طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی
طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی

توي رزبانو دنبال مطالب مورد علاقه تان بگرديد…

در ادامه اين مطلب از رزبانو طرز تهيه آش ترخینه با سیرابی اراک را براي شما همراهان عزيز آماده کرده ايم.

#آش_ترخینه_با_سیرابی_اراکمواد لازم :ترخینه خشک شده : ۲۵۰ گرم سبزی آش و اسفناج: یک کیلو سیرابی گوسفند: یک عددنخود و لوبیا: ۱۰۰ گرمنمک و زرد چوبه : به مقدار لازمطرز تهیه :ابتدا نخود و لوبیا را جداگانه‌ بپزید، سپس سیرآبی را که کاملا تمیز شده داخل آن انداخته تا بپزد بعد از گذشت ۳ تا ۴ ساعت که سیرابی پخته شد ترخینه ها را که قبلا درآب خیس کرده بودی به آن اضافه کرده سبزی‌ آش‌ را نیز به‌ آن‌ اضافه‌کنید و بگذارید تا نیم ساعتی با دمای ملائم بجوشد مواظب باشید ته نگیرد . در مرحله‌ بعد پیاز داغ‌ را تهیه‌ کرده‌ ومقداری‌ از آن‌ را در آش‌ ریخته‌ و شلعه‌ اجاق‌ رامقداری‌ کم‌ کنید، تا آب‌ آن‌ کمی‌ تبخیر شود وآش‌ جا بیفتد. مقداری‌ از پیاز داغ‌ را برای‌ تزیین‌روی‌ آش‌ کنار بگذارید. پس‌ از آماده‌ شدن‌ آش‌،آن‌ را در ظرف‌ ریخته‌ و با پیاز داغ‌ و نعناع‌ داغ ‌تزیین‌ نمایید . سیرآبی را نیز از داخل آش درآورده و با قیچی یا چاقو تکه تکه کنید .نکته:حتما چند پیاز سالم با دو حبه سیر موقع پختن سیرابی توی اان بیندازید تا بوی سیرابی گرفته بشهیکی از بهترین آش های ایرانی که برای درمان سرماخوردگی از آن استفاده میشه مخصوصا در مناطق مرکزی واستان لرستانمواد لازم برای کشگینه:بلغور گندم:یک لیوانکشک: یک لیوان سبزی کوهی معطر: یک قاشق غذاخوریطرز تهیه کشگینه: به جای یک لیوان کشک می توانید از 3 لیوان دوغ استفاده کنید.بلغور گندم، کشک (یا دوغ) و سبزی کوهی معطر را با هم می جوشانیم تا کشک یا دوغ به خورد بلغور برود و سفت شود.بعد آن را به شکل کلوچه درآورده و می گذاریم تا خشک بشه اگه امکان خشک کردن نداشتید میتونید به اندازه ی نیاز بسته بندی کنید و در فریزر نگهداریدکشگینه همون ترخینه است اراک ی ها به آن کشگینه میگویند ولر ها به آن ترخینه میگویند.#اش_و_سوپ

به کانال تلگرام رزبــــانــــو بپيونديد !

دوره مقدماتی php

طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی

سایت رزبانو پرتال جامع بانوی ایرانی در اردیبهشت ماه سال 1395 با هدف ایجاد وبسایتی جامع و کاربردی برای بانوان ایرانی فعالیت خود را آغاز کرده است و اکنون با بیش از پنج هزار مطلب آموزشی و کاربردی در زمینه های هنری، آشپزی، عروسک سازی، نمد دوزی، ساخت کاردستی، شمع سازی، جعبه سازی، خیاطی، قلاب بافی، بافتنی، مد و لباس، آرایشی و زیبایی، پرورش گل و گیاه، بیوگرافی و گالری عکس، پزشکی و سلامتی، کودک داری، زناشویی و خانواده، عروس ایرانی، خانه داری، تناسب اندام و مطالب موفقیت افتخار دارد که در خدمت شما بانوان عزیز می باشد. شما بانوان عزیز و مهربان ایرانی می توانید با ارائه نظرات و انتقادات خود رزبانو را در ارائه مطالب کاربردی و مورد علاقه تان یاری فرمایید.
آی دی تلگرام مدیریت: (smirzagol@)

ما در شبکه هاي اجتماعي

آش ترخینه آشی خوشمزه و سنتی است که بیشتر در بین مردم کرد و لرد ایران و اراک و ملایر و همدان طبخ می شود. در ادامه این مطلب روش تهیه ترخینه و طرز تهیه آش ترخینه را مشاهده خواهید کرد.

آش ترخینه از غذاهای اصیل ایرانی است که شما می توانید این آش را با مایه ترخینه و حبوبات و سبزی آش طبخ کنید. در برخی از مناطق ایران آش ترخینه را با بادمجان و پیاز نیز طبخ می کنند. در این مطلب طرز تهیه آش ترخینه را در اختیار شما عزیزن قرار داده ایم.

ترخینه خشک در بازار نیز موجود است اگر شما ترجیح می دهید که خودتان در منزل مایه ترخینه را تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا شما را با دستور پخت آش ترخینه و مایه ترخینه آشنا سازیم.

آش ترخینه و آش دوغ از انواع آش های سنتی ایرانی هستند که شما می توانید این آش ها را در ایام ماه مبارک رمضان برای سفره های افطار خود در منزل طبخ کنید.

طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی

مایه ترخینه را می توانید با بلغور و گل زرد و دوغ ترش و ادویه تهیه کنید. در این بخش از غذای ایرانی مجله آرگا روش تهیه ترخینه را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

بلغور : 450 گرم
دوغ ترش : 10 پیمانه
زرد چوبه : 1 قاشق سوپ خوری
گل زرد : 1 قاشق سوپ خوری
نعنا : 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه مایه ترخینه

بلغور را به مدت 21 ساعت در درون ظرفی مناسب با مقداری آب خیس کنید سپس بعد از مدت زمان ذکر شده بلغور خیس خورده را در درون آبکش بریزید تا آب آن به خوبی گرفته شود و بعد بلغور را به همراه  دوغ ترش روی حرارت متوسط گاز قرار دهید بعد از اینکه بلغور پخته شد زرد چوبه و گل زرد و نعنا را به بلغور پخته شده اضافه کنید در پایان پخت ترخینه نمک و فلفل را به مایه ترخینه بیافزایید و بعد از اینکه مایه ترخینه به شکل خمیر در آمد زیر گاز را خاموش کنید.

بعد از اینکه خمیر ترخینه خنک شد یک سینی مناسب را با کمک قلم مو با روغن مایع چرب کنید و مقداری از مایع خنک شده ترخینه را با کمک دست فرم دهید و سپس خمیر های فرم داده شده ترخینه را در درون سینی بچینید تا خشک شوند. ترخینه خشک را می توانید به مدت 1 سال در منزل نگهداری کنید.

بعد از این که مایع ترخینه را آماده کردید و ترخینه ها به خوبی خشک شدند می توانید با مواد لازم ذکر شده در ادامه این مطلب آش ترخینه را بپزید. آش ترخینه مانند آش دندونی طعم بی نظیری دارد و با انواع حبوبات تهیه می شود.

لوبیا چیتی و نخود : 100 گرم (از هر کدام 50 گرم )
ترخینه : 300 گرم
عدس : 50 گرم
سبزی آش : 300 گرم ( تره و جعفری و گشنیز و اسفناج )
نمک و فلفل : به مزان لازم
زرد چوبه :به میزان لازم
نعنا : به میزان لازم
پیاز : 2 عدد

در طرز تهیه آش ترخینه  ابتدا حبوبات را از شب قبل در درون آب خیس کنید و آب آن ها را چند بار عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود. سپس ترخینه های خشک را در مقداری آب خیس کنید.

در درون قابلمه ای مناسب پیاز ها را سرخ کنید و بعد از طلایی شدن پیاز ها نخود و لوبیا را به به پیاز ها اضافه کنید و آن ها را هم تفت دهید.

5 پیمانه آب به نخود و لوبیا اضافه کنید و زیر شعله گاز را زیاد کنید و بعد از این که آب حبوبات به دمای جوش رسید حرارت شعله گاز را کم کنید. بعد از یک ساعت عدس و ترخینه و فلفل و زرد چوبه را به نخود و لوبیا اضافه کنید.

وقتی که عدس نیم پز شد( بعد از 30 دقیقه) سبزی آش را به همراه نمک به آش ترخینه اضافه کنید و بعد از این که آش به خوبی جا افتاد آن را از روی حرارت گاز بردارید.

در مرحله پایانی طرز تهیه آش ترخینه از نعنا داغ برای تزیین آش استفاده کنید ابتدا نعنای خشک شده را در مقداری آب خیس کنید سپس نعنا را در درون آبکش بریزید و بعد از این که آب نعنا ها گرفته شد آن ها را در درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کند.

آش پخته شده را در درون ظرفی مناسب بریزید و آن را به کمک کشک و نعنا داغ و پیاز داغ به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه آش ترخینه در منزل نهایت لذت را برده باشید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده طبخ انواع آش به بخش انواع آش و سوپ مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟

طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

کاربر گرامی شما باید جاوااسکریپت مرورگرتان را فعال نمایید

آش ترخینه شکمبه (سیرابی) :مواد لازم :* ترخینه خشک شده ۲۵۰ گرم * یک کیلو شبزی آش و اسفناج * یک عدد سیرابی گوسفند * نخود و لوبیا ۱۰۰ گرم * نمک و زرد چوبه به مقدار لازم توضیح : ترخینه ماده آماده شده ایی است که مخلوطی از دوغ – گندم پرک شده (بلغور) – گوجه – برگ چغندر – نمک و برخی سبزیجات که معمولا در فصل تابستان تهیه می‌شود و به این صورت تهیه می‌شود که در مواد فوق را با هم مخلوط کرده و می‌پزند بعد از پخته شدن ماده ایی به غلظت خمیر تهیه می‌شود که آن را به صورت تکه هایی کوچک در می‌آورند و در مجاورت هوا و آفتاب خشک می‌کنند و نگهداری می‌کنند . طرز تهیه :ابتدا نخود و لوبیا را جداگانه بپزید، سپس سیرآبی را که کاملا تمیز شده داخل آن انداخته تا بپزد بعد از گذشت ۳ تا ۴ ساعت که سیرابی پخته شد ترخینه‌ها را که قبلا درآب خیس کرده بودی به آن اضافه کرده سبزی آش را نیز به آن اضافه‌کنید و بگذارید تا نیم ساعتی با دمای ملائم بجوشد مواظب باشید ته نگیرد . در مرحله بعد پیاز داغ را تهیه کرده ومقداری از آن را در آش ریخته و شلعه اجاق رامقداری کم کنید، تا آب آن کمی تبخیر شود وآش جا بیفتد. مقداری از پیاز داغ را برای تزیین‌روی آش کنار بگذارید. پس از آماده شدن آش‌،آن را در ظرف ریخته و با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین نمایید . سیرآبی را نیز از داخل آش درآورده و با قیچی یا چاقو تکه تکه کنید . منبع :http://ashpazisonati.blogfa.com/post-14.aspx

این بنا مربوط به دوران قاجاریه است . بانی این بنا در اصل یک شرکت تجاری انگلیسی سویسی الاصل به نام (زیگلر) بود که پس از انحلال، قسمتی از آن توسط یکی از متمولین شهر اراک به نام (حاج محمد حسین میثمی وکیل) مشهور به (حاج وکیل) خریداری شد و از آن پس به نام قلعه حاج وکیل شهرت یافت .
با توجه ب…

این خانه در مجموعه بافت قدیمی شهر اراک و در اولین گذر سمت چپ بعد از چهار سوق بازار(گذر ششم) و در مقابل گذر مدرسه و مسجد سپهداری قرار دارد، بنیانگذار این بنا حاج علی مشیری است و بعد از چند نسل آخرین مالک آن آقای حسن پور بوده است.
سازه اصلی بنا از خشت تشکیل شده و پی‌ها را به وسیله سنگهای…

ارگ حکومتی اراک یکی از بناهای تاریخی شهر اراک است که در سال ۱۲۳۱ هجری قمری ساخته شد. ارگ حکومتی در اصل مرکز حکومتی شهر نهادهای حکومتی و محل سکونت حاکم و دیوانیان شهر بود.
ناصرالدین شاه در سفر خود به عراق عجم که در سال ۱۳۰۹ انجام گرفت، در این ارگ سکنی گزید و در کتاب سفرنامه خود به توصی…

طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی

در بافت قدیمی شهر اراک و جنب بازار این شهر ، مجموعه مسجد و مدرسه بسیار زیبایی قرار دارد که در زمان حکومت فتحعلی شاه قاجار همزمان با شهر سلطان آباد (اراک) توسط مرحوم یوسف خان گرجی ساخته شده است.
این مسجد که از ابتدا به صورت حوزه علمیه اراک درآمده است، مرکز مهمی برای تحصیل و تدریس مشاهی…

حمام چهار فصل از آثار باستانی شهر اراک و مربوط به اواخر دوره قاجار است. این بنا توسط “حاج محمدابراهیم خوانساری” در زمان احمد شاه قاجار بنا نهاده شده است.
این حمام در خیابان شهید دکتر بهشتی واقع شده و در تاریخ ۱۰ آبان ۱۳۵۵ با شمارهٔ ثبت ۱۳۳۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده …

موزه مفاخراستان مرکزی، یکی از جاذبه‌های فرهنگی استان مرکزی است که اتفاقا در ایام تعطیلات نوروز با استقبال مواجه می‌شود. این بنا واقع در خیابان شهید بهشتی اراک می‌باشد.
ساخت بنای موزه که به منزل خاکباز مشهور است، در اواخر دوره قاجاریه آغاز و در سال 1308 شمسی به اتمام رسیده است. ساختمان…

تالاب کویری میقان یکی از ۱۰ تالاب مهم ایران است که در استان مرکزی و در ۱۵ کیلومتری شمال شرقی اراک و جنوب غربی داوودآباد و در مجاورت روستاهای میقان و ده نمک و طرمزد با وسعتی حدود ۲۵ هزار هکتار قرار گرفته است.

تالاب در ناحیه ای کم ارتفاع، مردابی، پیت زار طبیعی و دایمی، با آب شور در پست…

بازار اراک یکی از بناهای نخستین شهر اراک است. بازار سرپوشیده اراک نماد هویت و تاریخچه شهر اراک است.
بنای اولیه این بازار را در اوایل قرن ۱۳ حاکم وقت اراک یعنی سپهدار اعظم که نام مسجد و مدرسه‌ای در بازار نیز به نام اوست گذاشت.
با این وجود، مجموعه بزرگ بازار اراک در زمان فتحعلی شاه قا…

هفتاد قله مجموعه کوهستانى است که از شمال به جنوب کشیده شده است. این کوه داراى هفتاد برآمدگى یا قله است که هر یک نام مخصوصى دارد و تصور مى‌شود وجه‌تسمیه هفتاد قله نیز به همین موضوع مربوط باشد.
مساحت این منطقه ۹۷۴۰۷ هکتار می‌باشد و در ۲۵ کیلومتری شرق اراک، ۱۵ کیلومتری شمال غربی محلات،۳۰ …

آرامگاه امامزاده عبدالله کودزر در روستاى کودزر، در 30 کیلومترى جاده اراک به خمین و 7 کیلومتر دورتر از جادّه ترانزیتی، نزدیک روستاى حسن‏ آباد واقع شده است.
این امامزاده به «شاهزاده عبدالله» مشهور است.
بنا بر روى سطح مرتفعى که نزدیک سه متر از سطوح اطراف بلندتر است، با نقشه هشت ضلعى به ا…

بقعه شاه قلندر در داخل باغ روستای انجدان در 50 کیلومتری سرچشمه و سراب معروف انجدان در دامنه کم شیب کوه قرار دارد.
این بنا مربوط به شاه عبدالاسلام معروف به شاه قلندر فرزند شاه مستنصر با لله دوم شاه غریب می‌باشد که بعد از وفات پدرش ریاست فرقه اسماعیلیه را به عهده داشته و به احتمال زیاد …

موزه سلطان آباد چهارمین موزه شهر اراک است که در سرای کاشانی بازار اراک قرار دارد.
سرای کاشانی از سراهای مهم و برجسته بازار اراک است . این سرا بعد از گذر سوم معروف به گذر ملاقاسم واقع شده است و از دو بخش تیمچه و یک حیاط مرکزی روباز تشکیل شده و فضایی بالغ بر 2532 متر مربع از بازار رابه…

روستاى هزاوه در فاصله 18کیلومترى شمال غربى شهرستان اراک قرار دارد و جزئی از دهستان فراوان، بخش فرمهین به شمار می‌آید. این روستا زادگاه امیرکبیر، میرزا بزرگ قائم مقام و میرزا ابوالقاسم قائم مقام است.
روستای هزاوه علاوه بر ویژگی‌های تاریخی دارای ذخایر آب فراوان، آب و هوای کوهستانی و چشم…

آش اماج یکی از چندین غذای لذیذ محلی و سنتی استان همدان است. اماج درون این آش را به دو روش می‌توانید تهیه کنید که به آن‌ها پرداخته‌ایم.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
اماج: یک پیمانه، سبزی آش (تره، پیازچه): 500 گرم، پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری، سیر: 3 حبه، عدس: 150 گرم، لوبیا چشم بلبلی: 150 گ…

این نوع نان به دلیل وجود گردو و کنجد سرشار از مواد پروتئینی ، فسفر ، کلسیم ، آهن و ویتامین D است .
مواد لازم میزان
آرد گندم 500 گرم
روغن 10 گرم
مایه خمیر 5 گرم
گردو …

پوشاک مردان:
سرپوش
کلاه نمدی: این کلاه ساده و بدون لبه است. در شهر مامونیه تنها طبقه رعیت آن را بر سر می‌گذارند.کلاه گوشی: این کلاه از پشم است و توسط مردان روستا بافته می‌شود.
این کلاه چون تا پایین گردن را می‌پوشاند، بیشتر در زمستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.کلاه پهلو: کلاه پهلو …

مواد لازم:
برنج=1 پیمانه(200 گرم)
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع)=1 کیلو
لپه=2 تا 3 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
انار=2 کیلو(یا رب انار 2/1 پیمانه)
گلپر=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه:
ل…

آش ترخینه شکمبه (سیرابی) :
مواد لازم :
* ترخینه خشک شده ۲۵۰ گرم
* یک کیلو شبزی آش و اسفناج
* یک عدد سیرابی گوسفند
* نخود و لوبیا ۱۰۰ گرم
* نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
توضیح : ترخینه ماده آماده شده ایی است که مخلوطی از دوغ – گندم پرک شده (بلغور) – گوجه – برگ چغندر – نمک …

1 – محل بازی: فضای آزاد، روی زمین سفت و صاف و مسطح.
2 – وسیله بازی: قطعه سنگ یا «جیر» مسطح به شعاع دو و ضخامت یک سانتیمتر به نام «سول».
3 – فصل بازی: بهار، تابستان.
4 – زمان بازی: روزها.
5 – تعداد بازیکنان: 2 نفر.
6 – سن بازیکنان: ده سال به بالا.
7 – جنس بازیکنان: دختر.
8 …

اهداف بازی: سرگرمی، افزایش هماهنگی عصبی عضلانی، افزایش دقت و تمرکز و چابکی
▪ تعداد بازیکن: بیشتر از دو نفر (۲ تا ۱۰)
▪ ابزار بازی: ۵ سنگ گرد که کمی بزرگ‌تر از فندق باشد
▪ محوطه بازی: فضای بسته
▪ شرح بازی: ابتدا با جفت یا تک آمدن، آغاز کننده بازی را مشخص می‌کنند، به این گونه که یکی ا…

مواد اولیه: برای ۶ نفر
گوشت نیم کیلو (مخلوط گوساله و گوسفندی چرخ شده)
سیب زمینی ۲عدد
گوجه فرنگی ۴عدد
پیاز ۱عدد
برنج ۱قاشق غذاخوری (اختیاری)
سبزی ۱قاشق غذاخوری (گشنیز و جعفری ساطوری شده یا معطر دلخواه)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان …

طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی
مواد لازم برای چهار نفر: تخم‌مرغ: پنج عدد، آرد: سه قاشق غذا‌خوری، فلفل و زردچوبه و نمک: به اندازه لازم، روغن: به اندازه لازم، پیاز: یک عدد متوسط، شوید خشک: یک قاشق سوپ‌خوری
طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و در روغ…

آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است.
بسیار خوش طعم و مورد علاقهٔ خانوده‌های اصیل اراک می‌باشد.

دستور شماره یک
گوشت گوسفند: نیم کیلو
نخود: نصف لیوان
پیاز بزرگ: ۲ عدد
سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد
کشک ساییده: ۲۵۰ گرم
آب: یک و نیم لیتر
نعنا داغ به میزان لازم

آبگوشت دو گوله دودار یا آبگوشت دوغ‌دار که به لهجه اراکی و گویش لری «دوگوله دودار» معروف است از غذاهای سنتی و محلی شهر اراک و نیز استان لرستان است. این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.
در اراک به آن چغندر سفید هم اضافه می‌شود.
آبگوشت دوغ دار (دوگوله دودار)

موا…

‌در آغاز تابستان خورشید از بالاترین جایگاه طلوع خود در افق شمال خاوری برمی‌دمد و در بالاترین جایگاه غروبگاهی خود در افق شمال باختری فرو می‌رود. حرکت روزانه خورشید در آسمان نیز در این هنگام به بالاترین خط سیر خود باز می‌رسد که بیش از دیگر روزهای سال به قطب آسمانی نزدیک شده و در نتیجه بلن…

گیوه این پای افزار کهن از قدیمی‌ترین صنایع دستی این مرز و بوم به شمار می‌آید.در مورد تکامل این هنر صنعت متاسفانه اطلاعات کمی در دسترس می‌باشد
گیوه یک پای افزارقدیمی راحت و سازگار با آب و هوای معتدل ایرانی است که البته با زحمت فراوان تهیه شده و حاصل دست رنج چندین نفر اعم از زنان و مردان…

فتیر نوعی شیرینی است که از آرد، شکر، تخم مرغ و مواد دیگر تشکیل شده است و مانند نان آن را در تنور پخت می‌کنند.فتیر انواع مختلفی از جمله کسمه و شیرمال دارد.
فتیر سوغات شهرستان اراک می‌باشد. البته انواع مختلفی از این شیرینی محلی در نقاط مختلف کشور پخته می‌شود . یکی از این انواع، شیرینی ا…

دوست گرامی برای استفاده از تمامی امکانات شبکه گردشگری تیشینه و درج مطالب خود، وارد شوید یا در صورت نداشتن حساب کاربری ثبت نام نمایید.

قبرستان پر لاشز Père Lachaise بزرگ‌ترین گورستان پاریس و پربازدیدترین آرامگاه در جهان با ۱۱۰ هکتار وسعت و دارای گردشگاه‌‌های سنگفرش، مسیرهای پوشیده از درخت می‌باشد.گفته می‌شود این گورستان که در من

در تمام دنیا فصل بهار به علت اعجاز زنده شدن دوباره طبیعت محبوبیت زیادی دارد. ما ایرانیان به رسم سنت چند هزار ساله خود آغاز فصل بهار را به عنوان شروع سال نو جشن می‌گیریم و به تعطیلات می‌رویم. بنابرا

هر شهری ویژگی‌های خاص خود را دارد. اما چه چیزی یک شهر را کاملا منحصربفرد می‌سازد؟ برخی از شهرهای دنیا ویژگی‌هایی دارند که ممکن است کاملا غیر قابل باور باشند. عجیب‌ترین شهرهای دنیا، با عجیب‌ترین و

اگر به کشور ایتالیا و شهر فلورانس بروید، از هر کسی که بپرسید گالیله کجا دفن شده است، خیلی سریع کلیسای معروف di Santa Croce را معرفی می‌کند.زمانی که گالیله در سال ۱۶۴۲ درگذشت، «دوک بزرگ شهر توسکان

طبق تقویم تاریخی، آیین جشن سده در روز دهم بهمن ماه هر سال به شکل گروهی و با گردهمایی مردم شهر و محله و روستا در محلی، با برپایی یک آتش بزرگ برگزار می‌شود.از پگاه بر بام خانه خود یا بر بلندی کوهست

مرکز خرید پروما کجاست؟پروما مشهد یکی از مراکز تجاری مورد توجه در بین شهروندان و گردشگران داخلی و خارجی این شهر می‌باشد. مرکز خرید پروما مشهد، مجموعه ای از فروشگاه‌های زنجیره ای است که در اکث

آشنایی با آژانس هواپیمایی سام سیر و آژانس ایمنی هوانوردی اروپا

آژانس هواپیمایی سام سیر با مالکیت خصوصی در سال 1383 (2004) در تهران تاسیس گردید. این آژانس هواپیمایی دارا


طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی

ایتالیا یکی از پرطرفدار ترین مقصد های توریستی در جهان است که بسیاری از گردشگران به علت زیبایی و تمدن این کشور به آن سفر می کنند. ایتالیا و یونان را می توان بنیان گذاران تمدن غرب نامید. این دو


موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت یکی از برترین موسسات مهاجرتی کشور ارائه کننده ی خدمات برتر مهاجرتی با به کارگیری وکلای زبده آماده ی ارائه ی بهترین خدمات مهاجرتی بوده و در این زمینه بهترین کشورهای دنی

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سال ها تجربه مهاجرتی زیر نظر وکیل پایه یک دادگستری و کارشناسان ارشد رشته حقوق بین الملل دارای پیشینه ای قوی در امر مهاجرت و صدور ویزا میباشند، بر


[postbody]

اگر مطالب تیشینه را می پسندید، مشترک خبرنامه شوید و از انتشار مطالب محبوب ترین جاذبه های ایران مطلع شوید،
مسلما هرزنامه را کسی نمی‌پسندد، بنابراین تیشینه در ارسال خبرنامه ، با حساسیت بالایی عمل میکند
هر زمان که مایل باشید می توانید عضویت خود را لغو نمایید.

جهت عضویت در خبرنامه، لطفا پست الکترونیکی خود را وارد نمایید:

دوستان گرامی؛ با ثبت نام در تیشینه در معرفی شهر و استان خود و زیبایی های ایرانمان نقش داشته باشید. جهت ارسال اطلاعات، از طریق منو وارد آن شهرستان شوید و اطلاعات خود را پس از کلیک بر روی “اضافه کردن اطلاعات توسط شما” ثبت نمایید. جهت ارسال تصاویر نیز بر روی آلبوم عکس مکان مورد نظر، گزینه “ارسال عکس توسط شما” را انتخاب نمایید.
تصاویر و اطلاعات ارسالی شما، با نام خودتان در تیشینه ثبت می گردد.
امیدواریم با یاری یکدیگر در پیشبرد اهداف ایران عزیزمان، روز به روز موفق تر باشیم.

شادیهایتان مســــــــتدام

تمامی حقوق اين سايت متعلق به تیشینه می‌باشد.

ما بلیط نمی فروشیم! اما بهترین قیمت را برای شما از بین معتبرترین سایت های فروش بلیط هواپیما پیدا می کنیم.

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

نویسنده maxim354
انواع غذا های محلی

نویسنده maxim354
انواع غذا های محلی

نویسنده maxim354
انواع غذا های محلی

نویسنده maxim354
انواع غذا های محلی

طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی

نویسنده maxim354
انواع غذا های محلی

نویسنده maxim354
انواع غذا های محلی

نویسنده maxim354
انواع غذا های محلی

خدمات ما

ما را دنبال کنید

این صفحه در 0.901 ثانیه 38 نمایش داده شد.

طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی
طرز تهیه آش ترخینه با سیرابی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *