طرز تهيه كباب شيشليك در فر

دوره مقدماتی php
طرز تهيه كباب شيشليك در فر
طرز تهيه كباب شيشليك در فر

شیشلیک , از کباب های بسیار معروف و خوردنی ایرانی که از قدیم الایام باب شده است شیشلیک نام دارد، طعم بسیار لذیذ این کباب سبب محبوبیت آن میان مردم شده است. این کباب از گوشت دنده گوسفند تهیه می شود و بسیار نرم و لذیذ است. در این مطلب از آموزش آشپزی با ما همراه باشید تا به آموزش طرز تهیه شیشلیک بپردازیم.


 


 


 

طرز تهيه كباب شيشليك در فر

دوره مقدماتی php

درست کردن کباب شیشلیک فوت و فن خاص خودش را دارد که ما در این مطلب می خواهیم شما را با آنها آشنا کنیم. پس اگر یک کباب واقعاً خوب و خوشمزه می خواهید طرز تهیه آن را در این پست دنبال کنید.


 


 


 


 


 


 

1) استفاده از گوشت دنده گوساله هم مجاز می باشد. این اولین نکته!  به سراغ طعم دار کردن گوشت بروید. برای این کار ظرفی بزرگ را آماده کنید. به برش زدن گوشت به اندازه های دلخواه اقدام کنید. سپس تکه های گوشت را داخل ظرف بریزید.


 


 

2) با ریزترین رنده، پیازها را رنده نمایید و سپس به گوشت بیفزائید. حالا روغن مایع، نمک و فلفل سیاه، ماست و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کنید. آبلیمو را نیز داخل ظرف بریزید.


 


 

3) اگر عجله ای ندارید، گوشت را در همین حالت به مدت یک شب در یخچال نگه دارید. زیرا یکی از رموز خوشمزه شدن کباب شیشلیک ، استراحت گوشت در مواد است.


 


 

4) بعد از یک شب که گوشت کاملاً طعم دار شد آن را به سیخ بکشید. نوبت آب کردن کره است. کره را باید زمانی که گوشت ها کباب می شوند به آنها مالش دهید. این راز دوم است! کره سبب خوشمزه تر شدن کباب خواهد شد.


 


 

5) در آخر کار نیز گوجه ها را کباب کنید. حالا که هم کباب و هم گوجه ها کاملاً حاضر شده اند آن ها را با برنج سرو کنید.


 


 

6) می توانید به عنوان دورچین کباب خوشمزه مان از خیارشور ، ترشی کلم ، زیتون ، لیمو ترش ، جعفری و سیب زمینی برای تزیین آن استفاده نمایید. نوش جان


 


 

دیدگاه

طرز تهيه كباب شيشليك در فر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهيه كباب شيشليك در فر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

سلام دوستان عزيزدوستاني كه دوست I دارند كانال ما رو حمايت مالي كنن و براي رشد و بهتر شدن فيلم ها كمك كنند و در ساخت استديو انلاين كمك كرده باشند ميتونن به لينك PayPal ما مراجعه كنند با تشكر فراوان جوادجوادي https://www.paypal.me/javadjavadi

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهيه كباب شيشليك در فر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

امتیاز دهید


3.9
از

90

کباب شیشلیک یکی از محبوب ترین و لذیذ ترین انواع کباب ها است که بسیار مورد پسند ذائقه ایرانی می باشد. گاهی پیش آمده که با وجود اینکه شما شیشلیک کباب را قبلا بارها خورده اید اما وقتی در منوی رستوران و بین غذاها قصد انتخاب کردن کباب را دارید برایتان سوال شود که کباب شیشلیک چیست؟ این کباب معمولا از گوشت دنده بره تهیه می شود. به همین خاطر بعضی از شف ها معتقدند که شیشلیک همان دنده کباب مخصوص می باشد. البته برای تهیه این کباب از گوشت راسته گوسفندی یا گوساله هم می توان استفاده کرد. مهم است گوشتی که برای تهیه کباب به کار می برید حتما تازه باشد. برش دنده کباب نیاز به مهارت دارد و نیاز است که از چاقو یا ساتور خیلی تیز استفاده شود. به همین علت توصیه می شود که اگر قصد تهیه کباب شیشلیک خانگی را دارید از سوپر گوشت و قصابی که گوشت را خریداری می کنید درخواست کنید تا گوشت مخصوص شیشلیک را برایتان برش زده و آماده کند. برای تهیه انواع کباب از جمله کباب کوبیده، کباب برگ مخصوص و… بهتر است که گوشت از یک شب قبل در مواد مخصوص خوابانده و مزه دار شده باشد. تا گوشت کباب کاملا ترد و آماده کباب کردن شود. بیس و پایه موادی که می توان هر نوع گوشتی را در آن مزه دار کرد معمولا ماست، زعفران، آبلیمو و نمک فلفل است. اما برای داشتن یک کباب لذیذ مانند کباب شیشلیک شاندیز، لازم است تا گوشت در مواد بسیار ویژه ای خوابانده شود. در این مطلب قصد داریم نکات طلایی طرز تهیه کباب شیشلیک مخصوص را در یک دستور کامل و جامع به شما آموزش دهیم.

 

طرز تهيه كباب شيشليك در فر

 

 

 

برای تهیه کباب شیشلیک بهتر است گوشت را از یک شب قبل و برای مدت 24 ساعت در مواد مخصوص خوابانده و خوب مزه دار کنید تا گوشت دنده کاملا ترد و آماده کباب کردن شود. اگر دیر تصمیم به تهیه این کباب گرفته اید و فرصت ندارید تا یک شبانه روز آن را مزه دار کنید، لازم است که حداقل 5 ساعت گوشت در مواد خوابانده شود. پس برای تهیه این کباب بایستی از قبل آماده سازی های لازم را انجام دهید.

ابتدا باید موادی که قرار است گوشت در آن مزه دار شود را آماده کنید. برای این منظور ابتدا پیازها را در قطعات بزرگ و درشت خرد کنید. به همین صورت حبه های سیر را نیز خرد کرده و سپس این دو را باهم مخلوط کنید. در ظرف مناسبی ماست، زعفران دم کرده، روغن زیتون(کنجد)، آبلیموی تازه و رزماری و نیمی از ادویه ها(فلفل سیاه، پودر پابریکا و سیر) به جز نمک را باهم مخلوط کرده. پیاز و سیر خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید.

 

 

دنده کباب مخصوص شیشلیک و یا گوشت راسته گوسفندی(گوساله) را که به شکل و قطعات مخصوص برش خورده به وسیله یک بیفتک کوب به آرامی بکوبید تا تکه های گوشت کمی پهن شده و فرم لازم را بگیرند.(این کار را می توانید پس از مزه دار شدن گوشت هم انجام دهید، اما بعد از مزه دار کردن بافت گوشت بسیار ترد و نرم شده و ممکن است از هم بپاشد) سپس تکه های گوشت را درون ظرفی که مواد در آن قرار دارد ریخته و با دست گوشت ها را ورز داده و زیر و رو کنید. تا مواد به طور کامل به خورد گوشت ها رفته و تمام قطعات آغشته به مواد شوند. روی ظرف را سلفون بکشید. (اگر از ظرف در دار استفاده کرده اید، در آن را کامل بگذارید) حالا ظرف حاوی گوشت ها را برای حداقل 5 و حداکثر 24 ساعت درون یخچال قرار دهید.

 

 

پس از اینکه دنده کباب ها برای این مدت در مواد استراحت کرده و کاملا ترد و نرم شدند، زمان آن رسیده است که آن ها را کباب کنید. برای کباب کردن شیشلیک می توانید تکه های گوشت را به سیخ کشیده و در هر سیخ دو عدد گوجه و فلفل سبز نیز قرار دهید. همچنین می توانید بین هر تکه گوشت در سیخ، یکی در میان یک دنبه نیز قرار دهید. همین طور می توانید تکه های گوشت را بین توری مخصوص کباب قرار دهید و به این صورت آن ها را آسان تر کباب کنید. زیرا سیخ زدن شیشلیک نیازمند مهارت می باشد.(نحوه سیخ کشیدن شیشلیک را در نکته ها بخوانید)

 

 

وقتی کباب ها را به سیخ کشیدید و یا درون توری قرار دادید، نصف باقی مانده از مخلوط ادویه ها به جز نمک را روی سطح گوشت ها و در هر دو طرف بپاشید تا طعم ادویه ها کاملا محسوس باشد. سپس کباب ها را روی باربیکیو، منقل ذغالی یا گازی قرار داده و کباب کنید. در حین کباب شدن گوشت ها می توانید کمی کره آب شده(یا دنبه آب شده) را روی تکه های دنده کباب برس بکشید تا گوشت ها خشک نشوند و مرحله کباب شدن به بهترین حالت انجام شود. در اواخر پخت نمک را نیز روی گوشت ها بپاشید.(در صورتی که نمک را از ابتدا اضافه کنید گوشت سفت می شود و خونابه آن بیرون زده و کامل پخته نمی شود)

پس از اینکه کباب شیشلیک شما آماده شد آن را همراه نان داغ یا پلو زعفرانی سرو کرده و نوش جان کنید. در کنار کباب می توانید از سبزی خوردن تازه و دوغ لذیذ هم لذت ببرید.

 

 

 

– شیشلیک یا دنده کباب را می توانید پس از مزه دار کردن درون فر نیز تهیه کنید. برای این منظور دو روش و با کمی تفاوت به شما پیشنهاد می شود:

برای تهیه شیشلیک در فر، کف سینی فر را با کره و یا روغن زیتون چرب کنید، سپس تکه های گوشت را درون ظرف بچینید. می توانید فلفل سبز را نیز خورده کرده بین تکه های گوشت مخلوط کنید. همچنین می توانید از هر نوع سس مطابق با ذائقه تان استفاده کنید. سس باربیکیو، گوجه فرنگی، سس سیر و… تا تکه های گوشت طعم لذیذ تری به خود بگیرند. همچنین می توانید کمی دود مایع را روی کباب ها بریزید تا کباب شما طعم دودی پیدا کند. سپس سینی را  درون فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 50 الی 60 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. در حین پخت می توانید درب فر را باز کرده، کمی روغن یا دنبه آب شده روی سطح کباب ها بریزید. همچنین در اواخر پخت نمک را نیز به روی کباب ها بریزید.(زمان پخت کباب درون فر بستگی به حجم گوشت و تنظیمات حرارت فر شما دارد.)

 

روش بعدی این است که درست مانند زمانی که کباب را روی ذغال تهیه می کنید، تکه های گوشت را بین توری قرار داده، و توری را روی سینی فر قرار دهید. مراقب باشید که کناره های گوشت از سینه بیرون نزند. در این روش نیز می توانید با اضافه کردن سس باربیکو و دود مایع، طعم دودی و کبابی بی نظیری را به گوشت ها ببخشید. در حین پخت در فر را باز کرده و توری را زیر و رو کنید. و سس مخصوص(ترکیبی از زعفران دم کرده و روغن زیتون)، کره یا دنبه آب شده روی سطح گوشت بریزید.( زمان پخت بین 1 الی 3 ساعت تخمین زده می شود) در اواخر تهیه کباب شیشلیک در فر، حالت گریل فر را روشن کنید تا سطح کباب ها خوب طلایی و برشته شوند.

– اگر فرصت کافی برای مزه دار کردن گوشت ندارید می توانید درون مواد مقداری کیوی له شده نیز اضافه کنید. کیوی حاوی موادی ست که به روند ترد و نرم شدن گوشت کمک می کند. البته دقت کنید که زمانی که گوشت درون این مواد قرار می گیرد نباید خیلی طولانی باشد زیرا بافت گوشت ممکن است ازهم بپاشد.

– نحوه به سیخ کشیدن گوشت دنده کباب بسیار مهم می باشد. در حین سیخ زدن بایستی قسمت استخوان راسته را در دست بگیرید و انحنای استخوان دنده بیرون باشد. به نحوی که سیخ از بین وسط دو استخوان دنده عبور کند. باید توجه داشته باشید برای اینکه مراحل پخت بهتر انجام شده و فضای کمتری را روی منقل اشغال کند، انحنای استخوان دنده در تمام سیخ ها باید در سمت راست یا چپ قرار بگیرد.

– اگر دوست دارید کباب شما چرب و آبدار باشد، می توانید به جای استفاده از روغن زیتون یا کره، از چربی داخل شکم گوسفند استفاده کنید. آن را درون ماهیتابه و روی حرارت قرار دهید تا آب شود و سپس به مواد مخصوص اضافه کنید.

– شما می توانید از سس باربیکیو، سس گوجه فرنگی، مایونز یا… درون مواد مخصوص و برای مزه دار کردن گوشت ها در هر روشی استفاده کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام نیلوفر خانم خوش به حال همسرتون????

سلام ممنون از زحمت هاتون فقط میشه بگید این ماست توی دستور پخت کجاش استفاده میشه ممنون

ماست با مواد دیگه مخلوط میشه ، اصلاح شد

با سلام بسیار خوب بود لطفا در صورت امکان از تجربیات عملی آشپزهای خوب رستوران های شاندیزی که در سطح دنیا نظیر ندارند استفاده کنید.

ممنون جواد عزیز ، راستش نمیدونم چطوری باید از تجربیاتشون استفاده کنم ! یعنی برم رستوران بگم به جای کباب دستور پختشو بیارید ؟! ?

دیدگاه

طرز تهيه كباب شيشليك در فر

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهيه كباب شيشليك در فر
طرز تهيه كباب شيشليك در فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *