعای جذابتون ?

پاسخ

آبان ۲۰, ۱۳۹۵ در ۴:۲۱ ب.ظ

سلام .واقعا من عاشق این غذا هستم از وقتی مجرد شدم دوست داشتم درست کنم واقعا خوشحال شدم توضیح کامل دادین و امیدوارم آرامش واقعی تو زندگیت جریان داشته باشه همیشه و خوشبخت باشین
فقط میخواستم بدونم چه جوری میشه اگه بخوایم ته دیگ داشته باشه این غذا ممنون میشم اگه توضیح بدین

پاسخ

آبان ۲۰, ۱۳۹۵ در ۶:۲۴ ب.ظ

سلام. ممنونم از دعاهای خوب.
منم برای شما سلامتی و دل خوش آرزو میکنم.
وقتی آب برنج تموم شد، برنج رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید، کف قابلمه کمی روغن بریزید و نون یا سیب زمینی یا ته دیگ دلخواه دیگه رو قرار بدید. بعد دوباره برنج رو به قابلمه منتقل کنید.

پاسخ

بهمن ۱۵, ۱۳۹۵ در ۲:۵۳ ب.ظ

آخ دهنم آب افتاد.
متشکرررم عزیزم
عالی بود.
من برم بپزم

پاسخ

بهمن ۲۹, ۱۳۹۵ در ۹:۲۰ ق.ظ

امیدوارم نوش جان کرده باشید.

پاسخ

مرداد ۵, ۱۳۹۶ در ۸:۰۴ ب.ظ

عاااللللییییی

پاسخ

مرداد ۷, ۱۳۹۶ در ۱۱:۳۰ ق.ظ

ممنون از نگه زیباتون.

پاسخ

آذر ۵, ۱۳۹۶ در ۹:۳۵ ق.ظ

سلام عالی بود من ۱۵سالمه و برای اولین بار غذا درست کردم و اونم استامبولی خیلی چسبید مرسی??????????????????????????????????????????????

پاسخ

آذر ۱۸, ۱۳۹۶ در ۱۲:۲۶ ب.ظ

سلام. عزیزم آفرین به شما. نوش جانتون. خوشحالم تجربه خوبی بود.

پاسخ

اردیبهشت ۶, ۱۳۹۷ در ۵:۳۹ ق.ظ

بسیار عالى بود . سپاسگزارم
ایا میشه لوبیا سبز هم اضافه کرد؟

پاسخ

اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۷ در ۸:۳۱ ب.ظ

خواهش میکنم. بله میتونید اضافه کنید. دیگه میشه لوبیا پلو.

پاسخ

اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۷ در ۱۰:۴۰ ق.ظ

سلام چهار پیمانه آب یعنی چهار پیمانه اندازه برنج یا پیمانه لیوان فرانسوی؟

پاسخ

اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۷ در ۷:۴۷ ب.ظ

سلام. چهار پیمانه برنج.

پاسخ

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷ در ۸:۴۹ ب.ظ

من طبق این دستور درست کردم عالی شد ممنون

پاسخ

شهریور ۱, ۱۳۹۷ در ۷:۵۴ ق.ظ

نوش جانتون . خوشحالم راضی بودید.

پاسخ

مرداد ۲۷, ۱۳۹۷ در ۲:۳۸ ب.ظ

سلااامم اگه مرغ پخته باشه چی؟؟

پاسخ

شهریور ۱, ۱۳۹۷ در ۹:۲۰ ق.ظ

سلام. مرغ رو خرد کنید و رب و ادویه جات بزنید و باقی کار. دیگه نیازی به پختن نداره مرغ.

پاسخ

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

خوش آمدید.
من مهرشین هستم، سرآشپزباشی این وب سایت.
اینجا سعی کردم دستورات شیرینی، کیک و غذاهایی که می پزم رو به صورت مرحله به مرحله و مصور قرار بدم. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
برای ارتباط با من میتونید با ایمیل زیر در تماس باشید:
sarashpazbashi@gmail.com

جهت ثبت سفارش دلخواهتون، در تلگرام با آی دی زیر میتونید با من در ارتباط باشید:
telegram.me/mehrshinsarashpazbashi

برای پیدا کردن دستور دلخواهتون از ابزار جستجو که در قسمت بالای این متن قرار گرفته استفاده کنید.

لطفاً سوالات مربوط به هر پست رو در قسمت کامنت های همون پست مطرح کنید و از ارسال ایمیل در این رابطه خودداری کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام سرآشپزباشی لطفاً روی لوگوی زیر کلیک کنید:

© حق نشر 2019 سرآشپزباشی.

بازگشت به بالا

آموزش آشپزی و دستور پخت استانبولی پلو مجلسی و خوشمزه

برنج :•: یک کیلو

گوجه فرنگی :•: سه کیلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :•: 750 گرم

طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ

پیاز سرخ کرده :•: 3 تا 4 قاشق سوپخوری

روغن :•: 100 تا 150 گرم

رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

با توجه به سلیقه خود می توانید در استانبولی پلو از لوبیا سبز و سیب زمینی استفاده نمایید. در استانبولی پلو می توان به جای گوشت قیمه از گوشت چرخ کرده و مرغ نیز استفاده کرد که بستگی به ذائقه شما دارد.

آموزش آشپزی و دستور پخت استانبولی پلو مجلسی و خوشمزه

برای تهیه استانبولی پلو ابتدا برنج را پاک کنید و با آب گرم چندین بار آن را بشورید (به ازای هر 1 پیمانه برنج2 پیمانه آب بریزیدید )و در قابلمه ای بریزید.

گوجه فرنگی ها را تمیز بشورید و سر آنها را بگیرید و اگر بزرگ هستند با چاقو دو الی سه برش بدهید و در آبمیوه گیری بریزید تا آب آنها گرفته شود سپس با 2الی3 لیوان آب مخلوط کنید و روی برنج بریزید

تا جای که به اندازه 4 انگشت از سطح روی برنج بالاتر بیاید و (اگر احیانا کمتر بود آب مجددا اضافه کنید) یک قاشق سوپ خوری نمک و 3/4قاشق روغن به آن بیفزایید و 1ساعت صبر کنید تا برنج خیس بخورد.

گوشت ها را بشکل گوشت قورمه سبزی برش دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله اجاق را روشن کنید تا روغن کمی داغ شود بعد پیاز خرد شده را در روغن بریزید

و کمی تفت دهید و بگذارید کمی طلایی شود و بعد گوشت ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و سپس 2 الی 3 لیوان آب در تابه بریزید تا گوشت خوب پخته و اصطلاحا مغز پخت شود

و کمی نمک و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید آب آن تبخیر شود و کمی غلیظ شود.(قیمه باید زودتر از برنج آماده شود)

بعد قابلمه ای که برنج در آن خیس خورده است را روی شعله اجاق قرار دهید و با حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید و آب آن کاملا تبخیر شود

و (اگر مغز برنج هنوز خام بود1 الی 2 لیوان آب گوجه فرنگی یا آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برنج مغز پخت شود و آب آن تبخیر شود) وسط برنج را باز کنید

و قیمه را در وسط برنج بریزید و روی آن را با برنج پنهان کنید و در قابلمه را بگذارید تا استانبولی پلو کاملا پخته شود و در دیس بکشید و نوش جان کنید.

 میتوانید برای قیمه گوشتها را چرخ کنید و با پیاز داغ داخل تابه تفت دهید و با 1الی 2 قاشق رب گوجه فرنگی و 1 لیوان آب بگذارید بپزد و غلیظ شود و در برنج استفاده کنید.

 استانبولی پلو مانند غذاهایی مثل عدس پلو و زرشک پلو از غذاهایی است که در بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد.

طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ و گوشت چرخ كرده با (خاله سيما)

طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ
طرز تهیه استانبولی با گوشت مرغ
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *